- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
BenimkiBebesi sıçrama dönemine giren var mı? Zaten yapışıktı bana şimdi asla bırakamıyorum. Değişik bi huysuzluk.
Ya bizde mama degistirmistik dunden beri sma kullaniyorduk bugun cocugum sırf ishal ve kotu kokuyor.. bende korkmaya basladim sivi kaybi olurmu ki 3 kere ust uste ishal yapti baya yogun hemdeHastaneye yatis verdiler .
İshal olmus ve sivi kaybetmisiz.
Bnce sana göre durum farklıysa aksatma dr götür enazından için rahatlar belki mama değişir bişi denirYa bizde mama degistirmistik dunden beri sma kullaniyorduk bugun cocugum sırf ishal ve kotu kokuyor.. bende korkmaya basladim sivi kaybi olurmu ki 3 kere ust uste ishal yapti baya yogun hemde
Ben bu haftaya kadar sadece yüzüne sürüyorum vücudunu yağlıyordumAmin cnm inşallah hepimizinki
Rota ve menenjit miş linola diye bi marka şampuan duş jeli losyon
A asabiyimben5 weleda sizde bişi yaptı mı
Olabilir bizim egzama gibi bölge bölge olmuştu hatta bn korktum egzama diye de değilmiş alerji yapmış dedi 2 kerede yağladım ama hangisi yaptı bilmiyorum ismini söyleyince kullanma dedi başka yazdıBen bu haftaya kadar sadece yüzüne sürüyorum vücudunu yağlıyordum
Yüzü hafif isilik gibi alerjik görünüyor bazen ondan mı yoksa
Yaa ben de bir süre sürmeyeyim de bakayım etkisi nasıl olacakOlabilir bizim egzama gibi bölge bölge olmuştu hatta bn korktum egzama diye de değilmiş alerji yapmış dedi 2 kerede yağladım ama hangisi yaptı bilmiyorum ismini söyleyince kullanma dedi başka yazdı
Aaa bnde yüzüne sürdüğümde oluyordu uzun zamandır sürmüyorum geçti
Deterjanı bile hipoalerjik olsun dedi
Yediklerine bi bak alerjik bişi var mjYaa ben de bir süre sürmeyeyim de bakayım etkisi nasıl olacak
Bizim hafif kızarıklıklar şeklinde oluyor benim cildimde de oluyor gerçi yediğim bişey dokunuyor belki, farklı yediğim bişey de yok ama
Mamayi ben kendi kafama gore degistirmistim benim hatamBnce sana göre durum farklıysa aksatma dr götür enazından için rahatlar belki mama değişir bişi denir
İyi görünüyorsa götürme bi kaç gün meme ver olmadı duymadığını düşünüyorsanda bakarsın durumaMamayi ben kendi kafama gore degistirmistim benim hatamsimdi nette arastirdim bu konuda cok sikayet var coğu bebede ishal yapmis.. bol bol emzirdim bi huysuzluguda yok gotursem mi ki yinede
Biraz halsiz gorunuyordu emdi uyudu.. bi bakayim ateş falan olursa ishalde devam ederse gotureyim cnm.. tsk ederimİyi görünüyorsa götürme bi kaç gün meme ver olmadı duymadığını düşünüyorsanda bakarsın duruma
Hadi ya bende sma aldım hipp bitince başlayacağım optipro mu?Suan Sma ya gectim ve keske hipp i birakmasaydim bin pisman oldum
Cocugum yazik ishal oldu cok fena hemde
Biogaia gazlı çocuğu daha fena yapıyor ben symbiosis kullanıyorum memnunum.Alternatif işte benim doktorum da biogaia dedi vermicem çok sancı yapıyor deyince diğerine devam o zaman demistiKizlar bio gaia yi israrla ver diyor doktorlar ama daha cok huzursuz kaka yapamiyor agliyor ikinip bir ara bırakmıştım tekrar basladim napsam bilemiyorum
Benimki de yalnız kaldım sanıp ağlıyor ya beni yada ablasını görecekBenimki
Odadan ciktigimi bile farkedip başlıyor bağira bagira aglamaya.. gece cok zorlaniyor uykuya dalmakta.. mama icsede uzerine illaki memede uyumaya calisiyor..
Cocuk degisik bi hal aldi valla
Mama çok mu kullanıyorsunuz?Sen bağırsak çalıştırıcı bisey yediysen ondan da olur.Yediklerini düşün gece de ishal devam ederse doktora götürürsün.Benim oğlum kaka az yapınca ben endişeleniyorum mesela çocuğun düzenini en iyi sen bilirsin.Ya bizde mama degistirmistik dunden beri sma kullaniyorduk bugun cocugum sırf ishal ve kotu kokuyor.. bende korkmaya basladim sivi kaybi olurmu ki 3 kere ust uste ishal yapti baya yogun hemde
İshali ondanmis 6-7 kere yapiyordu.Yaaa sizdenmi gecti ishali ondanmiymis kac kez yapti beslenmesi nasil cnm bizimki de covit oldu diye mi ishal yapti acaba ilk gunu 2 kez yapti bir kere de yesil kaka sivi
TesekkurlerÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Sagolun tesekkurlerAllahim şifa versin inşallah,geçmiş olsun
Bence ihmal etmeYa bizde mama degistirmistik dunden beri sma kullaniyorduk bugun cocugum sırf ishal ve kotu kokuyor.. bende korkmaya basladim sivi kaybi olurmu ki 3 kere ust uste ishal yapti baya yogun hemde
Ben bir kaç gün kullandım bugün sabah verdim tekrar vermedim akşama kadar.Damlayı sonuca göre vericem dedi, emerken bile bagirsaklari gurul gurul
Bizde reflü için toz verdi emme sonrası süte katıp içircemBen bir kaç gün kullandım bugün sabah verdim tekrar vermedim akşama kadar.giggles gibi kendim 5 damla içtim. Bakalım işe yararsa ben içicem sabah akşam. Her emzirmde damlat zor oluyor hele de gece. Gurultu damlayı verince olmuyor ama şimdi de azaldı sanki vermesem de
Bizim doktor menenjit asisi icin 1 yas sonrasi yapilirsa 2 doz, simdi yapilirsa 4 doz oluyor dedi. Biz o yuzden onu sonraya birakmayi dusunuyoruz. Siz sordunuz mu oyle bisey?Amin cnm inşallah hepimizinki
Rota ve menenjit miş linola diye bi marka şampuan duş jeli losyon
A asabiyimben5 weleda sizde bişi yaptı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?