- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Yaaa sizdenmi gecti ishali ondanmiymis kac kez yapti beslenmesi nasil cnm bizimki de covit oldu diye mi ishal yapti acaba ilk gunu 2 kez yapti bir kere de yesil kaka siviKizlar bebisim koronaymis
Saol canım ya tükendim artıkHadi ya gecmis olsun bizimki de iki firtla doyuyormu acaba ya gece boyu emsin diye ugrastimcok cok az emdi
Allah yardimcimiz olsub insallah ilac iyi gelir su bebeler ne zmn sevilcek duruma gelcekler yaa hep aglama hep kucak emmesi kakasi sıkıntı bilmiyorm gecer insSaol canım ya tükendim artık
37 37.5 arası. 38 olursa gitcem doktora gitmek istemiyorum bitter geçsin gitsin istiyorum. Kan vermek çok zor.Teşekkürler Sizin ateş nasıl oldu
İnşallah düşer ya37 37.5 arası. 38 olursa gitcem doktora gitmek istemiyorum bitter geçsin gitsin istiyorum. Kan vermek çok zor.
Düşüyo insallah.
Ah kıyamam geçmiş olsunbizden de haberler reflüden uyuyamıyormuş reflü yatağını biraz daha yükselt dedi
Puset yüksek kafası ondan orda rahat ediyor dedi
Başka bi ilaç daha verildi
Cildimiz atopik başka bi Şampuan verdi
5 dakikada doyabilirmiş gazını çıkar tekrar dene almıyorsa tok oluemuş
Ayy inşallahAh kıyamam geçmiş olsun
Sorunu bilince çözümü kolay en azından bundan sonra rahat edersiniz inşallah
Çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah37 37.5 arası. 38 olursa gitcem doktora gitmek istemiyorum bitter geçsin gitsin istiyorum. Kan vermek çok zor.
Düşüyo insallah.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar bebisim koronaymis
Allahim şifa versin inşallah,geçmiş olsunKizlar bebisim koronaymis
bizden de haberler reflüden uyuyamıyormuş reflü yatağını biraz daha yükselt dedi
Puset yüksek kafası ondan orda rahat ediyor dedi
Başka bi ilaç daha verildi
Cildimiz atopik başka bi Şampuan verdi
5 dakikada doyabilirmiş gazını çıkar tekrar dene almıyorsa tok oluemuş
Geçmiş olsun canım bian önce rahata kavusur inşallah zehra nas. Hangi şampuanı verdi doktor bide rotavirüs fiyatı mı bu?3. Ay özel aşıların fiyatını sordum 3 tane aşı
1.370₺ mişönümüzdeki ay olacak
Amin cnm inşallah hepimizinkiGeçmiş olsun canım bian önce rahata kavusur inşallah zehra nas. Hangi şampuanı verdi doktor bide rotavirüs fiyatı mı bu?
Ateşi iyi de halsiz yav.Çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
Sen onu götür ya enfeksiyon bişi varsa erken müdahale edilirAteşi iyi de halsiz yav.
37 normal 37.5 ates sayılıyor onlarin sagligi icin mecburuz37lerde oldu hep gece ilaçtan sonra. Kan vermek çok zor ya korkuyorum. Ama bugün tekrar 38 olursa gidecem mecbur.
Suan Sma ya gectim ve keske hipp i birakmasaydim bin pisman oldumHipp den sonra hangi mamaya geçtiniz?Şuan kullandığınızda memnunmusunuz?
Cok geçmiş olsun misafir falan gelmiş miydiKizlar bebisim koronaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?