- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çok teşekkürlerİkinize de çok geçmiş olsun
Bittercim benim kıza da bugün reflü tanısı konuldu. Bebelac’ın bir tozu varmış. Onu mamasına karıştıracakmışım. Yedirdikten sonra hemen uyutmayacakmışım. Düz zeminde uyutmayacakmışım.Bizim krizli geceler artık ağlıyordum
Dr söyleyince reflüden demez mi
İlacı verdiğim ilk gece çocuk bi salkindi
Bizde hem aç karnına hem tok karnına bi kaç verildi tok olanı sabah verince bütün yedeğini kustu vermedim tekrarBittercim benim kıza da bugün reflü tanısı konuldu. Bebelac’ın bir tozu varmış. Onu mamasına karıştıracakmışım. Yedirdikten sonra hemen uyutmayacakmışım. Düz zeminde uyutmayacakmışım.
Sana başka ne tavsiyelerde bulunmuşlardı?
TeşekkürlerE Eliff006 B BitterCikilatamerve @eymenta @Nihal Shibuya çok geçmiş olsun kızlar tez vakitte iyilesirsiniz inşallah
Reflu teshisi neye gore konuldu acaba benim bebegiminde sut agzina geliyo geri yutuyo caninin acidigi belli oluyo bazen fazla kusuyor ama arada bir olan bisey bu sali gunu kontrolu var sormak icin randevuyu bekliyorumBizde hem aç karnına hem tok karnına bi kaç verildi tok olanı sabah verince bütün yedeğini kustu vermedim tekrar
Reflü yatağını yükseltmemi söyledi ama sadece pusette uyuyor
Başka bişi demedi
Memede uyuyor onu nasıl yapıcaz
Uyanınca dalamıyor bi daha
Geçmiş olsun
Bebelacın tozunu kullandın mı
Bize gavisconun tozu verildi
Uyumadığını ağlama krizleri oluyorduReflu teshisi neye gore konuldu acaba benim bebegiminde sut agzina geliyo geri yutuyo caninin acidigi belli oluyo bazen fazla kusuyor ama arada bir olan bisey bu sali gunu kontrolu var sormak icin randevuyu bekliyorum
Tesekkur ederim aglama krizi yok ama kesinlikle sorcmUyumadığını ağlama krizleri oluyordu
Bide drun yanında kusmuştu düz yatınca bn yeni emdi diyince reflü dedi kesik kesik kusmuştu öyle dedi
Olabilir muhakkak sor reflüse önlem alınır
Daha kullanmadım bittercim. Aptamilin Reflu maması varmış. Onu da aldım. Çok zor buldum. Kaka ve idrar tahlili istedi. İdrarı yaptı. Kaka henüz yapmadı.Bizde hem aç karnına hem tok karnına bi kaç verildi tok olanı sabah verince bütün yedeğini kustu vermedim tekrar
Reflü yatağını yükseltmemi söyledi ama sadece pusette uyuyor
Başka bişi demedi
Memede uyuyor onu nasıl yapıcaz
Uyanınca dalamıyor bi daha
Geçmiş olsun
Bebelacın tozunu kullandın mı
Bize gavisconun tozu verildi
Amin tülaycım. Allah razı olsun.E Eliff006 B BitterCikilatamerve @eymenta @Nihal Shibuya çok geçmiş olsun kızlar tez vakitte iyilesirsiniz inşallah
Benim bebeğim ağlama krizine giriyor. Ben başta kolik sandım. Gaz damlası vardı. Onlar fayda etmedi. Çocuğum ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor. Düz yatakta uyuyamıyor ama ana kucağında uyuyor. Ağız dolusu fışkırarak kusuyor. Bir de karnı çok şişti. Bugün doktor reflü tanısı koydu. İnşAllah yazdıkları fayda eder.Reflu teshisi neye gore konuldu acaba benim bebegiminde sut agzina geliyo geri yutuyo caninin acidigi belli oluyo bazen fazla kusuyor ama arada bir olan bisey bu sali gunu kontrolu var sormak icin randevuyu bekliyorum
Cok gecmis olsun bizde sadece sutun agzina gelip yutmasi problemi var birde arada bir coj kusuyo ben yataginin bas kismina egim verdim biraz yan yatiriyorum o sekilde onlem aliyorum sali gunu kesinlesir bizimki birde bebelacin reflu mamasini sadece anne sutuyle beslenen bebeklere verirler mi acaba yoksa siz mama kullandiginiz icinmi vermekte sıkınti gormedi dr.Amin tülaycım. Allah razı olsun.
Benim bebeğim ağlama krizine giriyor. Ben başta kolik sandım. Gaz damlası vardı. Onlar fayda etmedi. Çocuğum ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor. Düz yatakta uyuyamıyor ama ana kucağında uyuyor. Ağız dolusu fışkırarak kusuyor. Bir de karnı çok şişti. Bugün doktor reflü tanısı koydu. İnşAllah yazdıkları fayda eder.
Saol cnm bizdeki de ortadakinden bi de bi şurup varDaha kullanmadım bittercim. Aptamilin Reflu maması varmış. Onu da aldım. Çok zor buldum. Kaka ve idrar tahlili istedi. İdrarı yaptı. Kaka henüz yapmadı.
Size de geçmiş olsun canım.
Baska bir seyden demek ki ☹Kizlarrebebegimin yuzunde kucuk kucuk isilik tarzi seyler vardi paylasmistim sizinle artti ve bu hale geldi sut urunleri olan her seyi ve yumurtayi kestik tamamen alerji testi verdik 10 gunde gelecek
Ay bu alerji ya kuzenimin bebişinin de böyleydiKizlarrebebegimin yuzunde kucuk kucuk isilik tarzi seyler vardi paylasmistim sizinle artti ve bu hale geldi sut urunleri olan her seyi ve yumurtayi kestik tamamen alerji testi verdik 10 gunde gelecek
Anne sütüne de katabiliyormuşsunuz. Ben kızımı hep sütümle hem mama takviyesiyle besledim.Cok gecmis olsun bizde sadece sutun agzina gelip yutmasi problemi var birde arada bir coj kusuyo ben yataginin bas kismina egim verdim biraz yan yatiriyorum o sekilde onlem aliyorum sali gunu kesinlesir bizimki birde bebelacin reflu mamasini sadece anne sutuyle beslenen bebeklere verirler mi acaba yoksa siz mama kullandiginiz icinmi vermekte sıkınti gormedi dr.
Bizim de ağlama krizleri vardı cnmAmin tülaycım. Allah razı olsun.
Benim bebeğim ağlama krizine giriyor. Ben başta kolik sandım. Gaz damlası vardı. Onlar fayda etmedi. Çocuğum ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor. Düz yatakta uyuyamıyor ama ana kucağında uyuyor. Ağız dolusu fışkırarak kusuyor. Bir de karnı çok şişti. Bugün doktor reflü tanısı koydu. İnşAllah yazdıkları fayda eder.
Benim bebeğimi anlatıyorsun sanki asla acıkmıyor henüz hiç acıkıp ağladığını duymadım. Gazı yoksa eğer 5-6 saat beslemesem acıkmıyor. 4200 doğdu şuan 4900 civarıydı tam küsüratı hatırlamadım. Kilolu doğunca sevinmiştik tombik bebek diye ama çok iştahsız çokCnim daha kontrolumuzs var. Kaşıkla icirdigim ivin neredeyse emme bitms durumda sagip veriyorum tabi mamayla beraber ve gozle görülür bi degisim var. Bugece saat 1de besledim dusun yeni emzirdm oda bi kac dkk yani cocuk acligi tamaman unutmus onun emmesini bklersem gunde 3-4 kereyi gecmez.ayin 17 de randevumuz var. B
Bebegin kac kg dogdu ve suan ne kadar?
Canim Yakında doktora goturdun mu sürekli uyku hali var mı bebekteBenim bebeğimi anlatıyorsun sanki asla acıkmıyor henüz hiç acıkıp ağladığını duymadım. Gazı yoksa eğer 5-6 saat beslemesem acıkmıyor. 4200 doğdu şuan 4900 civarıydı tam küsüratı hatırlamadım. Kilolu doğunca sevinmiştik tombik bebek diye ama çok iştahsız çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?