2021 Aralık Anneleri

Bizim krizli geceler artık ağlıyordum
Dr söyleyince reflüden demez mi
İlacı verdiğim ilk gece çocuk bi salkindi
Bittercim benim kıza da bugün reflü tanısı konuldu. Bebelac’ın bir tozu varmış. Onu mamasına karıştıracakmışım. Yedirdikten sonra hemen uyutmayacakmışım. Düz zeminde uyutmayacakmışım.
Sana başka ne tavsiyelerde bulunmuşlardı?

Bizde hem aç karnına hem tok karnına bi kaç verildi tok olanı sabah verince bütün yedeğini kustu vermedim tekrar
Reflü yatağını yükseltmemi söyledi ama sadece pusette uyuyor
Başka bişi demedi
Memede uyuyor onu nasıl yapıcaz
Uyanınca dalamıyor bi daha
Geçmiş olsun
Bebelacın tozunu kullandın mı
Bize gavisconun tozu verildi

eymentaa cok uzuldum covit olunca bebeğe ilac veriyorlar mi,oğlun nasıl onda da var mi covit iyidir inşallah
Hamileyken asi olduk emzirirken asi olduk bebeklerde koruyuculuğu var diyorlardı ama inşallah hafif atlatisiniz canım

Reflu teshisi neye gore konuldu acaba benim bebegiminde sut agzina geliyo geri yutuyo caninin acidigi belli oluyo bazen fazla kusuyor ama arada bir olan bisey bu sali gunu kontrolu var sormak icin randevuyu bekliyorum

Reflu teshisi neye gore konuldu acaba benim bebegiminde sut agzina geliyo geri yutuyo caninin acidigi belli oluyo bazen fazla kusuyor ama arada bir olan bisey bu sali gunu kontrolu var sormak icin randevuyu bekliyorum
Uyumadığını ağlama krizleri oluyordu
Bide drun yanında kusmuştu düz yatınca bn yeni emdi diyince reflü dedi kesik kesik kusmuştu öyle dedi
Olabilir muhakkak sor reflüse önlem alınır

Daha kullanmadım bittercim. Aptamilin Reflu maması varmış. Onu da aldım. Çok zor buldum. Kaka ve idrar tahlili istedi. İdrarı yaptı. Kaka henüz yapmadı.
Size de geçmiş olsun canım.

Eklentiler

• C42C1F26-F118-4BAC-834B-1B8A910C1D46.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 48
E Eliff006 B BitterCikilata merve @eymenta @Nihal Shibuya çok geçmiş olsun kızlar tez vakitte iyilesirsiniz inşallah
Amin tülaycım. Allah razı olsun.
Benim bebeğim ağlama krizine giriyor. Ben başta kolik sandım. Gaz damlası vardı. Onlar fayda etmedi. Çocuğum ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor. Düz yatakta uyuyamıyor ama ana kucağında uyuyor. Ağız dolusu fışkırarak kusuyor. Bir de karnı çok şişti. Bugün doktor reflü tanısı koydu. İnşAllah yazdıkları fayda eder.

Cok gecmis olsun bizde sadece sutun agzina gelip yutmasi problemi var birde arada bir coj kusuyo ben yataginin bas kismina egim verdim biraz yan yatiriyorum o sekilde onlem aliyorum sali gunu kesinlesir bizimki birde bebelacin reflu mamasini sadece anne sutuyle beslenen bebeklere verirler mi acaba yoksa siz mama kullandiginiz icinmi vermekte sıkınti gormedi dr.

Daha kullanmadım bittercim. Aptamilin Reflu maması varmış. Onu da aldım. Çok zor buldum. Kaka ve idrar tahlili istedi. İdrarı yaptı. Kaka henüz yapmadı.
Size de geçmiş olsun canım.
Saol cnm bizdeki de ortadakinden bi de bi şurup var

Kizlarre bebegimin yuzunde kucuk kucuk isilik tarzi seyler vardi paylasmistim sizinle artti ve bu hale geldi sut urunleri olan her seyi ve yumurtayi kestik tamamen alerji testi verdik 10 gunde gelecek
Baska bir seyden demek ki ☹

Kizlarre bebegimin yuzunde kucuk kucuk isilik tarzi seyler vardi paylasmistim sizinle artti ve bu hale geldi sut urunleri olan her seyi ve yumurtayi kestik tamamen alerji testi verdik 10 gunde gelecek
Ay bu alerji ya kuzenimin bebişinin de böyleydi acaba neye alerjisi var testte bian önce çıksın da bebiş rahatlasın inşallah. Bizimkinin neye alerjisi olduğunu bulana kadar o isilikleri yaraya dönmüştü

Anne sütüne de katabiliyormuşsunuz. Ben kızımı hep sütümle hem mama takviyesiyle besledim.

Bizim de ağlama krizleri vardı cnm
Aynn bnde gaz diyordum reflü çıktı
İlacı kullanınca kriz azaldı ama uyuyamıyor dr da midedeki asit rahatsız ediyor dedi puset kafa yukarda kalıyor diye rahat ediyor diyor

Benim bebeğimi anlatıyorsun sanki asla acıkmıyor henüz hiç acıkıp ağladığını duymadım. Gazı yoksa eğer 5-6 saat beslemesem acıkmıyor. 4200 doğdu şuan 4900 civarıydı tam küsüratı hatırlamadım. Kilolu doğunca sevinmiştik tombik bebek diye ama çok iştahsız çok

Canim Yakında doktora goturdun mu sürekli uyku hali var mı bebekte
İdrar yolu enfeksiyonu istahsizlik yapıyor direkt canım kızımda yaşamıştım aynı anlattığın gibiydi saatlerce emmez uyurdü meğerse enfeksiyon olmuş hastanede yatmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…