Evet dün kontrolümüz vardı. Böbrek ultrasonu çektirdik halsizliği için temiz çıktı, enfeksiyon görünür mü onda? Aklıma takıldı şimdiCanim Yakında doktora goturdun mu sürekli uyku hali var mı bebekte
İdrar yolu enfeksiyonu istahsizlik yapıyor direkt canım kızımda yaşamıştım aynı anlattığın gibiydi saatlerce emmez uyurdü meğerse enfeksiyon olmuş hastanede yatmisti
Aylık 3800₺ mi ödüyorsunuz allianz a??Ben hala yaptiramadim. Tahlilleri karşılıyor ultrasondan emin değilim. Bebeğe tek yapmıyorlar ıkimize 3800 fiyat çıktı Allianz Sigorta.
Canım bu çıktığı gün ne yedin bir düşün, susam, kuru yemişler, dana eti bunlar da alerjen. Mesela ben bal yedim poposu kabarmıştı. Fındık fıstıklı bi şekerleme yedim mukus oldu. Düşün yedikleriniKizlarrebebegimin yuzunde kucuk kucuk isilik tarzi seyler vardi paylasmistim sizinle artti ve bu hale geldi sut urunleri olan her seyi ve yumurtayi kestik tamamen alerji testi verdik 10 gunde gelecek
1 yıllık.Aylık 3800₺ mi ödüyorsunuz allianz a??
4500 e yaptırdık maalesef. Yılbaşı olduğu için. Yıl sonu daha uygun oluyormuş kotayi doldurmak için.Aylık 3800₺ mi ödüyorsunuz allianz a??
Aynı sorunu ben de yaşıyorum maalesef. Sürekli emmek istiyor sonra da sürekli kusuyor. Saçları bile kusmuk olmuş bugunIyi akşamlar kızlar.okuduklarıma göre bebegin de reflüüsü olan cok. Kızım da 6 ay yenidoğan reflüüsü yaşadık. çok fazla doktor gezdik. Maalesef hiç azalma olmadan 6 ay gecirdik. Emerken,gaz çıkarırken, yatırıp kaldırırken, üst degişirken, bez değişirken ağız dolusu fışkırtarak kusardı. Kıyafet yetiştiremezdim. Ilaç filanda kullandık. Oda kabız yapıyor kızım 12 gün kaka yapmamıştı. Bizde etkili olan şeyleri yazmak istedim size.. İlk önce Reflü yatagı alın kesinlikle. Birde sık sık ama az emzirin. Emdikten hemen sonra gaz cıkarmayın bi beş dk filan dik tutun bebeği. Gaz çıkardıktan sonra da hemen yaptırmayın. Maalesef böylede kucaga alışıyorlar ama ben başka çözüm bulamamıştım
Doğumdan ne kadar önce yaptırılmış olması gerekiyor özel sigortanın acaba?? Hiç bilgim yok o konularda1 yıllık.
Doğumdan sonra yaptırdım ben bebeğin 15 günlük olması gerekiyor en az sanırım. Hemen de kullanmaya başladık.Doğumdan ne kadar önce yaptırılmış olması gerekiyor özel sigortanın acaba?? Hiç bilgim yok o konularda
Doğumu acıbademde düşünüyorum dr um orada belli bir süre gerekiyor mu doğumu sigortanın karşılaması için??Doğumdan sonra yaptırdım ben bebeğin 15 günlük olması gerekiyor en az sanırım. Hemen de kullanmaya başladık.
Hamileyken tamamlayıcı sigorta doğumu karsilamayabilir. Çok bilgim yok O konudaDoğumu acıbademde düşünüyorum dr um orada belli bir süre gerekiyor mu doğumu sigortanın karşılaması için??
Bizde de bir ara öyle olmuştu. Dr kusunca boğazda acı tat kalır o yüzden emerek o tadı geçirmek ister, karnı tok olduğu için yine kusar, yine emmek ister kısır döngüye girer dedi. Ne kadar ağlarsa ağlasın emzirme dedi ama nasıl dayanılır ki.. ben de kendimce şöyle bir çözüm buldum. Kusarsa ve tekrar emmek isterse çay kaşığına biraz sütümü sağıp veriyorum, hemen arkasına da emziğini veriyorum. Bu şekilde ağlamıyor da kusmuyor da. Bir dene istersen canımAynı sorunu ben de yaşıyorum maalesef. Sürekli emmek istiyor sonra da sürekli kusuyor. Saçları bile kusmuk olmuş bugun
Emzik reflüye iyi gelirmiş zaten. Bizim de reflü var ama emzik tutmuyorBizde de bir ara öyle olmuştu. Dr kusunca boğazda acı tat kalır o yüzden emerek o tadı geçirmek ister, karnı tok olduğu için yine kusar, yine emmek ister kısır döngüye girer dedi. Ne kadar ağlarsa ağlasın emzirme dedi ama nasıl dayanılır ki.. ben de kendimce şöyle bir çözüm buldum. Kusarsa ve tekrar emmek isterse çay kaşığına biraz sütümü sağıp veriyorum, hemen arkasına da emziğini veriyorum. Bu şekilde ağlamıyor da kusmuyor da. Bir dene istersen canım
Emziği cuk cuk emiyor üzülüyorum aç diyip meme veriyorum yoksa zaten mümkün olmuyır tutmasıEmzik reflüye iyi gelirmiş zaten. Bizim de reflü var ama emzik tutmuyor
Sigortanın doğumu karşılaşması için gebelikten 6 ay önce yapılması şartı var bir de acıbademin kendi sigortası var sencard diye o karşılıyor mu gebelikten sonra yapılınca hatırlayamadım tavsiyem iyi araştırın ve fiyatta anlaştığınız takdirde yazılı fiyat çıktısı alın sürpriz ödemeler çıkmaması adınaDoğumu acıbademde düşünüyorum dr um orada belli bir süre gerekiyor mu doğumu sigortanın karşılaması için??
Ben kaçırdım senin kızda mı emmiyorEmziği cuk cuk emiyor üzülüyorum aç diyip meme veriyorum yoksa zaten mümkün olmuyır tutması
Bazen de memeyi tutmuyor emziği tutuyor kaldım iki arada
Sen sagip verdiginde15 gün aslında günlük hesaplıyor, günlük 20g üzeri normal kabul ediliyormuş
Ooo maşallah sübhanallah cok iyi dogmus.Benim bebeğimi anlatıyorsun sanki asla acıkmıyor henüz hiç acıkıp ağladığını duymadım. Gazı yoksa eğer 5-6 saat beslemesem acıkmıyor. 4200 doğdu şuan 4900 civarıydı tam küsüratı hatırlamadım. Kilolu doğunca sevinmiştik tombik bebek diye ama çok iştahsız çok
Istahsizlar kervanina katılmazsınız umarimEmziği cuk cuk emiyor üzülüyorum aç diyip meme veriyorum yoksa zaten mümkün olmuyır tutması
Bazen de memeyi tutmuyor emziği tutuyor kaldım iki arada
Valla hamileyken iyi baktım doğduktan sonra bakamadım heraldeSen sagip verdiginde
Ooo maşallah sübhanallah cok iyi dogmus.
Aslinda baya istahli olmasi lazim cunku anne karninda istahi iyymis herhalde yediklerin cok lezetliymiski istahli istahli yemis tabi sut onu kesmiyor
Protein tozu sute karistirip verebilirsin premature bevekler icin aMa kilo alamayanlar icinde uygun dr bi sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?