2021 Aralık Anneleri

Evet dün kontrolümüz vardı. Böbrek ultrasonu çektirdik halsizliği için temiz çıktı, enfeksiyon görünür mü onda? Aklıma takıldı şimdi

Iyi akşamlar kızlar.okuduklarıma göre bebegin de reflüüsü olan cok. Kızım da 6 ay yenidoğan reflüüsü yaşadık. çok fazla doktor gezdik. Maalesef hiç azalma olmadan 6 ay gecirdik. Emerken,gaz çıkarırken, yatırıp kaldırırken, üst degişirken, bez değişirken ağız dolusu fışkırtarak kusardı. Kıyafet yetiştiremezdim. Ilaç filanda kullandık. Oda kabız yapıyor kızım 12 gün kaka yapmamıştı. Bizde etkili olan şeyleri yazmak istedim size.. İlk önce Reflü yatagı alın kesinlikle. Birde sık sık ama az emzirin. Emdikten hemen sonra gaz cıkarmayın bi beş dk filan dik tutun bebeği. Gaz çıkardıktan sonra da hemen yaptırmayın. Maalesef böylede kucaga alışıyorlar ama ben başka çözüm bulamamıştım

Kizlarre bebegimin yuzunde kucuk kucuk isilik tarzi seyler vardi paylasmistim sizinle artti ve bu hale geldi sut urunleri olan her seyi ve yumurtayi kestik tamamen alerji testi verdik 10 gunde gelecek
Canım bu çıktığı gün ne yedin bir düşün, susam, kuru yemişler, dana eti bunlar da alerjen. Mesela ben bal yedim poposu kabarmıştı. Fındık fıstıklı bi şekerleme yedim mukus oldu. Düşün yediklerini

Aynı sorunu ben de yaşıyorum maalesef. Sürekli emmek istiyor sonra da sürekli kusuyor. Saçları bile kusmuk olmuş bugun

Aynı sorunu ben de yaşıyorum maalesef. Sürekli emmek istiyor sonra da sürekli kusuyor. Saçları bile kusmuk olmuş bugun
Bizde de bir ara öyle olmuştu. Dr kusunca boğazda acı tat kalır o yüzden emerek o tadı geçirmek ister, karnı tok olduğu için yine kusar, yine emmek ister kısır döngüye girer dedi. Ne kadar ağlarsa ağlasın emzirme dedi ama nasıl dayanılır ki.. ben de kendimce şöyle bir çözüm buldum. Kusarsa ve tekrar emmek isterse çay kaşığına biraz sütümü sağıp veriyorum, hemen arkasına da emziğini veriyorum. Bu şekilde ağlamıyor da kusmuyor da. Bir dene istersen canım

Emzik reflüye iyi gelirmiş zaten. Bizim de reflü var ama emzik tutmuyor

Emzik reflüye iyi gelirmiş zaten. Bizim de reflü var ama emzik tutmuyor
Emziği cuk cuk emiyor üzülüyorum aç diyip meme veriyorum yoksa zaten mümkün olmuyır tutması
Bazen de memeyi tutmuyor emziği tutuyor kaldım iki arada

Doğumu acıbademde düşünüyorum dr um orada belli bir süre gerekiyor mu doğumu sigortanın karşılaması için??
Sigortanın doğumu karşılaşması için gebelikten 6 ay önce yapılması şartı var bir de acıbademin kendi sigortası var sencard diye o karşılıyor mu gebelikten sonra yapılınca hatırlayamadım tavsiyem iyi araştırın ve fiyatta anlaştığınız takdirde yazılı fiyat çıktısı alın sürpriz ödemeler çıkmaması adına

15 gün aslında günlük hesaplıyor, günlük 20g üzeri normal kabul ediliyormuş
Sen sagip verdiginde
Ooo maşallah sübhanallah cok iyi dogmus.
Aslinda baya istahli olmasi lazim cunku anne karninda istahi iyymis herhalde yediklerin cok lezetliymiski istahli istahli yemis tabi sut onu kesmiyor
Protein tozu sute karistirip verebilirsin premature bevekler icin aMa kilo alamayanlar icinde uygun dr bi sor istersen

Emziği cuk cuk emiyor üzülüyorum aç diyip meme veriyorum yoksa zaten mümkün olmuyır tutması
Bazen de memeyi tutmuyor emziği tutuyor kaldım iki arada
Istahsizlar kervanina katılmazsınız umarim keske benimkiside emzik tutsaydi yeminle hergece perisan ediyor beni bu saat oldu uyumuyot sabaha pert uyaniyotum diger iki cocugumada enerji kalmiyor

Valla hamileyken iyi baktım doğduktan sonra bakamadım heralde bi ara meme uçlarım kopacak gibi yara olmuştu o ara bişeyler oldu bebekte uzaklaştı benden. 3-4 ayı bi atlatsak
Doktor şuan için önermiyor hiçbir şey sütüm azaldı emmediği için sma optipro aldım verebilirsem onu vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…