Istahsiz bebege neyaparsan yap yemedikten sonra hic bisey fayda etmiyor bakim vs yalan...hic kafana takma benim bu 3.istahsiz bebe ne meme ne biberon hep kasikla zorlq icirdim suan masallahlqri var gelisimleri yasitlwrindan onde gidiyor bktin emmede cok zorlaniyorsun sutunu sagip mama destekli gidebilirsin baska turlu acikacaklarda memeyi emeceklerde ölme essegim yax gelecek. Oglumda emzirecegim diye kendimi 10 yas yiprattim sirf emzirmeye konsantre olucagim diye cocugimla hic keyfini cikwramadim ama bu bebegimde oyle ypmwyi dusunmuyorum emmeselerde cani sagolsunlarValla hamileyken iyi baktım doğduktan sonra bakamadım heraldebi ara meme uçlarım kopacak gibi yara olmuştu o ara bişeyler oldu bebekte uzaklaştı benden. 3-4 ayı bi atlatsak
Doktor şuan için önermiyor hiçbir şey sütüm azaldı emmediği için sma optipro aldım verebilirsem onu vereceğim
Varya ne ugrasiyorum emzigi tutsun diye ama habire kendini ogurtup duruyor. #emzikcandirEmzik reflüye iyi gelirmiş zaten. Bizim de reflü var ama emzik tutmuyor
Benim oğlumda mama içerken yapıyor kakasını genelde, problemmi oluyor böyle oluncaMamayı yeni değiştirdim hipp kullanıyordum sma ya geçtim gece 2 seferdir biberon ağzındayken yapıyo denk geliyo, meme emerken olmuyor ama. Yine de bir takip edeyim allah korusun bir şey çıkmasın. Salı günü kontrolümüz olacak orda da sorarım devam ederse
Biraz oyun halısında oyaliyorum, evde geziyoruz, pilates topu falan derken en fazla 1 saat oyalanıyor. 1 2 haftadır da emziği almamaya başladı. Deneyeyim gene de teşekkür ederim.Bizde de bir ara öyle olmuştu. Dr kusunca boğazda acı tat kalır o yüzden emerek o tadı geçirmek ister, karnı tok olduğu için yine kusar, yine emmek ister kısır döngüye girer dedi. Ne kadar ağlarsa ağlasın emzirme dedi ama nasıl dayanılır ki.. ben de kendimce şöyle bir çözüm buldum. Kusarsa ve tekrar emmek isterse çay kaşığına biraz sütümü sağıp veriyorum, hemen arkasına da emziğini veriyorum. Bu şekilde ağlamıyor da kusmuyor da. Bir dene istersen canım
O kadar doğru söylüyorsun ki, bütün vaktim emzireceğim diye geçiyor emzirmeye çalışmadığım zamanlarda da bunu düşünüp kendimi yıpratarak 2 gündür hiç emmedi sağıp veriyorum. Her biberon öncesi mutlaka 15-20dk uğraşıp meme teklif ediyorum almıyor. Bıraktı sanırım tamamenIstahsiz bebege neyaparsan yap yemedikten sonra hic bisey fayda etmiyor bakim vs yalan...hic kafana takma benim bu 3.istahsiz bebe ne meme ne biberon hep kasikla zorlq icirdim suan masallahlqri var gelisimleri yasitlwrindan onde gidiyor bktin emmede cok zorlaniyorsun sutunu sagip mama destekli gidebilirsin baska turlu acikacaklarda memeyi emeceklerde ölme essegim yax gelecek. Oglumda emzirecegim diye kendimi 10 yas yiprattim sirf emzirmeye konsantre olucagim diye cocugimla hic keyfini cikwramadim ama bu bebegimde oyle ypmwyi dusunmuyorum emmeselerde cani sagolsunlar
Emiyorda reflü için emzik demiş onu dedim seninki de inşallah emer canımBen kaçırdım senin kızda mı emmiyor
İnşallah katılmayızIstahsizlar kervanina katılmazsınız umarimkeske benimkiside emzik tutsaydi yeminle hergece perisan ediyor beni bu saat oldu uyumuyot sabaha pert uyaniyotum diger iki cocugumada enerji kalmiyor
Emzik emerken ağzına süt çıkmıyor ya ondan sanırım emzik istiyor, bir de tükürük bezleri çalıştıkça mide asiti azalır. Bizim sakız çiğneme gibi. Meme reddi yapıyorsa mecburen kesiceksin ezmziğiEmziği cuk cuk emiyor üzülüyorum aç diyip meme veriyorum yoksa zaten mümkün olmuyır tutması
Bazen de memeyi tutmuyor emziği tutuyor kaldım iki arada
Arada mecbur veriyorum uykuya dalması için dışarda veriyorum bideEmzik emerken ağzına süt çıkmıyor ya ondan sanırım emzik istiyor, bir de tükürük bezleri çalıştıkça mide asiti azalır. Bizim sakız çiğneme gibi. Meme reddi yapıyorsa mecburen kesiceksin ezmziği
Az önce ben de eşim çıkarken bişey diyon mu ben çıkıyorum diyor, evet dedim bunu da götürArada mecbur veriyorum uykuya dalması için dışarda veriyorum bide
Ya bu kız dün dışarı çıktık full uyudu evde cin gibi
Sabah eşime dedim al bunu işe götür acıkınca getir
Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle, 4130 gr doğdu 45 gunlukken hala 4230 gr diValla hamileyken iyi baktım doğduktan sonra bakamadım heraldebi ara meme uçlarım kopacak gibi yara olmuştu o ara bişeyler oldu bebekte uzaklaştı benden. 3-4 ayı bi atlatsak
Doktor şuan için önermiyor hiçbir şey sütüm azaldı emmediği için sma optipro aldım verebilirsem onu vereceğim
Burda birisinin kardeşinde bu şekilde oluyormuş bağırsaklarında problem varmış o dikkat et takip et demişti yoksa bilmiyorum bi problem mi buBenim oğlumda mama içerken yapıyor kakasını genelde, problemmi oluyor böyle olunca
Ya dedigim gibi meme reddi olsa illa tutar ama beslenme reddi olunca tutmaz cunku cani istemeyince sutu cekmez. Bende cok zorluyorum memeyi tutturuyorum sut akmaya baslayinca agzindan cikariyor veya memeyi tutuyor bu seferde emmiyor. Saglik olsunO kadar doğru söylüyorsun ki, bütün vaktim emzireceğim diye geçiyor emzirmeye çalışmadığım zamanlarda da bunu düşünüp kendimi yıpratarak 2 gündür hiç emmedi sağıp veriyorum. Her biberon öncesi mutlaka 15-20dk uğraşıp meme teklif ediyorum almıyor. Bıraktı sanırım tamamen
Dahada kotuye gitmesinde bunada şükür. Reflu ilsci olarak ne kullanıyorsunuz?İnşallah katılmayız
Bu reflüden sebeb karışık bi hal içindeyiz
Yemeyen çocuk çok zor ya
Seninkisinden iştahı açılsın
Motilium şurup ve gaviscon infantDahada kotuye gitmesinde bunada şükür. Reflu ilsci olarak ne kullanıyorsunuz?
Gaviskon toz olani dimi? Motillium nasil veriyirsun yani ne kadar olcudeMotilium şurup ve gaviscon infant
Evet toz olan ama kız midesini bulandırıyor dün çok kustu verince bugün tekrar denicemGaviskon toz olani dimi? Motillium nasil veriyirsun yani ne kadar olcude
Valla hepimizin Allah yardımcısı olsun bu emzirme konusu çok çok zormuş. Ben vicdanımla savaş içerisindeyim sürekli emmiyor ve ben sağıp vermek istemiyorum sağım yaparken ağlıyorum sürekli psikolojim alt üst oldu. Sağıp vermek istememek bencillik mi neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Geçen gün emzirme danışmanıyla tam 1 saat uğraştık tek bir emme hareketi bile yapmadı üstelik 3-4 saat önce beslenmişti. Çaresiz hissediyorumAynı şeyleri yaşıyoruz seninle, 4130 gr doğdu 45 gunlukken hala 4230 gr di
Bu durum benee acayip beceriksizlik yetersizlik duygusu oluşturdu
İlk başta sütüm cok güzeldi aslında baya akıyordu falan sonra 10 gunlukken bi grip oldu o ara kilo kaybetti
Hatta ilk 10 günde kilo kaybı çok yoktu sarılık da olmadi
Dr da demek ki sütün yetersiz falan deyince iyice demoralize oldum
O günden beri meme mama de ama ediyorum ama mamayi az veriyorum çünkü daha çok verince beni aktif emmiyor bu da sütümü hepten azalttı
Napicam bilmiyorum
dediğin çok doğru meme reddi değil iştahsız. Doktor 3 saatte bir 130ml besleyeceksin diyor Benim için imkansız 40-50 den sonra kusmaya başlıyorYa dedigim gibi meme reddi olsa illa tutar ama beslenme reddi olunca tutmaz cunku cani istemeyince sutu cekmez. Bende cok zorluyorum memeyi tutturuyorum sut akmaya baslayinca agzindan cikariyor veya memeyi tutuyor bu seferde emmiyor. Saglik olsun
Ultrasonda görünür mu bilmem ama doktora soylemissen uzun süre beslenmedigini illaki tahlil isterdi canimEvet dün kontrolümüz vardı. Böbrek ultrasonu çektirdik halsizliği için temiz çıktı, enfeksiyon görünür mü onda? Aklıma takıldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?