- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Sünnet oldu mu bebiş ?Kızlar bebeğimin pipisinin altında beyaz uçlu sivilce çıkmış daha önce bunu yaşayan var mı ?
Hadi gelmiş geçmiş olsunKizlar tek tek alinti yapamadim. Biz dün taburcu olduk.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Çoooook zor.
Hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun
Henüz boşanmadım ben
Evet sünnet oldu 3 hafta önce, doktoruna sordum olabilir normal sıkıntı yok fucidin krem sürün sadece dedi eğer başına gelen olursa haberiniz olsunSünnet oldu mu bebiş ?
Gecmis olsun Allah bir daha kotu gunlerini gostermesinKizlar tek tek alinti yapamadim. Biz dün taburcu olduk.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Çoooook zor.
Hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun
Bizi ne zaman cagiracaklar bakalım bizi neler bekliyor.Ates oldu mu ?Dün aşıda bebiş çok ağladı sesi kısıldı ve hala kısık
Evet dün olmadı bugün oldu şuan ateşten halsiz baygın baygın bakıyorBizi ne zaman cagiracaklar bakalım bizi neler bekliyor.Ates oldu mu ?
Acibademin tamamlayici sigorta ile anlasmasi yok. Ozel saglik sigortasi yaptirman gerekiyor, o da dogum teminatli olmali 10 bin liradan asagi degildir suanda.Doğumu acıbademde düşünüyorum dr um orada belli bir süre gerekiyor mu doğumu sigortanın karşılaması için??
Neden sagmak istemiyorsun kiValla hepimizin Allah yardımcısı olsun bu emzirme konusu çok çok zormuş. Ben vicdanımla savaş içerisindeyim sürekli emmiyor ve ben sağıp vermek istemiyorum sağım yaparken ağlıyorum sürekli psikolojim alt üst oldu. Sağıp vermek istememek bencillik mi neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Geçen gün emzirme danışmanıyla tam 1 saat uğraştık tek bir emme hareketi bile yapmadı üstelik 3-4 saat önce beslenmişti. Çaresiz hissediyorum
dediğin çok doğru meme reddi değil iştahsız. Doktor 3 saatte bir 130ml besleyeceksin diyor Benim için imkansız 40-50 den sonra kusmaya başlıyor
Benim bebegimin pipisinin ucu su toplar gibi olmustu m, doktor islak mendilin tahris etmis olabilecegini soyledi ve suyla yikamami onerdi. Yikamaya basladim bi gunde gectiKızlar bebeğimin pipisinin altında beyaz uçlu sivilce çıkmış daha önce bunu yaşayan var mı ?
Çok uzun uzun uğraştırıyor ben genelde bebekle tek olduğum için onunla uğraşıp bekleyecek kadar zamanım olmuyor. Bir de her seferinde emzirmeyi umut ettiğim için uyurken de sağamıyorum. Dışarı falan çıktıysak tamamen eziyet zaten. Ben sanırım bu emzirme sağma vs işlerine tam adapte olamadımNeden sagmak istemiyorsun ki
Öyle düşünme ben de sağamıyorum hem zor geliyor hem tekken bebek her an ağlıyor uyanıyor ona vaktim olmuyor. Kaç kez mastit oldum hala göğsüm kırmızı ama sağmadım emzirmeye çalışıyorum. Ağla gezdir emzir yine ağla yine dolaş tekrar dene saatlerce sürüyor bu döngü. Kaç kaz ağladım vazgeçtim emzirmeyim mama içsin dedim, kendime güvenim sıfırlandı, bebekle bağımı sorguladım. Hala da devam bir gün sabah iyiyse, öğlen meme kavgasız. Elbet geçecek büyüyecekler, bugünleri değil onlara verdiğimiz sevgiyi hatırlayacaklar.Çok uzun uzun uğraştırıyor ben genelde bebekle tek olduğum için onunla uğraşıp bekleyecek kadar zamanım olmuyor. Bir de her seferinde emzirmeyi umut ettiğim için uyurken de sağamıyorum. Dışarı falan çıktıysak tamamen eziyet zaten. Ben sanırım bu emzirme sağma vs işlerine tam adapte olamadım
Disarda da sagiyorum ama steril etme isini eve birakiyorum yani avm cafe vs bi yerdeysem kirli kirli kirli posetine koyup eve donunce hallediyorum. Bide hergun kaynatarak steril etmiyorum, bebek emzik temizleyicim var borlu, onunla yikiyorum her kullanista. O yuzden heryerde yikayabiliyorum ev gezmesi gibi bi yerdeysem
Evet ugrastiriyor ama kendini uzmektense vakit bulabildikce sagmaya calis benceÇok uzun uzun uğraştırıyor ben genelde bebekle tek olduğum için onunla uğraşıp bekleyecek kadar zamanım olmuyor. Bir de her seferinde emzirmeyi umut ettiğim için uyurken de sağamıyorum. Dışarı falan çıktıysak tamamen eziyet zaten. Ben sanırım bu emzirme sağma vs işlerine tam adapte olamadım
Doğumdan sonra yaptırdım ben bebeğin 15 günlük olması gerekiyor en az sanırım. Hemen de kullanmaya başladık.
İkinci kez sağman gerekirseyi merak ediyorum, tekrar kullanıyor musun? Ev gezmesinde isen buzdolabına koyabilirsin sağım setini ama dışarıda ne yapılır bilemedim.Disarda da sagiyorum ama steril etme isini eve birakiyorum yani avm cafe vs bi yerdeysem kirli kirli kirli posetine koyup eve donunce hallediyorum. Bide hergun kaynatarak steril etmiyorum, bebek emzik temizleyicim var borlu, onunla yikiyorum her kullanista. O yuzden heryerde yikayabiliyorum ev gezmesi gibi bi yerdeysem
Benim sigortam ozel asilari kapsamiyor ama kapsayanlar da varmis, o tamamen policene bagli. Yaptirirken sorup ona gore yaptirabilirsin. Ama gerek var mi aradaki fiyt farkini vermeye deger mi bilemem
Evet bazen öyle bir an geliyor pes ediyorum emzirmeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum tabi ki bu hakkını onun elinden alamam. Psikolojik kısmı çok zor . E sağmadan nasıl yapabiliyorsun kilo alımı nasıl?Öyle düşünme ben de sağamıyorum hem zor geliyor hem tekken bebek her an ağlıyor uyanıyor ona vaktim olmuyor. Kaç kez mastit oldum hala göğsüm kırmızı ama sağmadım emzirmeye çalışıyorum. Ağla gezdir emzir yine ağla yine dolaş tekrar dene saatlerce sürüyor bu döngü. Kaç kaz ağladım vazgeçtim emzirmeyim mama içsin dedim, kendime güvenim sıfırlandı, bebekle bağımı sorguladım. Hala da devam bir gün sabah iyiyse, öğlen meme kavgasız. Elbet geçecek büyüyecekler, bugünleri değil onlara verdiğimiz sevgiyi hatırlayacaklar.
çevremde sürekli anneliğin emzirmekle alakalı olduğunu söyleyen insanlar oldu beynime yer etti sanırım emzirmezsem kötü bir anne olacağım sanıyorum biberonla vermek mama vermekten farksız geliyor. Çok doğru söylüyorsun ne zaman çok stresli olsam kızım daha huysuz oluyor. Mamayla da büyüse önemli olan sevgiyle büyümesi destek için teşekkürlerEvet ugrastiriyor ama kendini uzmektense vakit bulabildikce sagmaya calis bencebenim bebis sakin oldugu icin aglasaydi sagabilir miydim bilmiyorum ama ben de yalniz bakiyorum Emzirme isi cok zormus gercekten, bak ben hic yapamadim mesela. Sevemedim yani olmadi bi... ve olmak zorunda da degil hicbiri. Hic kendini uzme, bebegini cok sev o yeter senin mutlulugun ona da geciyor cunku..
Kilosu çok değil ama ayda 500ü geçince doktor sorun yok diyor. Bizim içerse içiyor sütü sıkıntı içememesi. İki çekip bağırıyor gaz mı geliyo noluyorsa reflü benceEvet bazen öyle bir an geliyor pes ediyorum emzirmeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum tabi ki bu hakkını onun elinden alamam. Psikolojik kısmı çok zor . E sağmadan nasıl yapabiliyorsun kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?