2021 Aralık Anneleri

Kilosu çok değil ama ayda 500ü geçince doktor sorun yok diyor. Bizim içerse içiyor sütü sıkıntı içememesi. İki çekip bağırıyor gaz mı geliyo noluyorsa reflü bence
Relactaz kullanmış mıydın

Lütfen emmiyor diye kendini suçlama sen elinden geleni yapıyorsun daha ne yapacaksın
Evet stresimizi hissediyorlar. Sağlıklı olsun sen mutlu bebiş mutlu olsun varsın mama olsun çevreye salla başka bi kelime de varda sen anladın
Kendini yıpratıyorsun İnan ki
Bn 5.5 ay emzirdim oğlumu kendi bıraktı yapacak bişeyde yoktu mamayla büyüttüm öylede güzel büyüdü ki bazı bebeler var hiç anne sütü almayan çevre baskısından da etkileniyoruz tekrar lütfen kendini üzme
Eğer ki imkanın varsa da destek almak istersen al (yanlış anlaşılmadım umarım )

Bu arada weleda losyon sende mi kullanıyordun?

Teşekkürler bitter evet süreç fazla yıpratıcı oldu çoğunlukla çevre baskısı yüzünden. Sağıp verdiğimi görünce kendi annem bile bazen emzirmek istemiyorsun diye yaftaladı hemen. Destek almayı düşünüyorum ama bu ara hiç vaktim olmuyor eşimin babasının kanser olduğunu öğrendik. Çok vakit ayıramam sanırım eşim babasıyla ilgileniyor bebeğin bakımı tamamen bende. Bir kaç saat bırakacak kimse yok
Evet bende weleda losyon kullanıyorum

Alerjik bi durum oldu mu?
Gerekirse bebişle git aksatma canım

Çevreyi boşver canım sen elinden geleni yapıyorsun annelik sadece emzirmek değil ki
Kaldıki sütun olup
Emzirmek istemeyebilirsin de bu psikolojik bir durum kimse
yok karisamaz
Hiç endişe etme mamayla da gayet güzel sağlıklı buyuyorlar
Kizimda emmedi hem mama hem meme verdim gece gündüz 7 ay hep ayakta emzirdim bütün evi turluyorduk emzirirken sonrasinda 2 ay sagarak verdim buyudu kocaman kız oldu şimdi

Süt ve emzirme ile ilgili sorun yaşayanları okudukça ilk bebeğimde yaşadıklarım geliyor aklıma. Sağlık ocağında kilo almadığını gördüğümde, mama verme emdikçe gelir diyen teyzeleri duyduğumda ağlamıştım. Hepsi geçti gitti. Yine de yılmadım, mamayı öcü gibi görmeyi bırakıp mama destekli devam ettim. Sonuçta 14 aylıkken mamayı, 2 yaşında emzirmeyi bıraktık. Elinizden geleni yapın, gerisini akışına bırakın. Kendinizi kötü hissetmeyin. Emzirmemek sizi kötü anne yapmaz, emzirmek de tek başına iyi anne yapmaz. Ama tavsiyem anne sütü destekçisi bir doktor bulun. Bir de emzirme uzmanından yardım alın. O zamanlar şu an bildiğim şeyleri bilseydim sütüm yetecekmiş, şimdi anlıyorum. Ama bana yardım edecek kimse yoktu, bu işin uzmanı oldupunu bilmiyordum. Üstelik de doktorumuz hiç yol göstetmedi. Sorunun çözümü mama değil, öncelikle sütün neden az geldiği yad bebeğin neden kilo almadığının bulunmasıydı.

Alerjik bi durum oldu mu?
Gerekirse bebişle git aksatma canım
Hayır olmadı çok severek kullanıyorum
teşekkür ederim evet biraz fabrika ayarlarına dönmem ve çevreye kulağımı kapatmam lazım herşey böyle daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…