Relactaz kullanmış mıydınKilosu çok değil ama ayda 500ü geçince doktor sorun yok diyor. Bizim içerse içiyor sütü sıkıntı içememesi. İki çekip bağırıyor gaz mı geliyo noluyorsa reflü bence
Lütfen emmiyor diye kendini suçlama sen elinden geleni yapıyorsun daha ne yapacaksınçevremde sürekli anneliğin emzirmekle alakalı olduğunu söyleyen insanlar oldu beynime yer etti sanırım emzirmezsem kötü bir anne olacağım sanıyorum biberonla vermek mama vermekten farksız geliyor. Çok doğru söylüyorsun ne zaman çok stresli olsam kızım daha huysuz oluyor. Mamayla da büyüse önemli olan sevgiyle büyümesi destek için teşekkürler
Teşekkürler bitterLütfen emmiyor diye kendini suçlama sen elinden geleni yapıyorsun daha ne yapacaksın
Evet stresimizi hissediyorlar. Sağlıklı olsun sen mutlu bebiş mutlu olsun varsın mama olsun çevreye salla başka bi kelime de varda sen anladın
Kendini yıpratıyorsun İnan ki
Bn 5.5 ay emzirdim oğlumu kendi bıraktı yapacak bişeyde yoktu mamayla büyüttüm öylede güzel büyüdü ki bazı bebeler var hiç anne sütü almayan çevre baskısından da etkileniyoruz tekrar lütfen kendini üzme
Eğer ki imkanın varsa da destek almak istersen al (yanlış anlaşılmadım umarım )
Bu arada weleda losyon sende mi kullanıyordun?
Alerjik bi durum oldu mu?Teşekkürler bitterevet süreç fazla yıpratıcı oldu çoğunlukla çevre baskısı yüzünden. Sağıp verdiğimi görünce kendi annem bile bazen emzirmek istemiyorsun diye yaftaladı hemen. Destek almayı düşünüyorum ama bu ara hiç vaktim olmuyor eşimin babasının kanser olduğunu öğrendik. Çok vakit ayıramam sanırım eşim babasıyla ilgileniyor bebeğin bakımı tamamen bende. Bir kaç saat bırakacak kimse yok
Evet bende weleda losyon kullanıyorum
Çevreyi boşver canım sen elinden geleni yapıyorsun annelik sadece emzirmek değil kiEvet bazen öyle bir an geliyor pes ediyorum emzirmeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum tabi ki bu hakkını onun elinden alamam. Psikolojik kısmı çok zor . E sağmadan nasıl yapabiliyorsun kilo alımı nasıl?
çevremde sürekli anneliğin emzirmekle alakalı olduğunu söyleyen insanlar oldu beynime yer etti sanırım emzirmezsem kötü bir anne olacağım sanıyorum biberonla vermek mama vermekten farksız geliyor. Çok doğru söylüyorsun ne zaman çok stresli olsam kızım daha huysuz oluyor. Mamayla da büyüse önemli olan sevgiyle büyümesi destek için teşekkürler
Evet kullanıyorum ama düzenli değilRelactaz kullanmış mıydın
Nasıl yaa ne zmaan test verdinizBebişim ve oğlum corona olmuş
Ah demeeBebişim ve oğlum corona olmuş
Aşıdan ateş düşmedi dr getirdim test istediNasıl yaa ne zmaan test verdiniz
Nasıl ya nerden anladın test mi verdinizBebişim ve oğlum corona olmuş
İnşallah canım zaten bebişe ilaç yokAh demee
Kıyamam çok geçmiş olsunn
Ama çok rahat atlatılan bir varyant olduğu söyleniyor hiç anlamadan geçsin inşallah canını sıkma
Çok çok geçmiş olsun su lanet virüs bi yok olmadı yaAşıdan ateş düşmedi dr getirdim test istedi
EvetNasıl ya nerden anladın test mi verdiniz
Evettest verdik şimdi serum alıyorum bnde neyse iyi olunca yazarım yine
Canım çok geçmiş olsun habersiz bırakmaEvettest verdik şimdi serum alıyorum bnde neyse iyi olunca yazarım yine
Coook gecmis olsun ya lanet olsun su viruseBebişim ve oğlum corona olmuş
Hayır olmadı çok severek kullanıyorumAlerjik bi durum oldu mu?
Gerekirse bebişle git aksatma canım
teşekkür ederimÇevreyi boşver canım sen elinden geleni yapıyorsun annelik sadece emzirmek değil ki
Kaldıki sütun olup
Emzirmek istemeyebilirsin de bu psikolojik bir durum kimse
yok karisamaz
Hiç endişe etme mamayla da gayet güzel sağlıklı buyuyorlar
Kizimda emmedi hem mama hem meme verdim gece gündüz 7 ay hep ayakta emzirdim bütün evi turluyorduk emzirirken sonrasinda 2 ay sagarak verdim buyudu kocaman kız oldu şimdi
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir kuzularBebişim ve oğlum corona olmuş
Yaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinBebişim ve oğlum corona olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?