2021 Aralık Anneleri

Disarda ikinci kez sagmam gerekmeyecek gibi evden cikmadan sagiyorum. Min 4 saatte sagmam gerekiyor cunku yanima da mutlaka yedek sut aliyorum biberona toplamda bir sagim bir yedek sut bizi 8 saat goturuyor zaten

Bide acikcasi oyle biberonlari falan hergun kaynatan pimpirikli biri degilim, mikrop da bakteri de lazim deyip biraz gevsetiyorum ipleri

Aklıma geldi bak, medelaya uyan uygun fiyatlı setler var. Ondan yedek kullanabilirsin. İlerde daha uzun kalman gerekebilir.
Bir de sık sağan biri için steril makinesi şart bence. Hatta mikrodalgan varsa onda kullanılanlar daha uygun fiyatlı. Bizim sular kireçli, kaynatınca kireç oluyo bembeyaz.

Wee nin bi emzigini gördüm bibs inkiler gibi aynı uygun fiyatlı, deneyen oldu mu, hatta geçen hepsiburada da indirimdeydi 17,49 a geliyordu ha aldım ha alicam derken bitmiş indirim şu an 35 40 civarı

Aslinda olabilir ama is hayatina bi sure ara verdigim icin benim icin ikinci takim gereksiz olur Bide artik eskisine gore daha uzun araliklarla sut iciyor. Ben de memeleri daha uzun saatte sagmaya alistiricam yavas yavas. E zaten surda 6.aya ne kaldi
Steril makinari omrumu yiyo ya bes saat

Bebelerde hareketlenmeler ne düzeyde? Benimki iki bacağı birden kaldırıp yana atıyo sanki dönesi var gibi
Bizde öyle bişey yok şuan erken sanırım agulamalar başladı tummy time sırasında daha uzun süre kafasını tutabiliyor çıngıraklara tepki veriyor sesin geldiği tarafa bakıyor flaş kartlara odaklanıyor gözüyle takip ediyor bir de ayaklarını birbirine sürterek çorabını çıkarıyor bu gelişim mi yaramazlık mı emin değilim

Kızlar ebebekteki Şubat indirimleri mağazada da geçerli mi yoksa sadece internete mi özel bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…