- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Aaa geçmiş olsun canım demek ondan mı ateşi varmış Allah şifa versin kıyamamBebişim ve oğlum corona olmuş
Sanırım aşı da olunca ateş düşüyor çıkıyorduAaa geçmiş olsun canım demek ondan mı ateşi varmış Allah şifa versin kıyamam
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım
Cok sukur iyi . Az once cok aglqdi. Agri kesici verdim . Muhtemelen agriyan bir yeri vardi. Ve sakinlesti
Sizin belirti sadece ishalmiydiCok sukur iyi . Az once cok aglqdi. Agri kesici verdim . Muhtemelen agriyan bir yeri vardi. Ve sakinlesti
Disarda ikinci kez sagmam gerekmeyecek gibi evden cikmadan sagiyorum. Min 4 saatte sagmam gerekiyor cunku yanima da mutlaka yedek sut aliyorum biberonaİkinci kez sağman gerekirseyi merak ediyorum, tekrar kullanıyor musun? Ev gezmesinde isen buzdolabına koyabilirsin sağım setini ama dışarıda ne yapılır bilemedim.
Aşıları kapsamıyorsa benim için çok mantıklı değilmiş sigorta. Allah aylık kontrol dışında hastaneye gitmekten korusun inşallah bebelerimizi.
Evet sadece ishalSizin belirti sadece ishalmiydi
Bebişim ve oğlum corona olmuş
Çok geçmiş canımUzme kendini grip geçiriyorlar diye düşün. Çocuklar ve bebekler zaten öyle geçiriyor. Birkaç güne tamamen toparlarlar inşallah
Senin bebiş de mi covid oldu yoksaEvet sadece ishal
Aklıma geldi bak, medelaya uyan uygun fiyatlı setler var. Ondan yedek kullanabilirsin. İlerde daha uzun kalman gerekebilir.Disarda ikinci kez sagmam gerekmeyecek gibi evden cikmadan sagiyorum. Min 4 saatte sagmam gerekiyor cunku yanima da mutlaka yedek sut aliyorum biberonatoplamda bir sagim bir yedek sut bizi 8 saat goturuyor zaten
Bide acikcasi oyle biberonlari falan hergun kaynatan pimpirikli biri degilim, mikrop da bakteri de lazim deyip biraz gevsetiyorum ipleri
Evet csnimSenin bebiş de mi covid oldu yoksa
Aslinda olabilir ama is hayatina bi sure ara verdigim icin benim icin ikinci takim gereksiz olurAklıma geldi bak, medelaya uyan uygun fiyatlı setler var. Ondan yedek kullanabilirsin. İlerde daha uzun kalman gerekebilir.
Bir de sık sağan biri için steril makinesi şart bence. Hatta mikrodalgan varsa onda kullanılanlar daha uygun fiyatlı. Bizim sular kireçli, kaynatınca kireç oluyo bembeyaz.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda canımmEvet csnim
Canim cok gecmis olsun nasil durumlari simdi biz de atlattik kizimda oksuruk balgam kaldi bebis daha cabuk atlatti sukurSanırım aşı da olunca ateş düşüyor çıkıyordu
Aşı olmasa belki anlamıcaktık
Bizimki grip gibi oldu ayni hafif ates birngun sonra ishal yapti ama gunde iki kez cok degil yavrusum buay pek kilo da alamiyor hastaliklardanEvet sadece ishal
Bizde öyle bişey yok şuan erken sanırım agulamalar başladı tummy time sırasında daha uzun süre kafasını tutabiliyor çıngıraklara tepki veriyor sesin geldiği tarafa bakıyor flaş kartlara odaklanıyor gözüyle takip ediyor bir de ayaklarını birbirine sürterek çorabını çıkarıyor bu gelişim mi yaramazlık mı emin değilimBebelerde hareketlenmeler ne düzeyde? Benimki iki bacağı birden kaldırıp yana atıyo sanki dönesi var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?