2021 Aralık Anneleri

Aa hiç bilmiyordum. Iade olduğunu da bilmiyordum ben zaten burdan öğrendim. Eşim öğretmen değil. Ben okula verdim evrağı o da iş yerine verse sıkıntı olur mu peki. Ucretsiz izin alacağım ben bir de.
Ücretsiz alınca ödeme olmazmış maaşa başlayınca yatarmış tekrar müd yardc konuştum

Bebegimin atesi 38.3 cikti, hemen soydum ve islak mendille vucudunu falan sildim. 5 dk icinde 37.7 ye dustu sonra bir saat icinde 37 ye dustu.
Doktora ne zaman goturmeliyim?
Bide annesi covid olan bebege ilac falan veriolar mi kiprosedur nasil ilerliyor? Sadece calpol ile mi iyilesiyor bu bebekler hep

Kizlar bebekte gaitadan sut alerjisi testi devlet hast yapilir mi daha once yaptiran varmi

Biz de gecirdik bebege sadece anne sutu atesi bi r daha çıkmaz insallah bizim 38 i bulmamisti ilac vermemistm

Muayene olması lazım duruma göre dr veriyor
Bi daha yükselirse götür ateş riske atılmaz

Son düzenleme:
Biz de gecirdik bebege sadece anne sutu atesi bi r daha çıkmaz insallah bizim 38 i bulmamisti ilac vermemistm
Insallah cikmaz
Senin bebis de pozitif oldu mu acaba
Muayene olması lazım duruma göre dr veriyor
Bi daha yükselirse götür ateş riske atılmaz
Yani beslenmesi gayet normal devam ediyor keyfi de yerinde ama ates oyle cikti anlamadim ki bu gece mi gotursem yarina kadar bi duruma baksam mi ya

Insallah cikmaz

Yani beslenmesi gayet normal devam ediyor keyfi de yerinde ama ates oyle cikti anlamadim ki bu gece mi gotursem yarina kadar bi duruma baksam mi ya
Olmustur cunku ilk onda soguk alginligi gibi basladi cnm dr goturmedik agir olmadigi icin

Olmustur cunku ilk onda soguk alginligi gibi basladi cnm dr goturmedik agir olmadigi icin
Ayyy sahi soylemistin kafa kalmadi ki
Yani zaten yapilacak bisey yok diye dusunuyorum bi yandan ben de. Cunku keyfi yerinde cis kaka beslenme yerinde
Kendim de o yuzden gitmedim aut veriyoruz diye bize de ilac yok. Ama boyle de cok havada kaliyor her sey sanki, doktora gidince ici rahat ediyor insanin

Vermiyolar. Bol bol emziriyorum.

Hem filyasyondaki görevliyle konuştum hem de kendi doktorumuzla. Bebekler hafif atlatıyor ama solunum sıkıntısı, yüksek ateş, öksürük olursa acile götür dedi. Siz ateşini takip edin surekli, düşmüş zaten. Test vermiş miydiniz?

Hayir test vermedik hic.
Solunumu nasil anlayacagiz ki gorunurde her sey normal gibi ates arada bi 37.7 ye cikiyor ama dusuyor henuz hic calpol vermedim. Sizin ates oldu mu

Kızlar aile bakanlığının vermiş olduğu doğum yardımı yatıp da çeken oldu mu? Ankara. E devlette ödeme aşamasında diyor PTT yok diyor

Insallah cikmaz

Bak durumuna içim rahat etsin diyorsan götür
Gece de takip et

Kızlar aile bakanlığının vermiş olduğu doğum yardımı yatıp da çeken oldu mu? Ankara. E devlette ödeme aşamasında diyor PTT yok diyor
Ben de Ankaradayım aynı şekilde görünüyor. Yarın unutmazsam 144 ü arayacağım. Bir de benim 3. çocuk, 600 yatması gerekiyor ama 300 kusur görünüyor. 2016da doğan kızıma bile 400 yatmıştı anlamadim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…