- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Bize yüzde 25 dedi sigortacı. Bebeğe ve bana yaptırdık. Benim kurumuma verdik.
Sağolun kızlar bakalım hangimizin vergi yüksekse onun adına yaparızKizlar biz gecen yil aldik..o ay vergi dilimine gore aliyorsunuz mesela ocakta vergi yuzde 15 verdiniz diyelim ona gore hesaplaniyor benim esim muhendis onlarin vergi ogretmenden daha yuksek o yuzden o aliyor
Kurumun ne canım senin ben öğretmenimBize yüzde 25 dedi sigortacı. Bebeğe ve bana yaptırdık. Benim kurumuma verdik.
Ben de öğretmenim.Kurumun ne canım senin ben öğretmenim
Bnmki abisini öyle takip ediyorŞu siyah beyazlı zeka kartları var ya onları gösterip yavaşça yanlara hareket ettir bizimki baya takip etmeye başladı o şekilde şimdi arkasına bile geçince kafasını kaldırıp gözlerini arkaya dikiyor
Bizimki bi de tv açıksa ona kitleniyor ya o mesafeden ne görüyorsa o kadarBnmki abisini öyle takip ediyorçocuğa bisürü şey aldım hiç umrunda değil abiye daha dikkatli
Ayy evet bizde öyle dikkatli tv’yi görmesin pür dikkat bakıyor gözler hiç kıpraşmıyorBizimki bi de tv açıksa ona kitleniyor ya o mesafeden ne görüyorsa o kadar
Sinirim bozuluyor kapatıyorum tvyi
Ne kadar zamanda yatıyor pekı?Kizlar biz gecen yil aldik..o ay vergi dilimine gore aliyorsunuz mesela ocakta vergi yuzde 15 verdiniz diyelim ona gore hesaplaniyor benim esim muhendis onlarin vergi ogretmenden daha yuksek o yuzden o aliyor
Öğrenirsen bize de soyle canım :)Maaşı yüksek olan yapmalıymış sanırım ama tam emin değilim soruyoruz
Sigorta bana yapıldı ama eşim alabiliyor mu ?Kizlar biz gecen yil aldik..o ay vergi dilimine gore aliyorsunuz mesela ocakta vergi yuzde 15 verdiniz diyelim ona gore hesaplaniyor benim esim muhendis onlarin vergi ogretmenden daha yuksek o yuzden o aliyor
Evet 110tl fazla odedim bendeAyin 19 ü itibariyle yüzde 37 zam gelmiş ilaçlara
Benimki 3 gündür kafayı kaldırmaya basladi emerken bile kafasını kaldırıyor dirseklerimden güç alıp sirtiyla beraber bide kucakta uzun süre dik duruyor.Yuz aşağı yatınca da kendini ileri itiyor TV bizde de var bide anneannesi görüntülü arayınca pür dikkat bakıp guluyorAyy evet bizde öyle dikkatli tv’yi görmesin pür dikkat bakıyor gözler hiç kıpraşmıyor
Laaaan benim oğlum da böyle ama babasına çekmiş
Bizde ben böyleyim eşimin de tepe açıldı bende de bi sürü dönek var diyoLaaaan benim oğlum da böyle ama babasına çekmişdaha önce saçlarının önünün kısa arkasının uzun olmasını da benzetmiştim
Kizlar diyelim aralikta sigorta yaptirdiniz 5 taksite boldurdunuz ocak subat mart nisan mayis....siz bu sigortayi harcama olarak gosteriyorsunuz ya size her ay yuzde kaclik vergi dilimindeyseniz o kadar iade oluyor buda şu sekilde...mesela maasin 10 bin sigortan 2bin olsun..5 aya boldurdun her ay 400 ödemen lazim..ocak ayinca yuzde 15lik dilimdesin diyelim 400un yuzde 15i iade oluyor size...subatta yuzde 20lik diyelim o ay ki 400un bu defa yuzde 20si iade oluyor...taksit yaptirmadiniz diyelim 2bin direkt verdiniz ocak ayinda....ocak ayinda ki verginiz yuzde 20 diyelim 2binin yuzde 20si size 400 iade oluyor....aslinda mantigi o ay vereceginiz vergiyi vermemis oluyosunuz para o sekilde gelmis oluyor size...ve ogretmenlerin ocak subat mart ayinda bu yil vergisi yok gibi bise diyordu eşim o yine kendinden gosterdi o yuzden esiniz ogretmen degilse o yapsin derimKurumun ne canım senin ben öğretmenim
Ben de öğretmenim.
Her ay maasla birlikte yatiyorNe kadar zamanda yatıyor pekı?
Eşinde gosterebilir biraz calistigi kurumun muhasebecisine bagli eşinize sizin saglik odemenizi gider olarak gosterebilirSigorta bana yapıldı ama eşim alabiliyor mu ?
Gunde 3 kere 15er damla...ben gece uyumadan suya karistirip iciyorum gece sutum cok iyi olsun diye emzirmek icin uyaninda 4 5 gibi iciyorum bide gun icinde....humana cayi kullaniyodum oda cok etkiliydi bu damla etkili degil diye dusunuyordum kullanmaui birakinca farki gordumKızlar galactago damlayı nasıl kullanıyorsunuz ne kadar sürede etki ediyor
Aa hiç bilmiyordum. Iade olduğunu da bilmiyordum ben zaten burdan öğrendim. Eşim öğretmen değil. Ben okula verdim evrağı o da iş yerine verse sıkıntı olur mu peki. Ucretsiz izin alacağım ben bir de.Kizlar diyelim aralikta sigorta yaptirdiniz 5 taksite boldurdunuz ocak subat mart nisan mayis....siz bu sigortayi harcama olarak gosteriyorsunuz ya size her ay yuzde kaclik vergi dilimindeyseniz o kadar iade oluyor buda şu sekilde...mesela maasin 10 bin sigortan 2bin olsun..5 aya boldurdun her ay 400 ödemen lazim..ocak ayinca yuzde 15lik dilimdesin diyelim 400un yuzde 15i iade oluyor size...subatta yuzde 20lik diyelim o ay ki 400un bu defa yuzde 20si iade oluyor...taksit yaptirmadiniz diyelim 2bin direkt verdiniz ocak ayinda....ocak ayinda ki verginiz yuzde 20 diyelim 2binin yuzde 20si size 400 iade oluyor....aslinda mantigi o ay vereceginiz vergiyi vermemis oluyosunuz para o sekilde gelmis oluyor size...ve ogretmenlerin ocak subat mart ayinda bu yil vergisi yok gibi bise diyordu eşim o yine kendinden gosterdi o yuzden esiniz ogretmen degilse o yapsin derim
Her ay maasla birlikte yatiyor
Eşinde gosterebilir biraz calistigi kurumun muhasebecisine bagli eşinize sizin saglik odemenizi gider olarak gosterebilir
Anladım canım ben de öğretmenim eşimin maaşı benden yüksek ve çok çabuk giriyorlar vergi dilimine onun göstermesi daha iyi olacak inşallah muhasebecileri anliyordur bu işten :))Kizlar diyelim aralikta sigorta yaptirdiniz 5 taksite boldurdunuz ocak subat mart nisan mayis....siz bu sigortayi harcama olarak gosteriyorsunuz ya size her ay yuzde kaclik vergi dilimindeyseniz o kadar iade oluyor buda şu sekilde...mesela maasin 10 bin sigortan 2bin olsun..5 aya boldurdun her ay 400 ödemen lazim..ocak ayinca yuzde 15lik dilimdesin diyelim 400un yuzde 15i iade oluyor size...subatta yuzde 20lik diyelim o ay ki 400un bu defa yuzde 20si iade oluyor...taksit yaptirmadiniz diyelim 2bin direkt verdiniz ocak ayinda....ocak ayinda ki verginiz yuzde 20 diyelim 2binin yuzde 20si size 400 iade oluyor....aslinda mantigi o ay vereceginiz vergiyi vermemis oluyosunuz para o sekilde gelmis oluyor size...ve ogretmenlerin ocak subat mart ayinda bu yil vergisi yok gibi bise diyordu eşim o yine kendinden gosterdi o yuzden esiniz ogretmen degilse o yapsin derim
Eşinde gosterebilir biraz calistigi kurumun muhasebecisine bagli eşinize sizin saglik odemenizi gider olarak gosterebilir
Bir de hangi evrakları verecek iş yerine ? Poliçe falan mi ?Kizlar diyelim aralikta sigorta yaptirdiniz 5 taksite boldurdunuz ocak subat mart nisan mayis....siz bu sigortayi harcama olarak gosteriyorsunuz ya size her ay yuzde kaclik vergi dilimindeyseniz o kadar iade oluyor buda şu sekilde...mesela maasin 10 bin sigortan 2bin olsun..5 aya boldurdun her ay 400 ödemen lazim..ocak ayinca yuzde 15lik dilimdesin diyelim 400un yuzde 15i iade oluyor size...subatta yuzde 20lik diyelim o ay ki 400un bu defa yuzde 20si iade oluyor...taksit yaptirmadiniz diyelim 2bin direkt verdiniz ocak ayinda....ocak ayinda ki verginiz yuzde 20 diyelim 2binin yuzde 20si size 400 iade oluyor....aslinda mantigi o ay vereceginiz vergiyi vermemis oluyosunuz para o sekilde gelmis oluyor size...ve ogretmenlerin ocak subat mart ayinda bu yil vergisi yok gibi bise diyordu eşim o yine kendinden gosterdi o yuzden esiniz ogretmen degilse o yapsin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?