2021 Aralık Anneleri

Bize yüzde 25 dedi sigortacı. Bebeğe ve bana yaptırdık. Benim kurumuma verdik.

Kizlar biz gecen yil aldik..o ay vergi dilimine gore aliyorsunuz mesela ocakta vergi yuzde 15 verdiniz diyelim ona gore hesaplaniyor benim esim muhendis onlarin vergi ogretmenden daha yuksek o yuzden o aliyor
Sağolun kızlar bakalım hangimizin vergi yüksekse onun adına yaparız

Bnmki abisini öyle takip ediyor çocuğa bisürü şey aldım hiç umrunda değil abiye daha dikkatli

Kızlar bu arada yediğiniz tavuklara dikkat edin dün eşim nöbetçiydi gece acile bir grup bebek mevlüdünde bir grupta nişanda tavuk zehirlenmesi yaşamış neredeyse 200 kişi acili kitlemişler
Bize de geçen gün market bozuk tavuk göndermiş kokusunu almasam bize de geçmiş olsun

Ayy evet bizde öyle dikkatli tv’yi görmesin pür dikkat bakıyor gözler hiç kıpraşmıyor
Benimki 3 gündür kafayı kaldırmaya basladi emerken bile kafasını kaldırıyor dirseklerimden güç alıp sirtiyla beraber bide kucakta uzun süre dik duruyor.Yuz aşağı yatınca da kendini ileri itiyor TV bizde de var bide anneannesi görüntülü arayınca pür dikkat bakıp guluyor

Kızlar galactago damlayı nasıl kullanıyorsunuz ne kadar sürede etki ediyor

Kurumun ne canım senin ben öğretmenim
Kizlar diyelim aralikta sigorta yaptirdiniz 5 taksite boldurdunuz ocak subat mart nisan mayis....siz bu sigortayi harcama olarak gosteriyorsunuz ya size her ay yuzde kaclik vergi dilimindeyseniz o kadar iade oluyor buda şu sekilde...mesela maasin 10 bin sigortan 2bin olsun..5 aya boldurdun her ay 400 ödemen lazim..ocak ayinca yuzde 15lik dilimdesin diyelim 400un yuzde 15i iade oluyor size...subatta yuzde 20lik diyelim o ay ki 400un bu defa yuzde 20si iade oluyor...taksit yaptirmadiniz diyelim 2bin direkt verdiniz ocak ayinda....ocak ayinda ki verginiz yuzde 20 diyelim 2binin yuzde 20si size 400 iade oluyor....aslinda mantigi o ay vereceginiz vergiyi vermemis oluyosunuz para o sekilde gelmis oluyor size...ve ogretmenlerin ocak subat mart ayinda bu yil vergisi yok gibi bise diyordu eşim o yine kendinden gosterdi o yuzden esiniz ogretmen degilse o yapsin derim
Ben de öğretmenim.

Ne kadar zamanda yatıyor pekı?
Her ay maasla birlikte yatiyor
Sigorta bana yapıldı ama eşim alabiliyor mu ?
Eşinde gosterebilir biraz calistigi kurumun muhasebecisine bagli eşinize sizin saglik odemenizi gider olarak gosterebilir

Kızlar galactago damlayı nasıl kullanıyorsunuz ne kadar sürede etki ediyor
Gunde 3 kere 15er damla...ben gece uyumadan suya karistirip iciyorum gece sutum cok iyi olsun diye emzirmek icin uyaninda 4 5 gibi iciyorum bide gun icinde....humana cayi kullaniyodum oda cok etkiliydi bu damla etkili degil diye dusunuyordum kullanmaui birakinca farki gordum

Aa hiç bilmiyordum. Iade olduğunu da bilmiyordum ben zaten burdan öğrendim. Eşim öğretmen değil. Ben okula verdim evrağı o da iş yerine verse sıkıntı olur mu peki. Ucretsiz izin alacağım ben bir de.

Anladım canım ben de öğretmenim eşimin maaşı benden yüksek ve çok çabuk giriyorlar vergi dilimine onun göstermesi daha iyi olacak inşallah muhasebecileri anliyordur bu işten :))

Bir de hangi evrakları verecek iş yerine ? Poliçe falan mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…