2021 Aralık Anneleri

Nasıl başvuruluyor ben dıger çocuğum ocın de başvuru yapmadım oda 2015 te doğmuştu

Nasıl başvuruluyor ben dıger çocuğum ocın de başvuru yapmadım oda 2015 te doğmuştu
15 mayıs 2015 tarihinden sonra doğan cocuklar için oluyormuş. Süre yok diyor ama bir yerde 1 ay diye okumuştum sanki yanlış hatırlıyor da olabilirim. 144ten bilgi verirler ara bi sor istersen.

Aa hiç bilmiyordum. Iade olduğunu da bilmiyordum ben zaten burdan öğrendim. Eşim öğretmen değil. Ben okula verdim evrağı o da iş yerine verse sıkıntı olur mu peki. Ucretsiz izin alacağım ben bir de.
Okula soyleyin geri alacaginizi esiniz versin sadece ayni harcamayi iki taraftan gider gosteremezsiniz
Bir de hangi evrakları verecek iş yerine ? Poliçe falan mi ?
Evet police
ben gitmedim basvuruya bendede gorunuyor ama almadik henuz...simdi sordum hemen is yerinde muhasebeci yapti onuda nasil oluyorsa dedi eşim
Sosyal hizmetlere gidip form dolduruyorsun ama süresi var diye biliyorum.
Is yerindende oluyormus artik nasilsa bizimki oyle yapmis

Son düzenleme:
Uyumuyor kafayı yicempes ettim artık açtım lambayı oturuyorum bi neşeli bi neşeli perdeye bakıp bakıp gülmeler yuvarlanmalar
Bnmkide kendini kaldırmaya çalışıyor kafasını beşiğin çubuklara vuracak neredeyse tavana dolaba bakıp bakıp gülücük atıyor

Hepten 20 ml ye dustu. Birkac gun 20 dk vek 10 dk bekle 10 dk cek yontemini de denedim o son umudumdu. Oyle dicez artik yapacak bir sey yok

Sanirim ben o israrla kabul ettirebilme donemini de gectim. Hic bir sekilde kavramiyor. Hele 6 gundur biberonu bile aldiramiyorum dogru sekilde tutmuyor. Kolik biberonu olmsina ragmen hava yutuyor. Suan mamayi almasina bile raziyim kilo vermeyr basladi Atak haftasi olmasini umarak direniyorum. Size helal olsun kabul ettirebilmissiniz

Galactago damlayi birakan var mi ne zamana kadar kullanmaliyiz ya 2 aylik olduk kullanmazsak sut olmayacak gibi bugun bi deneyeyim dedim birakmayi gece icmedim pisman oldum valla o doluluk gitti

Galactago damlayi birakan var mi ne zamana kadar kullanmaliyiz ya 2 aylik olduk kullanmazsak sut olmayacak gibi bugun bi deneyeyim dedim birakmayi gece icmedim pisman oldum valla o doluluk gitti
Doluluk olmaması süt yok olmuyor
Yumuşak memede süt var
Bn ilk 20 gün kullandım sonra mastit olurum diye bıraktım 3.-4. Ay tekrar azalırsa başlarım

Ödeme aşamasında ise henüz ödenmemiş demek olmuyor mu
Evet ödeme aşamasında derken gidip sormuştum yatmamıştı 2. A
Ben şu an hicbir takviye kullanmıyorum. Bir hafta kadar oldu galactago biteli. O doluluk bende çok nadir oldu toplasan 5 i geçmez. Ama sütüm var.

Bnmkide kendini kaldırmaya çalışıyor kafasını beşiğin çubuklara vuracak neredeyse tavana dolaba bakıp bakıp gülücük atıyor
Sabahları ekstra bir neşe oluyor gerçekten
Bu sabah ben de kahvaltı hazırlarken beşiğinde dönencesini çalıştırdım bıraktım öyle kendi sesini keşfediyor galiba bir naralar atıyor gülmekten öldürdü beni

Ben ilk 6 ay kullanacam ya Varsa da sütüm azalmasından korkarım. Böyle kafam rahat. Onu
ye bunu ye stresine girmeden ne bulursam yiyom. Süt yapsın bi şeyler diye düşünmüyom.

Benimki bu dediğin canım ayyynen ufak ufak ayağımda sallayıp alıştırmaya odaklanıyorum 5 dk uyuyo benim gözler hep kalp kalp oluyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…