Nasıl başvuruluyor ben dıger çocuğum ocın de başvuru yapmadım oda 2015 te doğmuştuBen de Ankaradayım aynı şekilde görünüyor. Yarın unutmazsam 144 ü arayacağım. Bir de benim 3. çocuk, 600 yatması gerekiyor ama 300 kusur görünüyor. 2016da doğan kızıma bile 400 yatmıştı anlamadim onu.
Sosyal hizmetlere gidip form dolduruyorsun ama süresi var diye biliyorum.Nasıl başvuruluyor ben dıger çocuğum ocın de başvuru yapmadım oda 2015 te doğmuştu
Ben aldım 1 aya yakın olduKızlar aile bakanlığının vermiş olduğu doğum yardımı yatıp da çeken oldu mu? Ankara. E devlette ödeme aşamasında diyor PTT yok diyor
15 mayıs 2015 tarihinden sonra doğan cocuklar için oluyormuş. Süre yok diyor ama bir yerde 1 ay diye okumuştum sanki yanlış hatırlıyor da olabilirim. 144ten bilgi verirler ara bi sor istersen.Nasıl başvuruluyor ben dıger çocuğum ocın de başvuru yapmadım oda 2015 te doğmuştu
UyumuyorKızlar nasılsınız bebişler nasıl? Hastalar, moraller, uykular ne durumda
Okula soyleyin geri alacaginizi esiniz versin sadece ayni harcamayi iki taraftan gider gosteremezsinizAa hiç bilmiyordum. Iade olduğunu da bilmiyordum ben zaten burdan öğrendim. Eşim öğretmen değil. Ben okula verdim evrağı o da iş yerine verse sıkıntı olur mu peki. Ucretsiz izin alacağım ben bir de.
Evet policeBir de hangi evrakları verecek iş yerine ? Poliçe falan mi ?
ben gitmedim basvuruya bendede gorunuyor ama almadik henuz...simdi sordum hemen is yerinde muhasebeci yapti onuda nasil oluyorsa dedi eşimNasıl başvuruluyor ben dıger çocuğum ocın de başvuru yapmadım oda 2015 te doğmuştu
Is yerindende oluyormus artik nasilsa bizimki oyle yapmisSosyal hizmetlere gidip form dolduruyorsun ama süresi var diye biliyorum.
YuvarlanıyoruzKızlar nasılsınız bebişler nasıl? Hastalar, moraller, uykular ne durumda
Bnmkide kendini kaldırmaya çalışıyor kafasını beşiğin çubuklara vuracak neredeyseUyumuyor kafayı yicempes ettim artık açtım lambayı oturuyorum bi neşeli bi neşeli perdeye bakıp bakıp gülmeler yuvarlanmalar
Hepten 20 ml ye dustu. Birkac gun 20 dk vek 10 dk bekle 10 dk cek yontemini de denedim o son umudumdu. Oyle dicez artik yapacak bir sey yokSağımları düzenli yapabilirsin. Her 2-3 saatte 1 her iki göğüs 10ar dakika olacak şekilde belki faydası olur. Olmuyorsa da canınız sağolsun her bebek emecek diye bişey yok. Benim bebeğimde emmiyor memeyi tamamen bıraktı sütte çok yok mamayla destekliyorum. 30ml de olsa mutlaka sağ ver faydalansın gittiği yere kadar
Sanirim ben o israrla kabul ettirebilme donemini de gectim. Hic bir sekilde kavramiyor. Hele 6 gundur biberonu bile aldiramiyorum dogru sekilde tutmuyor. Kolik biberonu olmsina ragmen hava yutuyor. Suan mamayi almasina bile raziyim kilo vermeyr basladiCnm pes etme benimkide almiyordu baya agliyordu ama ilk sagdigim sutten az veriyordum sonra memeyi katiyordum agzina cunku cok açken inatla daha da agliyor..
Ben cok agladim emziremiyorum die ama inat ettim emziricem die terler döktüm cok yiprandim ama basardik.. sende pes etme inanki emdikce de sut artiyor.. 2 aydir bizim yavas yavas git gide artiyor..gunde 7,8 defa mama icerdi simdi 1,2 defa anca.
Etkisi olmadı mı ? Benimde sütüm çok azaldıHepten 20 ml ye dustu. Birkac gun 20 dk vek 10 dk bekle 10 dk cek yontemini de denedim o son umudumdu. Oyle dicez artik yapacak bir sey yok
Doluluk olmaması süt yok olmuyorGalactago damlayi birakan var mi ne zamana kadar kullanmaliyiz ya 2 aylik olduk kullanmazsak sut olmayacak gibi bugun bi deneyeyim dedim birakmayi gece icmedim pisman oldum valla o doluluk gitti
İlk gün 1 kere den başla birden süt dolup mastit olma canımEtkisi olmadı mı ? Benimde sütüm çok azaldı
Evet ödeme aşamasında derken gidip sormuştum yatmamıştı 2. AÖdeme aşamasında ise henüz ödenmemiş demek olmuyor mu
Ben şu an hicbir takviye kullanmıyorum. Bir hafta kadar oldu galactago biteli. O doluluk bende çok nadir oldu toplasan 5 i geçmez. Ama sütüm var.Galactago damlayi birakan var mi ne zamana kadar kullanmaliyiz ya 2 aylik olduk kullanmazsak sut olmayacak gibi bugun bi deneyeyim dedim birakmayi gece icmedim pisman oldum valla o doluluk gitti
Sabahları ekstra bir neşe oluyor gerçektenBnmkide kendini kaldırmaya çalışıyor kafasını beşiğin çubuklara vuracak neredeysetavana dolaba bakıp bakıp gülücük atıyor
Ben ilk 6 ay kullanacam yaGalactago damlayi birakan var mi ne zamana kadar kullanmaliyiz ya 2 aylik olduk kullanmazsak sut olmayacak gibi bugun bi deneyeyim dedim birakmayi gece icmedim pisman oldum valla o doluluk gitti
Benimki bu dediğin canım ayyynenYa sizin bebeler de mi böyle gündüzleri kucağımda uyuyor sadece sırtı yer gördü mü başlıyor ağlamaya asla yatırdığım yerde uyumuyor, uyuyamayinca da iyice sinirlenip ağlıyorbırakıp wcye gidemiyorum o derece artık, kahvaltı yapma lüksünden vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?