Tam olarak böyle.Ya sizin bebeler de mi böyle gündüzleri kucağımda uyuyor sadece sırtı yer gördü mü başlıyor ağlamaya asla yatırdığım yerde uyumuyor, uyuyamayinca da iyice sinirlenip ağlıyorbırakıp wcye gidemiyorum o derece artık, kahvaltı yapma lüksünden vazgeçtim
Valla tuvaletin önüne arabasını koydum salladım girdimYa sizin bebeler de mi böyle gündüzleri kucağımda uyuyor sadece sırtı yer gördü mü başlıyor ağlamaya asla yatırdığım yerde uyumuyor, uyuyamayinca da iyice sinirlenip ağlıyorbırakıp wcye gidemiyorum o derece artık, kahvaltı yapma lüksünden vazgeçtim
Aynn sabah enerjileri bol güneşli sonra karanlık geçiyorSabahları ekstra bir neşe oluyor gerçekten
Bu sabah ben de kahvaltı hazırlarken beşiğinde dönencesini çalıştırdım bıraktım öyle kendi sesini keşfediyor galiba bir naralar atıyor gülmekten öldürdü beni
Benimki bu dediğin canım ayyynenufak ufak ayağımda sallayıp alıştırmaya odaklanıyorum 5 dk uyuyo benim gözler hep kalp kalp oluyo valla
Ay iyi yalnız değilmişim o zamanTam olarak böyle.
Valla tuvaletin önüne arabasını koydum salladım girdim
Bence kolay ve etkili bi yöntem. Bi de temas da devam etmiş oluyo ya daha oluru var gibi. Ben şimdi biraz ellerini tutuyorum yemesin uyurken diye. Bunu alıskanlık edinsin istemiyorum. Kahvaltı saatini denk getirirsem ayağımda sallarken bi yandan yiyebiliyom. Beşik ana kucağı filan durmuyo çünkü.Ben ayakta sallamadim hiç etkili oluyorsa ona geçeyim
Aynen benim bebe de durmuyor onlarda, ellerini bizimki de yiyor ben de müdahale ediyorum bazen emzik veriyorum ama uyku geçişi degilse emzik de tutmuyorBence kolay ve etkili bi yöntem. Bi de temas da devam etmiş oluyo ya daha oluru var gibi. Ben şimdi biraz ellerini tutuyorum yemesin uyurken diye. Bunu alıskanlık edinsin istemiyorum. Kahvaltı saatini denk getirirsem ayağımda sallarken bi yandan yiyebiliyom. Beşik ana kucağı filan durmuyo çünkü.
Birak yesin keşfediyor oral dönem başlıyor artıkAynen benim bebe de durmuyor onlarda, ellerini bizimki de yiyor ben de müdahale ediyorum bazen emzik veriyorum ama uyku geçişi degilse emzik de tutmuyor
Reflu,üşütme,banyo yaptırırken şu yutması birde kıl yuttuysa kusuyor.Eller artık hep agizda sürekli temizlemek gerekiyor.Kizlar ya bebis niye cok kusar refludenmi dunden beri baya kustu pelteli sekilde
Benimki gunduz ayakta gece hamakta eller ayaklar bağlı kundak başka türlü uyumuyor,uyumasa dursa razıyım ama sürekli agliyor çareyi bunda buldumBen ayakta sallamadim hiç etkili oluyorsa ona geçeyim
Ben uyku kısmını kendimce çözdüm galibaYa sizin bebeler de mi böyle gündüzleri kucağımda uyuyor sadece sırtı yer gördü mü başlıyor ağlamaya asla yatırdığım yerde uyumuyor, uyuyamayinca da iyice sinirlenip ağlıyorbırakıp wcye gidemiyorum o derece artık, kahvaltı yapma lüksünden vazgeçtim
Uykuya memede daldığı için ele gerek kalmıyorBirak yesin keşfediyor oral dönem başlıyor artıkAma uykuya dalarken ruyinine eklemesin ben sadece o zamam mudaghale ediyorum.
Ya ben de öyle diyorum tamam uyuma ama aglama daBenimki gunduz ayakta gece hamakta eller ayaklar bağlı kundak başka türlü uyumuyor,uyumasa dursa razıyım ama sürekli agliyor çareyi bunda buldum
Girdim valla evde başka bakan yok altıma yapacaktımBen kucağımda girsem nasıl olur diye bile düşündüm valla
Alla alla neden kiKızlar bebeğin kakasinda saç kılı oluyor ya. Hemen hemen her bezde denk geliyorum.
Benim ki hala dogru emmiyor ki meme uclarim en basindan beri yara.. biberonu bile dogru ememiyor illa dudaklari falan içe kiviriyor..yani artik emsinde nasil emerse emsin dedim ben.. canımda acıyor emerken ama raziyim bukadarina..Hepten 20 ml ye dustu. Birkac gun 20 dk vek 10 dk bekle 10 dk cek yontemini de denedim o son umudumdu. Oyle dicez artik yapacak bir sey yok
Sanirim ben o israrla kabul ettirebilme donemini de gectim. Hic bir sekilde kavramiyor. Hele 6 gundur biberonu bile aldiramiyorum dogru sekilde tutmuyor. Kolik biberonu olmsina ragmen hava yutuyor. Suan mamayi almasina bile raziyim kilo vermeyr basladiAtak haftasi olmasini umarak direniyorum. Size helal olsun kabul ettirebilmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?