2021 Aralık Anneleri

Tam olarak böyle.

Valla tuvaletin önüne arabasını koydum salladım girdim

Aynn sabah enerjileri bol güneşli sonra karanlık geçiyor sabahlar hiç bitmese

Ben ayakta sallamadim hiç etkili oluyorsa ona geçeyim
Bence kolay ve etkili bi yöntem. Bi de temas da devam etmiş oluyo ya daha oluru var gibi. Ben şimdi biraz ellerini tutuyorum yemesin uyurken diye. Bunu alıskanlık edinsin istemiyorum. Kahvaltı saatini denk getirirsem ayağımda sallarken bi yandan yiyebiliyom. Beşik ana kucağı filan durmuyo çünkü.

Aynen benim bebe de durmuyor onlarda, ellerini bizimki de yiyor ben de müdahale ediyorum bazen emzik veriyorum ama uyku geçişi degilse emzik de tutmuyor

Aynen benim bebe de durmuyor onlarda, ellerini bizimki de yiyor ben de müdahale ediyorum bazen emzik veriyorum ama uyku geçişi degilse emzik de tutmuyor
Birak yesin keşfediyor oral dönem başlıyor artık Ama uykuya dalarken ruyinine eklemesin ben sadece o zamam mudaghale ediyorum.

Ben uyku kısmını kendimce çözdüm galiba
Gündüz ayakta sallıyorum bi tek
Şu jimnastik halıları çok ilgisini çekti emzirip alt değiştirince en keyifli oyuna açık zamanları oluyor o zaman biraz sohbet edip halıya yatırıyorum bi yarım saate yakın onunla ilgileniyor yoruluyor uyutuyorum
Akşamları da tummy time yaptırıyoruz, emzirme minderine koyuyorum bazen yüz üstü çok eğleniyor ev gezdiriyoruz hoplayıp zıplama derken bu sefer sallamadan kendi bayılıyor
Gece de 3 saat aralıklarla uyanıyor genelde hiç ışığı açmadan emziriyorum fısır fısır konuşuyorum gazını aldıktan sonra yatırıp dönencesini çalıştırıyorum onunla uyuyor

Böyle idi ve gün içinde hiçbir iş yapamıyordum. Sorunun reflü olduğunu ve gündüz emzirdikten sonra düz yatmaktan keyif almadığını farkettim. O yüzden göğsümüzde rahat ediyolar biraz daha dik durmuş oluyorlar. Reflü olmuyor. Ana kucağı gibi eğimli bir şeye yatırınca orada uyumaya başladı gündüz. Uyansa bile ana kucağına parıltılı toplar astık ona bakarken beş dakika banyo yapabiliyorum şimdi

Benimki gunduz ayakta gece hamakta eller ayaklar bağlı kundak başka türlü uyumuyor,uyumasa dursa razıyım ama sürekli agliyor çareyi bunda buldum
Ya ben de öyle diyorum tamam uyuma ama aglama da hamak ilgimiz kısa sürdü bizim sadece 5 dk keyif için kullanıyor beyefendi o da karşısında biri konuşursa

Benim ki hala dogru emmiyor ki meme uclarim en basindan beri yara.. biberonu bile dogru ememiyor illa dudaklari falan içe kiviriyor..yani artik emsinde nasil emerse emsin dedim ben.. canımda acıyor emerken ama raziyim bukadarina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…