2021 Aralık Anneleri

Etkisi olmadı mı ? Benimde sütüm çok azaldı
Moralinizi bozmak istemem ama ben de olmadi. O kadar cok sey denedim ki biri biraz iyi gelse heveslenip devam edecektim. Bugun saglik ocagi hemsiremizle lafi gecti ben bile 3 aydan sonra mama vermek zorunda kaldim dedi. Kabul ettim sut olmayinca olmuyor.
Benim ki hala dogru emmiyor ki meme uclarim en basindan beri yara.. biberonu bile dogru ememiyor illa dudaklari falan içe kiviriyor..yani artik emsinde nasil emerse emsin dedim ben.. canımda acıyor emerken ama raziyim bukadarina..
Masallah size. Kuzucuga sifa olsun

Arkadaslar sanirim atak donemindeyiz. Persembe gecesinden beri aniden cigliklarla bagirmaya basliyor. Rengi degisiyor aglamaktan. Gece uyku duzune de aniden degisti. Biberonu hem almak istemiyor zorla verince yutamiyor. Agzindan biraz mama girse ayni anda karninin gurultusu basliyor. Gazdan tekrar aglamaya basliyor. Uyumadigi icin ve ac oldugu icin yine yine aglamalar... Eger atak donemiyse yarin haftasi doluyor. Gecici bir sureymis diye oyle sevinecegim ki. Bambaska bir bebege donustu

Valla dün iki bugün bi kez kullandım henüz bi artış yok, ama ben emzirmiyorum sağarak veriyorum o yüzden sütüm artmıyor olabilir mi
Ben de hic emzirmiyorum. Sadece sagarak ilerliyoruz dogdugundan beri. Hic azalmadi sutumonunla ilgili oldugunu dusunmuyorum. Hastalik vs gecirdin mi? Ben bu hafta hastaydim 20-30 ml azaldi mesela.
Bide iki gunde ilaclar bile etki etmiyor o nasil etki etsin, az sabirli ol. 2 saatte bir sagim yapip memeye cok sute ihtiyac var mesaji ver, uc dort gune artacak bak emnim ben yazacaksin buraya

Geçecek

Valla dün iki bugün bi kez kullandım henüz bi artış yok, ama ben emzirmiyorum sağarak veriyorum o yüzden sütüm artmıyor olabilir mi
Ballişko şey dneesene şu ebebekteki süt içecekleri var ya. Ben bir hafta içtim. Günde 2 kez dam bir kez de bu. O hafta anında doldu memeler.

Benimki yüz üstü koyduğunda kafasını hiç kaldıramıyor hemen ağlamaya başlıyor bir anormallik mi var acaba ? ((
Çok normal koydukça kaldıracak
Bnmkide çabuk sıkılıp ağlıyor karşısına geçin göz teması kurun çıngırak gibi şeyler ses yapın bakar

Canım dönence linki alabilir miyiz? İnfluuuz et bizi

Benim baştan beri durum pek iç açıcı değildi jiji zaten düzenli sağım yapıyorum damladan umutluyum , geçen hafta covid geçirdik onunla alakalı olabilir haklısın
Ballişko şey dneesene şu ebebekteki süt içecekleri var ya. Ben bir hafta içtim. Günde 2 kez dam bir kez de bu. O hafta anında doldu memeler.
malt olanlar mı tadı çok kötü ya meyveli olandan içiyorum pek etki etmiyor sanırım sütün kalitesini arttırıyormuş o . Belki yeniden alırım tadı kötü falan demeden süt için mecbur içerim

Malt olandı galiba dediğim yeşil olan. Günde 1 o 2 de damla denesene. Beraber bi kullan bakalım nolcak.

Bugün yine dr gittik çok şükür kızım iyileşmiş artık ilaç kullanmaya gerek yokmuş inşallah bi daha gelmesin hastalık
Pişiğimiz içinde yeni kremler verdi
Ağız salyası normal dedi reflüsü olan bebekte daha çok olurmuş
Ağzı köpürüyordu o da reflüden dedi

Hadi geçmiş olsun. Reflü yok bence bizde ama bizim de hep tükürük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…