Valla dün iki bugün bi kez kullandım henüz bi artış yok, ama ben emzirmiyorum sağarak veriyorum o yüzden sütüm artmıyor olabilir miİlk gün 1 kere den başla birden süt dolup mastit olma canım
Bilmem hiç mi emmiyorValla dün iki bugün bi kez kullandım henüz bi artış yok, ama ben emzirmiyorum sağarak veriyorum o yüzden sütüm artmıyor olabilir mi
Bilemedim. Yutuyosa belki.Alla alla neden ki
Moralinizi bozmak istemem ama ben de olmadi. O kadar cok sey denedim ki biri biraz iyi gelse heveslenip devam edecektim. Bugun saglik ocagi hemsiremizle lafi gecti ben bile 3 aydan sonra mama vermek zorunda kaldim dedi. Kabul ettim sut olmayinca olmuyor.Etkisi olmadı mı ? Benimde sütüm çok azaldı
Masallah size. Kuzucuga sifa olsunBenim ki hala dogru emmiyor ki meme uclarim en basindan beri yara.. biberonu bile dogru ememiyor illa dudaklari falan içe kiviriyor..yani artik emsinde nasil emerse emsin dedim ben.. canımda acıyor emerken ama raziyim bukadarina..
Ben de hic emzirmiyorum. Sadece sagarak ilerliyoruz dogdugundan beri. Hic azalmadi sutumValla dün iki bugün bi kez kullandım henüz bi artış yok, ama ben emzirmiyorum sağarak veriyorum o yüzden sütüm artmıyor olabilir mi
Ben az az deniyorum memesiz ayakta sallamayı işteUykuya memede daldığı için ele gerek kalmıyor
GeçecekArkadaslar sanirim atak donemindeyiz. Persembe gecesinden beri aniden cigliklarla bagirmaya basliyor. Rengi degisiyor aglamaktan. Gece uyku duzune de aniden degisti. Biberonu hem almak istemiyor zorla verince yutamiyor. Agzindan biraz mama girse ayni anda karninin gurultusu basliyor. Gazdan tekrar aglamaya basliyor. Uyumadigi icin ve ac oldugu icin yine yine aglamalar... Eger atak donemiyse yarin haftasi doluyor. Gecici bir sureymis diye oyle sevinecegim ki. Bambaska bir bebege donustu
Ballişko şey dneesene şu ebebekteki süt içecekleri var ya. Ben bir hafta içtim. Günde 2 kez dam bir kez de bu. O hafta anında doldu memeler.Valla dün iki bugün bi kez kullandım henüz bi artış yok, ama ben emzirmiyorum sağarak veriyorum o yüzden sütüm artmıyor olabilir mi
Çok normal koydukça kaldıracakBenimki yüz üstü koyduğunda kafasını hiç kaldıramıyor hemen ağlamaya başlıyor bir anormallik mi var acaba ?((
Korkma tembeldirBenimki yüz üstü koyduğunda kafasını hiç kaldıramıyor hemen ağlamaya başlıyor bir anormallik mi var acaba ?((
Canım dönence linki alabilir miyiz? İnfluuuz et biziBen uyku kısmını kendimce çözdüm galiba
Gündüz ayakta sallıyorum bi tek
Şu jimnastik halıları çok ilgisini çekti emzirip alt değiştirince en keyifli oyuna açık zamanları oluyor o zaman biraz sohbet edip halıya yatırıyorum bi yarım saate yakın onunla ilgileniyor yoruluyor uyutuyorum
Akşamları da tummy time yaptırıyoruz, emzirme minderine koyuyorum bazen yüz üstü çok eğleniyor ev gezdiriyoruz hoplayıp zıplama derken bu sefer sallamadan kendi bayılıyor
Gece de 3 saat aralıklarla uyanıyor genelde hiç ışığı açmadan emziriyorum fısır fısır konuşuyorum gazını aldıktan sonra yatırıp dönencesini çalıştırıyorum onunla uyuyor
Benim baştan beri durum pek iç açıcı değildi jiji zaten düzenli sağım yapıyorum damladan umutluyum , geçen hafta covid geçirdik onunla alakalı olabilir haklısınBen de hic emzirmiyorum. Sadece sagarak ilerliyoruz dogdugundan beri. Hic azalmadi sutumonunla ilgili oldugunu dusunmuyorum. Hastalik vs gecirdin mi? Ben bu hafta hastaydim 20-30 ml azaldi mesela.
Bide iki gunde ilaclar bile etki etmiyor o nasil etki etsin, az sabirli ol. 2 saatte bir sagim yapip memeye cok sute ihtiyac var mesaji ver, uc dort gune artacak bak emnim ben yazacaksin buraya
malt olanlar mı tadı çok kötü yaBallişko şey dneesene şu ebebekteki süt içecekleri var ya. Ben bir hafta içtim. Günde 2 kez dam bir kez de bu. O hafta anında doldu memeler.
Malt olandı galiba dediğim yeşil olan. Günde 1 o 2 de damla denesene. Beraber bi kullan bakalım nolcak.Benim baştan beri durum pek iç açıcı değildi jiji zaten düzenli sağım yapıyorum damladan umutluyum , geçen hafta covid geçirdik onunla alakalı olabilir haklısın
malt olanlar mı tadı çok kötü yameyveli olandan içiyorum pek etki etmiyor sanırım sütün kalitesini arttırıyormuş o . Belki yeniden alırım tadı kötü falan demeden süt için mecbur içerim
Tamam deneyeyim bakalımMalt olandı galiba dediğim yeşil olan. Günde 1 o 2 de damla denesene. Beraber bi kullan bakalım nolcak.
Bi de yarın kahve döküp dener misin benim bi kahveli battaniye varKızlar biri naturalive leke çıkarıcıyi sormuştu. Bugün denedim bebeğin kıyafetlerine. Kusmuk lekesi de dahil hepsi çıkmış.
Hadi geçmiş olsun. Reflü yok bence bizde ama bizim de hep tükürük.Bugün yine dr gittik çok şükür kızım iyileşmiş artık ilaç kullanmaya gerek yokmuş inşallah bi daha gelmesin hastalık
Pişiğimiz içinde yeni kremler verdi
Ağız salyası normal dedi reflüsü olan bebekte daha çok olurmuş
Ağzı köpürüyordu o da reflüden dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?