- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
SağolHadi geçmiş olsun. Reflü yok bence bizde ama bizim de hep tükürük.
Salya salya üstümüze başımıza hep akıyo.Sağol
Bizim bildiğin salya uzayıp akıyor
Senin için deneyeceğim merveBi de yarın kahve döküp dener misin benim bi kahveli battaniye var
Aynısı bizde emerken oluyor ya nedir sebebi acabaArkadaslar sanirim atak donemindeyiz. Persembe gecesinden beri aniden cigliklarla bagirmaya basliyor. Rengi degisiyor aglamaktan. Gece uyku duzune de aniden degisti. Biberonu hem almak istemiyor zorla verince yutamiyor. Agzindan biraz mama girse ayni anda karninin gurultusu basliyor. Gazdan tekrar aglamaya basliyor. Uyumadigi icin ve ac oldugu icin yine yine aglamalar... Eger atak donemiyse yarin haftasi doluyor. Gecici bir sureymis diye oyle sevinecegim ki. Bambaska bir bebege donustu
https://ty.gl/vpbr28liui ben bunu aldım beybi ama indirimdeydi 360 tlye aldımCanım dönence linki alabilir miyiz? İnfluuuz et bizi
Geçmiş olsun çok şükür atlattı minik bitterBugün yine dr gittik çok şükür kızım iyileşmiş artık ilaç kullanmaya gerek yokmuş inşallah bi daha gelmesin hastalık
Pişiğimiz içinde yeni kremler verdi
Ağız salyası normal dedi reflüsü olan bebekte daha çok olurmuş
Ağzı köpürüyordu o da reflüden dedi
Ay deneme denemeeeeeSenin için deneyeceğim merve
Çok güveniyorum denicemAy deneme denemeeeee
Sağol canımGeçmiş olsun çok şükür atlattı minik bitter
Sadece damla kullanıyom süte tat da veriyodur diye umarak. Bebişim de gayet iyi gidiyo bence. Daha da kurcalamaya gerek yok.Kızlar ya süt kalitesini arttırmak için özellikle yediğiniz şeyler var mı? Annem bana çok kızıyor vicdanım da rahat etmiyorSütüm yeteri kadar var şu an çok şükür ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum bebeyle birlikte 3 öğün yemek ben nasıl yiyeyim hem acıkmıyorum da 2 öğün yemeye alışkınım ben
Akşamları da meyve tatlı yiyorum en fazla bana vicdan yaptırıyorlar..
Ben sormuştum canım, nasıl uyguladın? Direkt lekeye mi döktün yoksa deterjanla beraber onu da mı makineye ekledin?Kızlar biri naturalive leke çıkarıcıyi sormuştu. Bugün denedim bebeğin kıyafetlerine. Kusmuk lekesi de dahil hepsi çıkmış.
Valla bizimki de iyi gidiyor aslında ama bu hiç yemek yemiyorsun yorumları düşündürüyorSadece damla kullanıyom süte tat da veriyodur diye umarak. Bebişim de gayet iyi gidiyo bence. Daha da kurcalamaya gerek yok.
Çok şükür gitsin bir daha gelmesinBugün yine dr gittik çok şükür kızım iyileşmiş artık ilaç kullanmaya gerek yokmuş inşallah bi daha gelmesin hastalık
Pişiğimiz içinde yeni kremler verdi
Ağız salyası normal dedi reflüsü olan bebekte daha çok olurmuş
Ağzı köpürüyordu o da reflüden dedi
Valla ben bir süre diyetteydim o yüzden ne bulursam yedim, şimdi diyet yapmıyorum ama korkudan yine süt ürünü kuru yemiş bal tahin ve gaz yapacak şeyler nadiren az yiyorum. Benimki düzgün emse her türlü kilo alacak da beslememiz sıkıntılıKızlar ya süt kalitesini arttırmak için özellikle yediğiniz şeyler var mı? Annem bana çok kızıyor vicdanım da rahat etmiyorSütüm yeteri kadar var şu an çok şükür ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum bebeyle birlikte 3 öğün yemek ben nasıl yiyeyim hem acıkmıyorum da 2 öğün yemeye alışkınım ben
Yok valla bn bu ara tatlıya iyi taktımKızlar ya süt kalitesini arttırmak için özellikle yediğiniz şeyler var mı? Annem bana çok kızıyor vicdanım da rahat etmiyorSütüm yeteri kadar var şu an çok şükür ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum bebeyle birlikte 3 öğün yemek ben nasıl yiyeyim hem acıkmıyorum da 2 öğün yemeye alışkınım ben
Amin canım inşallahÇok şükür gitsin bir daha gelmesin
Biz sanırım biogaiadan sonra huzur buldukKızlar gaz damlası ne kullanıp memnun kaldınız? Ben sap simlex vs mommys bliss kullandım. İkisi de çok işe yaramadı. Yine meme kavgası, emerken kendini yırtıyor. 2 gündür kaka yok, perişanım
Ben de kafama göre takılıyorumKızlar ya süt kalitesini arttırmak için özellikle yediğiniz şeyler var mı? Annem bana çok kızıyor vicdanım da rahat etmiyorSütüm yeteri kadar var şu an çok şükür ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum bebeyle birlikte 3 öğün yemek ben nasıl yiyeyim hem acıkmıyorum da 2 öğün yemeye alışkınım ben
Niye yaparken dikkatli davranmazlar ki el kadar bebe başkasının hatası yüzünden 4 iğne olurBugün 2. Ay aşılarını olduk kızlar, ilk aşımızdan travma kaldığından zaten çok korkuyordum, korktuğum da oldu. Hemşire verem aşısını kola sapladı dışına aktı dedi tekrar vurdu 2. İğneyi. Toplamda 3 aşı 4 iğne girmiş oldu çocuğa. Bacağın biri de yakarmış zaten o da ayrı acımıştır. Yavrum helak oldu. Eve geldik bi uyudu uyandı ondan beridir ağlıyor huzursuz. Calpol verdim artık canı yanmasın diye. Beşiğe yatmıyor, kucakta daldı sdc o da ağlayarak uyanıyor korkudan ya da canı acıyordur. Umarım verem aşısı 2 kez olunca fazla mikrop geçmemiştir. Çok sinirlendim ama elden ne gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?