2021 Aralık Anneleri

Aynısı bizde emerken oluyor ya nedir sebebi acaba

Geçmiş olsun çok şükür atlattı minik bitter

Kızlar ya süt kalitesini arttırmak için özellikle yediğiniz şeyler var mı? Annem bana çok kızıyor vicdanım da rahat etmiyor Sütüm yeteri kadar var şu an çok şükür ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum bebeyle birlikte 3 öğün yemek ben nasıl yiyeyim hem acıkmıyorum da 2 öğün yemeye alışkınım ben
Akşamları da meyve tatlı yiyorum en fazla bana vicdan yaptırıyorlar..

Sadece damla kullanıyom süte tat da veriyodur diye umarak. Bebişim de gayet iyi gidiyo bence. Daha da kurcalamaya gerek yok.

Kızlar biri naturalive leke çıkarıcıyi sormuştu. Bugün denedim bebeğin kıyafetlerine. Kusmuk lekesi de dahil hepsi çıkmış.
Ben sormuştum canım, nasıl uyguladın? Direkt lekeye mi döktün yoksa deterjanla beraber onu da mı makineye ekledin?

Çok şükür gitsin bir daha gelmesin

Valla ben bir süre diyetteydim o yüzden ne bulursam yedim, şimdi diyet yapmıyorum ama korkudan yine süt ürünü kuru yemiş bal tahin ve gaz yapacak şeyler nadiren az yiyorum. Benimki düzgün emse her türlü kilo alacak da beslememiz sıkıntılı

Yok valla bn bu ara tatlıya iyi taktım
Ama önümüzdeki hafta diyetisyene başlıyorum bugün görüştüm süt kalitesini artırmak için beslenme düzeni oluşturcaz dedi
Farklı bişey Önerdiğinde sana yazarım

Kızlar gaz damlası ne kullanıp memnun kaldınız? Ben sap simlex vs mommys bliss kullandım. İkisi de çok işe yaramadı. Yine meme kavgası, emerken kendini yırtıyor. 2 gündür kaka yok, perişanım
Biz sanırım biogaiadan sonra huzur bulduk
Ya da çocuk büyüdü
Artık eskisi kadar krizli gazları yok çok şükür

Ben de kafama göre takılıyorum
Çocuk kilo aliyor o yüzden kasmıyorum

Bugün 2. Ay aşılarını olduk kızlar, ilk aşımızdan travma kaldığından zaten çok korkuyordum, korktuğum da oldu. Hemşire verem aşısını kola sapladı dışına aktı dedi tekrar vurdu 2. İğneyi. Toplamda 3 aşı 4 iğne girmiş oldu çocuğa. Bacağın biri de yakarmış zaten o da ayrı acımıştır. Yavrum helak oldu. Eve geldik bi uyudu uyandı ondan beridir ağlıyor huzursuz. Calpol verdim artık canı yanmasın diye. Beşiğe yatmıyor, kucakta daldı sdc o da ağlayarak uyanıyor korkudan ya da canı acıyordur. Umarım verem aşısı 2 kez olunca fazla mikrop geçmemiştir. Çok sinirlendim ama elden ne gelir.

Niye yaparken dikkatli davranmazlar ki el kadar bebe başkasının hatası yüzünden 4 iğne olur
Deseydin niye dikkatli yapmıyor
Ağrıyordur bacakları sabaha bişeyi kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…