2021 Aralık Anneleri

Tahlil filan istedi mi ? Ben de 3 ayı doldurunca gideceğim ona göre tahlil yaptırıp gideyim.
Bence bende kansızlık var d vitamini filan eksik böyle yememeye kolik bebeğe rağmen hiç kilom gitmedi.Diyetisyene gitmek kolay da saati saatine yemek sıkıntı onu nasıl yapacaksın?

Bizimk de dönüp bakmıyordu sağlık ocağında farkettiler. Boynunda problem var gibi dedilerr. Doktorumuza dedik cerraha yönlendirdi. Sağ tarafında ki kasta kasılma varmış. Kafasını döndürmesini zorlaştırıyormuş bu. Bu yüzden dönüp bakmıyormuş. Yatarken zaten sürekli sağına yatmak istiyordu şimdilerde kafasını sola tam şekilde yayırmakta zorlanıyor döndürmüyor bir türlü. Egzersiz yaptırıyoruz devamlı. Eğer boynunu döndürmedr zorlanıyorsa falan bir sorun doktora

Ben sormuştum canım, nasıl uyguladın? Direkt lekeye mi döktün yoksa deterjanla beraber onu da mı makineye ekledin?
Ikisini de yaptım. Muslinde kocaman sarı kusmuk lekesi vardı onun üzerine sıkıp makineye attım. Beyaz kıyafetlerimi de suya leke çıkarıcı koyup ısladım sonra makineye attım. Beyaz bi beremiz vardı sararmıştı siyahliklar da vardi bembeyaz olmuş.

Yok istemedi ama yaptıracam doğum sonrası değerlerime bakıcam ne alemde
Aralık veriyor 12-13 arası gibi uymaya çalışırım enazından tatlı yemem
Sorma bnde o kadar dikkat ettim 10 kg anca gitmiş 10 var 10 da öncesi

Niye yaparken dikkatli davranmazlar ki el kadar bebe başkasının hatası yüzünden 4 iğne olur
Deseydin niye dikkatli yapmıyor
Ağrıyordur bacakları sabaha bişeyi kalmaz inşallah
Nerde bi uyumsuz var gelir beni bulur, ilkinde çocuğu perişan ettiler bu da böyle oldu. Calpol iyi geldi sanırım öğlenden beri ilk defa agu dedi güldü

Ay cok sukur bizimde agzinda kopurme ve salya gordum demekki refluden:s

tahin pekmezin irmikli sutlu tatlinin iyi geldigini dusunuyorum birde hurma kuru incir

Teşekkür ederim canım

Ay çok sevindim hadi gözün aydın evlerden uzak olsun inşallah bu hastalık gelmiş geçmiş olsun

Valla cips bile yiyorum
Ekstra yaptigim bisey yok sadece emziren anne vitaminine devam ediyorum o kadar. Bence kasmaya da gerek yok, sutumuz iyi ki bebitolar gayet tostos
Zaten vucut bi yerden biseyler bulup sut uretiyor dahasi var mi? Kalitesini de buluyordur biyerlerden bence mucizevi bisey sonucta kafamizin basacagi bisey diil bence
Evet ben de arastirdim ama uc doktor gordu ucu de bisi demedi sanirim bzimki sadece sevdigi icin tek tarafi tercih ediyor cunku diger tarafa da cevirebiyor rahatca istediginde artik

Bnm oğluma antibiyotik verdi dr. Covide baglı boğaz ve kulak da kızarıklık oluşmuş dedi. Anti kullandık beş gün

Ben bir aydır gidiyorum diyetisyene tahlil yaptirmadim giderken zaten d vit ve kan ilacını 6 ay kullanacaktım, diyetisyenimin dediğine göre öğün atlarsak Kilo verimimiz az oluyormuş bende çok az yiyordum ama vermek yerine alıyordum
Sabahtan ayarliyorum gün içinde yiyeceklerimi

Verirsin inşallah tatlı olayı zor emzirirken alternatif şeyler için zaman bulabiliriz inşallah.Cok korkuyorum bebeğim hep böyle kalacak diye çok mutsuz bur bebek

Gecmis olsun, huzursuzlugu mu vardi niye antibiyotik verdi ki acaba genelde kendiliginden gecer diyorlar cnku yenidoganlarda
Ateşle gittik cnm Covit oldugumuzu bilmiyorduk. Boğaz ve kulak kızarık dedi. Calpol ve antibiyotik yazdı. O gün akşamına test verdim pozitif cıktım bnde

Benim eşim bu kadar uykucu olmasa keşke bende geceden hazırlardim sabah 7 de kızımı gönderiyorum oglanda ayakta oluyor ne yerde duruyor ne beşikte ne kucakta suyumu zor alıyorum.
Sanırım bizim kolik geçmeden ben yapamam.Bosuna giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…