Tahlil filan istedi mi ? Ben de 3 ayı doldurunca gideceğim ona göre tahlil yaptırıp gideyim.Yok valla bn bu ara tatlıya iyi taktım
Ama önümüzdeki hafta diyetisyene başlıyorum bugün görüştüm süt kalitesini artırmak için beslenme düzeni oluşturcaz dedi
Farklı bişey Önerdiğinde sana yazarım
Bizimk de dönüp bakmıyordu sağlık ocağında farkettiler. Boynunda problem var gibi dedilerr. Doktorumuza dedik cerraha yönlendirdi. Sağ tarafında ki kasta kasılma varmış. Kafasını döndürmesini zorlaştırıyormuş bu. Bu yüzden dönüp bakmıyormuş. Yatarken zaten sürekli sağına yatmak istiyordu şimdilerde kafasını sola tam şekilde yayırmakta zorlanıyor döndürmüyor bir türlü. Egzersiz yaptırıyoruz devamlı. Eğer boynunu döndürmedr zorlanıyorsa falan bir sorun doktoraBenim oglusun kapkara saclari sariya, lacivert gozleri de apacik maviye donmeye basladi
Hala baktigi yonun tersinden seslendigimse kafayi cevirmiyor ya siskoluktan ya usengeclikten diyorum ama sizinkiler ceviriyor mu? Baktigi yerde konusunda gulucukler girla ama
He bide eller bizimkinin de ful agzinda hatta bazen memeyi atip elini emiyor daha lezzetli galiba
Okuduguma gore artik parmaklar acilacak, parmaklari kullanmaya baslayacak.. o sebeple de once agziyla elini kesfediyor, ayin sonuna dogru elleriyle aktif tutmalara baslayacaklarmis
Ikisini de yaptım. Muslinde kocaman sarı kusmuk lekesi vardı onun üzerine sıkıp makineye attım. Beyaz kıyafetlerimi de suya leke çıkarıcı koyup ısladım sonra makineye attım. Beyaz bi beremiz vardı sararmıştı siyahliklar da vardi bembeyaz olmuş.Ben sormuştum canım, nasıl uyguladın? Direkt lekeye mi döktün yoksa deterjanla beraber onu da mı makineye ekledin?
Yok istemedi ama yaptıracam doğum sonrası değerlerime bakıcam ne alemdeTahlil filan istedi mi ? Ben de 3 ayı doldurunca gideceğim ona göre tahlil yaptırıp gideyim.
Bence bende kansızlık var d vitamini filan eksik böyle yememeye kolik bebeğe rağmen hiç kilom gitmedi.Diyetisyene gitmek kolay da saati saatine yemek sıkıntı onu nasıl yapacaksın?
Nerde bi uyumsuz var gelir beni bulur, ilkinde çocuğu perişan ettiler bu da böyle oldu. Calpol iyi geldi sanırım öğlenden beri ilk defa agu dedi güldüNiye yaparken dikkatli davranmazlar ki el kadar bebe başkasının hatası yüzünden 4 iğne olur
Deseydin niye dikkatli yapmıyor
Ağrıyordur bacakları sabaha bişeyi kalmaz inşallah
Ay cok sukur bizimde agzinda kopurme ve salya gordum demekki refluden:sBugün yine dr gittik çok şükür kızım iyileşmiş artık ilaç kullanmaya gerek yokmuş inşallah bi daha gelmesin hastalık
Pişiğimiz içinde yeni kremler verdi
Ağız salyası normal dedi reflüsü olan bebekte daha çok olurmuş
Ağzı köpürüyordu o da reflüden dedi
Kızlar ya süt kalitesini arttırmak için özellikle yediğiniz şeyler var mı? Annem bana çok kızıyor vicdanım da rahat etmiyorSütüm yeteri kadar var şu an çok şükür ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum bebeyle birlikte 3 öğün yemek ben nasıl yiyeyim hem acıkmıyorum da 2 öğün yemeye alışkınım ben
Akşamları da meyve tatlı yiyorum en fazla bana vicdan yaptırıyorlar..
Eee cok iyisin masallahYok istemedi ama yaptıracam doğum sonrası değerlerime bakıcam ne alemde
Aralık veriyor 12-13 arası gibi uymaya çalışırım enazından tatlı yemem
Sorma bnde o kadar dikkat ettim 10 kg anca gitmiş 10 var 10 da öncesi
Teşekkür ederim canımIkisini de yaptım. Muslinde kocaman sarı kusmuk lekesi vardı onun üzerine sıkıp makineye attım. Beyaz kıyafetlerimi de suya leke çıkarıcı koyup ısladım sonra makineye attım. Beyaz bi beremiz vardı sararmıştı siyahliklar da vardi bembeyaz olmuş.
Ay çok sevindim hadi gözün aydın evlerden uzak olsun inşallah bu hastalık gelmiş geçmiş olsunBugün yine dr gittik çok şükür kızım iyileşmiş artık ilaç kullanmaya gerek yokmuş inşallah bi daha gelmesin hastalık
Pişiğimiz içinde yeni kremler verdi
Ağız salyası normal dedi reflüsü olan bebekte daha çok olurmuş
Ağzı köpürüyordu o da reflüden dedi
Valla cips bile yiyorumKızlar ya süt kalitesini arttırmak için özellikle yediğiniz şeyler var mı? Annem bana çok kızıyor vicdanım da rahat etmiyorSütüm yeteri kadar var şu an çok şükür ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum bebeyle birlikte 3 öğün yemek ben nasıl yiyeyim hem acıkmıyorum da 2 öğün yemeye alışkınım ben
Akşamları da meyve tatlı yiyorum en fazla bana vicdan yaptırıyorlar..
Evet ben de arastirdim ama uc doktor gordu ucu de bisi demedi sanirim bzimki sadece sevdigi icin tek tarafi tercih ediyor cunku diger tarafa da cevirebiyor rahatca istediginde artikBizimk de dönüp bakmıyordu sağlık ocağında farkettiler. Boynunda problem var gibi dedilerr. Doktorumuza dedik cerraha yönlendirdi. Sağ tarafında ki kasta kasılma varmış. Kafasını döndürmesini zorlaştırıyormuş bu. Bu yüzden dönüp bakmıyormuş. Yatarken zaten sürekli sağına yatmak istiyordu şimdilerde kafasını sola tam şekilde yayırmakta zorlanıyor döndürmüyor bir türlü. Egzersiz yaptırıyoruz devamlı. Eğer boynunu döndürmedr zorlanıyorsa falan bir sorun doktora
Bnm oğluma antibiyotik verdi dr. Covide baglı boğaz ve kulak da kızarıklık oluşmuş dedi. Anti kullandık beş günAyyy sahi soylemistin kafa kalmadi ki
Yani zaten yapilacak bisey yok diye dusunuyorum bi yandan ben de. Cunku keyfi yerinde cis kaka beslenme yerinde
Kendim de o yuzden gitmedim aut veriyoruz diye bize de ilac yok. Ama boyle de cok havada kaliyor her sey sanki, doktora gidince ici rahat ediyor insanin
Saol canım inşallah hiç birimize uğramasınAy çok sevindim hadi gözün aydın evlerden uzak olsun inşallah bu hastalık gelmiş geçmiş olsun
Evet canım reflüdenmişAy cok sukur bizimde agzinda kopurme ve salya gordum demekki refluden:s
Ben bir aydır gidiyorum diyetisyene tahlil yaptirmadim giderken zaten d vit ve kan ilacını 6 ay kullanacaktım, diyetisyenimin dediğine göre öğün atlarsak Kilo verimimiz az oluyormuş bende çok az yiyordum ama vermek yerine alıyordumTahlil filan istedi mi ? Ben de 3 ayı doldurunca gideceğim ona göre tahlil yaptırıp gideyim.
Bence bende kansızlık var d vitamini filan eksik böyle yememeye kolik bebeğe rağmen hiç kilom gitmedi.Diyetisyene gitmek kolay da saati saatine yemek sıkıntı onu nasıl yapacaksın?
Gecmis olsun, huzursuzlugu mu vardi niye antibiyotik verdi ki acaba genelde kendiliginden gecer diyorlar cnku yenidoganlardaBnm oğluma antibiyotik verdi dr. Covide baglı boğaz ve kulak da kızarıklık oluşmuş dedi. Anti kullandık beş gün
Verirsin inşallah tatlı olayı zor emzirirken alternatif şeyler için zaman bulabiliriz inşallah.Cok korkuyorum bebeğim hep böyle kalacak diye çok mutsuz bur bebekYok istemedi ama yaptıracam doğum sonrası değerlerime bakıcam ne alemde
Aralık veriyor 12-13 arası gibi uymaya çalışırım enazından tatlı yemem
Sorma bnde o kadar dikkat ettim 10 kg anca gitmiş 10 var 10 da öncesi
Ateşle gittik cnm Covit oldugumuzu bilmiyorduk. Boğaz ve kulak kızarık dedi. Calpol ve antibiyotik yazdı. O gün akşamına test verdim pozitif cıktım bndeGecmis olsun, huzursuzlugu mu vardi niye antibiyotik verdi ki acaba genelde kendiliginden gecer diyorlar cnku yenidoganlarda
Benim eşim bu kadar uykucu olmasa keşke bende geceden hazırlardim sabah 7 de kızımı gönderiyorum oglanda ayakta oluyor ne yerde duruyor ne beşikte ne kucakta suyumu zor alıyorum.Ben bir aydır gidiyorum diyetisyene tahlil yaptirmadim giderken zaten d vit ve kan ilacını 6 ay kullanacaktım, diyetisyenimin dediğine göre öğün atlarsak Kilo verimimiz az oluyormuş bende çok az yiyordum ama vermek yerine alıyordum
Sabahtan ayarliyorum gün içinde yiyeceklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?