2021 Aralık Anneleri

Benim minnoşum 62 günlük ve yarın aşı olucak genelde 2. Ayın ortalarında yaptırmış çoğu arkadaşım bizimki erken mi acaba beklesem de 1 hafta daha kafam karıştı

İlk gün ağladı acıyodu bence doktor hissetmiyor dese de ertesi güne rahatladı ama 5. Gün de tamamen geçmişti kremledik ve bezledik zıbını bol tuttuk başka bişey yapmadık şimdiden geçmiş olsun

İlk gün ağladı acıyodu bence doktor hissetmiyor dese de ertesi güne rahatladı ama 5. Gün de tamamen geçmişti kremledik ve bezledik zıbını bol tuttuk başka bişey yapmadık şimdiden geçmiş olsun
teşekkür ederim canım inşallah bizimki de kısa sürede geçer

Yenidoğan yaptirmistik biz sadece iyileşené kadar banyo yasaktı 4 günde iyileşti
Karton bardak kesip koyduk bez değmesin diye doktor kremini veriyor onu surduk hiç huysuzLuk olmadı sizde sorunsuz atlatirsinız inşallah

Bize karton bardak koyulmayacak dendi ama nasıl olacak bilmiyorum özellikle sordum hemşireye gerek yok dedi. teşekkür ederiz inş sizin bebis gibi bizimki de atlatır

Bizimki de kafasini bir yone yamuk sekilde ceviriyor. Tortikollisten suphelenildi ultrasonda cikmasi. Nasil egzersizler yaptiriyorsunuz ben de yaptirmaya calissam
Benim minnoşum 62 günlük ve yarın aşı olucak genelde 2. Ayın ortalarında yaptırmış çoğu arkadaşım bizimki erken mi acaba beklesem de 1 hafta daha kafam karıştı
Asi karnesinde 2. Ay sonu yaziyor ama bizim de 2 aya girdiginde yapildi

Asi karnesinde 2. Ay sonu yaziyor ama bizim de 2 aya girdiginde yapildi
2. aya girdiğinde derken? 30 günden sonra 2. aya girmiş oluyor zaten.
Beklemene gerek yok canım bizim de 2. ayını doldurduktan birkaç gün sonrasına randevumuz vardı.

Senin bebiş ne kadarlıktı? Yeni doğduğu zaman gazını çıkamazsan ya emmez ya da kusar demişti hemşire. Bu kadar kasma bence, çıkmıyorsa çıkmıyordur. Ben daha küçükken birkaç dakika vuruyordum, çıkmayınca bırakıyordum. Bazen kendiliğinden çıkarıyordu. Kusarsa diye korkundan bu kadar uğraşıyorsan da vazgeç, çünkü bizimki çıkarsa da kusacaği varsa kusuyor.
Şimdi emerken gaz rahatsız ederse memeyi bırakıp ağlıyor, vurunca hemen çıkarıyor.

Sen iyi olacaksın ki bebeğine iyi bakabilesin. Önce can sonra canan, başka yolu yok

Kolik kendisi,aşırı gazlı bir bebek bu hafta atak haftası uçuyor resmen kısaca anam ağlıyor. Doktor 5 dk emse dahi gazını hemen çıkar dedi çünkü gürül gürül gazi var , mesela bu çıkmayan sütümün gazını bagirsaklarina giderken duyuyorum ama cikartamiyorum bazen . Ve muhtemelen reflüsü de var 1.damla emse geri çıkarıyor bazen

Benim sıpa gecelerin yargıcı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.. Dün 23ten 5e kadar uyumamıştı, şu anda da ayaktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…