- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
İlk gün ağladı acıyodu bence doktor hissetmiyor dese de ertesi güne rahatladı ama 5. Gün de tamamen geçmişti kremledik ve bezledik zıbını bol tuttuk başka bişey yapmadık şimdiden geçmiş olsuniyi geceler kizceler, bizim yarin sünnetimiz varsunnet yaptirmis erkek analarının tavsiyelerini beklerim. çok ağrısı sızısı oluyor mu ağlamada bir artış vs ? :) yada bakimla ilgili şu iyi geldi çabuk iyilesti dediğiniz şeyler?
teşekkür ederim canım inşallah bizimki de kısa sürede geçerİlk gün ağladı acıyodu bence doktor hissetmiyor dese de ertesi güne rahatladı ama 5. Gün de tamamen geçmişti kremledik ve bezledik zıbını bol tuttuk başka bişey yapmadık şimdiden geçmiş olsun
Yenidoğan yaptirmistik biz sadece iyileşené kadar banyo yasaktı 4 günde iyileştiiyi geceler kizceler, bizim yarin sünnetimiz varsunnet yaptirmis erkek analarının tavsiyelerini beklerim. çok ağrısı sızısı oluyor mu ağlamada bir artış vs ? :) yada bakimla ilgili şu iyi geldi çabuk iyilesti dediğiniz şeyler?
Bizde 60 Günlükken yaptırdık aşıyıBenim minnoşum 62 günlük ve yarın aşı olucak genelde 2. Ayın ortalarında yaptırmış çoğu arkadaşım bizimki erken mi acaba beklesem de 1 hafta daha kafam karıştı
Bize karton bardak koyulmayacak dendi ama nasıl olacak bilmiyorum özellikle sordum hemşireye gerek yok dedi. teşekkür ederiz inş sizin bebis gibi bizimki de atlatırYenidoğan yaptirmistik biz sadece iyileşené kadar banyo yasaktı 4 günde iyileşti
Karton bardak kesip koyduk bez değmesin diye doktor kremini veriyor onu surduk hiç huysuzLuk olmadı sizde sorunsuz atlatirsinız inşallah
Bizim suanki durum 12. Hafta atagi kaynakli saniyorum. Sizin icin erken baska bir sey olmaliAynısı bizde emerken oluyor ya nedir sebebi acaba
Bizimki de kafasini bir yone yamuk sekilde ceviriyor. Tortikollisten suphelenildi ultrasonda cikmasi. Nasil egzersizler yaptiriyorsunuz ben de yaptirmaya calissamBizimk de dönüp bakmıyordu sağlık ocağında farkettiler. Boynunda problem var gibi dedilerr. Doktorumuza dedik cerraha yönlendirdi. Sağ tarafında ki kasta kasılma varmış. Kafasını döndürmesini zorlaştırıyormuş bu. Bu yüzden dönüp bakmıyormuş. Yatarken zaten sürekli sağına yatmak istiyordu şimdilerde kafasını sola tam şekilde yayırmakta zorlanıyor döndürmüyor bir türlü. Egzersiz yaptırıyoruz devamlı. Eğer boynunu döndürmedr zorlanıyorsa falan bir sorun doktora
Asi karnesinde 2. Ay sonu yaziyor ama bizim de 2 aya girdiginde yapildiBenim minnoşum 62 günlük ve yarın aşı olucak genelde 2. Ayın ortalarında yaptırmış çoğu arkadaşım bizimki erken mi acaba beklesem de 1 hafta daha kafam karıştı
Kız ne yaptın 1 saat uğraşmak neyKızlar sizinde bebeklerinizin gazi çıkmadığı oluyo mu emzirdikten sonra, 1 saat uğraştım ve çıkmadı
İnan 1 saat uğraştım saat 1de kucağıma aldım yerine 1.56 da koydumKız ne yaptın 1 saat uğraşmak ney
2. aya girdiğinde derken? 30 günden sonra 2. aya girmiş oluyor zaten.Asi karnesinde 2. Ay sonu yaziyor ama bizim de 2 aya girdiginde yapildi
Beklemene gerek yok canım bizim de 2. ayını doldurduktan birkaç gün sonrasına randevumuz vardı.Benim minnoşum 62 günlük ve yarın aşı olucak genelde 2. Ayın ortalarında yaptırmış çoğu arkadaşım bizimki erken mi acaba beklesem de 1 hafta daha kafam karıştı
bebeğim kolik olunca ister istemez korkuyorum ve gazını çıkarmam gerekiyor ama niye çıkmıyor anlamıyorum .Kız ne yaptın 1 saat uğraşmak ney
Senin bebiş ne kadarlıktı? Yeni doğduğu zaman gazını çıkamazsan ya emmez ya da kusar demişti hemşire. Bu kadar kasma bence, çıkmıyorsa çıkmıyordur. Ben daha küçükken birkaç dakika vuruyordum, çıkmayınca bırakıyordum. Bazen kendiliğinden çıkarıyordu. Kusarsa diye korkundan bu kadar uğraşıyorsan da vazgeç, çünkü bizimki çıkarsa da kusacaği varsa kusuyor.İnan 1 saat uğraştım saat 1de kucağıma aldım yerine 1.56 da koydumve bu kaçıncı bu halde elim kolum koptu zaten kolumda doğumdan sonra damarlar iltihaplasmis kolumu bile tutamıyorum onun için çabalıyorum .
Sen iyi olacaksın ki bebeğine iyi bakabilesin. Önce can sonra canan, başka yolu yokİnan 1 saat uğraştım saat 1de kucağıma aldım yerine 1.56 da koydumve bu kaçıncı bu halde elim kolum koptu zaten kolumda doğumdan sonra damarlar iltihaplasmis kolumu bile tutamıyorum onun için çabalıyorum .
Kolik kendisi,aşırı gazlı bir bebek bu hafta atak haftası uçuyor resmen kısaca anam ağlıyor. Doktor 5 dk emse dahi gazını hemen çıkar dedi çünkü gürül gürül gazi var , mesela bu çıkmayan sütümün gazını bagirsaklarina giderken duyuyorum ama cikartamiyorum bazen . Ve muhtemelen reflüsü de var 1.damla emse geri çıkarıyor bazenSenin bebiş ne kadarlıktı? Yeni doğduğu zaman gazını çıkamazsan ya emmez ya da kusar demişti hemşire. Bu kadar kasma bence, çıkmıyorsa çıkmıyordur. Ben daha küçükken birkaç dakika vuruyordum, çıkmayınca bırakıyordum. Bazen kendiliğinden çıkarıyordu. Kusarsa diye korkundan bu kadar uğraşıyorsan da vazgeç, çünkü bizimki çıkarsa da kusacaği varsa kusuyor.
Şimdi emerken gaz rahatsız ederse memeyi bırakıp ağlıyor, vurunca hemen çıkarıyor.
Teşekkür ederim canım , buarada unuttum yazmayı bugünle 81 günlük bebeğim .Sen iyi olacaksın ki bebeğine iyi bakabilesin. Önce can sonra canan, başka yolu yok
3 ay bitince gaz sorunu da bitiyor diyorlar. İnşallah doğrudur da rahat edersin artıkTeşekkür ederim canım , buarada unuttum yazmayı bugünle 81 günlük bebeğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?