2021 Aralık Anneleri

Benim minnoşum 62 günlük ve yarın aşı olucak genelde 2. Ayın ortalarında yaptırmış çoğu arkadaşım bizimki erken mi acaba beklesem de 1 hafta daha kafam karıştı
Sağlık ocakları belli bi sayı toplayıp açıyor sanırım 2. Ay aşılarını
O yüzden herkes farjlı zamanda oluyor
Kız yatır 1 saat nedir
Uyuyun
Çıkar o gaz varsa zaten sonra

Benim de bezle ilgili sorum var size
4 numara beze geçsek çok mu büyük olur sizce
Çocuğum 7 kilo fazlasıy eksiğiyle
Sanki 3 numara artık sıkıyor gibi geliyor
4te daha bi ferah olurdu gibi
Ama kilo olarak 3e daha uygun
Büyük bez kullanmanın eksileri neler

Benim minnoşum 62 günlük ve yarın aşı olucak genelde 2. Ayın ortalarında yaptırmış çoğu arkadaşım bizimki erken mi acaba beklesem de 1 hafta daha kafam karıştı
Yoo bn 63 günlük yaptırdım ne zaman derlerse o zmn. Yaptır bnce

Bizimkini 10da uyutmuştuk 3.40a kadar uyanmamış
O bizi yönlendirir diyoruz da bu da açlık için analık için vicdan rahatsız edici bir süre oluyor
Büyüdüler annesi ne güzel uyusunlarda büyüsünler
Sende uyusaydın yoksa bn gibi saat başı uyandı mı diye kalkıyormusun

Hangi bezi kullanıyorsun

Sleepy kullanıyordum
Şimdi merakımdaj baby turco kullanıyorum
İyi gidiyor

Geçeyim mi 4 numaraya
Onlar için kalıpları küçük diyorlar bn bilmiyorum ama bacakları sıkıyorsa sana küçük geliyorsa geç bence
Bn prima kullanıyorum hala 3 numaradayım 1 ay sonra filan 4e geçerim

Yok ya o kadar büyük olamaz altı üstü 1 numara büyüğü
Ki alt limitten kiloyu da yakalıyoruz
O zmn olur canım niye olmasın
Zaten sen büyük küçük anlarsın baktın çok büyük gibi bi süre daha 3 kullan sonra 4e geç

O zmn olur canım niye olmasın
Zaten sen büyük küçük anlarsın baktın çok büyük gibi bi süre daha 3 kullan sonra 4e geç
Olmaz dörde geçeceğim kafama koydum

Dur hazır seni bulmuşken bi sorum daha var
Emzirme sıklığımız açılıyor ya arası acaba sütümüz de azalıyor mu öyle
Dün süt sağmaya çalıştım artık üşemdiğimden mi ne bilmiyorum çok fazla süt çıkaramadım ilk zamanlar gibi

Refluden ve gazdan oluyor bence midesinin ustune yatmak rahatlatiyor gibi geliyor bizde ayni durumdayiz
Ben ilk 6 ay kullanacam ya Varsa da sütüm azalmasından korkarım. Böyle kafam rahat. Onu
ye bunu ye stresine girmeden ne bulursam yiyom. Süt yapsın bi şeyler diye düşünmüyom.
Valla dogru diyorsun merve bende devam edeyimm
Bizimkini 10da uyutmuştuk 3.40a kadar uyanmamış
O bizi yönlendirir diyoruz da bu da açlık için analık için vicdan rahatsız edici bir süre oluyor
Bizdede ayni durum var 1 haftadir biraksam hic uyanmicak ama bunu sadece geceleri yapiyor vicdanim hic rahat degil 4 5 saatte bi emiyor nerdeyse

Bizimki de 7 kiloyu yeni geçti. 3 numarada kakası taşıyordu evde 4 vardı denedim oldu.sleepy var şuan. 3'ün paketi bitince 4 kullanacağım. Geçme zamanları gelmiş bence

Büyüdüler annesi ne güzel uyusunlarda büyüsünler
Sende uyusaydın yoksa bn gibi saat başı uyandı mı diye kalkıyormusun
Yok kız ölü gibi uyumuşum ben de yoksa uyandırmaya çalışırdım kesin
Genelde 2-2.30 gibi uyanırdı bu sefer anası gibi uykuya yenik düşmüş

Yok kız ölü gibi uyumuşum ben de yoksa uyandırmaya çalışırdım kesin
Genelde 2-2.30 gibi uyanırdı bu sefer anası gibi uykuya yenik düşmüş
Ama bizim pil bitmiş oluyor onlarda enerji tavan
Uyandırma uyandırma sonra uyutmaya çalışırsın bak
Bn önceden uyandım mı uyuyamazdım şimdi maşallah gece emzirme sonrası küt bayılıyorum

Bizdede ayni durum var 1 haftadir biraksam hic uyanmicak ama bunu sadece geceleri yapiyor vicdanim hic rahat degil 4 5 saatte bi emiyor nerdeyse
Evet ya gündüz epey iştahlı ama gece tembellik yapıyor. Ama büyüyorlar işte eskisi gibi olmaz zaten aç çocuk da uyumaz heralde diyip yoluma devam ediyorum

Bizimki de kafasini bir yone yamuk sekilde ceviriyor. Tortikollisten suphelenildi ultrasonda cikmasi. Nasil egzersizler yaptiriyorsunuz ben de yaptirmaya calissam

Asi karnesinde 2. Ay sonu yaziyor ama bizim de 2 aya girdiginde yapildi
Ultrasonda bizde de bir sıkıntı çıkmadı. Cerrah elle muayene ederken fark etti. Valla anlatayım ama hiç sevmiyor oğlum çığlık kıyamet yapıyoruz. 10 defa kafasını tam şekilde sağa sola çeviriyoruz yere değdiriyorsun çevirdiğinde yüzünü. Toplam 20 kere yapmış oluyor hareketi. Arkadına da kafasını çapraz olacak şekilde döndürüyoruz yine 10-10 toplam 20 defa. Bu şekilde sabah akşam yaptırıyoruz. Genelde kendiliğinden geçer ama geçmezse yüzünün iki tarafı asimetrik büyür dedi. Yatarkende kafasının yanına bir şey koyuyorum diğer tarafa dönüp yatsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…