2021 Aralık Anneleri

Ama bizim pil bitmiş oluyor onlarda enerji tavan
Uyandırma uyandırma sonra uyutmaya çalışırsın bak
Bn önceden uyandım mı uyuyamazdım şimdi maşallah gece emzirme sonrası küt bayılıyorum
Aynenn mutfağa gider yemek yerdim bebişi yatırınca şimdi gözüm kapalı emziriyorum
Haklısın şu an uyutmaya çalışıyorum gideyim kahvaltı hazırlayayım diye ama o neşe içinde aguluyor

Bizimki de 7 kiloyu yeni geçti. 3 numarada kakası taşıyordu evde 4 vardı denedim oldu.sleepy var şuan. 3'ün paketi bitince 4 kullanacağım. Geçme zamanları gelmiş bence
O zaman geçiyorum gitti
Evet ya gündüz epey iştahlı ama gece tembellik yapıyor. Ama büyüyorlar işte eskisi gibi olmaz zaten aç çocuk da uyumaz heralde diyip yoluma devam ediyorum
Bizimki bu gece 5 saat aç kaldı
Vurdum kafayı uyudum 3 saat
Çök harikaydı
O yüzden korktum sütüm azalır mı diye işye ben

Aynenn mutfağa gider yemek yerdim bebişi yatırınca şimdi gözüm kapalı emziriyorum
Haklısın şu an uyutmaya çalışıyorum gideyim kahvaltı hazırlayayım diye ama o neşe içinde aguluyor
Ohh ne güzel kahvaltıda erkencisin
abimiz okula gitmesi gerekiyor seni hammm yaparım diyo o da gülüyor abiye ağzı açık bakıyor

Arada olur öyle ya suyu arttır bu ara yine normale döner
Bebişinin maşallahı var calm down
Ha yok sütüm yok değil bence sağılmıyor
Bi de arayı açınca sorun olur mu diye korktum
İş yerinde sağamam çünkü 4 saat sağamayacağım yani

Ne bileyim ya
İşe başlayacağım ya haFif gerildim sanırım
Merak etme sen kendi içinde düzen oluşturursun
Stres normal yeni maraton olacak sana
Şurda yaz tatiline az kaldı ücretsiz izine çıksaydın tabi imkanın varsa

Merak etme sen kendi içinde düzen oluşturursun
Stres normal yeni maraton olacak sana
Şurda yaz tatiline az kaldı ücretsiz izine çıksaydın tabi imkanın varsa
Yok yaa evde kafayı yiyeceğim hem heyecanlıyım hem gerildim
Belki aşıdan gerilmişimdir gerçi
Şimdi geçiyoruz

7 kilo mu masallah tombise bence 4 olur:)))

Ben baby turco 4 numaraya gectim . Daha elime ulasmadi. Bu sirada prima 4 numara kullaniyorum
Maşallah Zeynep’e
Biz hastalıkta çok kilo kaybettik elimdekiler bitince geçeriz o zamana da toparlamış olur

Ben baby turco 4 numaraya gectim . Daha elime ulasmadi. Bu sirada prima 4 numara kullaniyorum
Ay bi sürü 3 aldım ben dün de bebeyi 6.1 ölçtüm. 7de hemen gećiliyo mu 4e yaa 3 no zaten 7-12 kg göstriyo ☹

Ne bileyim ya
İşe başlayacağım ya haFif gerildim sanırım
Ben Eylülde başlayacağım ya ona bile içim rahat değil kimisi diyor 1 yıl daha izin al
Ama benim bebişe aileden biri bakamayacak tabi bakıcı bulacağız o yüzden çok tedirginim ya uykularım kaçıyor valla şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…