- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Aynenn mutfağa gider yemek yerdim bebişi yatırınca şimdi gözüm kapalı emziriyorumAma bizim pil bitmiş oluyor onlarda enerji tavan
Uyandırma uyandırma sonra uyutmaya çalışırsın bak
Bn önceden uyandım mı uyuyamazdım şimdi maşallah gece emzirme sonrası küt bayılıyorum
O zaman geçiyorum gittiBizimki de 7 kiloyu yeni geçti. 3 numarada kakası taşıyordu evde 4 vardı denedim oldu.sleepy var şuan. 3'ün paketi bitince 4 kullanacağım. Geçme zamanları gelmiş bence
Bizimki bu gece 5 saat aç kaldıEvet ya gündüz epey iştahlı ama gece tembellik yapıyor. Ama büyüyorlar işte eskisi gibi olmaz zaten aç çocuk da uyumaz heralde diyip yoluma devam ediyorum
Ohh ne güzel kahvaltıda erkencisinAynenn mutfağa gider yemek yerdim bebişi yatırınca şimdi gözüm kapalı emziriyorum
Haklısın şu an uyutmaya çalışıyorum gideyim kahvaltı hazırlayayım diye ama o neşe içinde aguluyor
Kız Allah seni uyku daha çok süt yaparO zaman geçiyorum gitti
Bizimki bu gece 5 saat aç kaldı
Vurdum kafayı uyudum 3 saat
Çök harikaydı
O yüzden korktum sütüm azalır mı diye işye ben
E sağınca niye çıkaramadımKız Allah seni uyku daha çok süt yapar
Arada olur öyle ya suyu arttır bu ara yine normale dönerE sağınca niye çıkaramadım
30 ancak çıktı yani
Üşendim diye mi
Ha yok sütüm yok değil bence sağılmıyorArada olur öyle ya suyu arttır bu ara yine normale döner
Bebişinin maşallahı var calm down
Etkisi olmadı mı ? Benimde sütüm çok azaldı
Artık 2 saatte bi sağmaya gerek yok memeyi ona alıştırma ister yoksaE sağınca niye çıkaramadım
30 ancak çıktı yani
Üşendim diye mi
Epeydir sağmamıştım zaten kuaföre gitmek için sağdım dünArtık 2 saatte bi sağmaya gerek yok memeyi ona alıştırma ister yoksa
Onu beslenme saatine göre ayarlıcan sanırımEpeydir sağmamıştım zaten kuaföre gitmek için sağdım dün
Ama işe gidince 4 saat sağamam
4 saat durulur mu?
Ne bileyim yaOnu beslenme saatine göre ayarlıcan sanırım
Durulur niye gece durmuyor musun.
Merak etme sen kendi içinde düzen oluşturursunNe bileyim ya
İşe başlayacağım ya haFif gerildim sanırım
Yok yaa evde kafayı yiyeceğim hem heyecanlıyım hem gerildimMerak etme sen kendi içinde düzen oluşturursun
Stres normal yeni maraton olacak sana
Şurda yaz tatiline az kaldı ücretsiz izine çıksaydın tabi imkanın varsa
7 kilo mu masallah tombise bence 4 olur:)))Sağlık ocakları belli bi sayı toplayıp açıyor sanırım 2. Ay aşılarını
O yüzden herkes farjlı zamanda oluyor
Kız yatır 1 saat nedir
Uyuyun
Çıkar o gaz varsa zaten sonra
Benim de bezle ilgili sorum var size
4 numara beze geçsek çok mu büyük olur sizce
Çocuğum 7 kilo fazlasıy eksiğiyle
Sanki 3 numara artık sıkıyor gibi geliyor
4te daha bi ferah olurdu gibi
Ama kilo olarak 3e daha uygun
Büyük bez kullanmanın eksileri neler
Ben baby turco 4 numaraya gectim . Daha elime ulasmadi. Bu sirada prima 4 numara kullaniyorumSleepy kullanıyordum
Şimdi merakımdaj baby turco kullanıyorum
İyi gidiyor
Geçeyim mi 4 numaraya
Maşallah Zeynep’eBen baby turco 4 numaraya gectim . Daha elime ulasmadi. Bu sirada prima 4 numara kullaniyorum
Ay bi sürü 3 aldım ben dün de bebeyi 6.1 ölçtüm. 7de hemen gećiliyo mu 4e yaa 3 no zaten 7-12 kg göstriyo ☹Ben baby turco 4 numaraya gectim . Daha elime ulasmadi. Bu sirada prima 4 numara kullaniyorum
Ben Eylülde başlayacağım ya ona bile içim rahat değil kimisi diyor 1 yıl daha izin alNe bileyim ya
İşe başlayacağım ya haFif gerildim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?