- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnce izin al tabi fikir senin ama bakıcı zor oluyor uyumlu olmasıBen Eylülde başlayacağım ya ona bile içim rahat değil kimisi diyor 1 yıl daha izin al
Ama benim bebişe aileden biri bakamayacak tabi bakıcı bulacağız o yüzden çok tedirginim ya uykularım kaçıyor valla şimdiden
Bizimki de covid olunca ishal oldugu icin pek kilo almadi. Ama su an kilosu iyi.Maşallah Zeynep’e
Biz hastalıkta çok kilo kaybettikelimdekiler bitince geçeriz o zamana da toparlamış olur
Benimkine kaynanam bakacagi halde uykularim kaciyor. Gercekten bizden iyi kimse bakamazBen Eylülde başlayacağım ya ona bile içim rahat değil kimisi diyor 1 yıl daha izin al
Ama benim bebişe aileden biri bakamayacak tabi bakıcı bulacağız o yüzden çok tedirginim ya uykularım kaçıyor valla şimdiden
Sıkar Merve 15 güne bence.Ay bi sürü 3 aldım ben dün de bebeyi 6.1 ölçtüm. 7de hemen gećiliyo mu 4e yaa 3 no zaten 7-12 kg göstriyo ☹
Bnce izin al tabi fikir senin ama bakıcı zor oluyor uyumlu olması
Öyle de çok ara vermiş oluyorum ya ama bakalım düşünücem. Bi çocuk psikiyatristine de danışacağım bebeğim küçük olduğundan totalde 3 gün falan çalışacağım için belki o kadar zor olmazBenimkine kaynanam bakacagi halde uykularim kaciyor. Gercekten bizden iyi kimse bakamaz
Olamamış kız 7 kilo7 kilo mu masallah tombise bence 4 olur:)))
Ben primayı aşırı pahalı buluyorum yaBen baby turco 4 numaraya gectim . Daha elime ulasmadi. Bu sirada prima 4 numara kullaniyorum
Ya herkesin şartlar farklı oluyoe iiteBen Eylülde başlayacağım ya ona bile içim rahat değil kimisi diyor 1 yıl daha izin al
Oglum 3 aylikken baslamistim ben. Adaptasyonu cabuk saglamisti. Kizim 6 aylikken baslayacagimÖyle de çok ara vermiş oluyorum ya ama bakalım düşünücem. Bi çocuk psikiyatristine de danışacağım bebeğim küçük olduğundan totalde 3 gün falan çalışacağım için belki o kadar zor olmaz
Yok daha nelerOlamamış kız 7 kilo
Tarttılar şimdi
Evde anne gözüm fazla rarttım demek ki
Yine de 4 olsun boğumları sıkıştı oğlumun
Ben primayı aşırı pahalı buluyorum ya
Üstelik çok sık değişiyor bez
Sleepy de baby turco da pişik yapmadı ve sızdırmıyor da geceleri 5 6 aaat almadığım oluyor
O kadar para vermem için primanın kendi kendine değişmesi lazım
Ya herkesin şartlar farklı oluyoe iite
Ben sanırım bakıcı da olaa duramazdım evde o kadar süre
Çalışmaya fazla alışmışım
Ama yarım gün çalışıyorum onun rahatlığo var bende
Kargoya gec verildi baby turco. Bende cok memnunum hic sizdirmadi pisikte yapmadiOlamamış kız 7 kilo
Tarttılar şimdi
Evde anne gözüm fazla rarttım demek ki
Yine de 4 olsun boğumları sıkıştı oğlumun
Ben primayı aşırı pahalı buluyorum ya
Üstelik çok sık değişiyor bez
Sleepy de baby turco da pişik yapmadı ve sızdırmıyor da geceleri 5 6 aaat almadığım oluyor
O kadar para vermem için primanın kendi kendine değişmesi lazım
Ya herkesin şartlar farklı oluyoe iite
Ben sanırım bakıcı da olaa duramazdım evde o kadar süre
Çalışmaya fazla alışmışım
Ama yarım gün çalışıyorum onun rahatlığo var bende
E kaka yapıyor çocukYok daha neler
Yoo sık değişmiyorum gece hiç gündüz 4 saatte bir
Yapmıyor ya ben slleepy için de baby turco için de kefilimKargoya gec verildi baby turco. Bende cok memnunum hic sizdirmadi pisikte yapmadi
17li miE kaka yapıyor çocuk
Ben saydım günde ortalama 7 8 kere bez değiştiriyoruz hala biz
2 3 kere kaka yapıyor kalanı ds şişiyor çişten
56lı set bize bi hafta yetiyor
17li prima 100 liraydı
Taş çatlasa 3 gün yetecek bize o
Bende e bebek indiriminden almistim17li misen harmonie ye mi baktın
144 lü 270₺ aldım hatta indirim vardı e bebek prima alanlar hep aldı
Gece kaka yapsada açmıyorum uykusu bozulmasın diye
Vallahi geçen Baby turconun 56lısını 70 liraya aldım ebebek'ten17li misen harmonie ye mi baktın
144 lü 270₺ aldım hatta indirim vardı e bebek prima alanlar hep aldı
Gece kaka yapsada açmıyorum uykusu bozulmasın diye
Kiz ben 80 tane baby turco ya 80 tl verdimVallahi geçen Baby turconun 56lısını 70 liraya aldım ebebek'ten
Bizimki gece zaten çok kaka yapmıyor da gündüz 2-3 kere yapıyor
Çok ucuz işte Prima ile kıyaslayıncaKiz ben 80 tane baby turco ya 80 tl verdim
Yapma yanarız 40 50 günlük stoğum var. 12 kiloya kadar çok iddialı ya 12 olmasa da 8 9 kiloya kadar bari gider diyodum.Sıkar Merve 15 güne bence.
Ustundeki kiloya bakarsan bizim hala 2 numara kullanmamiz lazim
Bak denk gelirse goon da dene ben ona geçtim o da cok ucuzÇok ucuz işte Prima ile kıyaslayınca
Goon mu onu duymadım hiçBak denk gelirse goon da dene ben ona geçtim o da cok ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?