2021 Aralık Anneleri

Goon mu onu duymadım hiç
Ben tam bi kapitalizm ve popüler kültürün kölesi olduğum için influencerlar neyi överse onu alıyorum
Dur goonu da araştırayım
Ben de antikapitalistim Ben premium soft olanını adet 1.1 tl ye getirdim en son. Alışveriş topiğinde övüyom diye benle dalga gećiyolar orayı kaçırdın sen Benim de sleepy baby tuŕco zulam vardı sattım bende hep sızdırdı

Benim niye zengin olmadığımı az çok biliyorsundır artık
Bem hiç öyle stok yapma piyasa indirim kovalama yapamıyorum
Gidip alıp dönüyorum

Sleepy 1 2 kere sızdırdı ama o bezden mi benden mi kaynaklıydı bilemiyorum
Ama hala primaya o kadar para vermem içim bensiz değişmesi lazım çocuğun altının

Biz 4 e geçtik bir haftadır,6 buçuk Kilo oglus 4 daha rahat oldu

Kizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyor bizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Benimki 1.5 2 saatte bir emiyor ve 15 dk gelan emiyor. Kilo alımı ise aylik 1200 gram felan oluyor. Fazla ama dahada fazla uzatamıyorum emzirme saatini ağlıyor acikiyor

Işık veriyor mu ya ? Ben de dönence almak istiyorum ama karar veremedim ne alacağıma
Işık veriyor diyemem dönencedeki oyuncaklar görünecek kadar veriyor ama yeterli bence benim yatak başlığım gece lambalı onu yaktığımda bile bebeğim rahatsız oluyor uyuturken
Bi de baya baktım ben de piyasada wow denilecek bi dönence yok

Ne isi o 3 gun yaaaa ben komple ara vermek zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…