Ben de antikapitalistimGoon mu onu duymadım hiç
Ben tam bi kapitalizm ve popüler kültürün kölesi olduğum için influencerlar neyi överse onu alıyorum
Dur goonu da araştırayım
Benim niye zengin olmadığımı az çok biliyorsundır artıkBen de antikapitalistimBen premium soft olanını adet 1.1 tl ye getirdim en son. Alışveriş topiğinde övüyom diye benle dalga gećiyolar orayı kaçırdın sen Benim de sleepy baby tuŕco zulam vardı sattım bende hep sızdırdı
Belki seninki daha uzun gider. Bizimkinin göbek cevresi cidden geniş. Bildigin göbeği var kızınYapma yanarız 40 50 günlük stoğum var. 12 kiloya kadar çok iddialı ya 12 olmasa da 8 9 kiloya kadar bari gider diyodum.
Benim normal ya benceBelki seninki daha uzun gider. Bizimkinin göbek cevresi cidden geniş. Bildigin göbeği var kızın
Biz 4 e geçtik bir haftadır,6 buçuk Kilo oglus 4 daha rahat olduSağlık ocakları belli bi sayı toplayıp açıyor sanırım 2. Ay aşılarını
O yüzden herkes farjlı zamanda oluyor
Kız yatır 1 saat nedir
Uyuyun
Çıkar o gaz varsa zaten sonra
Benim de bezle ilgili sorum var size
4 numara beze geçsek çok mu büyük olur sizce
Çocuğum 7 kilo fazlasıy eksiğiyle
Sanki 3 numara artık sıkıyor gibi geliyor
4te daha bi ferah olurdu gibi
Ama kilo olarak 3e daha uygun
Büyük bez kullanmanın eksileri neler
Ayyy susun yaBiz 4 e geçtik bir haftadır,6 buçuk Kilo oglus 4 daha rahat oldu
Ben 2 numara beebem natural kullaniom suan:)iki paketim daha var olur dahaAyyy susun ya
Ya kac kilo ki beben?Ben 2 numara beebem natural kullaniom suan:)iki paketim daha var olur daha
Tek seferde mi@zuzucuum bana maltana onerdi. Migrosta satiliyor. Gece memelerin agrisina uyandim patliyordum. Bence denemelisin. Cok iyi süt yapiyor.
Ayyy susun ya
Alıştım ben3 é devam etsek de oluyordu ama bacaklarını çok sıkmaya başlamıştı 4 çok rahat oldu
Satarsin canım yaa
Evet tek seferde işime yaradi. 3-5 tane aldim arada iciyorum.4-5 tl bişey fiyatiTek seferde mi
Işık veriyor mu ya ? Ben de dönence almak istiyorum ama karar veremedim ne alacağımahttps://ty.gl/vpbr28liui ben bunu aldım beybi ama indirimdeydi 360 tlye aldım
Aynen valla benim oğlum da doğduğundan beri dede gibi hapsiriyo ismi Çınar doğduğunda Çınar dede diyordukBu erkeklere bağırarak hapşırma olayı doğuştan mı yükleniyor acaba
Oğlum babası gibi bağırarak hapşırıyor
Benimki 1.5 2 saatte bir emiyor ve 15 dk gelan emiyor. Kilo alımı ise aylik 1200 gram felan oluyor. Fazla ama dahada fazla uzatamıyorum emzirme saatini ağlıyor acikiyorKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Işık veriyor diyemem dönencedeki oyuncaklar görünecek kadar veriyor ama yeterli bence benim yatak başlığım gece lambalı onu yaktığımda bile bebeğim rahatsız oluyor uyuturkenIşık veriyor mu ya ? Ben de dönence almak istiyorum ama karar veremedim ne alacağıma
Ne isi o 3 gun yaaaa ben komple ara vermek zorunda kaldimÖyle de çok ara vermiş oluyorum ya ama bakalım düşünücem. Bi çocuk psikiyatristine de danışacağım bebeğim küçük olduğundan totalde 3 gün falan çalışacağım için belki o kadar zor olmaz
5 kilo 5100 falandir:)Ya kac kilo ki beben?
3 kullanırsın sen de aslında ya. Ama yapıdan da farkediyo demek ki.5 kilo 5100 falandir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?