- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
2 paketim bitince 3 alirim artik simdilik bir sikinti yok cunku tasma fln:)3 kullanırsın sen de aslında ya. Ama yapıdan da farkediyo demek ki.
Sen kac kilo 3 mu kullaniyrsn cnm3 kullanırsın sen de aslında ya. Ama yapıdan da farkediyo demek ki.
Ben bayadır 3 kullanıyom 40 44 günlukken filan geçtim. Dün de 6.1 ölçtüm ama bilemiyorum tabi.Sen kac kilo 3 mu kullaniyrsn cnm
Masallah findiga en uzun 4 kullanilcak benim hatirladigimBen bayadır 3 kullanıyom 40 44 günlukken filan geçtim. Dün de 6.1 ölçtüm ama bilemiyorum tabi.
Bakalım nasil olcak.Masallah findiga en uzun 4 kullanilcak benim hatirladigim
Daha 3 e gecmedim ve 3 stoklamistim bi suru. 4 e falan gecemem ben yetti gayri bu nedir yawBakalım nasil olcak.
5 geçecekler 4ü atlayıp bunlar.Daha 3 e gecmedim ve 3 stoklamistim bi suru. 4 e falan gecemem ben yetti gayri bu nedir yaw
Bende bir kere aldım, doğumdan hemen sonraydı. Raporumuz doğum öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor sanırım 2 parça alıyoruz. Benim doğum izni 28 şubatta bitiyor, bittikten sonra ikinci kısım yatar sanırım. Yatmazsa o zaman soracağım.Doğum izninde ödeme alan arkadaşlar bn bi kere aldıme devlettte bi kere Ocak ayı da yazıyordu ama almadım artık da yazmıyor nasıl işliyor bu süreç muhasebeciyle mi görüşmek gerek
23 kasimda ayrildim izne suana kadar 3 kere odeme aldim 3.sonduDoğum izninde ödeme alan arkadaşlar bn bi kere aldıme devlettte bi kere Ocak ayı da yazıyordu ama almadım artık da yazmıyor nasıl işliyor bu süreç muhasebeciyle mi görüşmek gerek
Sordum ilki rapor parası mı neymiş23 kasimda ayrildim izne suana kadar 3 kere odeme aldim 3.sondutoplamda 10binkusur
Öyleymiş sanırım heralde muhasebeciden kaynaklanıyor bu ödeme planiBende bir kere aldım, doğumdan hemen sonraydı. Raporumuz doğum öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor sanırım 2 parça alıyoruz. Benim doğum izni 28 şubatta bitiyor, bittikten sonra ikinci kısım yatar sanırım. Yatmazsa o zaman soracağım.
ÖğretmenlikNe isi o 3 gun yaaaa ben komple ara vermek zorunda kaldim
Pardon Ben 23 ekimde izne ayrildim 2 aralik da dogum yaptim..Sordum ilki rapor parası mı neymiş
10 martta izin bitiyor toplu yatacakmış
Aldığım da 945₺ bişeydi
Neyse toplu olsun iş görür enazından
Evet izin bittikten 10-15 gün sonra yatarmışPardon Ben 23 ekimde izne ayrildim 2 aralik da dogum yaptim..
23 ekim 2 aralik arasi parasi yatti ilk..
Sonra da aralik ayinin parasi yatti..
En son ocak ve subat 11 e kadar olan param yatti.. subat 11 de rapor bitmisti..
Buyuk ihtimal 10 martta bitiyorsa 15mart civarı zenginsin
Mama alıyor muDünden beri emmiyo cildiracagim artık ne uyuyo ne yiyiyo ne yapmam lazım ,kakası iki günde bir,gün aşırı . Çok çok huzursuz zaten kolik ama hiç olmazsa emiyodu yiyiyodu kaka da günde 2 kere 3 kere yapıyordu
Gazdan emmiyordur cnm belki biraz daha fazla bu ara gecicidir insallah duzelir cnmmDünden beri emmiyo cildiracagim artık ne uyuyo ne yiyiyo ne yapmam lazım ,kakası iki günde bir,gün aşırı . Çok çok huzursuz zaten kolik ama hiç olmazsa emiyodu yiyiyodu kaka da günde 2 kere 3 kere yapıyordu
Mama da almiyo mamayı eskiden veriyordum 1 aydır mamayı da almiyo ama meme emiyodu sinde meme de emmiyoMama alıyor mu
İnşallah gerçekten çok çok sıkıntıdayımGazdan emmiyordur cnm belki biraz daha fazla bu ara gecicidir insallah duzelir cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?