2021 Aralık Anneleri

Mama da almiyo mamayı eskiden veriyordum 1 aydır mamayı da almiyo ama meme emiyodu sinde meme de emmiyo çok kötüyüm gerçekten hem uyumuyo hem yemiyo hem kolik agliyo Allah'ım su günler geçsin
Ah canım ya Allah yardımcın olsun ne diyeyim.. keşke elinizden bişey gelse

5 geçecekler 4ü atlayıp bunlar. valla sana attım ya ben daha bağlarım 3 yav. Senin bebe daha süşko ama 2desin ben anlamadım bu işleri. Bence herkes icine sineni takıyo.
Yok anasinin gozu
Yok yok baglanir onda bisey yok iz dedigin don lastigi izi gibi yani ac bak beline sende bile vardir o kadar iz
Ben 2 ler bitsin diye bekliyorum, iz az olsun diye de asiri bol bagliyorum iki gundur. 3 leri de tepe tepe kullanirim banane valla
Benimki de ama ozel sektor farkiyla
Neyse kafa dinliyim bi sure sonra yine donerim
Bide bebitomun en tatli zamanlarini kacirmak istemiyorum ya icin gidiyo hergun yeni bi guncelleme geliyo resmen

Benimki de ama ozel sektor farkiyla
Neyse kafa dinliyim bi sure sonra yine donerim
Bide bebitomun en tatli zamanlarini kacirmak istemiyorum ya icin gidiyo hergun yeni bi guncelleme geliyo resmen
Çok iyi yapmışsın özelde olsam ben de asla geri dönmeyi düşünmezdim özelde çalışmayı bebişko yokken yıpranarak bırakmıştım zaten

Ben 2 ler bitsin diye bekliyorum, iz az olsun diye de asiri bol bagliyorum iki gundur. 3 leri de tepe tepe kullanirim banane valla
Yaa rahat kullanabiliyor musun 2leri ben de direndim bunca zaman geceleri 3 kullanıyorduk sadece
Ama 2 sürekli sızdırıyor bi de epey iz yapmaya başladı dün eeeh dedim sonunda
2leri bitirmeye kalksam 3ler elimde kalacak bu sefer 200e yakın 2 numaram var hala stokçuluk yasaklansın

Niye o kadar abarttın stok işini
Bn azalmaya başlayınca alıyorum bi de büyük no alıyorum nasılsa kullanılacak diye

Cehalet kötü biri
ben üzerinde yazan kiloya inandım 8 kiloya kadar kullanabilsek biteceklerdi
yaaa deme öyle
Yazdığı kiloya kadar olur belki başka bebekte ama işte bacaktan sıkınca olmuyor neyse artık tecrübelisin ona göre alırsın

Senin bebito kac kg? Benim 6 falandir suan. Bacakta iz yapiyo ama cok cok az, baya bol bagliyorum cunku. Hic sizdirma olmadi yanlis baglamis olabilir misin
2 no elimde 10-15 tane falan kaldi, 3 e gecerim bikac gune ben de ins ama zinhar 4 olmaz, o kDar 3 u bosuna mi stokladik ayol

3 zaten boyut olarak iyi canım ne 4ü daha yeni doğdular bismillah
Primanın kalıpları büyük
Benimki de 6100 civarında ama bacaklar biraz tontik galiba bilmiyorum ki çok çiş yapıyor bi de bezler taş gibi oluyor
O yüzden sürekli ya çiş sızdırıyor ya kaka daha da takmam 3 numarada çok rahatız

Ates kac oldugunda korkmaliyiz fitil koydum ama 37Lerde gunduz kan tahlili falan da yapildi antibytige gerek yok deid dr ama ates niye dusmuyor

Ates kac oldugunda korkmaliyiz fitil koydum ama 37Lerde gunduz kan tahlili falan da yapildi antibytige gerek yok deid dr ama ates niye dusmuyor
10 kg altına fitili çok önermiyorlar düşmeyen ateş olursa fitil verilirmiş
Bebelerde 38 ateş sayılıyormuş

10 kg altına fitili çok önermiyorlar düşmeyen ateş olursa fitil verilirmiş
Bebelerde 38 ateş sayılıyormuş
Dr yarim fitil yazmis hatta az once gece cikarsa atesi napalim deidm 1cay kasigi calpol veya parol dedi kafasi yanio yavrmn hic hali yok ih ih surekli babasi gribim die geldi 2gyun once yatti terledi iyilesti ama bize gecti galiba cok korkuyorum

Dr yarim fitil yazmis hatta az once gece cikarsa atesi napalim deidm 1cay kasigi calpol veya parol dedi kafasi yanio yavrmn hic hali yok ih ih surekli babasi gribim die geldi 2gyun once yatti terledi iyilesti ama bize gecti galiba cok korkuyorum
Yaa çok geçmiş olsun ah yavrum
İnşallah çabucak geçer covid değil demi baya yaygın bu ara
Dr dediyse ver fitili rahatlatır şuruptan daha etkili fitil

Çok geçmiş olsun bebekler hasta olunca insan napıcanı bilemiyor ama onlar gerçekten daha güçlüler atlatırsınız hemencecik inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…