- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Ah canım ya Allah yardımcın olsun ne diyeyim.. keşke elinizden bişey gelseMama da almiyo mamayı eskiden veriyordum 1 aydır mamayı da almiyo ama meme emiyodu sinde meme de emmiyoçok kötüyüm gerçekten hem uyumuyo hem yemiyo hem kolik agliyo Allah'ım su günler geçsin
Teşekkür ederim canımAh canım ya Allah yardımcın olsun ne diyeyim.. keşke elinizden bişey gelse
Ay benim de 1 ay kaldı şimdiden geriliyorumNe bileyim ya
İşe başlayacağım ya haFif gerildim sanırım
Yok anasinin gozu5 geçecekler 4ü atlayıp bunlar.valla sana attım ya ben daha bağlarım 3 yav. Senin bebe daha süşko ama 2desin ben anlamadım bu işleri. Bence herkes icine sineni takıyo.
Benimki de ama ozel sektor farkiylaÖğretmenlik
Çok iyi yapmışsın özelde olsam ben de asla geri dönmeyi düşünmezdim özelde çalışmayı bebişko yokken yıpranarak bırakmıştım zatenBenimki de ama ozel sektor farkiyla
Neyse kafa dinliyim bi sure sonra yine donerim
Bide bebitomun en tatli zamanlarini kacirmak istemiyorum ya icin gidiyo hergun yeni bi guncelleme geliyo resmen
4 numara 1 yasina kadar kullaniliyor diye hatirliyorumBakalım nasil olcak.
Yaa rahat kullanabiliyor musun 2leri ben de direndim bunca zaman geceleri 3 kullanıyorduk sadeceBen 2 ler bitsin diye bekliyorum, iz az olsun diye de asiri bol bagliyorum iki gundur. 3 leri de tepe tepe kullanirim banane valla
Niye o kadar abarttın stok işiniYaa rahat kullanabiliyor musun 2leri ben de direndim bunca zaman geceleri 3 kullanıyorduk sadece
Ama 2 sürekli sızdırıyor bi de epey iz yapmaya başladı dün eeeh dedim sonunda
2leri bitirmeye kalksam 3ler elimde kalacak bu sefer 200e yakın 2 numaram var hala stokçuluk yasaklansın
Yaa bn hatırlamıyorum 5 filan olur bnce4 numara 1 yasina kadar kullaniliyor diye hatirliyorum
Cehalet kötü biriNiye o kadar abarttın stok işini
Bn azalmaya başlayınca alıyorum bi de büyük no alıyorum nasılsa kullanılacak diye
Cehalet kötü biri
ben üzerinde yazan kiloya inandım 8 kiloya kadar kullanabilsek biteceklerdi
Öyle bir musibet bin nasihatten iyidiryaaa deme öyle
Yazdığı kiloya kadar olur belki başka bebekte ama işte bacaktan sıkınca olmuyor neyse artık tecrübelisin ona göre alırsın
Senin bebito kac kg? Benim 6 falandir suan. Bacakta iz yapiyo ama cok cok az, baya bol bagliyorum cunku. Hic sizdirma olmadi yanlis baglamis olabilir misinYaa rahat kullanabiliyor musun 2leri ben de direndim bunca zaman geceleri 3 kullanıyorduk sadece
Ama 2 sürekli sızdırıyor bi de epey iz yapmaya başladı dün eeeh dedim sonunda
2leri bitirmeye kalksam 3ler elimde kalacak bu sefer 200e yakın 2 numaram var hala stokçuluk yasaklansın
3 zaten boyut olarak iyi canım ne 4ü daha yeni doğdular bismillahSenin bebito kac kg? Benim 6 falandir suan. Bacakta iz yapiyo ama cok cok az, baya bol bagliyorum cunku. Hic sizdirma olmadi yanlis baglamis olabilir misin
2 no elimde 10-15 tane falan kaldi, 3 e gecerim bikac gune ben de insama zinhar 4 olmaz, o kDar 3 u bosuna mi stokladik ayol
10 kg altına fitili çok önermiyorlar düşmeyen ateş olursa fitil verilirmişAtes kac oldugunda korkmaliyiz fitil koydum ama 37Lerde gunduz kan tahlili falan da yapildi antibytige gerek yok deid dr ama ates niye dusmuyor
Dr yarim fitil yazmis hatta az once gece cikarsa atesi napalim deidm 1cay kasigi calpol veya parol dedi kafasi yanio yavrmn hic hali yok ih ih surekli babasi gribim die geldi 2gyun once yatti terledi iyilesti ama bize gecti galiba cok korkuyorum10 kg altına fitili çok önermiyorlar düşmeyen ateş olursa fitil verilirmiş
Bebelerde 38 ateş sayılıyormuş
Yaa çok geçmiş olsun ah yavrumDr yarim fitil yazmis hatta az once gece cikarsa atesi napalim deidm 1cay kasigi calpol veya parol dedi kafasi yanio yavrmn hic hali yok ih ih surekli babasi gribim die geldi 2gyun once yatti terledi iyilesti ama bize gecti galiba cok korkuyorum
Çok geçmiş olsunDr yarim fitil yazmis hatta az once gece cikarsa atesi napalim deidm 1cay kasigi calpol veya parol dedi kafasi yanio yavrmn hic hali yok ih ih surekli babasi gribim die geldi 2gyun once yatti terledi iyilesti ama bize gecti galiba cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?