2021 Aralık Anneleri

Yaa çok geçmiş olsun ah yavrum
İnşallah çabucak geçer covid değil demi baya yaygın bu ara
Dr dediyse ver fitili rahatlatır şuruptan daha etkili fitil
Olabilir bilmiorm kan tahlilinde enfeksiyon falan cikmadi ama insallah covid degildir 5saat once yarim fitil verdigim halde ates 37.4 falan kisakollu falan tutsam usur mu acaba

Olabilir bilmiorm kan tahlilinde enfeksiyon falan cikmadi ama insallah covid degildir 5saat once yarim fitil verdigim halde ates 37.4 falan kisakollu falan tutsam usur mu acaba
Evin ısısı 24-25 de üşümez düşer yarına hiç bişeyi kalmaz

Bizimkinin de bezi tas gibi oluyor hatta esim dalga geciyor 1 kg var bu bez diye ben simdi baktim, 2 nolar yarin biter gozunuzaydin olsun benimki de 3 e geciyor
Gecmis olsun daha yeni ates atlatti benim bebegim.
Bulundugu odanin isisi 21-22 derece olacak, sadece atlet ile dursun. Atesi olan cocuk usumez, aksine oda sicak olursa ve giyimli olursa atesini ne yapsan da dusuremezsin.
Atesi 38 uzerine cikinca islak bezi kafasinda, boynunda ve eklen yerlerinde gezdir surekli islakligini yenileyerek. Yarim saat sonra tekrar ates olc. Eger hala dusmediyse ilik dus aldir. Hala dusmediyse o zaman calpol ver. 37 derecede fitil vermek doktorlarin iatedigi bisey degil, calpolu bile tum bunlar yapildiktan sonra dusmeyen ates varsa o zaman kullandiriyorlar.
Usur diye korkma, vucut isisi 36.5 civarlarina dusmedigi surece atletle usumez. Biz bu sekilde gecirdik, gece boyu yarim saatte bir ates olctuk nobetteydik. Ama mutlaka sabaha kadar atletle uyuttuk.

2. aya girdiğinde derken? 30 günden sonra 2. aya girmiş oluyor zaten.
2 aylik oldugunda demek istedim
Tesekkur ederim detaylica yazmissiniz. Sifa olsun insallah. Bizde yapalim. Benim melek kanalda uzun sure kaldiginda yuzunum bi tarafi daha sis dogdu. Suanda da asimetriklik var zaten dikkat edeyim istedim

Yuvarlanıyoruz Bebeyle siz nasılsınız uykular 1.5 dakikadan 5 dk ye çıktı bizim
Hiç sormamış ol Nerden başlasam eşim covid oldu. Küçük kızım rota oldu. Bebikom gündüz uyumuyor kucakta sürekli. Ablamız annemlerde kalıyor. Beni soracak olursan iç güveysinden halliceyim

Kızıma maşallah bayagi yol katetmiş demeden geçemeyeceğim
Anammm nasıl sevindim Allah bir daha göstermesin gelmiş geçmiş olsun
Kızlar sizinde bebeklerinizin gazi çıkmadığı oluyo mu emzirdikten sonra, 1 saat uğraştım ve çıkmadı
Ben bir yöntem okudum ve denedim bu şekilde çok daha kolay çıkıyor gaz. Bebeği kafasının sana dönük şekilde kucağına alıyorsun, ayaklarını da bir avucuna. Hoplatarak yürüyorsun. Cok zıplatmaya gerek yok hafiften yapıyorsun. Cok çabuk çıkıyor bu şekilde gazı. Sırtına vurarak çıkmayan gaz hemen çıkıyor bu yöntemle. Insallah sizde de faydalı olur

İyi akşamlar kızlar benim bebito 30 ocakta 5100 kiloydu. Şimdi 6 ya yaklaşmıştır belki geçmiştir bilmiyorum. Ben daha 3 numaraya geçeli bi kaç gün oluyor. Burda 3 numaraya geçenleri duyunca elimdeki 2 numarayı bitirmek için acele ettim 3 numara şu an için iyi. Baby turco kullanıyorum bu arada .Şimdi ise 4 numaralar konuşuluyor. Bu bezler zaten kaç numaraya kadar var

Yaaa çok geçmiş olsun
Evde çocuk olunca daha da zor
Rota aşısı varmıydı nasıl geçiyor inşallah çabucak geçer

Kilosu boyu kacti senin bebisin
Kilosu 7 sayılır
Boy kısmı biraz karışık
10 gün önce doktorda 60 çıktı dün sağlık ocağı 65 ölçtü
İkisinden biri yanlış
Hangisi bilmiyorum
Ama 5 cm uzamış olamaz 10 günde ona eminim

4 numara bezin bel kısmı daha rahat geldi bana
3te ucu ucuna takıyorken 4 numarada rahatça bağlıyorum
Göbekli sanırım bizim oğlan

lonely bird canım sende alerji vardı sanırım. Bebekte alerji varsa kızarıklık, kakada kan vs olması lazım değil mi ? Biz hem idrar hem gaita örneği verdik temiz çıktı . Döküntü , kızarıklık vs de yok ama emerken kavga ediyor resmen. Sanki bebeğe süt değil de başka bişey iciriyorum. Sütüm mü yaramıyor dicem ee kilosu da normal ilerliyor. Uyku falan zaten yok çok yipraniyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Sütten mi diye düşünerek mama deniyorum bu aralar hatta

Sizinkiler meme reddi yasiyor da benimki ne yasiyor a dostlar
Iki gundur resmen savasiyoruz. Normalde her ogun 150-160 cc sut ice oglum, iki gundur 70-80 cc icip biberonla oynamaya basliyor Israrla devam ettirmeye calisiyorum zorla 120 cc yi bitiriyor. Normalde bi kerede hepsini bitirirdi noldu bu cocuga boyle anlamadim
Sagligi da yerinde hasta falan da degil

Insallah gecer cnm bi dusuyor bi cikiyor napacagimizi sasirdik alnin ortasi 37 gelirken yanlar 38gelebiliyor 39u gorduk dun aksam ben de rahatsizim parol icsem sutten gecerse birsey olur mu acaba

Burnu basık mı? Bizimkinin basık o yuzden hep kavga yapar gibi emiyor burnunu temizledigimde daha rahat oluyor...ama doktoru her gittigimizde hatirlatiyor burnu basik kavga yapar gibi emer homurdanir 1.5 yasinda gecer emerken cok hava yutar gazli olur diye

Aynı durumdayım alerji belirtileri yok hatta çocuk doktoru diyet yapma dedi, ama çocuğa zehir içiyorum sanki biraz içti mi başlıyor bağırmaya karnı gurul gurul gaz oluyo. Bu kadar küçük bebekte test doğru çıkmazmış zaten, bizden almadılar. Mama alıyor mu? Ben de denicem ama düz mama mı alerjik olan mı alayım bilmiyorum. Çözüm bulırsan lütfen yaz bana ben de tükendim artık. Alerji doktoruna yeniden gidicem olmadı

Yo basık değil bence ve emerken burnu da memeye çok değmiyor hava alıyor yani. Doktor kontrolüne falan gittik ama demedi öyle basık vs bı de bu memeyle kavga sonradan başladı.

Benim de aynı Aptamil aldım . Conformil mi ne vardı nette gördüm ama aldığım yerde yoktu diye normal olanı aldim . Dün daha sakindi ama bu mamadan mi bilmiyorum henüz. Çünkü çok gergin olduğu günlerden sonra hafif bi sakinlik oluyor. Ama mamadan sonra gurultu azaldı gibi. Hasret kaldım bebenin bir saatlik huzurlu uykusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…