Olabilir bilmiorm kan tahlilinde enfeksiyon falan cikmadi ama insallah covid degildir 5saat once yarim fitil verdigim halde ates 37.4 falan kisakollu falan tutsam usur mu acabaYaa çok geçmiş olsun ah yavrum
İnşallah çabucak geçer covid değil demi baya yaygın bu ara
Dr dediyse ver fitili rahatlatır şuruptan daha etkili fitil
InsallahÇok geçmiş olsunbebekler hasta olunca insan napıcanı bilemiyor ama onlar gerçekten daha güçlüler atlatırsınız hemencecik inşallah
Evin ısısı 24-25 de üşümez düşer yarına hiç bişeyi kalmazOlabilir bilmiorm kan tahlilinde enfeksiyon falan cikmadi ama insallah covid degildir 5saat once yarim fitil verdigim halde ates 37.4 falan kisakollu falan tutsam usur mu acaba
Sagol canim yaEvin ısısı 24-25 de üşümez düşer yarına hiç bişeyi kalmaz
Bizimkinin de bezi tas gibi oluyor hatta esim dalga geciyor 1 kg var bu bez diye3 zaten boyut olarak iyi canım ne 4ü daha yeni doğdular bismillah
Primanın kalıpları büyük
Benimki de 6100 civarında ama bacaklar biraz tontik galiba bilmiyorum ki çok çiş yapıyor bi de bezler taş gibi oluyor
O yüzden sürekli ya çiş sızdırıyor ya kaka daha da takmam 3 numarada çok rahatız
Gecmis olsun daha yeni ates atlatti benim bebegim.Olabilir bilmiorm kan tahlilinde enfeksiyon falan cikmadi ama insallah covid degildir 5saat once yarim fitil verdigim halde ates 37.4 falan kisakollu falan tutsam usur mu acaba
2 aylik oldugunda demek istedim2. aya girdiğinde derken? 30 günden sonra 2. aya girmiş oluyor zaten.
Tesekkur ederim detaylica yazmissiniz. Sifa olsun insallah. Bizde yapalim. Benim melek kanalda uzun sure kaldiginda yuzunum bi tarafi daha sis dogdu. Suanda da asimetriklik var zaten dikkat edeyim istedimUltrasonda bizde de bir sıkıntı çıkmadı. Cerrah elle muayene ederken fark etti. Valla anlatayım ama hiç sevmiyor oğlum çığlık kıyamet yapıyoruz. 10 defa kafasını tam şekilde sağa sola çeviriyoruz yere değdiriyorsun çevirdiğinde yüzünü. Toplam 20 kere yapmış oluyor hareketi. Arkadına da kafasını çapraz olacak şekilde döndürüyoruz yine 10-10 toplam 20 defa. Bu şekilde sabah akşam yaptırıyoruz. Genelde kendiliğinden geçer ama geçmezse yüzünün iki tarafı asimetrik büyür dedi. Yatarkende kafasının yanına bir şey koyuyorum diğer tarafa dönüp yatsın diye
Hiç sormamış olYuvarlanıyoruzBebeyle siz nasılsınız uykular 1.5 dakikadan 5 dk ye çıktı bizim
Anammm nasıl sevindimBugün yine dr gittik çok şükür kızım iyileşmiş artık ilaç kullanmaya gerek yokmuş inşallah bi daha gelmesin hastalık
Pişiğimiz içinde yeni kremler verdi
Ağız salyası normal dedi reflüsü olan bebekte daha çok olurmuş
Ağzı köpürüyordu o da reflüden dedi
Ben bir yöntem okudum ve denedim bu şekilde çok daha kolay çıkıyor gaz. Bebeği kafasının sana dönük şekilde kucağına alıyorsun, ayaklarını da bir avucuna. Hoplatarak yürüyorsun. Cok zıplatmaya gerek yok hafiften yapıyorsun. Cok çabuk çıkıyor bu şekilde gazı. Sırtına vurarak çıkmayan gaz hemen çıkıyor bu yöntemle. Insallah sizde de faydalı olurKızlar sizinde bebeklerinizin gazi çıkmadığı oluyo mu emzirdikten sonra, 1 saat uğraştım ve çıkmadı
Yaaa çok geçmiş olsunHiç sormamış olNerden başlasam eşim covid oldu. Küçük kızım rota oldu. Bebikom gündüz uyumuyor kucakta sürekli. Ablamız annemlerde kalıyor. Beni soracak olursan iç güveysinden halliceyim
Kızıma maşallah bayagi yol katetmiş demeden geçemeyeceğim
Anammm nasıl sevindimAllah bir daha göstermesin gelmiş geçmiş olsun
Ben bir yöntem okudum ve denedim bu şekilde çok daha kolay çıkıyor gaz. Bebeği kafasının sana dönük şekilde kucağına alıyorsun, ayaklarını da bir avucuna. Hoplatarak yürüyorsun. Cok zıplatmaya gerek yok hafiften yapıyorsun. Cok çabuk çıkıyor bu şekilde gazı. Sırtına vurarak çıkmayan gaz hemen çıkıyor bu yöntemle. Insallah sizde de faydalı olur
Ven aşıya geriliyormuşum yaAy benim de 1 ay kaldı şimdiden geriliyorum
Kilosu boyu kacti senin bebisinVen aşıya geriliyormuşum ya
Dün gergindim bugün değilim
Bu arada 4 numara bezi denedim ben dün
Çocuğum ferahladı rahatladı resmen
Kilosu 7 sayılırKilosu boyu kacti senin bebisin
10 15 gun surmuo ya en gec 4,5 gune yatiyorEvet izin bittikten 10-15 gün sonra yatarmış
Hee zenginimnereye harcasam diye düşünüyorum
Insallah gecer cnm bi dusuyor bi cikiyor napacagimizi sasirdik alnin ortasi 37 gelirken yanlar 38gelebiliyor 39u gorduk dun aksam ben de rahatsizim parol icsem sutten gecerse birsey olur mu acabaBizimkinin de bezi tas gibi oluyor hatta esim dalga geciyor 1 kg var bu bez diyeben simdi baktim, 2 nolar yarin biter gozunuzaydin olsun benimki de 3 e geciyor
Gecmis olsun daha yeni ates atlatti benim bebegim.
Bulundugu odanin isisi 21-22 derece olacak, sadece atlet ile dursun. Atesi olan cocuk usumez, aksine oda sicak olursa ve giyimli olursa atesini ne yapsan da dusuremezsin.
Atesi 38 uzerine cikinca islak bezi kafasinda, boynunda ve eklen yerlerinde gezdir surekli islakligini yenileyerek. Yarim saat sonra tekrar ates olc. Eger hala dusmediyse ilik dus aldir. Hala dusmediyse o zaman calpol ver. 37 derecede fitil vermek doktorlarin iatedigi bisey degil, calpolu bile tum bunlar yapildiktan sonra dusmeyen ates varsa o zaman kullandiriyorlar.
Usur diye korkma, vucut isisi 36.5 civarlarina dusmedigi surece atletle usumez. Biz bu sekilde gecirdik, gece boyu yarim saatte bir ates olctuk nobetteydik. Ama mutlaka sabaha kadar atletle uyuttuk.
Burnu basık mı? Bizimkinin basık o yuzden hep kavga yapar gibi emiyor burnunu temizledigimde daha rahat oluyor...ama doktoru her gittigimizde hatirlatiyor burnu basik kavga yapar gibi emer homurdanir 1.5 yasinda gecer emerken cok hava yutar gazli olur diyelonely bird canım sende alerji vardı sanırım. Bebekte alerji varsa kızarıklık, kakada kan vs olması lazım değil mi ? Biz hem idrar hem gaita örneği verdik temiz çıktı . Döküntü , kızarıklık vs de yok ama emerken kavga ediyor resmen. Sanki bebeğe süt değil de başka bişey iciriyorum. Sütüm mü yaramıyor dicem ee kilosu da normal ilerliyor. Uyku falan zaten yok çok yipraniyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Sütten mi diye düşünerek mama deniyorum bu aralar hatta
Aynı durumdayım alerji belirtileri yok hatta çocuk doktoru diyet yapma dedi, ama çocuğa zehir içiyorum sanki biraz içti mi başlıyor bağırmaya karnı gurul gurul gaz oluyo. Bu kadar küçük bebekte test doğru çıkmazmış zaten, bizden almadılar. Mama alıyor mu? Ben de denicem ama düz mama mı alerjik olan mı alayım bilmiyorum. Çözüm bulırsan lütfen yaz bana ben de tükendim artık. Alerji doktoruna yeniden gidicem olmadılonely bird canım sende alerji vardı sanırım. Bebekte alerji varsa kızarıklık, kakada kan vs olması lazım değil mi ? Biz hem idrar hem gaita örneği verdik temiz çıktı . Döküntü , kızarıklık vs de yok ama emerken kavga ediyor resmen. Sanki bebeğe süt değil de başka bişey iciriyorum. Sütüm mü yaramıyor dicem ee kilosu da normal ilerliyor. Uyku falan zaten yok çok yipraniyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Sütten mi diye düşünerek mama deniyorum bu aralar hatta
Yo basık değil bence ve emerken burnu da memeye çok değmiyor hava alıyor yani. Doktor kontrolüne falan gittik ama demedi öyle basık vsBurnu basık mı? Bizimkinin basık o yuzden hep kavga yapar gibi emiyor burnunu temizledigimde daha rahat oluyor...ama doktoru her gittigimizde hatirlatiyor burnu basik kavga yapar gibi emer homurdanir 1.5 yasinda gecer emerken cok hava yutar gazli olur diye
Benim de aynıAynı durumdayım alerji belirtileri yok hatta çocuk doktoru diyet yapma dedi, ama çocuğa zehir içiyorum sanki biraz içti mi başlıyor bağırmaya karnı gurul gurul gaz oluyo. Bu kadar küçük bebekte test doğru çıkmazmış zaten, bizden almadılar. Mama alıyor mu? Ben de denicem ama düz mama mı alerjik olan mı alayım bilmiyorum. Çözüm bulırsan lütfen yaz bana ben de tükendim artık. Alerji doktoruna yeniden gidicem olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?