2021 Aralık Anneleri

Bir de kilo alımı nasıl senin ? Sadece anne sütü muydu

Yaaa çok geçmiş olsun
Evde çocuk olunca daha da zor
Rota aşısı varmıydı nasıl geçiyor inşallah çabucak geçer
Aşısı yoktu bi iyi gibi oluyor sonra yine kusma başlıyor. Sınıfı da hep hasta aşılı aşısız karışık geçiriyorlar. Sağol canım

Atak dönemi gibi bir şey geçiriyor olabilir mi? Benimki de o dönem iştahsızdı bir süre normalde 2 memeyi de alır tek memeyi zor boşalttırıyordum
Arada öyle iniş çıkışlar olur bebeklerin günü gününe uymaz derler canını sıkma aç olsa o sütü bırakmaz

Bir arkadaş doğum yardımını sormuştu. Dün aradım bakanlık hattını, gecen ay başvuru yapanlar bu ayın 24unden itibaren ptt den alabilirsin ücreti.

Bir de kilo alımı nasıl senin ? Sadece anne sütü muydu
Geçen normaldi kilo alımı ama bu kadar içmemezlik yapmıyordu akşamları tutuyordu. Sadece anne sütü alıyor mama vardı denedik kaç kez içmiyor bir ölçek ancak. Dün pes ettim sağdım verdim biberon içerken de aynısını yaptı 2 çekti başladı ağlamaya. Seninki mama içerken rahat mı?

Meme reddi demisti bana doktor,bizim baya azaldı ısrar etmeyin biraz dolaştırıp gönlünü yapın yrn tene temas yapın,yatarak emzirin demisti bana doktor,banyonun sıcaksa beraber duş filan önerdi.Oyle yaptığında ben yatarak emzirdim bi taraftan emdi bi taraftan pispisladim geçti sayılır.

Benim ki hala dogru emmiyor ki meme uclarim en basindan beri yara.. biberonu bile dogru ememiyor illa dudaklari falan içe kiviriyor..yani artik emsinde nasil emerse emsin dedim ben.. canımda acıyor emerken ama raziyim bukadarina..
Bebeğinde dil ve/veya dudak bağı olabilir. Ama çocuk doktorlarından ziyade kbb doktoru daha iyi anlıyormuş. Emerken cuk cuk sesler de geliyor mu?

Aşısı yoktu bi iyi gibi oluyor sonra yine kusma başlıyor. Sınıfı da hep hasta aşılı aşısız karışık geçiriyorlar. Sağol canım
Aman dikkat edin size de bulaşır onun girdiği tuvajete sen girme inşallah çabucak geçsin.

Eltimin bebegi var bizden 2 ay once dogum yapti oda gecenlerde ayni seyi yasadi meger damagi yara olmus bebenin ememiyormus karbonatli su ile silerek duzeltti baya sizdede yara olabilir mi acaba cok gorunmuyor ama dikkatli bakmak lazim

Ne zamandır var peki sizde? Benim 2 haftalıkken başladı gitgide arttı. Bi de bu emmek isteyip ememiyordu sancıdan şimdi emzirmeye yatınca da bağırıyor.

Eltimin bebegi var bizden 2 ay once dogum yapti oda gecenlerde ayni seyi yasadi meger damagi yara olmus bebenin ememiyormus karbonatli su ile silerek duzeltti baya sizdede yara olabilir mi acaba cok gorunmuyor ama dikkatli bakmak lazim
Siliyorum canım doktor da baktı pamukçuk için ilaca gerek görmedi. Bi de yeni değil benimki 2 haftalıkken başlamıştı şimdi iyice arttı

Kizlar benim bebegimde labial fuzyon denilen vajinal yapisiklik olusmus. Idrarimi yapmasini etkiliyor bu durum. Acilma yapildi. Islak mrndil yerine pamuk kullanmamizi soylediler. Dudak temizliginde dikkat edin sizlerde gunlerdir agliyor kizim
Nasıl farkettin bunu ?
Çok geçmiş olsun

Kızlar neyle korunuyorsunuz? Ben sprial için devletten randevu almıştım dün gittim ama biz takmıyoruz aile sağlığı merkezleri takıyor dedi doktor asmye gittim hayır büyük kadın doğum hastaneleri takıyor dediler randevu almaya çalıştım randevu yok özele sordum 1100 tl napcağımı şaşırdım milet devlette amelyat oluyor ben bi sprial taktıramıyorum hiç bir işimi devlet hastanesinde çözemedim bugüne kadar birde bizde 2 ay aşısı olduk dün sabah sizde de uyku yaptı mı normalde bebeğim gündüz uyumaz en fazla yarım saat uyur ama bu sabah uyandı 8 de 9 bucukta bir uyudu 12 de uyandı uyku düzeni bozulmasından korkuyorum

Aman dikkat edin size de bulaşır onun girdiği tuvajete sen girme inşallah çabucak geçsin.
İshal pek yok aslında ilk gün oldu sadece. Ondan sonra kusma oldu sürekli. Doktor acilde iğne yaptırdı 5 dakika içinde nasıl canlanmış bir sürü şey yemişti. Sabaha yine başladı kusma. Doktorun verdiği ilaçlar da kesmedi ne olacaksa böyle Klozete giriyor o ben klozet sevmiyorum zaten. Okuldaki çocuklardan annesine bulaşan da oldu çok fenayım diyordu kadın

Insallah gecer cnm bi dusuyor bi cikiyor napacagimizi sasirdik alnin ortasi 37 gelirken yanlar 38gelebiliyor 39u gorduk dun aksam ben de rahatsizim parol icsem sutten gecerse birsey olur mu acaba
Bilmiyorum hic ilac kullanmadim. Bebekler icin dogeu olcum koltuk alti ama hep ayni yerden olcup orayi takip edin yoksa yanilirsiniz
Atak haftasiysa bile tek belirti istahin azalmasi boyle atak haftasi olur mu ki

Kızlar iKi gündür oğlum öne doğru kendini kaldırmaya çalışıyor
Sizde de var mı myke çabalar
Acaba desteklesem mi ne yapsam bilemedim

Mama içerken rahat. Kendi sütümü biberonda verdim yine aldı şaştım ben de ne yapacağımı . Kilosu da normal. Mama da aldı benim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…