Bir de kilo alımı nasıl senin ? Sadece anne sütü muyduAynı durumdayım alerji belirtileri yok hatta çocuk doktoru diyet yapma dedi, ama çocuğa zehir içiyorum sanki biraz içti mi başlıyor bağırmaya karnı gurul gurul gaz oluyo. Bu kadar küçük bebekte test doğru çıkmazmış zaten, bizden almadılar. Mama alıyor mu? Ben de denicem ama düz mama mı alerjik olan mı alayım bilmiyorum. Çözüm bulırsan lütfen yaz bana ben de tükendim artık. Alerji doktoruna yeniden gidicem olmadı
Aşısı yoktu bi iyi gibi oluyor sonra yine kusma başlıyor. Sınıfı da hep hasta aşılı aşısız karışık geçiriyorlar. Sağol canımYaaa çok geçmiş olsun
Evde çocuk olunca daha da zor
Rota aşısı varmıydı nasıl geçiyor inşallah çabucak geçer
Atak dönemi gibi bir şey geçiriyor olabilir mi? Benimki de o dönem iştahsızdı bir süre normalde 2 memeyi de alır tek memeyi zor boşalttırıyordumSizinkiler meme reddi yasiyor da benimki ne yasiyor a dostlar
Iki gundur resmen savasiyoruz. Normalde her ogun 150-160 cc sut ice oglum, iki gundur 70-80 cc icip biberonla oynamaya basliyorIsrarla devam ettirmeye calisiyorum zorla 120 cc yi bitiriyor. Normalde bi kerede hepsini bitirirdi noldu bu cocuga boyle anlamadim
Sagligi da yerinde hasta falan da degil
Geçen normaldi kilo alımı ama bu kadar içmemezlik yapmıyordu akşamları tutuyordu. Sadece anne sütü alıyor mama vardı denedik kaç kez içmiyor bir ölçek ancak. Dün pes ettim sağdım verdim biberon içerken de aynısını yaptı 2 çekti başladı ağlamaya. Seninki mama içerken rahat mı?Bir de kilo alımı nasıl senin ? Sadece anne sütü muydu
Meme reddi demisti bana doktor,bizim baya azaldı ısrar etmeyin biraz dolaştırıp gönlünü yapın yrn tene temas yapın,yatarak emzirin demisti bana doktor,banyonun sıcaksa beraber duş filan önerdi.Oyle yaptığında ben yatarak emzirdim bi taraftan emdi bi taraftan pispisladim geçti sayılır.lonely bird canım sende alerji vardı sanırım. Bebekte alerji varsa kızarıklık, kakada kan vs olması lazım değil mi ? Biz hem idrar hem gaita örneği verdik temiz çıktı . Döküntü , kızarıklık vs de yok ama emerken kavga ediyor resmen. Sanki bebeğe süt değil de başka bişey iciriyorum. Sütüm mü yaramıyor dicem ee kilosu da normal ilerliyor. Uyku falan zaten yok çok yipraniyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Sütten mi diye düşünerek mama deniyorum bu aralar hatta
Bebeğinde dil ve/veya dudak bağı olabilir. Ama çocuk doktorlarından ziyade kbb doktoru daha iyi anlıyormuş. Emerken cuk cuk sesler de geliyor mu?Benim ki hala dogru emmiyor ki meme uclarim en basindan beri yara.. biberonu bile dogru ememiyor illa dudaklari falan içe kiviriyor..yani artik emsinde nasil emerse emsin dedim ben.. canımda acıyor emerken ama raziyim bukadarina..
Aman dikkat edin size de bulaşır onun girdiği tuvajete sen girme inşallah çabucak geçsin.Aşısı yoktu bi iyi gibi oluyor sonra yine kusma başlıyor. Sınıfı da hep hasta aşılı aşısız karışık geçiriyorlar. Sağol canım
Eltimin bebegi var bizden 2 ay once dogum yapti oda gecenlerde ayni seyi yasadi meger damagi yara olmus bebenin ememiyormus karbonatli su ile silerek duzeltti baya sizdede yara olabilir mi acaba cok gorunmuyor ama dikkatli bakmak lazimGeçen normaldi kilo alımı ama bu kadar içmemezlik yapmıyordu akşamları tutuyordu. Sadece anne sütü alıyor mama vardı denedik kaç kez içmiyor bir ölçek ancak. Dün pes ettim sağdım verdim biberon içerken de aynısını yaptı 2 çekti başladı ağlamaya. Seninki mama içerken rahat mı?
Ne zamandır var peki sizde? Benim 2 haftalıkken başladı gitgide arttı. Bi de bu emmek isteyip ememiyordu sancıdan şimdi emzirmeye yatınca da bağırıyor.Meme reddi demisti bana doktor,bizim baya azaldı ısrar etmeyin biraz dolaştırıp gönlünü yapın yrn tene temas yapın,yatarak emzirin demisti bana doktor,banyonun sıcaksa beraber duş filan önerdi.Oyle yaptığında ben yatarak emzirdim bi taraftan emdi bi taraftan pispisladim geçti sayılır.
Siliyorum canım doktor da baktı pamukçuk için ilaca gerek görmedi. Bi de yeni değil benimki 2 haftalıkken başlamıştı şimdi iyice arttıEltimin bebegi var bizden 2 ay once dogum yapti oda gecenlerde ayni seyi yasadi meger damagi yara olmus bebenin ememiyormus karbonatli su ile silerek duzeltti baya sizdede yara olabilir mi acaba cok gorunmuyor ama dikkatli bakmak lazim
Nasıl farkettin bunu ?Kizlar benim bebegimde labial fuzyon denilen vajinal yapisiklik olusmus. Idrarimi yapmasini etkiliyor bu durum. Acilma yapildi. Islak mrndil yerine pamuk kullanmamizi soylediler. Dudak temizliginde dikkat edin sizlerdegunlerdir agliyor kizim
Çok geçmiş olsun canım benimAşısı yoktu bi iyi gibi oluyor sonra yine kusma başlıyor. Sınıfı da hep hasta aşılı aşısız karışık geçiriyorlar. Sağol canım
İshal pek yok aslında ilk gün oldu sadece. Ondan sonra kusma oldu sürekli. Doktor acilde iğne yaptırdı 5 dakika içinde nasıl canlanmış bir sürü şey yemişti. Sabaha yine başladı kusma. Doktorun verdiği ilaçlar da kesmedi ne olacaksa böyleAman dikkat edin size de bulaşır onun girdiği tuvajete sen girme inşallah çabucak geçsin.
Teşekkür ederim canım❤Çok geçmiş olsun canım benim
Bilmiyorum hic ilac kullanmadim. Bebekler icin dogeu olcum koltuk alti ama hep ayni yerden olcup orayi takip edin yoksa yanilirsinizInsallah gecer cnm bi dusuyor bi cikiyor napacagimizi sasirdik alnin ortasi 37 gelirken yanlar 38gelebiliyor 39u gorduk dun aksam ben de rahatsizim parol icsem sutten gecerse birsey olur mu acaba
Atak haftasiysa bile tek belirti istahin azalmasi boyle atak haftasi olur mu kiAtak dönemi gibi bir şey geçiriyor olabilir mi? Benimki de o dönem iştahsızdı bir süre normalde 2 memeyi de alır tek memeyi zor boşalttırıyordum
Arada öyle iniş çıkışlar olur bebeklerin günü gününe uymaz derler canını sıkma aç olsa o sütü bırakmaz
Mama içerken rahat. Kendi sütümü biberonda verdim yine aldı şaştım ben de ne yapacağımı . Kilosu da normal. Mama da aldı benim kızGeçen normaldi kilo alımı ama bu kadar içmemezlik yapmıyordu akşamları tutuyordu. Sadece anne sütü alıyor mama vardı denedik kaç kez içmiyor bir ölçek ancak. Dün pes ettim sağdım verdim biberon içerken de aynısını yaptı 2 çekti başladı ağlamaya. Seninki mama içerken rahat mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?