Yatarak hiç emzirmedim ben. Ama emdikten sonra gurultular başlıyor ondan huzursuz oluyor ve çıkarıyor ağlıyor tekrar alıp tekrar ağlıyor kısır döngü. Meme reddi böyle mi oluyor bilemedigim için soruyorumMeme reddi demisti bana doktor,bizim baya azaldı ısrar etmeyin biraz dolaştırıp gönlünü yapın yrn tene temas yapın,yatarak emzirin demisti bana doktor,banyonun sıcaksa beraber duş filan önerdi.Oyle yaptığında ben yatarak emzirdim bi taraftan emdi bi taraftan pispisladim geçti sayılır.
Evet bulaşır iştahı kesilip su kaybı olmasın yeterİshal pek yok aslında ilk gün oldu sadece. Ondan sonra kusma oldu sürekli. Doktor acilde iğne yaptırdı 5 dakika içinde nasıl canlanmış bir sürü şey yemişti. Sabaha yine başladı kusma. Doktorun verdiği ilaçlar da kesmedi ne olacaksa böyleKlozete giriyor o ben klozet sevmiyorum zaten. Okuldaki çocuklardan annesine bulaşan da oldu çok fenayım diyordu kadın
Bn bazen destekliyorum bazen desteklemiyorumKızlar iKi gündür oğlum öne doğru kendini kaldırmaya çalışıyor
Sizde de var mı myke çabalar
Acaba desteklesem mi ne yapsam bilemedim
Kesinlikle destekle 2. Ayda sırt kasları güçlensin diye günde bikaç kez ellerden tutup kaldırmak gerekiyor ben başladım
Ben bilemedim ya erken mi diye 2 aylık yaBn bazen destekliyorum bazen desteklemiyorum
Bizde 40 insan sonra baslamisti,bide sanırım benim sütüm tazyikliydi biraz sanıyordum ama demek yetmiyormuş büyüdükçe tazyik azaldı göğsüm yumuşadı daha rahatız,belki farketmiyorsundur sutun tazyiklidir çekip yutmaya çalışırken ağzı doluyo hızlı hızlı yutmak zorunda kalıyordu buda onu sinirlendiriyor du biraz boşaltıp verdim şimdilerde pek olmuyorNe zamandır var peki sizde? Benim 2 haftalıkken başladı gitgide arttı. Bi de bu emmek isteyip ememiyordu sancıdan şimdi emzirmeye yatınca da bağırıyor.
Sütün tazyikliyse ondanda oluyor normal yani emzirmekten vazgeçme biraz sağ kalanini emzirMama içerken rahat. Kendi sütümü biberonda verdim yine aldı şaştım ben de ne yapacağımı . Kilosu da normal. Mama da aldı benim kız
Bizimki çoktandır kaldırıyorBen bilemedim ya erken mi diye 2 aylık ya
Herkesinki kalkıyorsa destekleyeyim
Nasıl 1 aylıktan beri kalkıyor muBizimki çoktandır kaldırıyor
Artık yana yatıyor diz yatarkenyavaş yavaş dönerler
3 aylık kız şuanNasıl 1 aylıktan beri kalkıyor mu
Ay geçen babannem çocuğu kollarından çekti öyle diye kızmıştım ben de üffBizimki çoktandır kaldırıyor
Artık yana yatıyor diz yatarkenyavaş yavaş dönerler
Senin babaanne ahhAy geçen babannem çocuğu kollarından çekti öyle diye kızmıştım ben de üff
Dedim erken sanarken geç mi kaldık3 aylık kız şuannerdeyse 2. Aya girdiğimizden beri az az doğrultuyordu kendisini
Yok yeni doğduğu da başladıDedim erken sanarken geç mi kaldık
Benden dirayetli vallaYok yeni doğduğu da başladı
Aşı nasıl geçti
Yara olmadıBenden dirayetli valla
Annemle girdi aşıya da sonra ben gittiğimde sakindi gayet
Ondan önceki çocuk ortalığı yıkmıştı
Hala da sakin çok şükür
sadece dün 4 gibi bi ağlamaya başladı
Onda da şurup verdim
Gayet iyiyiz
Sizde kaç gün sonra kolunda aşı yeri yara oldu veya oldy mu
Biz de dün olduk çok mızmız bi damla uyumadı kucakta slingde takıldık hep hala öyle keyifsiz zaten genel olarak dünyanın yükü omzunda modunda da hemşire verem aşısının 4-6 ay gibi kabuklanacağını söyledi olmayabilir de dedi ilk çocuğumunki kabuklanmamıştı tutmamış mıdır acaba dedim öyle bişey yok aşı kola değse dahi oluyo dediBenden dirayetli valla
Annemle girdi aşıya da sonra ben gittiğimde sakindi gayet
Ondan önceki çocuk ortalığı yıkmıştı
Hala da sakin çok şükür
sadece dün 4 gibi bi ağlamaya başladı
Onda da şurup verdim
Gayet iyiyiz
Sizde kaç gün sonra kolunda aşı yeri yara oldu veya oldy mu
Iğne yeri kadar kızarıklık var bizimkindeYara olmadı
Ne zmn olur bilmiyorum
Ebe 2-3 hafta sonra olabilir dedi
İz bile yok
Ben belki yanlış anladım o zamanBiz de dün olduk çok mızmız bi damla uyumadı kucakta slingde takıldık hep hala öyle keyifsiz zaten genel olarak dünyanın yükü omzunda modunda da hemşire verem aşısının 4-6 ay gibi kabuklanacağını söyledi olmayabilir de dedi ilk çocuğumunki kabuklanmamıştı tutmamış mıdır acaba dedim öyle bişey yok aşı kola değse dahi oluyo dedi
Bnmde oğlumda hiç yara olmadıIğne yeri kadar kızarıklık var bizimkinde
Acıyor mh diye arada kontrol ediyorum benden bi yerini kaçırıyor mu diye
Öyle bi şey de yok galiba
Bugün 2. Gün yarın son günü etkiler için
Bence daha bi şey olmaz herhalde
Ben belki yanlış anladım o zaman
Ben çünkü kabuklanabilir düzelmesi de 6 ay bulabilir diye anlamıştım
Belki de 6 ay sonra dedi
Korktuğum zaman hiçbi şeyi aklımda tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?