2021 Aralık Anneleri

Yatarak hiç emzirmedim ben. Ama emdikten sonra gurultular başlıyor ondan huzursuz oluyor ve çıkarıyor ağlıyor tekrar alıp tekrar ağlıyor kısır döngü. Meme reddi böyle mi oluyor bilemedigim için soruyorum

Kesinlikle destekle 2. Ayda sırt kasları güçlensin diye günde bikaç kez ellerden tutup kaldırmak gerekiyor ben başladım

Eklentiler

• 175409FD-60AE-4FA4-8DA9-39CA302C1D1E.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 49
Evet bulaşır iştahı kesilip su kaybı olmasın yeter
Aşı olmayınca biraz zor geçiyor
İnşallah hafif atlatır

Ne zamandır var peki sizde? Benim 2 haftalıkken başladı gitgide arttı. Bi de bu emmek isteyip ememiyordu sancıdan şimdi emzirmeye yatınca da bağırıyor.
Bizde 40 insan sonra baslamisti,bide sanırım benim sütüm tazyikliydi biraz sanıyordum ama demek yetmiyormuş büyüdükçe tazyik azaldı göğsüm yumuşadı daha rahatız,belki farketmiyorsundur sutun tazyiklidir çekip yutmaya çalışırken ağzı doluyo hızlı hızlı yutmak zorunda kalıyordu buda onu sinirlendiriyor du biraz boşaltıp verdim şimdilerde pek olmuyor

Ay geçen babannem çocuğu kollarından çekti öyle diye kızmıştım ben de üff
Senin babaanne ahh
Reflü yatağında kalkmaya çalışıyor eğimden aşagı kayıyor görmen lazım dün beşiğin çubuklarını sıkı sıkı tutmuş uyumuş zor açtım elini

Yok yeni doğduğu da başladı
Aşı nasıl geçti
Benden dirayetli valla
Annemle girdi aşıya da sonra ben gittiğimde sakindi gayet
Ondan önceki çocuk ortalığı yıkmıştı

Hala da sakin çok şükür
sadece dün 4 gibi bi ağlamaya başladı
Onda da şurup verdim
Gayet iyiyiz

Sizde kaç gün sonra kolunda aşı yeri yara oldu veya oldy mu

Yara olmadı
Ne zmn olur bilmiyorum
Ebe 2-3 hafta sonra olabilir dedi
İz bile yok

Biz de dün olduk çok mızmız bi damla uyumadı kucakta slingde takıldık hep hala öyle keyifsiz zaten genel olarak dünyanın yükü omzunda modunda da hemşire verem aşısının 4-6 ay gibi kabuklanacağını söyledi olmayabilir de dedi ilk çocuğumunki kabuklanmamıştı tutmamış mıdır acaba dedim öyle bişey yok aşı kola değse dahi oluyo dedi

Yara olmadı
Ne zmn olur bilmiyorum
Ebe 2-3 hafta sonra olabilir dedi
İz bile yok
Iğne yeri kadar kızarıklık var bizimkinde
Acıyor mh diye arada kontrol ediyorum benden bi yerini kaçırıyor mu diye
Öyle bi şey de yok galiba
Bugün 2. Gün yarın son günü etkiler için
Bence daha bi şey olmaz herhalde
Ben belki yanlış anladım o zaman
Ben çünkü kabuklanabilir düzelmesi de 6 ay bulabilir diye anlamıştım
Belki de 6 ay sonra dedi
Korktuğum zaman hiçbi şeyi aklımda tutamıyorum

Bnmde oğlumda hiç yara olmadı
Hatta bi ara hastaydı verem aşısı tutmadı mı filan diye teste yollanmıştık tutmuştu
Korkma daha geçti sırada 3.4.5. Aylarda devam eden aşılar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…