Koltukalti ve bas kismindan yapiyoruz olcum 3gun ates surebilir dedi drBilmiyorum hic ilac kullanmadim. Bebekler icin dogeu olcum koltuk alti ama hep ayni yerden olcup orayi takip edin yoksa yanilirsiniz
Atak haftasiysa bile tek belirti istahin azalmasi boyle atak haftasi olur mu ki
Koltukalti bas kismina gore az geliyor ama basi cok sicak dr 3gun surebilir ates hazirlikli olun dediBilmiyorum hic ilac kullanmadim. Bebekler icin dogeu olcum koltuk alti ama hep ayni yerden olcup orayi takip edin yoksa yanilirsiniz
Atak haftasiysa bile tek belirti istahin azalmasi boyle atak haftasi olur mu ki
Basina ahiz mendillerinden birini islatip koy, cok ise yariyor isindikca degistirirsin hem bebis de rahatlarKoltukalti ve bas kismindan yapiyoruz olcum 3gun ates surebilir dedi dr
Koltukalti bas kismina gore az geliyor ama basi cok sicak dr 3gun surebilir ates hazirlikli olun dedi
Bende halen 2 kullanıyorum elimde açılmamış çok var , kgsu 5500 öyle tontik filanda değil bacakları ama sıkıyo sanki bugün 3 numara koydum daha rahat olduBen de hala 2 numara kullanıyorum 5.600 kilosu veeee bir sürü stok var
Az önce memeyi de almadı çok üzülüyorumSütün tazyikliyse ondanda oluyor normal yani emzirmekten vazgeçme biraz sağ kalanini emzir
Çok teşekkür ederim canımBen bir yöntem okudum ve denedim bu şekilde çok daha kolay çıkıyor gaz. Bebeği kafasının sana dönük şekilde kucağına alıyorsun, ayaklarını da bir avucuna. Hoplatarak yürüyorsun. Cok zıplatmaya gerek yok hafiften yapıyorsun. Cok çabuk çıkıyor bu şekilde gazı. Sırtına vurarak çıkmayan gaz hemen çıkıyor bu yöntemle. Insallah sizde de faydalı olur
Dün benim bebeğim asla ama asla memeyi almadı bir yudum dahi gitmedi gece hiç uyumadim 1 saatte bir kaldırıp emzirdim şükürler olsun bugün gazdan ötürü ememese bile memeye gidiyor .Az önce memeyi de almadı çok üzülüyorumdenerim soyledigin şeyi de çok teşekkür ederim
Onlara da babaannesiyle gider artıkBnmde oğlumda hiç yara olmadı
Hatta bi ara hastaydı verem aşısı tutmadı mı filan diye teste yollanmıştık tutmuştu
Korkma daha geçti sırada 3.4.5. Aylarda devam eden aşılar var
Bebeğim son günlerde emmek istemiyordu + mamayı da kesmişti , meme emmeyince dün asla meme emmedi mama vereyim dedim mamayı da istemedi gün boyu bir kere 60 cclik mama ile günü geçirdi ,gece 1 saatte bir uyandırıp meme emzirdim az da olsa emdi bugün gazdan ötürü ememiyo ama red yaşamıyor düne göre şükürler olsun . Bu haftalar atak haftası olduğundan meme reddi tavan yapmış durumda çoğunluklaSizinkiler meme reddi yasiyor da benimki ne yasiyor a dostlar
Iki gundur resmen savasiyoruz. Normalde her ogun 150-160 cc sut ice oglum, iki gundur 70-80 cc icip biberonla oynamaya basliyorIsrarla devam ettirmeye calisiyorum zorla 120 cc yi bitiriyor. Normalde bi kerede hepsini bitirirdi noldu bu cocuga boyle anlamadim
Sagligi da yerinde hasta falan da degil
Benim bebeğim kolik bir bebek doğduğu günden beri aşırı gazi var ve emdiği esnada bağırsaktan gelen sesleri hep duyuyorum gazdan ötürü bu sesler ve o anda da başlıyor ağlamaya bu gaz sancısı ama bunun haricinde bende meme reddi yaşıyorum son 10 gündür dün ise asla meme veya mama almadı gece uykuda emzirmeye çalıştım,sizde uykuda emzirin.Yatarak hiç emzirmedim ben. Ama emdikten sonra gurultular başlıyor ondan huzursuz oluyor ve çıkarıyor ağlıyor tekrar alıp tekrar ağlıyor kısır döngü. Meme reddi böyle mi oluyor bilemedigim için soruyorum
Benimki koluma alıp emzirmeden evvel hazırlıkta dahi ağlıyorNe zamandır var peki sizde? Benim 2 haftalıkken başladı gitgide arttı. Bi de bu emmek isteyip ememiyordu sancıdan şimdi emzirmeye yatınca da bağırıyor.
Kesinlikle destekle bizde başladıkBen bilemedim ya erken mi diye 2 aylık ya
Herkesinki kalkıyorsa destekleyeyim
Basina ahiz mendillerinden birini islatip koy, cok ise yariyor isindikca degistirirsin hem bebis de rahatlar
Kafasının arkası sana dönük olacak yani yüzü dışa dönük olacak klavye eksik yazmış ☺Çok teşekkür ederim canım
Yemiyor da içmiyor daEvet bulaşır iştahı kesilip su kaybı olmasın yeter
Aşı olmayınca biraz zor geçiyor
İnşallah hafif atlatır
Uyku halinde az önce aldı biraz ama korkuyorum ben almazsa diye.Benim bebeğim kolik bir bebek doğduğu günden beri aşırı gazi var ve emdiği esnada bağırsaktan gelen sesleri hep duyuyorum gazdan ötürü bu sesler ve o anda da başlıyor ağlamaya bu gaz sancısı ama bunun haricinde bende meme reddi yaşıyorum son 10 gündür dün ise asla meme veya mama almadı gece uykuda emzirmeye çalıştım,sizde uykuda emzirin.
Yaa kıyamam nane limon yap mide bulantısını alırYemiyor da içmiyor daÇok zorlamak istemiyorum geri çıkarmasın diye. Insallah canim.
Bana niye erken geldi acaba yaKesinlikle destekle bizde başladık
Benim hayalimdeki hayat oBebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?
Canım bizde mama ve biberon bilmiyor him sen biberonla veriyorsan mamayı onu bi kez kaşıkla içir şırında vs. Bir de karnı için dün prebiyotik verdim sanki gurultu azaldı zinco ve sap simplex gaz damlası dönüşümlü verdim. Bir de hiç süt ürünü yemedim. Hatta aç durdım süt tazyik yapmasın diye. Bunlar az da olsa işe yaradı gibiMama içerken rahat. Kendi sütümü biberonda verdim yine aldı şaştım ben de ne yapacağımı . Kilosu da normal. Mama da aldı benim kız
Aynen tazyikli geliyor birden çekince hem boğuluyor hem de karnı aşırı hareketli oluyordu. Ama ben sağsam da az da olsa tazyikli çıkıyor neden anlamadım yatarak asla veremem çok bağırıyor. Ayakta ve fan sesi açarak biraz içiyor. Bel fıtığı olucam emsin diye eşek sıpasıBizde 40 insan sonra baslamisti,bide sanırım benim sütüm tazyikliydi biraz sanıyordum ama demek yetmiyormuş büyüdükçe tazyik azaldı göğsüm yumuşadı daha rahatız,belki farketmiyorsundur sutun tazyiklidir çekip yutmaya çalışırken ağzı doluyo hızlı hızlı yutmak zorunda kalıyordu buda onu sinirlendiriyor du biraz boşaltıp verdim şimdilerde pek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?