2021 Aralık Anneleri

Bilmiyorum hic ilac kullanmadim. Bebekler icin dogeu olcum koltuk alti ama hep ayni yerden olcup orayi takip edin yoksa yanilirsiniz

Atak haftasiysa bile tek belirti istahin azalmasi boyle atak haftasi olur mu ki
Koltukalti ve bas kismindan yapiyoruz olcum 3gun ates surebilir dedi dr
Bilmiyorum hic ilac kullanmadim. Bebekler icin dogeu olcum koltuk alti ama hep ayni yerden olcup orayi takip edin yoksa yanilirsiniz

Atak haftasiysa bile tek belirti istahin azalmasi boyle atak haftasi olur mu ki
Koltukalti bas kismina gore az geliyor ama basi cok sicak dr 3gun surebilir ates hazirlikli olun dedi

Koltukalti ve bas kismindan yapiyoruz olcum 3gun ates surebilir dedi dr

Koltukalti bas kismina gore az geliyor ama basi cok sicak dr 3gun surebilir ates hazirlikli olun dedi
Basina ahiz mendillerinden birini islatip koy, cok ise yariyor isindikca degistirirsin hem bebis de rahatlar

Ben de hala 2 numara kullanıyorum 5.600 kilosu veeee bir sürü stok var
Bende halen 2 kullanıyorum elimde açılmamış çok var , kgsu 5500 öyle tontik filanda değil bacakları ama sıkıyo sanki bugün 3 numara koydum daha rahat oldu ama elimdekileri çıkarmam lazım

Çok teşekkür ederim canım

Bebeğim son günlerde emmek istemiyordu + mamayı da kesmişti , meme emmeyince dün asla meme emmedi mama vereyim dedim mamayı da istemedi gün boyu bir kere 60 cclik mama ile günü geçirdi ,gece 1 saatte bir uyandırıp meme emzirdim az da olsa emdi bugün gazdan ötürü ememiyo ama red yaşamıyor düne göre şükürler olsun . Bu haftalar atak haftası olduğundan meme reddi tavan yapmış durumda çoğunlukla

Benim bebeğim kolik bir bebek doğduğu günden beri aşırı gazi var ve emdiği esnada bağırsaktan gelen sesleri hep duyuyorum gazdan ötürü bu sesler ve o anda da başlıyor ağlamaya bu gaz sancısı ama bunun haricinde bende meme reddi yaşıyorum son 10 gündür dün ise asla meme veya mama almadı gece uykuda emzirmeye çalıştım,sizde uykuda emzirin.

Uyku halinde az önce aldı biraz ama korkuyorum ben almazsa diye.
Benimki de aynı şekilde o sesler ağlamalar vs . Emer emmez krizler . Sanki bu zamanlar hiç gecmeyecek gibi. O kadar üzgünüm ki . Neden biraz olsun normal bebekler gibi emip huzurlu bir kere olsa dahi uyumaz ki . Her gün aynı stresler üzüntüler krizler

Yemiyor da içmiyor da Çok zorlamak istemiyorum geri çıkarmasın diye. Insallah canim.
Yaa kıyamam nane limon yap mide bulantısını alır
Yoğurt çorbası ishal olduğu zaman bnm oğlana çok iyi gelirdi belki ona gelir gerçi sen bnden tecrübelisin abla ama

Bebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?

Kesinlikle destekle bizde başladık
Bana niye erken geldi acaba ya
Çocuğa yüz vermiyorum resmen 2 gündür kalkmaya çalışıyor diye
Bebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?
Benim hayalimdeki hayat o
Bizimki hala 2 saatte bi uyanıyor
Maksimum 4 saat oldu şimdiye kadar
O da nadiren

Mama içerken rahat. Kendi sütümü biberonda verdim yine aldı şaştım ben de ne yapacağımı . Kilosu da normal. Mama da aldı benim kız
Canım bizde mama ve biberon bilmiyor him sen biberonla veriyorsan mamayı onu bi kez kaşıkla içir şırında vs. Bir de karnı için dün prebiyotik verdim sanki gurultu azaldı zinco ve sap simplex gaz damlası dönüşümlü verdim. Bir de hiç süt ürünü yemedim. Hatta aç durdım süt tazyik yapmasın diye. Bunlar az da olsa işe yaradı gibi
Aynen tazyikli geliyor birden çekince hem boğuluyor hem de karnı aşırı hareketli oluyordu. Ama ben sağsam da az da olsa tazyikli çıkıyor neden anlamadım yatarak asla veremem çok bağırıyor. Ayakta ve fan sesi açarak biraz içiyor. Bel fıtığı olucam emsin diye eşek sıpası

Kızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba

Eklentiler

• 97B75CD0-6A86-446B-A506-3A8025E30236.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…