- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Gerçi bizim epey oldu yapalı bizde yok hiçKızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba
İlk vurduğunda böyle büyük mü oldu iğne başı gibi mi? Bence 2 kez sapladı ondan büyük oldu bizimGerçi bizim epey oldu yapalı bizde yok hiç
Her çocukta farklı oluyor yarası
Bnce ondan değildir yaİlk vurduğunda böyle büyük mü oldu iğne başı gibi mi? Bence 2 kez sapladı ondan büyük oldu bizim
Doktorun verdiği karisim var kaybettiği suyu geri alsın diye onu bile icmedi döktümYaa kıyamam nane limon yap mide bulantısını alır
Yoğurt çorbası ishal olduğu zaman bnm oğlana çok iyi gelirdi belki ona gelir gerçi sen bnden tecrübelisin abla ama
Seninki kaç günlük ki glba atağı yaşıyoruzBebeğim son günlerde emmek istemiyordu + mamayı da kesmişti , meme emmeyince dün asla meme emmedi mama vereyim dedim mamayı da istemedi gün boyu bir kere 60 cclik mama ile günü geçirdi ,gece 1 saatte bir uyandırıp meme emzirdim az da olsa emdi bugün gazdan ötürü ememiyo ama red yaşamıyor düne göre şükürler olsun . Bu haftalar atak haftası olduğundan meme reddi tavan yapmış durumda çoğunlukla
Nereleri çok sıcaksa oralara koy sıcak olan ateş olan yer üşümes korkmaKoyuyorum ama kompl koyayim mi s3nce alin bolgesine mi koyayim yani komple koyarsam bas kismindan soguk alir ya bebekler usuturmuyum acaba
Bzmkinde hiç iz yok ya sıfırKızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba
İnan neredeyse 2 günde 1 hep bu yüzden ağlıyorum ,3 ay olacak 9 gün sonra ve niye diyorum diğer bebekler gibi normal.degil uyutmaya bile cebellesen bir bebek var karşımda ona kalsa ne yiyecek ne uyuyacak . Bende aynıyım ve sanıyordum bir ben böyleyimUyku halinde az önce aldı biraz ama korkuyorum ben almazsa diye.
Benimki de aynı şekilde o sesler ağlamalar vs . Emer emmez krizler . Sanki bu zamanlar hiç gecmeyecek gibi. O kadar üzgünüm ki . Neden biraz olsun normal bebekler gibi emip huzurlu bir kere olsa dahi uyumaz ki . Her gün aynı stresler üzüntüler krizler
83 günlük tamSeninki kaç günlük ki glba atağı yaşıyoruz
Ben hiç karışmadım valla annem hatta parmaklarından tutup kalkmasına yardım ediyordu ben hiç ellemedim omurilik.kas sistemi filan gelişsin ,sende yardım et kalkmasına ama öyle uzun uzadıya değil bı kaç saniyelikBana niye erken geldi acaba ya
Çocuğa yüz vermiyorum resmen 2 gündür kalkmaya çalışıyor diye
Ben hemen hemen her gün ağlıyorum. Ben de perişan haldeyim. Annemlerde kalıyorum evi unuttum çünkü tek başına bakılacak gibi değil. Uykusu en fazla kucağımdeyken dalarsa . Sancidan inliyoruz 7/24 . Daha başka ne yapabilirim diye diye bı haller oldu. Biz 72 günlük olduk ama ben bebeğimi adam akıllı sevemiyorum bile çünkü hep bı savas halindeyizİnan neredeyse 2 günde 1 hep bu yüzden ağlıyorum ,3 ay olacak 9 gün sonra ve niye diyorum diğer bebekler gibi normal.degil uyutmaya bile cebellesen bir bebek var karşımda ona kalsa ne yiyecek ne uyuyacak . Bende aynıyım ve sanıyordum bir ben böyleyim
Canım aç durunca da sütun azalmaz mi ? Süt ürünlerini kesip denesem mi ben de acaba ? Yumurta yiyor musun peki ? Sab simplex ben de kullanıyorum. Lactacol başladım tekrar ve relektaz var bende . Denemedigim şey kalmadıCanım bizde mama ve biberon bilmiyor him sen biberonla veriyorsan mamayı onu bi kez kaşıkla içir şırında vs. Bir de karnı için dün prebiyotik verdim sanki gurultu azaldı zinco ve sap simplex gaz damlası dönüşümlü verdim. Bir de hiç süt ürünü yemedim. Hatta aç durdım süt tazyik yapmasın diye. Bunlar az da olsa işe yaradı gibi
Aynen tazyikli geliyor birden çekince hem boğuluyor hem de karnı aşırı hareketli oluyordu. Ama ben sağsam da az da olsa tazyikli çıkıyor neden anlamadım yatarak asla veremem çok bağırıyor. Ayakta ve fan sesi açarak biraz içiyor. Bel fıtığı olucam emsin diye eşek sıpası
Uyurken emzirmeye calisin bence 8 9 saat cok uzunBebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?
Bizimde oyle bu cok normal benceKızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba
Bizim vardı nerdeyse geçeli 20-25 gün olmultur geçince çocuğun rengi açıldıUzamis sariligi olan var mi
Tamam kalkması gerekiyormuş zaten yaBen hiç karışmadım valla annem hatta parmaklarından tutup kalkmasına yardım ediyordu ben hiç ellemedim omurilik.kas sistemi filan gelişsin ,sende yardım et kalkmasına ama öyle uzun uzadıya değil bı kaç saniyelik
Bizim vardı nerdeyse geçeli 20-25 gün olmultur geçince çocuğun rengi açıldı
Bize de iki kez sapladı zaten iğnenin ucu minicik dokunduruluyor tamamı sokulmuyor ondan kaynaklı çıkabiliyor, ebe koldan yapılan iğnenin yakmayan türden olduğunu acitmayacagini söyledi, 1 gün sonra gördüğümde seninki gibi kabarmisti ama şimdi kaybolmuş hic bbelli değil bile yeri merak etmeİlk vurduğunda böyle büyük mü oldu iğne başı gibi mi? Bence 2 kez sapladı ondan büyük oldu bizim
Memeyi almadi diye mama verme ama sutun varsa biraz eglendir sinirini gecir yine dene,karanlık yere geç yatarak dene meme reddi asilamayacak bisey değil bide moralini yüksek tut ve kendini yıpratma napalm emdikleri kadarAz önce memeyi de almadı çok üzülüyorumdenerim soyledigin şeyi de çok teşekkür ederim
Sancısı bitmiyor ki eglendireyimMemeyi almadi diye mama verme ama sutun varsa biraz eglendir sinirini gecir yine dene,karanlık yere geç yatarak dene meme reddi asilamayacak bisey değil bide moralini yüksek tut ve kendini yıpratma napalm emdikleri kadar
Nasil açtılar pekiKizlar benim bebegimde labial fuzyon denilen vajinal yapisiklik olusmus. Idrarimi yapmasini etkiliyor bu durum. Acilma yapildi. Islak mrndil yerine pamuk kullanmamizi soylediler. Dudak temizliginde dikkat edin sizlerdegunlerdir agliyor kizim
Ben sallıyorumtam uykuya dalmaya başlayınca verıyorum alıyor o zaman bıde öyle dene ıstersenSancısı bitmiyor ki eglendireyimyatarak nasıl yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?