2021 Aralık Anneleri

Yaa kıyamam nane limon yap mide bulantısını alır
Yoğurt çorbası ishal olduğu zaman bnm oğlana çok iyi gelirdi belki ona gelir gerçi sen bnden tecrübelisin abla ama
Doktorun verdiği karisim var kaybettiği suyu geri alsın diye onu bile icmedi döktüm o dediklerini de kabul etmedi. Az önce rica minnet haşlanmış patates çok az ve yarım bardak ayran icirebildim. Az ve sık vereyim iyice soğutmayım dedim. Yoğurt çorbası da iyi oluyor evet keşke yese

Seninki kaç günlük ki glba atağı yaşıyoruz
Koyuyorum ama kompl koyayim mi s3nce alin bolgesine mi koyayim yani komple koyarsam bas kismindan soguk alir ya bebekler usuturmuyum acaba
Nereleri çok sıcaksa oralara koy sıcak olan ateş olan yer üşümes korkma
Kızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba
Bzmkinde hiç iz yok ya sıfır

İnan neredeyse 2 günde 1 hep bu yüzden ağlıyorum ,3 ay olacak 9 gün sonra ve niye diyorum diğer bebekler gibi normal.degil uyutmaya bile cebellesen bir bebek var karşımda ona kalsa ne yiyecek ne uyuyacak . Bende aynıyım ve sanıyordum bir ben böyleyim

Bana niye erken geldi acaba ya
Çocuğa yüz vermiyorum resmen 2 gündür kalkmaya çalışıyor diye
Ben hiç karışmadım valla annem hatta parmaklarından tutup kalkmasına yardım ediyordu ben hiç ellemedim omurilik.kas sistemi filan gelişsin ,sende yardım et kalkmasına ama öyle uzun uzadıya değil bı kaç saniyelik

Ben hemen hemen her gün ağlıyorum. Ben de perişan haldeyim. Annemlerde kalıyorum evi unuttum çünkü tek başına bakılacak gibi değil. Uykusu en fazla kucağımdeyken dalarsa . Sancidan inliyoruz 7/24 . Daha başka ne yapabilirim diye diye bı haller oldu. Biz 72 günlük olduk ama ben bebeğimi adam akıllı sevemiyorum bile çünkü hep bı savas halindeyiz seni o kadar iyi anlıyorum ki . Kendi kendimi teselli ediyordum üç aylık olunca düzelcek diye ama ümidim kırılıyor her geçen gün

Canım aç durunca da sütun azalmaz mi ? Süt ürünlerini kesip denesem mi ben de acaba ? Yumurta yiyor musun peki ? Sab simplex ben de kullanıyorum. Lactacol başladım tekrar ve relektaz var bende . Denemedigim şey kalmadı

Bebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?
Uyurken emzirmeye calisin bence 8 9 saat cok uzun
Kızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba
Bizimde oyle bu cok normal bence

Tamam kalkması gerekiyormuş zaten ya
Niri daha paylaşmıştı
Ben hata etmişim
Şimdi kaldırıp indiriyorum

Bende bunu merak ediyorum 3250 dogdu 6kiloyu gecti 2 aylik kilo alimi masallah cok guzel yani beslenmede sorun yok bilrubin degeri hala 6 cikiyor bu sarilik gecmedi gitti bebegimin rengi kara sari geciyor mu ne zaman gecer diye sorayim dedim bi rengi birden mi acildi nasil oldu
Bizim vardı nerdeyse geçeli 20-25 gün olmultur geçince çocuğun rengi açıldı

İlk vurduğunda böyle büyük mü oldu iğne başı gibi mi? Bence 2 kez sapladı ondan büyük oldu bizim
Bize de iki kez sapladı zaten iğnenin ucu minicik dokunduruluyor tamamı sokulmuyor ondan kaynaklı çıkabiliyor, ebe koldan yapılan iğnenin yakmayan türden olduğunu acitmayacagini söyledi, 1 gün sonra gördüğümde seninki gibi kabarmisti ama şimdi kaybolmuş hic bbelli değil bile yeri merak etme

Az önce memeyi de almadı çok üzülüyorum denerim soyledigin şeyi de çok teşekkür ederim
Memeyi almadi diye mama verme ama sutun varsa biraz eglendir sinirini gecir yine dene,karanlık yere geç yatarak dene meme reddi asilamayacak bisey değil bide moralini yüksek tut ve kendini yıpratma napalm emdikleri kadar

Memeyi almadi diye mama verme ama sutun varsa biraz eglendir sinirini gecir yine dene,karanlık yere geç yatarak dene meme reddi asilamayacak bisey değil bide moralini yüksek tut ve kendini yıpratma napalm emdikleri kadar
Sancısı bitmiyor ki eglendireyim yatarak nasıl yapcam bilmiyorum

Kizlar benim bebegimde labial fuzyon denilen vajinal yapisiklik olusmus. Idrarimi yapmasini etkiliyor bu durum. Acilma yapildi. Islak mrndil yerine pamuk kullanmamizi soylediler. Dudak temizliginde dikkat edin sizlerde gunlerdir agliyor kizim
Nasil açtılar peki geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…