2021 Aralık Anneleri

Valla hastaydı çok anlamadım nasıl oldu
Geçen arkadaş rengi açılmış defiydi öyle farkettim
Bnmkide dr fazla uyuması diyordu sarılık için zaten uyumuyordu ki gece saat başı kendi kalkıyordu
Ya neden sürekli kan alıyorlar ki zaten zar zor alınıyor bizim dr tekrar değere bakmaya gerek yok zamanla düşecek demişti

Benimki de asi olduğu gün fazla uyumustu canlı aşılar yapabilirmis

Ben bilemedim ya erken mi diye 2 aylık ya
Herkesinki kalkıyorsa destekleyeyim
2.ay kontrolünde doktor da bakti benim kızıma ellerinden tuttu kalkabiliyor mu kalkınca boynunu tutabiliyor mu falan bakti onlara maşallah dedi demek ki yapması gerekiyor bu ayda diye düşündüm

Bizim doktor da beni kesin gerizekali sanıyor yalnız gidiyorum hep mecbur, çocuk kesin feryat figan ağlıyor, benimki emzik de emmedigi icin asla susmuyor, o sırada hem panik oluyorum hem çocuğu giydirmeye çalışıyorum derken soracaklarimi da unutuyorum onun dediklerini anlamıyorum, sonra eve gidip arıyorum

Bu topikte benimle aynı şeyleri yaşayan birini buldum sevineyim mi , üzüleyim mi ? Bende annemde kalıyorum asla tek bakılacak gibi değil ancak doğdu dogali ,aynı seyleri yaşayan anlar gece gündüz diye bişey yok ağlama krizlerinde ise asla tek başıma o psikolojiyi.kaldirip çocuğuma derman olacak durumda değilim ,battaniye arasında sallaya sallaya bir hal olduk .

Bizim ayni zamanda alerjimiz var ona kan alinirken sariligada bakiyorlar

Bizim de ilk ay kontrolü öyleydi
Bi gaz sancısı tuttu
Anlamayı geç çığlıktan duyamadım bile doktoru
Arama sorma da yok bizde öyle boş boş gitmiş olmuştuk doktora

Bizim artık battaniye de olmuyor kucağımda sürekli. Tek kalmaya korkar oldum. Bu da bizim sınavımız sanırım. Hiç bir cümle , kelime, harf yetmez halime de duygularıma da. Yeni huyumuz da eklendi...meme reddi !!

Bebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?
Bizim dr 6 saate kadar uyuyabilir dedi ama henuz 4 saati görmedik uykuda 8 9 saat cok fazla
Kızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba
Bizde iz hiç olmadı tutmadı mı acaba bizimki
Uzamis sariligi olan var mi
Bizimkisi ikinci aya girerken geçti resmen açıldı rengi oğlumun
Bu aynı ben
soracaklarimi da unutuyorum onun dediklerini anlamıyorum, sonra eve gidip arıyorum

Tazyikli olmasının nedenini bende bilmiyorum canım deneye yanila öğreneceğiz,kızımda sütüm o kaşar azdı 3.5 aylık olana sağdim verdim sonra memeyi kavradi 15 ay emzirdim sütüm de nerdeyse yoktu ama emdi.Diyecegim bu günler geçecek memenin tadını alınca bırakmayacaklar

Insallah bir an once gecer canim 3 bucuk aya birsey kalmadi cok zoorr :sss bizim de bitmedi sancilar aynen devam aglamalar gece daha cok butun gun degil uyku deliksiz uyuyamiyor ama kisa kisa

Yan yatıp yanına bebegj sana doğru yan yatırıp emzireceksin burnuna dikkat etmen lazım ve uyumaman bide bebeği emzirirken badi yan olmasın tüm vücudu sana dönük olsun kucağında emzirirken de aynı
Benim de gazi cokken emmiyor ben de ayagimda sallayarak falan uyutmayi deniyorum cok az bile olsa dalinca uyaninca deniyorum oyle tutuyor

Yan yatıp yanına bebegj sana doğru yan yatırıp emzireceksin burnuna dikkat etmen lazım ve uyumaman bide bebeği emzirirken badi yan olmasın tüm vücudu sana dönük olsun kucağında emzirirken de aynı
Denerim inşaallah Allah razı olsun gazı çok mu senin bebeğin. Benimki gazlı çok huzursuz ondan da ememiyor

Denerim inşaallah Allah razı olsun gazı çok mu senin bebeğin. Benimki gazlı çok huzursuz ondan da ememiyor
Öyle çokki gazı uyanık olduğunda anglamadığı dakika yok.Cok nadir gülüyor oda bezini açınca hep kucakta tuvalet pozisyonu yada memede titreşimli ana kucagi aldım yemek yaparken koyuyorum kızım oyalıyor.Yoksa kızımı bile doyuramıyorum.Benim ki bide çok kusuyor

Süt az da olsa tazyikli geliyor ama asla bir damla üstüm ıslanmadı bugüne kadar hiç akmaz, sağınca çıkmaz. Çocuk çekince boğuluyor ay inş zaten diyorum kıymetini anlayıp istersin memeyi o zaman da ben sana çiğköfte dürüm vericem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…