- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Valla hastaydı çok anlamadım nasıl olduBende bunu merak ediyorum 3250 dogdu 6kiloyu gecti 2 aylik kilo alimi masallah cok guzel yani beslenmede sorun yok bilrubin degeri hala 6 cikiyor bu sarilik gecmedi gitti bebegimin rengi kara sari geciyor mu ne zaman gecer diye sorayim dedim bi rengi birden mi acildi nasil oldu
Benimki de asi olduğu gün fazla uyumustu canlı aşılar yapabilirmisKızlar neyle korunuyorsunuz? Ben sprial için devletten randevu almıştım dün gittim ama biz takmıyoruz aile sağlığı merkezleri takıyor dedi doktor asmye gittim hayır büyük kadın doğum hastaneleri takıyor dediler randevu almaya çalıştım randevu yok özele sordum 1100 tl napcağımı şaşırdım milet devlette amelyat oluyor ben bi sprial taktıramıyorum hiç bir işimi devlet hastanesinde çözemedim bugüne kadarbirde bizde 2 ay aşısı olduk dün sabah sizde de uyku yaptı mı normalde bebeğim gündüz uyumaz en fazla yarım saat uyur ama bu sabah uyandı 8 de 9 bucukta bir uyudu 12 de uyandı uyku düzeni bozulmasından korkuyorum
2.ay kontrolünde doktor da bakti benim kızıma ellerinden tuttu kalkabiliyor mu kalkınca boynunu tutabiliyor mu falan bakti onlara maşallah dedi demek ki yapması gerekiyor bu ayda diye düşündümBen bilemedim ya erken mi diye 2 aylık ya
Herkesinki kalkıyorsa destekleyeyim
Bizim doktor da beni kesin gerizekali sanıyor yalnız gidiyorum hep mecbur, çocuk kesin feryat figan ağlıyor, benimki emzik de emmedigi icin asla susmuyor, o sırada hem panik oluyorum hem çocuğu giydirmeye çalışıyorum derken soracaklarimi da unutuyorum onun dediklerini anlamıyorum, sonra eve gidip arıyorumIğne yeri kadar kızarıklık var bizimkinde
Acıyor mh diye arada kontrol ediyorum benden bi yerini kaçırıyor mu diye
Öyle bi şey de yok galiba
Bugün 2. Gün yarın son günü etkiler için
Bence daha bi şey olmaz herhalde
Ben belki yanlış anladım o zaman
Ben çünkü kabuklanabilir düzelmesi de 6 ay bulabilir diye anlamıştım
Belki de 6 ay sonra dedi
Korktuğum zaman hiçbi şeyi aklımda tutamıyorum
Bu topikte benimle aynı şeyleri yaşayan birini buldum sevineyim mi , üzüleyim mi ? Bende annemde kalıyorum asla tek bakılacak gibi değil ancak doğdu dogali ,aynı seyleri yaşayan anlar gece gündüz diye bişey yok ağlama krizlerinde ise asla tek başıma o psikolojiyi.kaldirip çocuğuma derman olacak durumda değilim ,battaniye arasında sallaya sallaya bir hal olduk .Ben hemen hemen her gün ağlıyorum. Ben de perişan haldeyim. Annemlerde kalıyorum evi unuttum çünkü tek başına bakılacak gibi değil. Uykusu en fazla kucağımdeyken dalarsa . Sancidan inliyoruz 7/24 . Daha başka ne yapabilirim diye diye bı haller oldu. Biz 72 günlük olduk ama ben bebeğimi adam akıllı sevemiyorum bile çünkü hep bı savas halindeyizseni o kadar iyi anlıyorum ki . Kendi kendimi teselli ediyordum üç aylık olunca düzelcek diye ama ümidim kırılıyor her geçen gün
Bizim ayni zamanda alerjimiz var ona kan alinirken sariligada bakiyorlarValla hastaydı çok anlamadım nasıl oldu
Geçen arkadaş rengi açılmış defiydi öyle farkettim
Bnmkide dr fazla uyuması diyordu sarılık için zaten uyumuyordu ki gece saat başı kendi kalkıyordu
Ya neden sürekli kan alıyorlar ki zaten zar zor alınıyor bizim dr tekrar değere bakmaya gerek yok zamanla düşecek demişti
Bizim de ilk ay kontrolü öyleydiBizim doktor da beni kesin gerizekali sanıyor yalnız gidiyorum hep mecbur, çocuk kesin feryat figan ağlıyor, benimki emzik de emmedigi icin asla susmuyor, o sırada hem panik oluyorum hem çocuğu giydirmeye çalışıyorum derken soracaklarimi da unutuyorum onun dediklerini anlamıyorum, sonra eve gidip arıyorum
Bizim artık battaniye de olmuyorBu topikte benimle aynı şeyleri yaşayan birini buldum sevineyim mi , üzüleyim mi ? Bende annemde kalıyorum asla tek bakılacak gibi değil ancak doğdu dogali ,aynı seyleri yaşayan anlar gece gündüz diye bişey yok ağlama krizlerinde ise asla tek başıma o psikolojiyi.kaldirip çocuğuma derman olacak durumda değilim ,battaniye arasında sallaya sallaya bir hal olduk .
6 saat oluyor bazen 8 9 saat çok sanki doktor 5 6 saat normal ama 6 saati geçirme demisti yakın tarihteBebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?
İki defa denedim olmadı da inşaallah başarabiliriz. Teşekkür ederim çokBen sallıyorumtam uykuya dalmaya başlayınca verıyorum alıyor o zaman bıde öyle dene ıstersen
Bizim dr 6 saate kadar uyuyabilir dedi ama henuz 4 saati görmedik uykuda 8 9 saat cok fazlaBebeğim gece bir kez beslenip 8 9 saat gece uykusu uyuyor 3 ayı yeni dolacak bir iki güne. Normal mi yoksa uzun mu sizce ? Bu şekilde olan var mı?
Bizde iz hiç olmadı tutmadı mı acaba bizimkiKızlar sizin verem aşısı izi ne boyutta giggles iğne ucu kadar demiş bizimki büyük. Hemşire 2 kez yaptı diye mi acaba
Bizimkisi ikinci aya girerken geçti resmen açıldı rengi oğlumunUzamis sariligi olan var mi
Bu aynı benBizim doktor da beni kesin gerizekali sanıyor yalnız gidiyorum hep mecbur, çocuk kesin feryat figan ağlıyor, benimki emzik de emmedigi icin asla susmuyor, o sırada hem panik oluyorum hem çocuğu giydirmeye çalışıyorum derken
soracaklarimi da unutuyorum onun dediklerini anlamıyorum, sonra eve gidip arıyorum
Tazyikli olmasının nedenini bende bilmiyorum canım deneye yanila öğreneceğiz,kızımda sütüm o kaşar azdı 3.5 aylık olana sağdim verdim sonra memeyi kavradi 15 ay emzirdim sütüm de nerdeyse yoktu ama emdi.Diyecegim bu günler geçecek memenin tadını alınca bırakmayacaklarCanım bizde mama ve biberon bilmiyor him sen biberonla veriyorsan mamayı onu bi kez kaşıkla içir şırında vs. Bir de karnı için dün prebiyotik verdim sanki gurultu azaldı zinco ve sap simplex gaz damlası dönüşümlü verdim. Bir de hiç süt ürünü yemedim. Hatta aç durdım süt tazyik yapmasın diye. Bunlar az da olsa işe yaradı gibi
Aynen tazyikli geliyor birden çekince hem boğuluyor hem de karnı aşırı hareketli oluyordu. Ama ben sağsam da az da olsa tazyikli çıkıyor neden anlamadım yatarak asla veremem çok bağırıyor. Ayakta ve fan sesi açarak biraz içiyor. Bel fıtığı olucam emsin diye eşek sıpası
Yan yatıp yanına bebegj sana doğru yan yatırıp emzireceksin burnuna dikkat etmen lazım ve uyumamanSancısı bitmiyor ki eglendireyimyatarak nasıl yapcam bilmiyorum
Insallah bir an once gecer canim 3 bucuk aya birsey kalmadi cok zoorr :sss bizim de bitmedi sancilar aynen devam aglamalar gece daha cok butun gun degil uyku deliksiz uyuyamiyor ama kisa kisaBu topikte benimle aynı şeyleri yaşayan birini buldum sevineyim mi , üzüleyim mi ? Bende annemde kalıyorum asla tek bakılacak gibi değil ancak doğdu dogali ,aynı seyleri yaşayan anlar gece gündüz diye bişey yok ağlama krizlerinde ise asla tek başıma o psikolojiyi.kaldirip çocuğuma derman olacak durumda değilim ,battaniye arasında sallaya sallaya bir hal olduk .
Benim de gazi cokken emmiyor ben de ayagimda sallayarak falan uyutmayi deniyorum cok az bile olsa dalinca uyaninca deniyorum oyle tutuyorYan yatıp yanına bebegj sana doğru yan yatırıp emzireceksin burnuna dikkat etmen lazım ve uyumamanbide bebeği emzirirken badi yan olmasın tüm vücudu sana dönük olsun kucağında emzirirken de aynı
Denerim inşaallah Allah razı olsunYan yatıp yanına bebegj sana doğru yan yatırıp emzireceksin burnuna dikkat etmen lazım ve uyumamanbide bebeği emzirirken badi yan olmasın tüm vücudu sana dönük olsun kucağında emzirirken de aynı
Bzmkinde hiç iz yok ya sıfır
Öyle çokki gazı uyanık olduğunda anglamadığı dakika yok.Cok nadir gülüyor oda bezini açınca hep kucakta tuvalet pozisyonu yada memede titreşimli ana kucagi aldım yemek yaparken koyuyorum kızım oyalıyor.Yoksa kızımı bile doyuramıyorum.Benim ki bide çok kusuyorDenerim inşaallah Allah razı olsungazı çok mu senin bebeğin. Benimki gazlı çok huzursuz ondan da ememiyor
Süt az da olsa tazyikli geliyor ama asla bir damla üstüm ıslanmadı bugüne kadar hiç akmaz, sağınca çıkmaz. Çocuk çekince boğuluyorTazyikli olmasının nedenini bende bilmiyorum canım deneye yanila öğreneceğiz,kızımda sütüm o kaşar azdı 3.5 aylık olana sağdim verdim sonra memeyi kavradi 15 ay emzirdim sütüm de nerdeyse yoktu ama emdi.Diyecegim bu günler geçecek memenin tadını alınca bırakmayacaklar
Bizde de yok canımSinirlenmeyim diyorum yine buluyor beni bişey ciddengenelde iz yok demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?