- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Rota aşısı benimkine de uyku yapmıştı,bir günde ishal olmuştu az da olsa uykusunda emiyorsa korkma ateşi takip et amaKızlar oğlum 2 tane aşı oldu bugün ve uyanmıyo şu an inleyip inleyip duruyo uykusunda 2 dk zorla kaldırıp calpol verdim ateşi yükseldi diye hemen geri uyudu emmedi bile. En son 3 saat önce emmişti, normal mi böyle olması uyandırmam lazım mı yoksa uyusun mu ?
Omrumuz atakla mi gececek yawAtaktır beybirella. Atak da saşabilir bir hafta dolaylarında.
Ataklardan sendromlara gecicez sonraOmrumuz atakla mi gececek yawyok istah kaciran atak yok uyku kaciran atak yok huzur kaciran atak yazik bu bebitolara da ama
Çok uyuyor diyordunOmrumuz atakla mi gececek yawyok istah kaciran atak yok uyku kaciran atak yok huzur kaciran atak yazik bu bebitolara da ama
3 dozunu maliyetiSanırım 3 doz ya bana liste halinde verdi de dışardayım eve geçince atım
Uyandı şimdi bana gerek kalmadanÇok çok değilmiş yav. Sen bilirsin.
Çok değildi 37.5 oldu ateşölçer sarı yanınca panik oldum ağrısı da vardı calpol verdim yarım saatte 1 ölçüyorumAteşi çok mu?
Uyandır nolur nolmaz ateş bazen tehlikeli olur
Yok kız 2 saattir uyuyo 3 saattir yemiyoduAllah seni 1 saat normal ya
Uyandı emiyo şimdi gece saat başı ateşine bakcam yeter herhaldeRota aşısı benimkine de uyku yapmıştı,bir günde ishal olmuştu az da olsa uykusunda emiyorsa korkma ateşi takip et ama
ListeTamam canım atarsan sevinirim
Benim doktorum bexseroyu 3-5 ayda , nimenrixi 7-9 ayda yapıyo
Bilmiyorum ki özellikle söyledim bu liste iyi dediBenim doktorum bexseroyu 3-5 ayda , nimenrixi 7-9 ayda yapıyoneden her doktor farklı
Ayy evet bide sendromlari var minik totililerin dimiAtaklardan sendromlara gecicez sonrabi nevi level atlicaz
Dun butun gun uyudu bugun uyumayacagi tuttuÇok uyuyor diyordun
Sanırım sonrasında da sendromlar olacak
Bizim seninle aynı asikar sadece Rota farklı 2 ve 4.ay Rota bizim4 müşbütün kazanç aşılara
Teşekkürler canım
Rica ederim canımTeşekkürler canım
Evet hepsi menenjitin türevleriymiş meningokok en nadir görülen ama ölümcül olanıymış. Eşim 1 yaşından sonra yaptırırız menenjitleri dediYa allah askina meningokok, bexsero, nimerix hepsi menenjit asisi mi? Hepsini mi yaptiriyoz napiyoz kafam karisti hepten benim
Bn bişi bilmimAyrica 2.ayda bacagin tekine yapilan menenjit degil miydiben kimim burasi neresi
Ayy her dr farklı yapıyorEvet hepsi menenjitin türevleriymiş meningokok en nadir görülen ama ölümcül olanıymış. Eşim 1 yaşından sonra yaptırırız menenjitleri dedi
Evet sürekli aşı benim de keyfimi kaçırıyorAyy her dr farklı yapıyor
Eşim bana kızıyor ne böyle her ay iğneoğlanda garibim yaptırıyorduk diyom hatırlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?