2021 Aralık Anneleri

Rota aşısı benimkine de uyku yapmıştı,bir günde ishal olmuştu az da olsa uykusunda emiyorsa korkma ateşi takip et ama

Çok çok değilmiş yav. Sen bilirsin.
Uyandı şimdi bana gerek kalmadan
Ateşi çok mu?
Uyandır nolur nolmaz ateş bazen tehlikeli olur
Çok değildi 37.5 oldu ateşölçer sarı yanınca panik oldum ağrısı da vardı calpol verdim yarım saatte 1 ölçüyorum
Allah seni 1 saat normal ya
Yok kız 2 saattir uyuyo 3 saattir yemiyodu akşamları uyumasına alışık değilim
Rota aşısı benimkine de uyku yapmıştı,bir günde ishal olmuştu az da olsa uykusunda emiyorsa korkma ateşi takip et ama
Uyandı emiyo şimdi gece saat başı ateşine bakcam yeter herhalde

Benim doktorum bexseroyu 3-5 ayda , nimenrixi 7-9 ayda yapıyo neden her doktor farklı
Bilmiyorum ki özellikle söyledim bu liste iyi dedi
Sağlık ocağına da sordum dr nasıl diyorsa en iyisi o şekil dedi
Bnde bu şekil yapıcam inşallah

Ya allah askina meningokok, bexsero, nimerix hepsi menenjit asisi mi? Hepsini mi yaptiriyoz napiyoz kafam karisti hepten benim

Evet hepsi menenjitin türevleriymiş meningokok en nadir görülen ama ölümcül olanıymış. Eşim 1 yaşından sonra yaptırırız menenjitleri dedi
Ayy her dr farklı yapıyor
Eşim bana kızıyor ne böyle her ay iğne oğlanda garibim yaptırıyorduk diyom hatırlamıyor

Ayy her dr farklı yapıyor
Eşim bana kızıyor ne böyle her ay iğne oğlanda garibim yaptırıyorduk diyom hatırlamıyor
Evet sürekli aşı benim de keyfimi kaçırıyor
1 yaşına kadar bekleme fikri çok rahat hissettirmedi ama güvenmek zorundayım galiba beni ikna etmesini bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…