2021 Aralık Anneleri

Evet sürekli aşı benim de keyfimi kaçırıyor
1 yaşına kadar bekleme fikri çok rahat hissettirmedi ama güvenmek zorundayım galiba beni ikna etmesini bekleyeceğim
Yine güveneceğin biri var
Bizde ne derlerse onu yapıyoruz
Acımasa iyi hoşta işte damla şeklinde de aşı vardı oku daha hiç olmadık

Özel aşıların hic birini oğluma yaptirmamiştim.
Önemli olsa devlet ucretsiz yapardı dedim
Ama oğlum rotavirüs kaptı.
1 gun icinde 25-30 tane bez degistirdik. Poposunun ciğer gibi pişmesi ve ateşinin 39 da seyretmesi de cabası. Asla ama asla durmadan ağladı. Surekli litrelerce su içti. Doktorlar bilemedi. Çocuğu başka şehire goturdum. Hemen kaka tahlili yapti. Eger ki su icmemis olsaydi hastaneye yatacakti.
Bu yasadiklarimi tekrar yasamayi göze alamayip kizima butun asilari yaptiracagim

Evet hepsi menenjitin türevleriymiş meningokok en nadir görülen ama ölümcül olanıymış. Eşim 1 yaşından sonra yaptırırız menenjitleri dedi
rota haric ozeller icin 1 yasindan sonrasini bekleyecegiz dimi? Cunku yanlis hatirlamiyorsam bizim cocuk doktoru da 1 yastan sonra olursa 2 doz oluyor demisti. Simdu yaptirirsak 4 doz oluyormus gerek yok demisti. Fakaaaat bexero, nimerix meningokok vs hepsini mi yaptiricaz ayri ayri yani

Bide aile hekimleri menenjit asisi yapmiyormus, 2.ayda bacaktan yapilan neydi ki acabasi

Doktor bana bunu yazdı.
okumani tavsiye ederim.
2 si farkli aşı. 2 tipi var yani bu hastaligin

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-08-22-52-06-233_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 63
Doktor bana bunu yazdı.
okumani tavsiye ederim.
2 si farkli aşı. 2 tipi var yani bu hastaligin
Eşimin teyzesi küçükken menenjit geçirmiş bacağına vurmuş bi bacağı diler bacağından kısa kalmış
Allah korusun kimsenin başına gelmesin

Evet 1 yaştan sonra doz sayısı düşüyormuş hepsini ayrı ayrı yaptıracağız
Bu dönem çok aşı olduğundan immün sistemi fazla uyarmaya gerek yok dedi
Rotayı bu ara yaptıracağız
Benim de yandı kafa valla ne teferruatlı iş

Şuan aynı sorun bende ağlıyorum sinirden sizin emmeme probleminiz geçti mi bebeğim de ne emiyor ne püre yiyo cildirmak uzereyim
Benim bebeğim henüz püre yiyecek ayda değil ek gıdaya geçmiş olsam bu kadar takmayabilirdim daha 3 aylık bebeğim . Sizi anlıyorum ama gece beslenmesi ,rüya beslenmesi şeklinde yapın ben öyle yapıyorum.

Nihalcim buna mı üzülüyosun kuzum keşke benimki de öyle olsa derim inan ne güzel kg almış işte.,güzel besleniyo demek ki Derin maşallah annesi
Evet baharcım, ne yalan söyleyeyim üzülüyorum. Kız çocuğudur bir de şişman olur filan Bacakları boğum boğum. Gıdısı Turgut özal gibi

Evet baharcım, ne yalan söyleyeyim üzülüyorum. Kız çocuğudur bir de şişman olur filan Bacakları boğum boğum. Gıdısı Turgut özal gibi
Ay Nihal yaaa çok tatlısın annem ikide bir diyo bu çocuk zayıf vs diyorum doğru 3 tane obez büyütmüşsün (kendimde dahil hayatım diyetle geçti kendimi bildim bileli) bu çocuk sana tabi zayıf gelir diyorum ,diyo ne alaka hoş bebeyken degildiniz filan ..bak yapma böyle benim kıza kendi nazarim değdi galiba çocuk ilk 3200 doğdu 1.ay 4800 çıktı 2.ay 5.400 çıktı 3.ay 6 kg . Yani çokta şey yapmamak lazım ,benim kızda seninki gibi saçlı macli isterim kg lu olsun bebeyken ama sonda tabi fit olsun

Bizimde cuma gunuydu rota asimiz bebis keyifsiz olunca saglik ocagini arayip sali gunuene atmayi rica ettim sorun olmadi.

Oğluma ben de yaptirmamistim, çok şükür rota da olmadi, kızıma yaptırayım şimdi diyorum ama bu sefer de sanki oğluma haksızlık etmiş olurum düşüncesi vicdanımı rahatsız ediyor

Oğluma ben de yaptirmamistim, çok şükür rota da olmadi, kızıma yaptırayım şimdi diyorum ama bu sefer de sanki oğluma haksızlık etmiş olurum düşüncesi vicdanımı rahatsız ediyor
Bnde oğlana yaptırdım kıza yaptırmazsam haksızlık olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…