- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yine güveneceğin biri varEvet sürekli aşı benim de keyfimi kaçırıyor
1 yaşına kadar bekleme fikri çok rahat hissettirmedi ama güvenmek zorundayım galiba beni ikna etmesini bekleyeceğim
Allah korusun da 1 yaştan önce yakalanma riski yok mu?Evet sürekli aşı benim de keyfimi kaçırıyor
1 yaşına kadar bekleme fikri çok rahat hissettirmedi ama güvenmek zorundayım galiba beni ikna etmesini bekleyeceğim
rota haric ozeller icin 1 yasindan sonrasini bekleyecegiz dimi? Cunku yanlis hatirlamiyorsam bizim cocuk doktoru da 1 yastan sonra olursa 2 doz oluyor demisti. Simdu yaptirirsak 4 doz oluyormus gerek yok demisti. Fakaaaat bexero, nimerix meningokok vs hepsini mi yaptiricaz ayri ayri yaniEvet hepsi menenjitin türevleriymiş meningokok en nadir görülen ama ölümcül olanıymış. Eşim 1 yaşından sonra yaptırırız menenjitleri dedi
Doktor bana bunu yazdı.rota haric ozeller icin 1 yasindan sonrasini bekleyecegiz dimi? Cunku yanlis hatirlamiyorsam bizim cocuk doktoru da 1 yastan sonra olursa 2 doz oluyor demisti. Simdu yaptirirsak 4 doz oluyormus gerek yok demisti. Fakaaaat bexero, nimerix meningokok vs hepsini mi yaptiricaz ayri ayri yani
Bide aile hekimleri menenjit asisi yapmiyormus, 2.ayda bacaktan yapilan neydi ki acabasi
Evet menenjitti. O da farkli serotip icin yapiliyor.Ayrica 2.ayda bacagin tekine yapilan menenjit degil miydiben kimim burasi neresi
Ne menenjitmis arkadas beynimi yakti gece geceEvet menenjitti. O da farkli serotip icin yapiliyor.
Eşimin teyzesi küçükken menenjit geçirmiş bacağına vurmuş bi bacağı diler bacağından kısa kalmışDoktor bana bunu yazdı.
okumani tavsiye ederim.
2 si farkli aşı. 2 tipi var yani bu hastaligin
Çok çok düşük bir riskmiş zaten dışarı da çıkmıyoruz pek immün sistemi fazla uyarmaya gerek yokmuşAllah korusun da 1 yaştan önce yakalanma riski yok mu?
Evet 1 yaştan sonra doz sayısı düşüyormuş hepsini ayrı ayrı yaptıracağızrota haric ozeller icin 1 yasindan sonrasini bekleyecegiz dimi? Cunku yanlis hatirlamiyorsam bizim cocuk doktoru da 1 yastan sonra olursa 2 doz oluyor demisti. Simdu yaptirirsak 4 doz oluyormus gerek yok demisti. Fakaaaat bexero, nimerix meningokok vs hepsini mi yaptiricaz ayri ayri yani
Bide aile hekimleri menenjit asisi yapmiyormus, 2.ayda bacaktan yapilan neydi ki acabasi
Nihalcim buna mı üzülüyosun kuzumBaharcım seninki 3 aylık di mi? Benim kızda 2 aylık 5 kg. Doktor çok hızlı kilo almış dedi
Kg larida böylece daha fazla alırımSütünün yağlı olmadığını düşünüyorsan cevizle fındık ye yağlandırırmış sütü
Benim bebeğim henüz püre yiyecek ayda değilŞuan aynı sorun bende ağlıyorum sinirden sizin emmeme probleminiz geçti mi bebeğim de ne emiyor ne püre yiyo cildirmak uzereyim
Evet baharcım, ne yalan söyleyeyim üzülüyorum. Kız çocuğudur bir de şişman olur filanNihalcim buna mı üzülüyosun kuzumkeşke benimki de öyle olsa derim inan ne güzel kg almış işte.,güzel besleniyo demek ki Derin maşallah annesi
Ay Nihal yaaa çok tatlısınEvet baharcım, ne yalan söyleyeyim üzülüyorum. Kız çocuğudur bir de şişman olur filanBacakları boğum boğum. Gıdısı Turgut özal gibi
Bir arkadaşımın arkadaşı bebeği 6 aydan küçükmüş yakalanmış, onu duyunca baya panikledim ben :/Çok çok düşük bir riskmiş zaten dışarı da çıkmıyoruz pek immün sistemi fazla uyarmaya gerek yokmuş
Bizimde cuma gunuydu rota asimiz bebis keyifsiz olunca saglik ocagini arayip sali gunuene atmayi rica ettim sorun olmadi.Kızlar oğluma yarın bexsero ve rota aşısı yapılacaktı ama 2 gündür akşamları deli gibi ağlıyor 2 saat boyunca kesintisiz gazdan sanırım. Bu haldeyken bir de aşı olmasın diyorum 1 hafta sonra yaptırsam bir sıkıntı olur mu ?
Oğluma ben de yaptirmamistim, çok şükür rota da olmadi, kızıma yaptırayım şimdi diyorum ama bu sefer de sanki oğluma haksızlık etmiş olurum düşüncesi vicdanımı rahatsız ediyorÖzel aşıların hic birini oğluma yaptirmamiştim.
Önemli olsa devlet ucretsiz yapardı dedim
Ama oğlum rotavirüs kaptı.
1 gun icinde 25-30 tane bez degistirdik. Poposunun ciğer gibi pişmesi ve ateşinin 39 da seyretmesi de cabası. Asla ama asla durmadan ağladı. Surekli litrelerce su içti. Doktorlar bilemedi. Çocuğu başka şehire goturdum. Hemen kaka tahlili yapti. Eger ki su icmemis olsaydi hastaneye yatacakti.
Bu yasadiklarimi tekrar yasamayi göze alamayip kizima butun asilari yaptiracagim
Bnde oğlana yaptırdım kıza yaptırmazsam haksızlık olur diyorumOğluma ben de yaptirmamistim, çok şükür rota da olmadi, kızıma yaptırayım şimdi diyorum ama bu sefer de sanki oğluma haksızlık etmiş olurum düşüncesi vicdanımı rahatsız ediyor
Bazı iki cocuklu analık problemleriBnde oğlana yaptırdım kıza yaptırmazsam haksızlık olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?