2021 Aralık Anneleri

20 gun oldu bebegim kilo almiyor kizlar durdu oyle canim cok skiliyor alerjiden olabilir mi yada baska neyden olabilir bilen var mi? Basina gelipte doktoruna bu konuyu soran var mi
Muhtemelen aleejiden cnm bizimki de cok az aldi cunku sen kendin mi tartiyirsun yanilma payi vardir az da olsa almistir cnm

Kizlar simdide sut bol gidiyor diye bebek emmek istemiyor yaslanarak pozisyon denedim uykudan hemen uyaninca biraz emiyor oyle sagma deniyorum elimle ama yine ayni sanrm bir de blok emzirme 3 saat ayni memeyi az az da emse yasayan varsa nasil cozdunuz:s

20 gun oldu bebegim kilo almiyor kizlar durdu oyle canim cok skiliyor alerjiden olabilir mi yada baska neyden olabilir bilen var mi? Basina gelipte doktoruna bu konuyu soran var mi
Bizde sadece anne sutu mama denemedm dr da birsey demeyince:s bu ay belli olur

Makas şeklinde tutunca memeyi hızı kesiliyormuş canım bi de onu dene
Bnmki de bi ara öyleydi boğazında kalıyordu tazyikten

Muhtemelen aleejiden cnm bizimki de cok az aldi cunku sen kendin mi tartiyirsun yanilma payi vardir az da olsa almistir cnm
Evde tartiyodum ama baktim almiyor, saglik ocagi evimizin karsisinda gidip tarttirdim canim sonuc ayni hic almiyor
Bizde sadece anne sutu mama denemedm dr da birsey demeyince:s bu ay belli olur
Bizimde sadece anne sutu zaten bizimki emzik biberon hatta damla icin kasik bile asla kabul etmiyor afedersin hemen ögg midesi cok bulaniyor

Ayni bizimki bayadir biberin denemedim ama kasik emzik diliyle itiyor dogdugunda da oyleydi emmesi nasil peki cnm benim emmede zorla yapioz uykudan uyaninca fln

Doktorlar dogum kilosuna bakiyor ona gore iyi dedi bize aslinda az 400 500 anca sizin nekdrdi cnm dogum kilosuna göre

Yetişiin
Dün göğüslerim geç doluyor gibi gelmişti yumuşak kalıyorlardı buzluktan ocakta sağdığım paketlerden birini çıkardım nolur nolmaz diye
Sonra gerek kalmadı sabah ziyan olmasın diye onu vereyim dedim çocuk tiksindi resmen içemedi
J jijikalp bi kere söylemiştin bu da balık gibi kokuyordu kusacaktım az daha
Göğsümü verdim lıkır lıkır içti
2 hafta evvel dışarı çıkmıştım annem yine buzluktan vermişti onu iştahla içmişti niye böyle oldu

Taze süt varken niye onu içiyim demiş çiçek dibine dök bari

Eğerki başka alerji belirtileri varsa huzırsuzluk mukuslu kaka falan ve kilo da almamışsa alerjiden oluyormuş. Benim kızımda 15 günde 100 gr almıştı .( sütüm çok ,fazlasını sağıyorum ) Alerji tanısı konuldu. Bakalım diyetten sonra alacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…