- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Benim kizimda öyle olmuştu ise başlayacağım diye sağım yapıp stoklamistim zaten çok emen bi bebek değildi hep ayakta zorla emzirirdim neyse buzluk doldu sütle sonuç hüsran tektuk içti hep ziyan oldu çöpe gittiYetişiin
Dün göğüslerim geç doluyor gibi gelmişti yumuşak kalıyorlardı buzluktan ocakta sağdığım paketlerden birini çıkardım nolur nolmaz diye
Sonra gerek kalmadı sabah ziyan olmasın diye onu vereyim dedim çocuk tiksindi resmen içemedi
J jijikalp bi kere söylemiştin bu da balık gibi kokuyordu kusacaktım az daha
Göğsümü verdim lıkır lıkır içti
2 hafta evvel dışarı çıkmıştım annem yine buzluktan vermişti onu iştahla içmişti niye böyle oldu
Nasıl bır dıyet uyguluyorsunuzEğerki başka alerji belirtileri varsa huzırsuzluk mukuslu kaka falan ve kilo da almamışsa alerjiden oluyormuş. Benim kızımda 15 günde 100 gr almıştı .( sütüm çok ,fazlasını sağıyorum ) Alerji tanısı konuldu. Bakalım diyetten sonra alacak mı
Bırde emmesine rağmen mı kılo almıyorduEğerki başka alerji belirtileri varsa huzırsuzluk mukuslu kaka falan ve kilo da almamışsa alerjiden oluyormuş. Benim kızımda 15 günde 100 gr almıştı .( sütüm çok ,fazlasını sağıyorum ) Alerji tanısı konuldu. Bakalım diyetten sonra alacak mı
Saksıya döktümTaze süt varken niye onu içiyim demişçiçek dibine dök bari
Ya anlamadım valla bizimki iştahlı aslında seviyor sütü ama gerçekten kötü bi koku oldu ya. Öncekinde o kadar beklememişti buzlukta 1 2 haftalık süttü onun etkisi mi var acaba yazık olacak sütlere çok üzüldümBenim kizimda öyle olmuştu ise başlayacağım diye sağım yapıp stoklamistim zaten çok emen bi bebek değildi hep ayakta zorla emzirirdim neyse buzluk doldu sütle sonuç hüsran tektuk içti hep ziyan oldu çöpe gitti
Ama gerçekten çok kötü kokuyor tadı da bozuk gibi oluyor bekleyince, ben olsam bende içmek istemem
Oğlumda stok yapmicam ise başlayınca
Icindeki havayi tam almadan kapatmis olabilir misin?Yetişiin
Dün göğüslerim geç doluyor gibi gelmişti yumuşak kalıyorlardı buzluktan ocakta sağdığım paketlerden birini çıkardım nolur nolmaz diye
Sonra gerek kalmadı sabah ziyan olmasın diye onu vereyim dedim çocuk tiksindi resmen içemedi
J jijikalp bi kere söylemiştin bu da balık gibi kokuyordu kusacaktım az daha
Göğsümü verdim lıkır lıkır içti
2 hafta evvel dışarı çıkmıştım annem yine buzluktan vermişti onu iştahla içmişti niye böyle oldu
Buzluktaki sütleri ek gıdaya geçince kullanabiliyoruz.Kahvaltida bebek bisküvisi ıslatmak için kullaniyordum ıhlamur yerine,mesela ilk zamanlar meyve puresinin içine falan karistirp veriyordum ben.Suan buzluğa koyamıyorum tabi o ayrıSaksıya döktüm
Ya anlamadım valla bizimki iştahlı aslında seviyor sütü ama gerçekten kötü bi koku oldu ya. Öncekinde o kadar beklememişti buzlukta 1 2 haftalık süttü onun etkisi mi var acaba yazık olacak sütlere çok üzüldüm
Bu asi oz3l bir asi mi hic duymamistimBexsero aşısı yaptıran var mı ? Çok ağır bir aşıymış sanırım, gitmeden calpol vermem gerekiyor mu ?
Süt ürünleri diyeti uyguluyorum. Evet iyi emmesine rağmen ama kilo almamıştı .Nasıl bır dıyet uyguluyorsunuz
Ben de onu düşündüm acaba havasını alamadım mı diye ama hepsini iyice alıp kapatmaya çalışıyorumIcindeki havayi tam almadan kapatmis olabilir misin?
Benim de bazilari kokuyor bazilari kokmuyordu heralde icinde hava kalanlar kokuyor diye bi tez urettik esimle
Ama benimki icmemezlik yapmiyor, lazim oldugunda likir likir iciyordu ya
Bide normalmis o koku bozuldugunu falan gostermiyomus yani
Süt olarak badem hındustan cevızı sütü kullanıyormuşsunuz?Süt ürünleri diyeti uyguluyorum. Evet iyi emmesine rağmen ama kilo almamıştı .
Menenjit 1 yasinda olmuyor mu ya 2 doz yapiliyor diye biliyordum ben4 aya kadardı sanki. İyi düşün ya korkutmak istemem ama örnek olarak söylüyorum komşumuzun bebeği annemin kucağındayken nöbet geçirmişti ölüyor sandık valla korkunçtu menenjitmiş meğer. Kalıcı etkileri de oluyor öfke gibi sen de bir sor soruştur fikrine güvendiğin insanlara hayırlısı olsun
Ama sütü direkt ısıtmamak gerekirmiş cezvede ısıtınca ne anlamı kalırA asabiyimben5 o koku lipaz enzimi ile ilgili. Bazı annelerin sütünde oluyor ve çoğu bebek sorun etmiyor. Olmaması için sütü sağdıktan sonra cezvede cızlatıyorsun, sonra buzluğa atıyorsun. Benimkinde de oluyordu ilk kızımda, böyle sabunsu bi koku ama içiyordu. Bu kızımda da stoklamadan önce denedim, normal gibi geldi bana.
Evet 2 yaşında bile oluyormuş. Bu aylarda da yapılabilirmiş istenirse o zaöan 4 doz oluyor.Menenjit 1 yasinda olmuyor mu ya 2 doz yapiliyor diye biliyordum ben
Boyle alttan yukari dogeu paketi skiyorum. Tam cit citlarin oraya kdar cikiyor sut oyle kilitliyorum poseti iste klasik yontemBen de onu düşündüm acaba havasını alamadım mı diye ama hepsini iyice alıp kapatmaya çalışıyorum
Sen nasıl alıyorsun poşetteki havayı?
Yaa azıcık cızz edince kapatacakmışsın. Yani her zaman buzluğa atmıyorsan bi şey olmaz. Ki emzirme uzmanları söylüyor bunu ben değilAma sütü direkt ısıtmamak gerekirmiş cezvede ısıtınca ne anlamı kalır
Şimdi bitane de şubat ayında sağdıklarımdan çıkardım bunu da deneyeceğim bakalım
Ben de doktor sordum burada gorunce 3 5 15. Aylarda bestrox dedi yarin rota yaptiracaktk bestrox cikti bir de yaptiran var mi ya ates falan cpk yapiyor muEvet 2 yaşında bile oluyormuş. Bu aylarda da yapılabilirmiş istenirse o zaöan 4 doz oluyor.
Biz sanırım 1 yaşından sonra yaptıracağız
Bizde yarın yaptırcazBen de doktor sordum burada gorunce 3 5 15. Aylarda bestrox dedi yarin rota yaptiracaktk bestrox cikti bir de yaptiran var mi ya ates falan cpk yapiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?