2021 Aralık Anneleri

Benim kizimda öyle olmuştu ise başlayacağım diye sağım yapıp stoklamistim zaten çok emen bi bebek değildi hep ayakta zorla emzirirdim neyse buzluk doldu sütle sonuç hüsran tektuk içti hep ziyan oldu çöpe gitti
Ama gerçekten çok kötü kokuyor tadı da bozuk gibi oluyor bekleyince, ben olsam bende içmek istemem
Oğlumda stok yapmicam ise başlayınca

Nasıl bır dıyet uyguluyorsunuz

Bırde emmesine rağmen mı kılo almıyordu

Taze süt varken niye onu içiyim demiş çiçek dibine dök bari
Saksıya döktüm
Ya anlamadım valla bizimki iştahlı aslında seviyor sütü ama gerçekten kötü bi koku oldu ya. Öncekinde o kadar beklememişti buzlukta 1 2 haftalık süttü onun etkisi mi var acaba yazık olacak sütlere çok üzüldüm

Icindeki havayi tam almadan kapatmis olabilir misin?
Benim de bazilari kokuyor bazilari kokmuyordu heralde icinde hava kalanlar kokuyor diye bi tez urettik esimle
Ama benimki icmemezlik yapmiyor, lazim oldugunda likir likir iciyordu ya
Bide normalmis o koku bozuldugunu falan gostermiyomus yani

Buzluktaki sütleri ek gıdaya geçince kullanabiliyoruz.Kahvaltida bebek bisküvisi ıslatmak için kullaniyordum ıhlamur yerine,mesela ilk zamanlar meyve puresinin içine falan karistirp veriyordum ben.Suan buzluğa koyamıyorum tabi o ayrı

Ben de onu düşündüm acaba havasını alamadım mı diye ama hepsini iyice alıp kapatmaya çalışıyorum
Sen nasıl alıyorsun poşetteki havayı?

A asabiyimben5 o koku lipaz enzimi ile ilgili. Bazı annelerin sütünde oluyor ve çoğu bebek sorun etmiyor. Olmaması için sütü sağdıktan sonra cezvede cızlatıyorsun, sonra buzluğa atıyorsun. Benimkinde de oluyordu ilk kızımda, böyle sabunsu bi koku ama içiyordu. Bu kızımda da stoklamadan önce denedim, normal gibi geldi bana.

Menenjit 1 yasinda olmuyor mu ya 2 doz yapiliyor diye biliyordum ben

Ama sütü direkt ısıtmamak gerekirmiş cezvede ısıtınca ne anlamı kalır
Şimdi bitane de şubat ayında sağdıklarımdan çıkardım bunu da deneyeceğim bakalım

Ben de onu düşündüm acaba havasını alamadım mı diye ama hepsini iyice alıp kapatmaya çalışıyorum
Sen nasıl alıyorsun poşetteki havayı?
Boyle alttan yukari dogeu paketi skiyorum. Tam cit citlarin oraya kdar cikiyor sut oyle kilitliyorum poseti iste klasik yontem ama bence ondan degil, kimyasi degistigi icin. Suyu bile buzdolabina koydugumuzda degisik bi dolap tadi kokusu oluyor oyle dusun.

Ama sütü direkt ısıtmamak gerekirmiş cezvede ısıtınca ne anlamı kalır
Şimdi bitane de şubat ayında sağdıklarımdan çıkardım bunu da deneyeceğim bakalım
Yaa azıcık cızz edince kapatacakmışsın. Yani her zaman buzluğa atmıyorsan bi şey olmaz. Ki emzirme uzmanları söylüyor bunu ben değil

Evet 2 yaşında bile oluyormuş. Bu aylarda da yapılabilirmiş istenirse o zaöan 4 doz oluyor.
Biz sanırım 1 yaşından sonra yaptıracağız
Ben de doktor sordum burada gorunce 3 5 15. Aylarda bestrox dedi yarin rota yaptiracaktk bestrox cikti bir de yaptiran var mi ya ates falan cpk yapiyor mu

Ben de doktor sordum burada gorunce 3 5 15. Aylarda bestrox dedi yarin rota yaptiracaktk bestrox cikti bir de yaptiran var mi ya ates falan cpk yapiyor mu
Bizde yarın yaptırcaz
Yapıyormuş sanırım öyle yazdılar inşallah yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…