2021 Aralık Anneleri

Canım ben çok katı diyet yapınca süt azaldı biraz ama azıcık meme dolsa hemen tazyik yapıyor çocuk hızlı çekince. Şimdi de bomboş memem mastit olmuş
Kız boş meme nasıl mastit oluyor? Enfeksiyon mu oluştu acaba göğüs pedi falan kullanıyor musun?

Kız boş meme nasıl mastit oluyor? Enfeksiyon mu oluştu acaba göğüs pedi falan kullanıyor musun?
Ya anlasam doğurdum doğuralı azıcık süt yapan bişey yersem ya beze oluyor ya kızarıyor. Benimki damla bile akmadı bugüne kadar o yüzden ped hiç kullanmadım. Niye hemen tıkanıyor anlamıyorum

Ya anlasam doğurdum doğuralı azıcık süt yapan bişey yersem ya beze oluyor ya kızarıyor. Benimki damla bile akmadı bugüne kadar o yüzden ped hiç kullanmadım. Niye hemen tıkanıyor anlamıyorum
Kesin senin bebe tam boşaltmıyor ya kalanın üstüne süt dolunca tıkanıyor

Daha bizde de tık yok, utanır gibi çok tatlı bi gülmesi var ama sessiz. Birkaç gündür ses çıkarmaya çalışıyor sanırım tükürüğü sürekli boğazına kaçıyor
Bizimde anca bugün oldu
Bizimde kaçıyor bugün tükürüğünde boğuluyordu nerdeyse
Bi 10 güne olur sizde de

Benim de baslarda 3 kere olmuştu doktorum emzirirken aşağı doğru masaj yap dedi dolu olmasını bekleme demisti sakın lahana koyma soğuk kompres yapma sıcak suya tülbent batırıp acıtan yere koy.Ben 3 kere oldum 3unde de sabaha kadar hoplatmisti beni.Bide bizde süt çekmesi derler yani bisey görürsün tada kokusunu duyarsın sütün çeker bi düşün bakalım belki öyledir.

Garibim kadın canının çektiğini yiyemiyo ki alerji yüzünden abla
bizde de sütün çekmiş derler

Göğüs ucunda yara var mı? Ondan da olabilir
Yok kuzum yani bebe ısırıyor acıtıyor da yara değil.
Sut kanalların mi dar acaba
Var mı öyle bir şey? Varsa kesin bende vardır yani hiç es geçmem o da vardır

Garibim kadın canının çektiğini yiyemiyo ki alerji yüzünden abla
bizde de sütün çekmiş derler
Gülüm ben ekmek pilav bir de zeytinle yaşıyorum sütümü bırak bütün bedenim her şeyi çekiyor yani bugün markete gittik kedinin ciğere baktığı gibi bakıp geldim her şeye ondan mı oldu ki şaka bir yana hep oluyor baştan beri diyetteydim eğer çekiyorsa da

Valla doktorun daha iyi biliyordur tabi ama senin bu diyetin bana hiç doğru gelmiyor ya
Doğru beslenemiyorsun ki bunlarla nasıl süt olacak
Değişen bişey de yok diyorsun süt için faydalı olacak şekilde beslenip akışına mı bıraksan napsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…