- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Canım ben çok katı diyet yapınca süt azaldı biraz ama azıcık meme dolsa hemen tazyik yapıyor çocuk hızlı çekince. Şimdi de bomboş memem mastit olmuşKızlar sütü tazyikli olanlarlonely bird düzelme oldumu yaa
Benimki de yeni yaptı dün ama devamı gelmediAyy bnm kızım artık sesli gülmeye başladı ya
Bnm tembel kızım anca güncelleniyor
Ayy insallah ya yavrum yeni toparladi daha bizim dr nimenix i 7. Ay dedi herkes farkli mi diyorBizde yarın yaptırcaz
Yapıyormuş sanırım öyle yazdılar inşallah yapmaz
Kız boş meme nasıl mastit oluyor? Enfeksiyon mu oluştu acaba göğüs pedi falan kullanıyor musun?Canım ben çok katı diyet yapınca süt azaldı biraz ama azıcık meme dolsa hemen tazyik yapıyor çocuk hızlı çekince. Şimdi de bomboş memem mastit olmuş
İnşallah canımAyy insallah ya yavrum yeni toparladi daha bizim dr nimenix i 7. Ay dedi herkes farkli mi diyor
Senin imtihanın da bir bitmedi kuzum yaCanım ben çok katı diyet yapınca süt azaldı biraz ama azıcık meme dolsa hemen tazyik yapıyor çocuk hızlı çekince. Şimdi de bomboş memem mastit olmuş
Ya anlasam doğurdum doğuralı azıcık süt yapan bişey yersem ya beze oluyor ya kızarıyor. Benimki damla bile akmadı bugüne kadar o yüzden ped hiç kullanmadım. Niye hemen tıkanıyor anlamıyorumKız boş meme nasıl mastit oluyor? Enfeksiyon mu oluştu acaba göğüs pedi falan kullanıyor musun?
Kesin senin bebe tam boşaltmıyor ya kalanın üstüne süt dolunca tıkanıyorYa anlasam doğurdum doğuralı azıcık süt yapan bişey yersem ya beze oluyor ya kızarıyor. Benimki damla bile akmadı bugüne kadar o yüzden ped hiç kullanmadım. Niye hemen tıkanıyor anlamıyorum
Ya sorma kim ne yazsa bende de var demeye utanıyorum artık inanmicaksınız yani. Bende tansiyon da var gebelik zehirlenmesinden kalma. Kimse demeden dşyim bariSenin imtihanın da bir bitmedi kuzum ya
Aynen tam boşaltmıyor oğlan emmeyince, sağarsam da çıkmıyor zaten ondan olabilir haklısın canımKesin senin bebe tam boşaltmıyor ya kalanın üstüne süt dolunca tıkanıyor
Göğüs ucunda yara var mı? Ondan da olabilirYa anlasam doğurdum doğuralı azıcık süt yapan bişey yersem ya beze oluyor ya kızarıyor. Benimki damla bile akmadı bugüne kadar o yüzden ped hiç kullanmadım. Niye hemen tıkanıyor anlamıyorum
Daha bizde de tık yok, utanır gibi çok tatlı bi gülmesi var ama sessiz. Birkaç gündür ses çıkarmaya çalışıyor sanırım tükürüğü sürekli boğazına kaçıyorAyy bnm kızım artık sesli gülmeye başladı ya
Sut kanalların mi dar acabaYa anlasam doğurdum doğuralı azıcık süt yapan bişey yersem ya beze oluyor ya kızarıyor. Benimki damla bile akmadı bugüne kadar o yüzden ped hiç kullanmadım. Niye hemen tıkanıyor anlamıyorum
Benim oğlum daaAyy bnm kızım artık sesli gülmeye başladı ya
Bizimde anca bugün olduDaha bizde de tık yok, utanır gibi çok tatlı bi gülmesi var ama sessiz. Birkaç gündür ses çıkarmaya çalışıyor sanırım tükürüğü sürekli boğazına kaçıyor
Bnmki tembel demiştimBenim oğlum daa
Çok heyecanlanınca da çığlık atıyor gülmekten ölüyorum
Benim de baslarda 3 kere olmuştu doktorum emzirirken aşağı doğru masaj yap dedi dolu olmasını bekleme demisti sakın lahana koyma soğuk kompres yapma sıcak suya tülbent batırıp acıtan yere koy.Ben 3 kere oldum 3unde de sabaha kadar hoplatmisti beni.Bide bizde süt çekmesi derler yani bisey görürsün tada kokusunu duyarsın sütün çeker bi düşün bakalım belki öyledir.Ya anlasam doğurdum doğuralı azıcık süt yapan bişey yersem ya beze oluyor ya kızarıyor. Benimki damla bile akmadı bugüne kadar o yüzden ped hiç kullanmadım. Niye hemen tıkanıyor anlamıyorum
Garibim kadın canının çektiğini yiyemiyo kiBenim de baslarda 3 kere olmuştu doktorum emzirirken aşağı doğru masaj yap dedi dolu olmasını bekleme demisti sakın lahana koyma soğuk kompres yapma sıcak suya tülbent batırıp acıtan yere koy.Ben 3 kere oldum 3unde de sabaha kadar hoplatmisti beni.Bide bizde süt çekmesi derler yani bisey görürsün tada kokusunu duyarsın sütün çeker bi düşün bakalım belki öyledir.
Yok kuzum yani bebe ısırıyor acıtıyor da yara değil.Göğüs ucunda yara var mı? Ondan da olabilir
Var mı öyle bir şey? Varsa kesin bende vardır yani hiç es geçmem o da vardırSut kanalların mi dar acaba
Benim de baslarda 3 kere olmuştu doktorum emzirirken aşağı doğru masaj yap dedi dolu olmasını bekleme demisti sakın lahana koyma soğuk kompres yapma sıcak suya tülbent batırıp acıtan yere koy.Ben 3 kere oldum 3unde de sabaha kadar hoplatmisti beni.Bide bizde süt çekmesi derler yani bisey görürsün tada kokusunu duyarsın sütün çeker bi düşün bakalım belki öyledir.
Gülüm ben ekmek pilav bir de zeytinle yaşıyorum sütümü bırak bütün bedenim her şeyi çekiyor yaniGaribim kadın canının çektiğini yiyemiyo kialerji yüzünden abla
bizde de sütün çekmiş derler
Valla doktorun daha iyi biliyordur tabi ama senin bu diyetin bana hiç doğru gelmiyor yaYok kuzum yani bebe ısırıyor acıtıyor da yara değil.
Var mı öyle bir şey? Varsa kesin bende vardır yani hiç es geçmem o da vardır
Gülüm ben ekmek pilav bir de zeytinle yaşıyorum sütümü bırak bütün bedenim her şeyi çekiyor yanibugün markete gittik kedinin ciğere baktığı gibi bakıp geldim her şeye ondan mı oldu ki şaka bir yana hep oluyor baştan beri diyetteydim eğer çekiyorsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?