2021 Aralık Anneleri

Bebeğim bana gülerken bile tedirginim ne zaman sancısı başlayacak nasıl müdahale edeyim diye. Hiç diğer bebekler gibi kendi kendine oynamadı sancidan acidan. Hiç benim desteğim olmadan uyuyamadi bile. Saatlerce kollarımda gezdirdim koynumda tuttum azıcık da olsa huzurlu uyur diye . Denemedigim hiç bir sey kalmadı. 5 gün sonra üç aylık oluyoruz fakat ben bebeğime huzurla bakamadim bile. Bitik haldeyim. Bu mesaj burda dursun

Aslında hata bende oldu bir kaç doktor gezdim, kendi kendime diyet yaptım sonra arada bozdum filan. Yani teşhis için net bir şey yapılmadı boşa yapmış oldum biraz. İlk kez 7 gündür bütün alerjenleri kestim. Ha işe yaradı dersen bence %50 bile değil. Bundan sonra sanırım normal yiyip içip emmezse kısmet deyip mama vericem. Tabi bu da farazi bebek emmek isteyince kıyamıyor insan bi umut şunu yemezsem geçer mi diyorsun ama emerken de acı çekiyor gibi. Ne biliim baya zor bi durumdayım

Bu mesaj burda dursun çok kısa zamanda bu mesajı alıntılayıp hepsş geçti dersin inşallah Sürekli böyle gidecek değil 3 aydan sonra düzeliyormuş hep.
Benim halamın 3 çocuğu da kolikmiş yani yüzlerinin normal halini gören olmazdı 3 aya kadar derdi hep ağlıyorlarmış.
Ama 3 ayı birkaç gün geçince bile çol fark ediyormuş bebeklerde hele 4 ayda her şey tamamen bitip gidiyormuş

Bence de çok da yıpratma kendini senin de sağlığın önemli
Biberonla vermeyi denedin mi bilmiyorum kimi bebek ilginç bir şekilde öyle rahat ediyor
Belki sağıp verirsin, o da olmadıysa yine doktor görüşüyle tabi mamaya geçersin arada denersin yine meme vermeyi bağırsaklar iyice kendini toparlayınca emebilir belki kim bilir 4 5 aydan sonra emzirmeye başlayan çok var

Lütfen duygularımla oynamayın son 4 gün kaldı 3 ay bitiyor kesin bilgi mi

Biberon tutmuyor çok denedim beybi, mama da denedim. İçse şimdiye sanırım memeden keserdim cidden çok yıprandım ama biberon veriyorum başını mememe getiriyo nası kıyıcan inşallah düzelir de bir an önce ikimiz de iyi oluruz, ne deyim dua ediyorum…

Merhaba kızlar , bebeğim son 10 gündür çok geç büyük tuvaletini yapıyor . En son pazar günü yaptı o da benim zorumla zeytinyağı vs çocuk zorla çıktı tuvalete ve katı yaptı ama 4 gün oldu halen çıkmadı gazida çok kötü kokuyor . Acaba neden böyle ,doktora söyledim anne sütü alan bebeklerde normal diyor

Bu mesaj da benden olsun ,sizlere hep anlattım durdum bebeğim ilk günden beri kolikti buradaki bütün okuyanlar bilir çok şükür ki bu tanı kesinlikle doğru şükürler olsun 3 ayı geçti (3 ay 8 günlük) ve son 5 gündür sancısı neredeyse bitti gibi , inşallah diğer kolik bebeklerin darısı başına uyutma derseniz evet yine benim zorumla uyuyo ama o saatler süren hatta sabahlara kadar süren sancılar geçti ya şükrediyorum hiç inanmiyordum geçeceğine umarım devam eder Tatli Limon Whiterose89 B BitterCikilata diğer kolik bebek annelereri unuttum

Emmesi düzeldi mi peki? Maşallah ama. Allah bozmasın gazlar gitsin gelmesin darısı bize

Emmesi düzeldi mi peki? Maşallah ama. Allah bozmasın gazlar gitsin gelmesin darısı bize
Emmesi aynı düzgün emmiyo uykuda rüya beslenmesi deniliyomus buna ,red eden bebekleri genelde uykuda emzirmeyi öneriyo emzirme hemşireleri filan . Ama şükrediyorum o sancilardan ben artık çıldırmak üzere idim saatlerce öyle 3 saat ,4 saat değildi bizim sancilar akşam 6 dan sabah 3.5 a dek sürüyordu ama nasıl ne şekilde katıla katıla kaç kere acile götürdük ben yeni ve bilinçsiz anneyim,korkuyordum ilk ay aşırı ama şükürler olsun 3.aya girdi ki 8 gündür neredeyse hiç sancı kalmadı çok çok nadir 1 saat oluyodur . Darısı başınıza canım hiçbiri sancilanmasin hasta olmasın bebeklerimiz

Çok ümitsizim ben çok geçmiş olsun sana canım. Gitsin gelmesin bir daha. Gözünüz aydın

İnan bende çok ümitsiz idim ,halen korkuyorum aslında ama gözle görünür şekilde düzelme var çok şükür , insanlar diyordu ben inanmıyordum cidden darısı başınıza canım
Amin canım Allah razı olsun. İnşaallah sırayla bütün kolik annelere

Kizlar bebekleriniz yabanci ayirt etmeye basladi mi bugun ilk kez kalabalik bir ortama girdim yanina gelenlere bakip bakip agladi. Tek basimiza baska odada takildik ve bizi tanimis oldugunu anlamak cok mutlu etti
Evet bugün ilkkez bir yabancı karşısında dudak büzerek ağladı , arkadaşım geldi kucağına aldı sevmeye çalıştı ama ilkkez baktı baktı ve dudak buzdu ağladı

Kizlar bebekleriniz yabanci ayirt etmeye basladi mi bugun ilk kez kalabalik bir ortama girdim yanina gelenlere bakip bakip agladi. Tek basimiza baska odada takildik ve bizi tanimis oldugunu anlamak cok mutlu etti
Bizimki anasına çekmemiş, çok sosyal hiç yabancı falan demiyor, sevdiğine beğendiğine ağzını aça aça gülüyor. Sadece babası başka bir çocuğu kucağına alıp öpünce dudak büzüp ağladı, kıskanç sevgilim

Sana kocaman sarıldım şuradan. Bu kadar anlatılabilirdi yaşadıklarım anlatmışsın... Reflüsü, mukuslu kakası da bonusu... Süt diyetine devam ederken dana etini de kestim en son yumurtayı kestim düzeldi. Şimdi tekrar dana eti ve süt ürünlerini denicem belki sadece yumurta alerjisi dair diye.

Benimki yabancılamıyor ya, ilgi delisi olduğu için onunla her konuşana gülüyor. Bana ayrı bi gülüşü var

Ben de aynısını yapıyorum canim. Süt ürünlerini kestim bişey yoktu sanki. Yumurta deniyordum şimdi. Dana etini denemedim. Kakamiz mukuslu bizim de ve her gün yapan çocuk artık üç gunde bir ya yapiyo ya yapmiyo reflü için bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. Size bişey verdi mi bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…