- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Çok çookk sevindimBu mesaj da benden olsun ,sizlere hep anlattım durdum bebeğim ilk günden beri kolikti buradaki bütün okuyanlar bilirçok şükür ki bu tanı kesinlikle doğru şükürler olsun 3 ayı geçti (3 ay 8 günlük) ve son 5 gündür sancısı neredeyse bitti gibi , inşallah diğer kolik bebeklerin darısı başına uyutma derseniz evet yine benim zorumla uyuyo ama o saatler süren hatta sabahlara kadar süren sancılar geçti ya şükrediyorum hiç inanmiyordum geçeceğine umarım devam eder Tatli Limon Whiterose89 B BitterCikilata diğer kolik bebek annelereri unuttum
Ben tanıdığına inanıyorum çünkü yabancı bi ortama girdiğimizde bile annemi görünce gülümsüyorKizlar bebekleriniz yabanci ayirt etmeye basladi mibugun ilk kez kalabalik bir ortama girdim yanina gelenlere bakip bakip agladi. Tek basimiza baska odada takildik ve bizi tanimis oldugunu anlamak cok mutlu etti
Aynıyız canım 3 ay dolunca biraz hafifliyor ama sanırım 6 ay çekeceğiz.Guluyomu agliyomu belli değil saniye yalnız bırakamıyorum yalnız değilsin yani geçecek.Bebeğim bana gülerken bile tedirginim ne zaman sancısı başlayacak nasıl müdahale edeyim diye. Hiç diğer bebekler gibi kendi kendine oynamadı sancidan acidan. Hiç benim desteğim olmadan uyuyamadi bile. Saatlerce kollarımda gezdirdim koynumda tuttum azıcık da olsa huzurlu uyur diye . Denemedigim hiç bir sey kalmadı. 5 gün sonra üç aylık oluyoruz fakat ben bebeğime huzurla bakamadim bile. Bitik haldeyim. Bu mesaj burda dursun
Çok sevindim canımBu mesaj da benden olsun ,sizlere hep anlattım durdum bebeğim ilk günden beri kolikti buradaki bütün okuyanlar bilirçok şükür ki bu tanı kesinlikle doğru şükürler olsun 3 ayı geçti (3 ay 8 günlük) ve son 5 gündür sancısı neredeyse bitti gibi , inşallah diğer kolik bebeklerin darısı başına uyutma derseniz evet yine benim zorumla uyuyo ama o saatler süren hatta sabahlara kadar süren sancılar geçti ya şükrediyorum hiç inanmiyordum geçeceğine umarım devam eder Tatli Limon Whiterose89 B BitterCikilata diğer kolik bebek annelereri unuttum
Bnmki sırıtıyor bazenKizlar bebekleriniz yabanci ayirt etmeye basladi mibugun ilk kez kalabalik bir ortama girdim yanina gelenlere bakip bakip agladi. Tek basimiza baska odada takildik ve bizi tanimis oldugunu anlamak cok mutlu etti
Kız cıvıldamıyanca babası kılıklı mı oluyorBen tanıdığına inanıyorum çünkü yabancı bi ortama girdiğimizde bile annemi görünce gülümsüyorBizim kokumuzdan tanıyor dersin ama anneannenin de kokusunu ezberlemez heralde
Bir de bebekler rutininin bozulmasından ve kalabalıktan hoşlanmazmış genelde
Bizimki de ağlamıyor ama huzursuz olduğu net anlaşılıyor eve girdiğimiz anda bir rahatlıyor çocuk cıvıldamaya başlıyor anası kılıklı
Darısı da sana abla inşallah tez vakitteAynıyız canım 3 ay dolunca biraz hafifliyor ama sanırım 6 ay çekeceğiz.Guluyomu agliyomu belli değil saniye yalnız bırakamıyorum yalnız değilsin yani geçecek.
Amin canım Allah razı olsunDarısı da sana abla inşallah tez vakitte
Tatli Limon sanada canım sonra bı günleri gülerek anlatın inşallah
Yaa ev gezmelerini sevmeyebilirler ben de bayılmam ama dışarıda gezmeyi sevsinler ya şiştim evin içinde aylardır yine kar geldi zaten imdat diye bağıracağımBnmki sırıtıyor bazen
Bazende ağlıyor ama yabancı yerde emmiyor geçen kuaföre götürdüm orda emzirmek zorunda kaldım başka odaya geçtim inceledi durdu bi fırt yaptı bıraktı
Aman Abisine çekmesin o konuda nereye gitsek ağlardı ve hala evden zor çıkarıyoruz çıkıyor zor sokuyoruz
Al bnden de bizim bebelerin şansına kar bitmediYaa ev gezmelerini sevmeyebilirler ben de bayılmam ama dışarıda gezmeyi sevsinler ya şiştim evin içinde aylardır yine kar geldi zaten imdat diye bağıracağım
Hahahaha yok kız ben de evime geldiğimde bi oh çekerim yaniKız cıvıldamıyanca babası kılıklı mı oluyorhahaaa biz analar iyi huy bize kötü huy babaya atmaya bayılırızda
Bugün pek bişey yağmayacak gibi ya burası güneşAl bnden de bizim bebelerin şansına kar bitmedi
Bi de bugün aşıya götürcem bakalım eşim gelene kadar ne olacak
Yok canım ne başlaması heryer karBugün pek bişey yağmayacak gibi ya burası güneşAma buzlanma var dikkat t etmek lazım
Sen Avrupa yakasındasın ama belki orada başlamıştır
Hele çocuklu olunca insan hiç rahat edemiyor evde daha rahat oluyorHahahaha yok kız ben de evime geldiğimde bi oh çekerim yani
Annem babam mesela istiyor ki ben oraya gideyim bebişle ama orada basıyorlar beni istemiyorum halbuki onların evi çok daha büyük
Abboovv bu nee ben İstanbulda yaşamıyorum galibaYok canım ne başlaması heryer kar
VallaAbboovv bu nee ben İstanbulda yaşamıyorum galiba
Canim benim cok sukur gitgide azalcak insallah 4 aya kdrBu mesaj da benden olsun ,sizlere hep anlattım durdum bebeğim ilk günden beri kolikti buradaki bütün okuyanlar bilirçok şükür ki bu tanı kesinlikle doğru şükürler olsun 3 ayı geçti (3 ay 8 günlük) ve son 5 gündür sancısı neredeyse bitti gibi , inşallah diğer kolik bebeklerin darısı başına uyutma derseniz evet yine benim zorumla uyuyo ama o saatler süren hatta sabahlara kadar süren sancılar geçti ya şükrediyorum hiç inanmiyordum geçeceğine umarım devam eder Tatli Limon Whiterose89 B BitterCikilata diğer kolik bebek annelereri unuttum
Ablan kurban olsun sanaaaaDarısı da sana abla inşallah tez vakitte
Tatli Limon sanada canım sonra bı günleri gülerek anlatın inşallah
Kac gun oldu diyet nasil bebis benim 1 hafta degisiklik yokEğerki başka alerji belirtileri varsa huzırsuzluk mukuslu kaka falan ve kilo da almamışsa alerjiden oluyormuş. Benim kızımda 15 günde 100 gr almıştı .( sütüm çok ,fazlasını sağıyorum ) Alerji tanısı konuldu. Bakalım diyetten sonra alacak mı
Reflü için bi şurup verdi, her emzirme den 5 dk sonra veriyorum. Bi de prebiyotik damla verdi biraz rahatlattı sanki. Eskisi kadar çok kusmuyorBen de aynısını yapıyorum canim. Süt ürünlerini kestim bişey yoktu sanki. Yumurta deniyordum şimdi. Dana etini denemedim. Kakamiz mukuslu bizim de ve her gün yapan çocuk artık üç gunde bir ya yapiyo ya yapmiyoreflü için bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. Size bişey verdi mi bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?