2021 Aralık Anneleri

Kayak tesisi kurulur vallaposet legenciler aksam baslarlar
Bu sefer kara çıkıcam inşallah geçen seferden içimde kaldı bebeleri çıkarmak lazım soğuğu görünce sıcak yatakta uyumak isterler belki

Tatli Limon canim probiyotik kullaniyormuaun kaka yapma sikligi ondan degiseblr bizimki hep 2 3 gune yaoiyir. Probiyotik kullanmyrm suan
Evet kullanıyorum canım . Biogaia ise yaramamisti lactocol verdi doktor. Onu da mi bıraksam ki senin kullanmadigin halde mi böyle. Hava kötü su an yoksa doktora gitcem de. Benim kız emer emmez gazını çıkarırken sütü de çıkarıyor tekrar da emmiyo doktorun reflü demesi için nasıl olması gerekiyor tam olarak canım

Hangi ilacı verdi bizimde reflü var biz aç karnına ilaç kullanıyoruz

Biz biogaia 1 ay kullanmistik kakalarini asiri zor yapiyordu yine hic yaramadi sonra baska kullanmak istemedm zaten zor yapiyor agrili mukuslu oldugu icin sanrm bilmiyrm duzeni boyle herhalde 2 gune 3 gunu bulablyr bazn

Çok çok teşekkür ederim evet gerçekten öyle yani şuan sadece meme reddi ,beslenme reddi ve uyumama ile uğraşıyorum ama hiç olmazsa biliyorum ki artık sancıdan ağrıdan kıvranmıyor bir yeri agirmiyor çok şükür bu günlere cidden çok yoruluyor insan çocuk büyütmek zaten zor bir zanaat . Allah razı olsun , Rabbim hepimizin evladını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Amin amin cnm onlar da gececek insallah iyi olcak bebeler bir ek gidaya gecsek diyorum duzelecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…