- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
OyyyAblan kurban olsun sanaaaaİnşallah
Goturdun mu cnmAl bnden de bizim bebelerin şansına kar bitmedi
Bi de bugün aşıya götürcem bakalım eşim gelene kadar ne olacak
Abboovv bu nee ben İstanbulda yaşamıyorum galiba
Yok canım ya eşimi bekliyorum öğlen gelecekmişGoturdun mu cnm
Arkadasim beykozda oturuyor simdi atmis ben de sasirdim.
Tepe ya ora demekkiArkadasim beykozda oturuyor simdi atmis ben de sasirdim.oraya hep cok yagar dusunemiyorum devamini
Anladim cnm ben de eczanedne haber bekliyorum ellerinde var mi diyeYok canım ya eşimi bekliyorum öğlen gelecekmiş
Kar yapıyor kendim çıkmak istemedim
Kayak tesisi kurulur vallaTepe ya ora demekki
Bebeleri kara yuvarlayalım
Oo 100 gün olmuş sizin maşallahBizimde anca bugün oldu
Bizimde kaçıyor bugün tükürüğünde boğuluyordu nerdeyse
Bi 10 güne olur sizde de
Bu sefer kara çıkıcam inşallah geçen seferden içimde kaldıKayak tesisi kurulur vallaposet legenciler aksam baslarlar
Evet kullanıyorum canım . Biogaia ise yaramamisti lactocol verdi doktor. Onu da mi bıraksam kiTatli Limon canim probiyotik kullaniyormuaun kaka yapma sikligi ondan degiseblr bizimki hep 2 3 gune yaoiyir. Probiyotik kullanmyrm suan
Hava kötü su an yoksa doktora gitcem de. Benim kız emer emmez gazını çıkarırken sütü de çıkarıyor tekrar da emmiyoReflü için bi şurup verdi, her emzirme den 5 dk sonra veriyorum. Bi de prebiyotik damla verdi biraz rahatlattı sanki. Eskisi kadar çok kusmuyor
Sütün kalitesi azaldı beslenemiyor gibi geliyor bana da kakalar kötü... Avokado yulaf falan yemeye başladım
Aaaa evet 100. Gün büyük değişimmiş öyle okumuştum inşallah Amin Amin AminOo 100 gün olmuş sizin maşallah
Valla benim cikasim yokBu sefer kara çıkıcam inşallah geçen seferden içimde kaldıbebeleri çıkarmak lazım soğuğu görünce sıcak yatakta uyumak isterler belki
Hangi ilacı verdi bizimde reflü var biz aç karnına ilaç kullanıyoruzReflü için bi şurup verdi, her emzirme den 5 dk sonra veriyorum. Bi de prebiyotik damla verdi biraz rahatlattı sanki. Eskisi kadar çok kusmuyor
Sütün kalitesi azaldı beslenemiyor gibi geliyor bana da kakalar kötü... Avokado yulaf falan yemeye başladım
Biz biogaia 1 ay kullanmistik kakalarini asiri zor yapiyordu yine hic yaramadi sonra baska kullanmak istemedm zaten zor yapiyor agrili mukuslu oldugu icin sanrm bilmiyrm duzeni boyle herhalde 2 gune 3 gunu bulablyr baznEvet kullanıyorum canım . Biogaia ise yaramamisti lactocol verdi doktor. Onu da mi bıraksam kisenin kullanmadigin halde mi böyle.
Hava kötü su an yoksa doktora gitcem de. Benim kız emer emmez gazını çıkarırken sütü de çıkarıyor tekrar da emmiyodoktorun reflü demesi için nasıl olması gerekiyor tam olarak canım
Çok çok teşekkür ederimÇok çookk sevindim
İnsan gerçekten duydukça üzülüyor kıyamıyor
Önceden herkes sadece kendi çocuğunu sever sanıyordum ama gördüm ki anne olunca bütün bebeklerin annesisin
Gözün aydın bundan sonra hep huzurlu mutlu bir bebek olsun inşallah sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini
Amin amin cnm onlar da gececek insallah iyi olcak bebeler bir ek gidaya gecsek diyorum duzelecek insallahÇok çok teşekkür ederimevet gerçekten öyle yani şuan sadece meme reddi ,beslenme reddi ve uyumama ile uğraşıyorum ama hiç olmazsa biliyorum ki artık sancıdan ağrıdan kıvranmıyor bir yeri agirmiyor çok şükür bu günlere cidden çok yoruluyor insan çocuk büyütmek zaten zor bir zanaat . Allah razı olsun , Rabbim hepimizin evladını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canımsın gerçekten ihtiyacımız varÇok sevindim canım
Prenses artık annesiyle keyifli vakitler geçirsin
Aman bi daha da sancı gelmesin@
@lonely bird darısı sana canım
İnşallah inşallahCanim benim cok sukur gitgide azalcak insallah 4 aya kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?