2021 Aralık Anneleri

Amin amin cnm onlar da gececek insallah iyi olcak bebeler bir ek gidaya gecsek diyorum duzelecek insallah
Dün bir arkadaşım geldi onunda 4 aylık bebeği ,doktoruna 5.ay da götürüp soracakmis ek gıdaya 5.ayda geçilip gecilmeyecegine dair ona göre 5 te başlamayı düşünüyo . Bende 5.ayda hafiften başlamayı düşünüyorum

Anlattığın şey reflü kuzum. Dr bana kusma sıklığını sordu, mütemadiyen her beslenme sonrası dedim

Kac gun oldu diyet nasil bebis benim 1 hafta degisiklik yok
Diyete başlayalı bugün 6. Gün oldu. Kaka sayısı azaldı ishali de geçti. Huzursuzluğu da azaldı. Henüz gündüz uykuları düzelmedi ama geceleri iyi uyuyor. Kilo için de yarın sağlık ocağına götürüp tarttırmayındüşğnüyorum. biogaia damlayı bıraktım bazı alerji doktorları önermiyormuş . Siz de değişiklik oldu mu

Anlattığın şey reflü kuzum. Dr bana kusma sıklığını sordu, mütemadiyen her beslenme sonrası dedim
Tamam canım biz de gidelim mutlaka . Peki rahatladı mi bebe ilaçtan sonra ? Hani emer emmez çıkarması ya da yarım saat sonra çıkarması her ikisi de aynı mi ? İki türlü de olsa reflü mu oluyor

Tamam canım biz de gidelim mutlaka . Peki rahatladı mi bebe ilaçtan sonra ? Hani emer emmez çıkarması ya da yarım saat sonra çıkarması her ikisi de aynı mi ? İki türlü de olsa reflü mu oluyor
Kesik kesik mi kusuyor süt mü kusıyor
Bizimde reflü ağzından bazen su akıyor
Reflü de çok ağlama krizleri yapar bizim bi ara öyleydi dr reflü diyince krizleri de söyleyince midedeki asit rahatsız eder dedi emzik emip sakinleşiyordu
Yatağını yükselt onda da rahat ediyorlar

Kalın giydirdim ev sıcak ama
Heveslendim elbise giydirdim erkekten sonra kız çok farklı geldi
Sen bide büyüyünce gör suan ne begeniyorsan giydir içinde kalmasın 3 yaşından sonra senin giydirdigini pek gitmiyorlar.Benim kızım 9 yasinda 2 senedir benim kiyafetlerime el koymaya başladı tişört elbise filan anne benim olsun mu diyo

erkek de bişi görmemişim diyorum büyümüşte annenin kıyafetlerine el koyuyor
Erkek büyüse de bişey fark etmiyor bnmki salaş takılıyor pijama delisi eve adım atar atmaz pijama giyer utanmasa okula bile öyle gitçek

İkisi de var canım. Az önce kesik kesik kustu mesela emer emmez. Çoğunda da süt şeklinde oluyor. Başı hep yuksek. Gaz için hareket ettirdigimde de hep o mide suyu gibi şey var ya o geliyor genelde. Emzik de tutuyor az buçuk .

Kesin reflü belki de ondan çocuk çok ağlıyor durmuyor
Dr yanında kesik kustu direk reflü dedi ağladığını da anlatınca teşhisi koydu
İlacı kullanınca rahatladı yavrum
Emzik rahatlatıyor zaten
Reflü yatağında hala yatıyor bnm kız alttan daha da yükselttim

Yaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruz karninda gurultu falan da yapıyor mu bu acaba? Yoksa o gazdan mıdır ? Çok teşekkür ederim canım cevaplar için

5 aylık olunca 3 gün kuralına göre tadım yaptırmaya başlayabiliyoruz diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…