Dün bir arkadaşım geldi onunda 4 aylık bebeği ,doktoruna 5.ay da götürüp soracakmis ek gıdaya 5.ayda geçilip gecilmeyecegine dair ona göre 5 te başlamayı düşünüyo . Bende 5.ayda hafiften başlamayı düşünüyorumAmin amin cnm onlar da gececek insallah iyi olcak bebeler bir ek gidaya gecsek diyorum duzelecek insallah
Yok zararı olmaz kızlarda ana tek kilotlu corap üşütür üstüne bidaha giydirOyyyya kıza külotlu çorap giydirdimde bi zararı varmıdır? Tecrübeli kız anasısın
@yorgunnn_anne ablalarım diyiverin
Kalın giydirdim ev sıcak amaYok zararı olmaz kızlarda ana tek kilotlu corap üşütür üstüne bidaha giydir
Anlattığın şey reflü kuzum. Dr bana kusma sıklığını sordu, mütemadiyen her beslenme sonrası dedimEvet kullanıyorum canım . Biogaia ise yaramamisti lactocol verdi doktor. Onu da mi bıraksam kisenin kullanmadigin halde mi böyle.
Hava kötü su an yoksa doktora gitcem de. Benim kız emer emmez gazını çıkarırken sütü de çıkarıyor tekrar da emmiyodoktorun reflü demesi için nasıl olması gerekiyor tam olarak canım
Gastrotuss diye Bi şurup verdiHangi ilacı verdi bizimde reflü var biz aç karnına ilaç kullanıyoruz
Diyete başlayalı bugün 6. Gün oldu. Kaka sayısı azaldı ishali de geçti. Huzursuzluğu da azaldı. Henüz gündüz uykuları düzelmedi ama geceleri iyi uyuyor. Kilo için de yarın sağlık ocağına götürüp tarttırmayındüşğnüyorum. biogaia damlayı bıraktım bazı alerji doktorları önermiyormuş . Siz de değişiklik oldu muKac gun oldu diyet nasil bebis benim 1 hafta degisiklik yok
Bizde motilium kullandıkGastrotuss diye Bi şurup verdi
Tamam canım biz de gidelim mutlaka . Peki rahatladı mi bebe ilaçtan sonra ? Hani emer emmez çıkarması ya da yarım saat sonra çıkarması her ikisi de aynı mi ? İki türlü de olsa reflü mu oluyorAnlattığın şey reflü kuzum. Dr bana kusma sıklığını sordu, mütemadiyen her beslenme sonrası dedim
Kesik kesik mi kusuyor süt mü kusıyorTamam canım biz de gidelim mutlaka . Peki rahatladı mi bebe ilaçtan sonra ? Hani emer emmez çıkarması ya da yarım saat sonra çıkarması her ikisi de aynı mi ? İki türlü de olsa reflü mu oluyor
Sen bide büyüyünce gör suan ne begeniyorsan giydir içinde kalmasın 3 yaşından sonra senin giydirdigini pek gitmiyorlar.Benim kızım 9 yasinda 2 senedir benim kiyafetlerime el koymaya başladı tişört elbise filan anne benim olsun mu diyoKalın giydirdim ev sıcak ama
Heveslendim elbise giydirdimerkekten sonra kız çok farklı geldi
Sen bide büyüyünce gör suan ne begeniyorsan giydir içinde kalmasın 3 yaşından sonra senin giydirdigini pek gitmiyorlar.Benim kızım 9 yasinda 2 senedir benim kiyafetlerime el koymaya başladı tişört elbise filan anne benim olsun mu diyo
İkisi de var canım. Az önce kesik kesik kustu mesela emer emmez. Çoğunda da süt şeklinde oluyor. Başı hep yuksek. Gaz için hareket ettirdigimde de hep o mide suyu gibi şey var ya o geliyor genelde. Emzik de tutuyor az buçuk .Kesik kesik mi kusuyor süt mü kusıyor
Bizimde reflü ağzından bazen su akıyor
Reflü de çok ağlama krizleri yapar bizim bi ara öyleydi dr reflü diyince krizleri de söyleyince midedeki asit rahatsız eder dedi emzik emip sakinleşiyordu
Yatağını yükselt onda da rahat ediyorlar
Kesin reflü belki de ondan çocuk çok ağlıyor durmuyorİkisi de var canım. Az önce kesik kesik kustu mesela emer emmez. Çoğunda da süt şeklinde oluyor. Başı hep yuksek. Gaz için hareket ettirdigimde de hep o mide suyu gibi şey var ya o geliyor genelde. Emzik de tutuyor az buçuk .
Yok canım ne zararı olacak likraliysa sıkıntı olmaz esnek olmayan taytlar felan zararlı kan dolaşımı açısındanOyyyya kıza külotlu çorap giydirdimde bi zararı varmıdır? Tecrübeli kız anasısın
@yorgunnn_anne ablalarım diyiverin
Ayy ne bilim o konu da bilgim olmayınca sorum dedimYok canım ne zararı olacak likraliysa sıkıntı olmaz esnek olmayan taytlar felan zararlı kan dolaşımı açısından
Erkekte olur muYok zararı olmaz kızlarda ana tek kilotlu corap üşütür üstüne bidaha giydir
Foto istiyorumKalın giydirdim ev sıcak ama
Heveslendim elbise giydirdimerkekten sonra kız çok farklı geldi
Yaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruzKesin reflü belki de ondan çocuk çok ağlıyor durmuyor
Dr yanında kesik kustu direk reflü dedi ağladığını da anlatınca teşhisi koydu
İlacı kullanınca rahatladı yavrum
Emzik rahatlatıyor zaten
Reflü yatağında hala yatıyor bnm kız alttan daha da yükselttim
5 aylık olunca 3 gün kuralına göre tadım yaptırmaya başlayabiliyoruz diye biliyorumDün bir arkadaşım geldi onunda 4 aylık bebeği ,doktoruna 5.ay da götürüp soracakmis ek gıdaya 5.ayda geçilip gecilmeyecegine dair ona göre 5 te başlamayı düşünüyo . Bende 5.ayda hafiften başlamayı düşünüyorum
Ben de görmüyorumerkek de bişi görmemişim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?