Bende almışım ama hiç giydirmedim.Erkek çocuğu sıcağı pek sevmiyor zaten bebeğim durmuyor onu giydirirsem iyice durmaz diye düşündüm ki bizim oda 24 dereceyi geçince bebek daha çok huzursuzlaniyor.Sana kalmış canımErkekte olur mubiz de 3 tane almışız duruyo hiç giydirmedim
Diş için erken değil ama benim oglumun da bu ayda baslayip 8. Ayda cikmisti disleriKızlar, tecrübeli analar bizim bebenin salyasi çok arttı önlük yetistiremiyorum gari :)) diş için erken değil mi ? yada başka ne yapabilir bu kadar salyayi?
Bencede dr da uygun gorurse 5te tadimlik baslanrDün bir arkadaşım geldi onunda 4 aylık bebeği ,doktoruna 5.ay da götürüp soracakmis ek gıdaya 5.ayda geçilip gecilmeyecegine dair ona göre 5 te başlamayı düşünüyo . Bende 5.ayda hafiften başlamayı düşünüyorum
Refluden de salya olurmus cnm varmi sikayetiKızlar, tecrübeli analar bizim bebenin salyasi çok arttı önlük yetistiremiyorum gari :)) diş için erken değil mi ? yada başka ne yapabilir bu kadar salyayi?
Amin canim benim insallah iyi olsunlarİnşallah inşallahhicbisey kalmaz hepimizin evlatları sağlıklı ve huzurlu olsun inşallah
Ay yaz gelsin hayirlisiylaCanımsın gerçekten ihtiyacımız varinşallah hepimiz bu yazı çok güzel geçiririz bebeklerimiz ile
Ben karnındaki gurultunun alerji sebepli olduğunu düşünüyorum. İlk yarım saat içinde kesikli, su ya da süt çıkarması fışkırarak da kusuyorsa kesin zaten. Ben B BitterCikilata nın kullandığı ilacı bilmiyorum muhtemelen benimkinin muadilidir ama alsan biraz daha rahat edersinizYaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruzkarninda gurultu falan da yapıyor mu bu acaba? Yoksa o gazdan mıdır ? Çok teşekkür ederim canım cevaplar için
Katiliyorum sindirim ve hazimsizlik sorunu biz de hep gurultu var bana damla onermedi doktorum amaBen karnındaki gurultunun alerji sebepli olduğunu düşünüyorum. İlk yarım saat içinde kesikli, su ya da süt çıkarması fışkırarak da kusuyorsa kesin zaten. Ben B BitterCikilata nın kullandığı ilacı bilmiyorum muhtemelen benimkinin muadilidir ama alsan biraz daha rahat edersiniz
Valla reflu var mı bilemiyorum ki canım bazen kusuyor bazen kusmuyor gurultu var karnında ama işte tam reflusu var derken kusmasi kesiliyor ben de anlamadimRefluden de salya olurmus cnm varmi sikayeti
Oo 5 ay diş çıkarma şeylerini mi yasicazDiş için erken değil ama benim oglumun da bu ayda baslayip 8. Ayda cikmisti disleri
Bazilari 4. Ayda cikariyorlar
AyNnen ben de bilmiyoruk biraz var ama asiri fiskirarak fln kusmuyo sanrmValla reflu var mı bilemiyorum ki canım bazen kusuyor bazen kusmuyor gurultu var karnında ama işte tam reflusu var derken kusmasi kesiliyor ben de anlamadim
Tüh yaa kötü olmuş canım benimCanım ben çok katı diyet yapınca süt azaldı biraz ama azıcık meme dolsa hemen tazyik yapıyor çocuk hızlı çekince. Şimdi de bomboş memem mastit olmuş
Benim de tazyik basladi niye ole olduki ya hic bosalmiuo tamamen meme aynisini veriuorum 2 3 kezCanım ben çok katı diyet yapınca süt azaldı biraz ama azıcık meme dolsa hemen tazyik yapıyor çocuk hızlı çekince. Şimdi de bomboş memem mastit olmuş
Ben sormadım ama giydirmeye başladım. Altına iki kat giydiriyorum. Külotlu çorap varsa onu giydirip üstüne tek alt, kirlideyse kalmamışsa 2 tane alt giydiriyorumErkekte olur mubiz de 3 tane almışız duruyo hiç giydirmedim
Tamam canım çok teşekkür ederim. İlacının adı ne senin ?Ben karnındaki gurultunun alerji sebepli olduğunu düşünüyorum. İlk yarım saat içinde kesikli, su ya da süt çıkarması fışkırarak da kusuyorsa kesin zaten. Ben B BitterCikilata nın kullandığı ilacı bilmiyorum muhtemelen benimkinin muadilidir ama alsan biraz daha rahat edersiniz
Sorma ya bı sindiremediler şu sütü . Sanki her öğün kavurma yediriyozKatiliyorum sindirim ve hazimsizlik sorunu biz de hep gurultu var bana damla onermedi doktorum ama
Baya süt şeklinde hepsini birden çıkarıyorum canım ama işte sürekli olmayınca anlamadık biz de acaba midede gaz var da ondan mı diyoruz.AyNnen ben de bilmiyoruk biraz var ama asiri fiskirarak fln kusmuyo sanrm
Senin kullandığın farklı sanırım buhun muadili yokmuş ya öyle dedi Ecz. Dr.Ben karnındaki gurultunun alerji sebepli olduğunu düşünüyorum. İlk yarım saat içinde kesikli, su ya da süt çıkarması fışkırarak da kusuyorsa kesin zaten. Ben B BitterCikilata nın kullandığı ilacı bilmiyorum muhtemelen benimkinin muadilidir ama alsan biraz daha rahat edersiniz
HahaaaBen de görmüyorum
Bu haliyle bile sürekli kıyafet alıyorum görgüsüz gibi kız olsa demek yaprak dökümü şevket olurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?