2021 Aralık Anneleri

Kızlar, tecrübeli analar bizim bebenin salyasi çok arttı önlük yetistiremiyorum gari :)) diş için erken değil mi ? yada başka ne yapabilir bu kadar salyayi?

Kızlar, tecrübeli analar bizim bebenin salyasi çok arttı önlük yetistiremiyorum gari :)) diş için erken değil mi ? yada başka ne yapabilir bu kadar salyayi?
Diş için erken değil ama benim oglumun da bu ayda baslayip 8. Ayda cikmisti disleri
Bazilari 4. Ayda cikariyorlar

Bencede dr da uygun gorurse 5te tadimlik baslanr

Yaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruz karninda gurultu falan da yapıyor mu bu acaba? Yoksa o gazdan mıdır ? Çok teşekkür ederim canım cevaplar için
Ben karnındaki gurultunun alerji sebepli olduğunu düşünüyorum. İlk yarım saat içinde kesikli, su ya da süt çıkarması fışkırarak da kusuyorsa kesin zaten. Ben B BitterCikilata nın kullandığı ilacı bilmiyorum muhtemelen benimkinin muadilidir ama alsan biraz daha rahat edersiniz

Katiliyorum sindirim ve hazimsizlik sorunu biz de hep gurultu var bana damla onermedi doktorum ama

Valla reflu var mı bilemiyorum ki canım bazen kusuyor bazen kusmuyor gurultu var karnında ama işte tam reflusu var derken kusmasi kesiliyor ben de anlamadim
AyNnen ben de bilmiyoruk biraz var ama asiri fiskirarak fln kusmuyo sanrm

Tamam canım çok teşekkür ederim. İlacının adı ne senin ?
Katiliyorum sindirim ve hazimsizlik sorunu biz de hep gurultu var bana damla onermedi doktorum ama
Sorma ya bı sindiremediler şu sütü . Sanki her öğün kavurma yediriyoz daha mideye varmadan gurul gurul ben geldim diye gidiyor

Senin kullandığın farklı sanırım buhun muadili yokmuş ya öyle dedi Ecz. Dr.
İnşallah herkesin sorunu biran önce çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…