Bana negatif demediler de henüz tam belli değil dediler 2 gün sonra tekrar test yap dediler ama ben sanırım 6 gün sonra yaptım tam regl günümde yaniGebeliği kesinleşmiş olanlar hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Arkadaşım sen bana umut verdinİnşallah pazartesi aranıza katıldığımı haber verebilirim. Cuma günü hcg 6,90 çıktı. Bana negatif dediler ama bence var inşallah kimyasal falan olmaz
Sen erken öğrenmişsin. Ben acaba geç döllenme mi dedim çünkü reglime 1 gün kala bu değer. Ayy gerildim inşallah hayal kırıklığı olmaz. Belirtilerim dün başladı var gibi hissediyorum ama kısmetBana negatif demediler de henüz tam belli değil dediler 2 gün sonra tekrar test yap dediler ama ben sanırım 6 gün sonra yaptım tam regl günümde yani
Hayırlısını iste lütfen asla aceleci olma hep hayırlısı ve sağlıksını diliyorum benSen erken öğrenmişsin. Ben acaba geç döllenme mi dedim çünkü reglime 1 gün kala bu değer. Ayy gerildim inşallah hayal kırıklığı olmaz. Belirtilerim dün başladı var gibi hissediyorum ama kısmet
Amin inşHerkese merhaba, bende rabbim nasip ederse aralık annesi olacağım.3 aralık gözüküyor. Beta testlerim 2 gün arayla sırasıyla 33,45 129, 46 ve bat günü 364,79 cıktı.. oncesinde 2 kaybım var. Dilerim bu sefer Sağlıkla kavuşurum yavruma❤
10 saniyede sonuçHayırlısını iste lütfen asla aceleci olma hep hayırlısı ve sağlıksını diliyorum ben
Canım cok şükür10 saniyede sonuçallahım şükürler olsun
Canım benim çok teşekkür ederim aminCanım cok şükürSağlıkla ilerlesin inşallah
Gebeliği kesinleşmiş olanlar hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Arkadaşım sen bana umut verdinİnşallah pazartesi aranıza katıldığımı haber verebilirim. Cuma günü hcg 6,90 çıktı. Bana negatif dediler ama bence var inşallah kimyasal falan olmaz
10 saniyede sonuçallahım şükürler olsun
Çok teşekkür ederimHayırlı olsundurdukça renk daha da oturacaktır
bat tan kaç gün önce ya da sonra çıktı bu değer?Gebeliği kesinleşmiş olanlar hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Bata göre 1 gün önce. Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra. Bence geç döllenme oldubat tan kaç gün önce ya da sonra çıktı bu değer?
benim de bat günü 14 çıktı ve çok güvendiğim dr um değerin normal olduğunu söyledi. sizinki de gayet normal o zaman. hiç kötü düşünmeye gerek yokBata göre 1 gün önce. Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra. Bence geç döllenme oldu
Benimde adetime 3 gün kala 14 çıktı doktor güzel konuştu ama yine de pazartesi gel kana yine bakalım dedi, bu arada sayımız maşallah güzel yükseliyor ilk haftalar riskli zamanlarımız inşallah hepimiz sağlıcakla süreci ilerletirizbenim de bat günü 14 çıktı ve çok güvendiğim dr um değerin normal olduğunu söyledi. sizinki de gayet normal o zaman. hiç kötü düşünmeye gerek yok
Merhaba belirtiniz var miydi ?Benimde adetime 3 gün kala 14 çıktı doktor güzel konuştu ama yine de pazartesi gel kana yine bakalım dedi, bu arada sayımız maşallah güzel yükseliyor ilk haftalar riskli zamanlarımız inşallah hepimiz sağlıcakla süreci ilerletiriz
Ben kötü düşünmedim aslında testi yaptırdığım yer direkt negatif dedi banabenim de bat günü 14 çıktı ve çok güvendiğim dr um değerin normal olduğunu söyledi. sizinki de gayet normal o zaman. hiç kötü düşünmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?