2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bizde de az embriyo oluşması ve kalitesiz olma sorunu var ya üzüyor bu durum insanı
Evet üzüyor malesef ama bazense düşünüyorum dünyada bu kadar kadın gebe kalıyor, eşleri hamile kalan bu erkeklerin hepsinin mi spermleri sağlıklı hiç mi birinde sperm sorunu yok? Bu mümkün değil elbette birçok sağlık sorunları var ama öyle böyle hamile kalıyorlar, birazda biz tüp bebek yaptiranlarin herşeyi detaylı araştırıldığı için böyle ince eleniyor

Eşim astsubay o yüzden malatyada zercan hanım var tüp bebek uzmanı ona gidiyoruz ama asıl gitmek istediğim yer bahçeci idi
Mrb canım seni korkutmak istemiyorum ama inşallah sen faydasını görürsün doktorun ben geçen şubatta kimyasal gebelik yaşadım o doktorun hatası yüzünden hem rahim filmi ni yanlış yorumladı sorun yok diye ama rahim çok darmış histereskopi şarttı hemde eşim varikosel ameliyatı oldu diye sperm dna hasarı da bakılması gerekirken benim söylememe rağmen gerek yok dedi ama sonuç kimyasal gebelik ve arayıp geçmiş olsun bile demedi çok canımı yaktı tavırları ama inşallah sen sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın canım bende şimdi Ankara bahçeci ye gidiyorum ocak ya da şubatta kesin tedavi ye başlayacaz

kızlar gunaydın hayırlı cumalar
3.gün embriyosu olup 3 aralıkta benım gıbı transfer yapan var mı test yaptınız mı ? bugun 7.günümüz baska sıtelerde yapan varmıs idrar testi falan ben yapmadım daha

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar. Bugün ilk kontrole gittim adetimin 7.günü. klomen verdi doğal yolla yumurta büyütüp çatlatıp o şekilde dondurulmuş transfer olacak her şey yolunda giderse inşallah ben ve eşim bir Cuma günü doğmuşuz ve bir Cuma günü evlendik. Bu sefer bu Cuma gününde başlıyoruz serüvenimize allahim bizim ve bu gruptaki hepimizin yüzünü güldürsün bu ay

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar ..
benim bugün transferimin 3. günü ve ben hiçbir belirti hissetmiyorum birazda korkuyorum bu yüzden. Kasık agrisi , bel sırt agrisi hicbirsey yok. Benim için diğer günler gibi sadece bol bol uzanıyorum. Pozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi acaba ?

Hadi hayırlısı inşallah sende dene test
Rabbim hayırlı haber nasip etsin inşallah
Daha yeni 3 gün olmuş transfer sonrası hemen belirti başlar mı ki fazla bilgim yok ama inşallah sana sımsıkı tutunuz minik kuş

Hayırlı cumalar cnm herkezde belirti olmazki bide daha erken

Benimde bugün 3. Gün bendede belirti yok sadece arada sersemlik baş dönmesi oluyor
Salı günü olmuştum transfer

Benimde bugün 3. Gün bendede belirti yok sadece arada sersemlik baş dönmesi oluyor
Salı günü olmuştum transfer
Senin transferinde hayırlı olsun canım, forumlarda okuyorum herkes kasıgım, sırtım, belim agriyor falan yazıyor. Bende hicbirsey yok. Bir sürü ilac içiyorum.
Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin insallah

Günaydınn

Hiç belirtisi olmadan pozitif sonucu alanlar var. Hem de bence de daha erken. Belirti olunca da zaten ilacın yan etkisi mi, gerçekten gebelik mi yoksa adet belirtileri mi anlaşılamıyor. İçinizi ferah tutunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…