- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.301
Oyle ama 1 embriyo, ikiz olamaz. O yuzden sanki fazla gibi geldi bana. Bilemiyorum.Az olmasın böyle daha güven verici değer belkide ikiztebrik ederim
Merhaba canım hayırlı olsunn çok sevindimKizlar degerim 1301 ciktiBugun 12.gun, 5.gun trasnfer olmustu. Normal dimi? Sanki fazla yuksek gibi, bi sorun olur mu?
Doktorla henuz konusmadim ama hastane degerimin guzel oldugunu, tekrarlamama gerek olmadigini soyluyor. Bilmiyorum.Değerin gayet güzel maşallah sıkıntı etme artık rahat nefes al 2 gun sonra tekrarla
Hayirli olsun insallahMerhaba canım hayırlı olsunn çok sevindimBende 9 unda transfer oldum belirtilerin neler oldu
Tek yumurta ikizi olabilir değilse de yüksek olması kötü bir şey değil diye biliyorumOyle ama 1 embriyo, ikiz olamaz. O yuzden sanki fazla gibi geldi bana. Bilemiyorum.
Haha istermisin bide ikiz olsun, Allahim saglikli olsunda ne olursa olsun. Insallah hersey guzel olur. Ultrason tarihine kadar icim icimi yicek simdi, insallah gorurumTek yumurta ikizi olabilir değilse de yüksek olması kötü bir şey değil diye biliyorum
Merhaba canım, benimde ilk denemem amh değerim 0.3 çıkmıştı benimde dünyam kararmıştı doktor yaşıtlarına göre düşük dediğinde ama yılmadım 3 büyük 3 tanede daha ufak folikül görmüştü fakat opuda 6 adet toplandı 2 si döllendi donduruldu 6 aralıkta 1i verildi, umudunu kaybetme hamilelik için bir yumurta bile yetiyor, allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSelamlarr, benim amh düşüklüğüm var, amh değerim 0.94. Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün ilaç başladıktan sonra ilk kontrole gittim yumurta sayımında doktor 4 yumurta saydı biri 10mm nin altında. Yani 3 diyebiliriz. Doktora çok mu kötü diye sordum amh düşüklüğünde beklenen bir şey dedi. Amh kaynaklı tüp bebek deneyenler acaba bana fikir verebilirler mi?Sizce kötü bir sayı mı sizlerde kaç sayılmıştı gibi?
Oralara girersek cok karisik benim ilk muayenede 2 idi estrofem kullandim 3 gun sonra gittim 4 olmus ama ikisi geriydi igneye basladik sonra 6 oldu ama sonra 4 te kaldik 4 toplandi 1 tane dollendi bende senin gibiydim sayilara takilmistim cok moralim bozulmustu ama hem emriyolog hem dr tek dedigi sey var bize 1 tane lazim. Sayi kac olursa olsun allahin dedigi oluyor zamani gelince oluyor ben hastanede o kadar cok seyle karsilastimki kendi en aon kendi kendime dedim hee dedim demekki herseyin kismeti zamani var 1 kisi vardi 11. Tup bebek denemesiymis sebebsiz. Her seferinde 40 yumurtasi toplaniyo ve dolleniyo genetik temiz hersey guzel ama tutunmuyo mesela baska bir kisi vardi sadece 1 yumurtasi olusmus dollenmis ve tutunmus o yuzden inan bana bunlari sakin kafaya takma oou gunu 3 bayandik bayanin birine geldiler esine ulasamiyoruz bi ararmisin buraya gelsin dediler bayan noldu biseymi oldu bi aksilikmi var diye sordu bak sadece bunu sordu oradaki hemsire tek bisey soyledi sakin bunu dusunme strese girme sizde stres olmamasi lazim rahat ol dedi opuya gireceksin dedi neymis d3mekki hicbir olumsuzluk dusunmiceksin asla stres yok guzel seyler dusun ister 10 yumurtan olsun ister 1 zamani geldiyse o 1 tane yumurta yeter bizeCevabın için çok teşekkürlerpeki biraz detay sorsam. Senin kaç folikül sayıldı, kaç yumurta toplandı ve kaç embriyo elde ettiniz? 4 yumurtadan 1 tane 3.gün embriyosu mu var yalnızca? Bu sayıyla ne elde ediceğimi anlamays çalışıyorum da çünkü ilk sayımda doktorum 8-9 folikül saymış ve yaşıtlarına göre amhın bir tık düşük demişti. O yüzddn açıkçası daha fazla bekliyordum. Burda 25-30 yumurta toplananları görüyoruz malum.
Benide guncelle canim
HAYDE HAYIRLI OLSUN
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
KALiTE; 1
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -
BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLER MİSİNİZ
@efsunn210102@Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 ARALIK @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım U Ufktugba 38 @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün 20 ARALIK @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 aRALIK @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
@efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
@arzuerkan 37 3.CÜ DENEME @Brccck 34 3.CÜ DENEME 5.Cİ GÜN P Papatyamm1216 1216 29 5.Cİ GÜN 9 ARALIK @Canaann34 24 3.CÜ DENEME 3.CÜ GÜN 1 ARALIK @Alpendam 34 1.Cİ DENEME @akrepprof 43 2.Cİ DENEME @miracle070210 5.Cİ GÜN 2 ARALIK @Dorukkubra 2.Cİ DENEME 20 ARALK @Hemselif 32 2.Cİ DENEME 3.CÜ GÜN 27 aRALIK @Minikbirmucizemeselesi 1.Cİ DENEMe 3.CÜ GÜN
@lezard 38 1.Cİ DENEMe @Delidolu30 3.CÜ GÜN @Amanita @Hayalperestttttttt 5.Cİ GÜN 2 ARALık SONUÇ BEKLİYOR @betulkara 21 11.Cİ DENEME M mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR @persona06 25 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONuÇ BEKLİYOR @mira9693 28 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 1 ARALIK @sudem_88 33 4.CÜ DENEME Selinilya 31 1.Cİ DENEME 6.CI GÜN
@Zecmel @Redqueen1 26 1.Cİ DENEME Katre_g 31 1.Cİ DENEME @Baharekinci 35 3.CÜ DENEME SONU BEKLİÝOR
Inşallah canımHayirli olsun insallahIlk 2 3 gun batmalar oluyodu ama mudahele oldugu icin normal diye dusundum. Sonra adet sancilarim basladi ta 7.gune kadar. Sonra gecti. Baska bi belirtim olmadi. Gogus agrisi siskinlik falan zaten var ilaclardan dolayi. Belirti aramayin diycem ama yine ariycaksiniz biliyorum, ama gercektende aramamamiz gerek. Benim saydiklarim belirti degil ama sonuc pozitif. Insallah sizinde oyle olur
İnş canım inş yaMerhaba canım, benimde ilk denemem amh değerim 0.3 çıkmıştı benimde dünyam kararmıştı doktor yaşıtlarına göre düşük dediğinde ama yılmadım 3 büyük 3 tanede daha ufak folikül görmüştü fakat opuda 6 adet toplandı 2 si döllendi donduruldu 6 aralıkta 1i verildi, umudunu kaybetme hamilelik için bir yumurta bile yetiyor, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bahsettiğin şey de daha stresli olabilir. Sebepsiz infertelite yani, düşünsene gani gani yumurta toplanıyor hiçbir sorun yok ama bir türlü tutmuyor. Daha iyi örnekleri düşünerek strese girmemek lazım gerçekten. Ben de etrafta çok duyuyorum 1 döllenmiş yumurtayla başarı sağlayan kişileri falan. İnş biz de isteğimize ulaşırız. Kollarım mosmor oldu kan vermekten. Artık olumsuzluk olmaz umarım hiçbirimiz içinOralara girersek cok karisik benim ilk muayenede 2 idi estrofem kullandim 3 gun sonra gittim 4 olmus ama ikisi geriydi igneye basladik sonra 6 oldu ama sonra 4 te kaldik 4 toplandi 1 tane dollendi bende senin gibiydim sayilara takilmistim cok moralim bozulmustu ama hem emriyolog hem dr tek dedigi sey var bize 1 tane lazim. Sayi kac olursa olsun allahin dedigi oluyor zamani gelince oluyor ben hastanede o kadar cok seyle karsilastimki kendi en aon kendi kendime dedim hee dedim demekki herseyin kismeti zamani var 1 kisi vardi 11. Tup bebek denemesiymis sebebsiz. Her seferinde 40 yumurtasi toplaniyo ve dolleniyo genetik temiz hersey guzel ama tutunmuyo mesela baska bir kisi vardi sadece 1 yumurtasi olusmus dollenmis ve tutunmus o yuzden inan bana bunlari sakin kafaya takma oou gunu 3 bayandik bayanin birine geldiler esine ulasamiyoruz bi ararmisin buraya gelsin dediler bayan noldu biseymi oldu bi aksilikmi var diye sordu bak sadece bunu sordu oradaki hemsire tek bisey soyledi sakin bunu dusunme strese girme sizde stres olmamasi lazim rahat ol dedi opuya gireceksin dedi neymis d3mekki hicbir olumsuzluk dusunmiceksin asla stres yok guzel seyler dusun ister 10 yumurtan olsun ister 1 zamani geldiyse o 1 tane yumurta yeter bize
Aynı duyguları yaşıyoruz yalnız değilsin yeterki inanalım güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorumİnş canım inş yasayıyı duyunca boğazım düğümlendi, gözümden bir damla yaş aktı ama yazdıklarınızı okuyunca daha iyi hissediyorum. Senin henüz sonucun belli değil sanırım di mi?
Bahsettiğin şey de daha stresli olabilir. Sebepsiz infertelite yani, düşünsene gani gani yumurta toplanıyor hiçbir sorun yok ama bir türlü tutmuyor. Daha iyi örnekleri düşünerek strese girmemek lazım gerçekten. Ben de etrafta çok duyuyorum 1 döllenmiş yumurtayla başarı sağlayan kişileri falan. İnş biz de isteğimize ulaşırız. Kollarım mosmor oldu kan vermekten. Artık olumsuzluk olmaz umarım hiçbirimiz için
Şimdi çatlama önleyici iğnelere başlattı bugün. Pazartesi sabah tekrar ultrasona gideceğim. Senin transfer tarihin nedir?
Merhaba benim amh degerim 0.9 ama her tüpbebek tedavisinde 8 yumurta toplanıyor acaba sizin için doğru ay mı değil evet düsük ama 3 yumurta kadarda düsük değil hayırlısı olsun hakkınızdaSelamlarr, benim amh düşüklüğüm var, amh değerim 0.94. Tüp bebek tedavisi görüyorum bugün ilaç başladıktan sonra ilk kontrole gittim yumurta sayımında doktor 4 yumurta saydı biri 10mm nin altında. Yani 3 diyebiliriz. Doktora çok mu kötü diye sordum amh düşüklüğünde beklenen bir şey dedi. Amh kaynaklı tüp bebek deneyenler acaba bana fikir verebilirler mi?Sizce kötü bir sayı mı sizlerde kaç sayılmıştı gibi?
Hemen düzenleme yapıyoreeeeeeeeeBenide guncelle canimYas 27, 2.deneme, 5.gun, trnsfr 29 kasim, sonuc pozitif gibi qaliba insallah keseyide goruruz
Bende de minik kasılmalar dışında bişey yok inşallah güzel sonuçlar alırızHayırlısı olsun benimde 5.günüm bende hiçbir sey hissetmiyorum hatta olumsuz gibi geliyor umarım güzel sonuçlar alırız
Aynı duyguları yaşıyoruz yalnız değilsin yeterki inanalım güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorumevet canım beklemedeyim 5. gün çok heyecanlı fakat hiç bir belirti hissetmiyorum umarım sonu güzel olur
Kızlar şimdi belirti aramayın dicem ama kim olsa ararHayırlısı olsun benimde 5.günüm bende hiçbir sey hissetmiyorum hatta olumsuz gibi geliyor umarım güzel sonuçlar alırız
Merhaba, yani doğru ay değilse de doktorum bir şey demedi bilemiyorum ki, doğru ay neye göre belirleniyorMerhaba benim amh degerim 0.9 ama her tüpbebek tedavisinde 8 yumurta toplanıyor acaba sizin için doğru ay mı değil evet düsük ama 3 yumurta kadarda düsük değil hayırlısı olsun hakkınızda
Benim onu ornek verme amacim sayiya takilma diye 40 tane yumurtanda olsa 1 tanede olsa bize 1 tane lazim kaliteli olsun yeter. Benin dun regl gunumdu ama olamadim suan reglimi bekliyorum dr a gidicem ona gore transfer planlicaz. Aralik sonuna dogrubolurum diye dusunuyodum ama benimki hala gelmediİnş canım inş yasayıyı duyunca boğazım düğümlendi, gözümden bir damla yaş aktı ama yazdıklarınızı okuyunca daha iyi hissediyorum. Senin henüz sonucun belli değil sanırım di mi?
Bahsettiğin şey de daha stresli olabilir. Sebepsiz infertelite yani, düşünsene gani gani yumurta toplanıyor hiçbir sorun yok ama bir türlü tutmuyor. Daha iyi örnekleri düşünerek strese girmemek lazım gerçekten. Ben de etrafta çok duyuyorum 1 döllenmiş yumurtayla başarı sağlayan kişileri falan. İnş biz de isteğimize ulaşırız. Kollarım mosmor oldu kan vermekten. Artık olumsuzluk olmaz umarım hiçbirimiz için
Şimdi çatlama önleyici iğnelere başlattı bugün. Pazartesi sabah tekrar ultrasona gideceğim. Senin transfer tarihin nedir?
Güzel sonuçlar alırız inşallah ne zaman test yapacaksınızHayırlısı olsun benimde 5.günüm bende hiçbir sey hissetmiyorum hatta olumsuz gibi geliyor umarım güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?