2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba canım hayırlı olsunn çok sevindim Bende 9 unda transfer oldum belirtilerin neler oldu
Hayirli olsun insallah Ilk 2 3 gun batmalar oluyodu ama mudahele oldugu icin normal diye dusundum. Sonra adet sancilarim basladi ta 7.gune kadar. Sonra gecti. Baska bi belirtim olmadi. Gogus agrisi siskinlik falan zaten var ilaclardan dolayi. Belirti aramayin diycem ama yine ariycaksiniz biliyorum, ama gercektende aramamamiz gerek. Benim saydiklarim belirti degil ama sonuc pozitif. Insallah sizinde oyle olur

Merhaba canım, benimde ilk denemem amh değerim 0.3 çıkmıştı benimde dünyam kararmıştı doktor yaşıtlarına göre düşük dediğinde ama yılmadım 3 büyük 3 tanede daha ufak folikül görmüştü fakat opuda 6 adet toplandı 2 si döllendi donduruldu 6 aralıkta 1i verildi, umudunu kaybetme hamilelik için bir yumurta bile yetiyor, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Oralara girersek cok karisik benim ilk muayenede 2 idi estrofem kullandim 3 gun sonra gittim 4 olmus ama ikisi geriydi igneye basladik sonra 6 oldu ama sonra 4 te kaldik 4 toplandi 1 tane dollendi bende senin gibiydim sayilara takilmistim cok moralim bozulmustu ama hem emriyolog hem dr tek dedigi sey var bize 1 tane lazim. Sayi kac olursa olsun allahin dedigi oluyor zamani gelince oluyor ben hastanede o kadar cok seyle karsilastimki kendi en aon kendi kendime dedim hee dedim demekki herseyin kismeti zamani var 1 kisi vardi 11. Tup bebek denemesiymis sebebsiz. Her seferinde 40 yumurtasi toplaniyo ve dolleniyo genetik temiz hersey guzel ama tutunmuyo mesela baska bir kisi vardi sadece 1 yumurtasi olusmus dollenmis ve tutunmus o yuzden inan bana bunlari sakin kafaya takma oou gunu 3 bayandik bayanin birine geldiler esine ulasamiyoruz bi ararmisin buraya gelsin dediler bayan noldu biseymi oldu bi aksilikmi var diye sordu bak sadece bunu sordu oradaki hemsire tek bisey soyledi sakin bunu dusunme strese girme sizde stres olmamasi lazim rahat ol dedi opuya gireceksin dedi neymis d3mekki hicbir olumsuzluk dusunmiceksin asla stres yok guzel seyler dusun ister 10 yumurtan olsun ister 1 zamani geldiyse o 1 tane yumurta yeter bize

Benide guncelle canim Yas 27, 2.deneme, 5.gun, trnsfr 29 kasim, sonuc pozitif gibi qaliba insallah keseyide goruruz

Inşallah canım

İnş canım inş ya sayıyı duyunca boğazım düğümlendi, gözümden bir damla yaş aktı ama yazdıklarınızı okuyunca daha iyi hissediyorum. Senin henüz sonucun belli değil sanırım di mi?
Bahsettiğin şey de daha stresli olabilir. Sebepsiz infertelite yani, düşünsene gani gani yumurta toplanıyor hiçbir sorun yok ama bir türlü tutmuyor. Daha iyi örnekleri düşünerek strese girmemek lazım gerçekten. Ben de etrafta çok duyuyorum 1 döllenmiş yumurtayla başarı sağlayan kişileri falan. İnş biz de isteğimize ulaşırız. Kollarım mosmor oldu kan vermekten. Artık olumsuzluk olmaz umarım hiçbirimiz için
Şimdi çatlama önleyici iğnelere başlattı bugün. Pazartesi sabah tekrar ultrasona gideceğim. Senin transfer tarihin nedir?

Aynı duyguları yaşıyoruz yalnız değilsin yeterki inanalım güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum evet canım beklemedeyim 5. gün çok heyecanlı fakat hiç bir belirti hissetmiyorum umarım sonu güzel olur

Merhaba benim amh degerim 0.9 ama her tüpbebek tedavisinde 8 yumurta toplanıyor acaba sizin için doğru ay mı değil evet düsük ama 3 yumurta kadarda düsük değil hayırlısı olsun hakkınızda

Hayırlısı olsun benimde 5.günüm bende hiçbir sey hissetmiyorum hatta olumsuz gibi geliyor umarım güzel sonuçlar alırız
Kızlar şimdi belirti aramayın dicem ama kim olsa arar sadece bunu hayra ya da şerre yormayın hiç. Burdan okuduklarımdan hep anlıyorumki belirtiler de beklenen gibi olmayabiliyo. Her şey bünye meselesi işte
Merhaba benim amh degerim 0.9 ama her tüpbebek tedavisinde 8 yumurta toplanıyor acaba sizin için doğru ay mı değil evet düsük ama 3 yumurta kadarda düsük değil hayırlısı olsun hakkınızda
Merhaba, yani doğru ay değilse de doktorum bir şey demedi bilemiyorum ki, doğru ay neye göre belirleniyor ilk deneyimim olduğu için de çok kıyaslama yapamıyorum. Bugün ultrasonu yapan doktor da amh düşüklüğünü göz önüne alınca kötü değil dedi. Kötüyse de beklemekten başka yapabilecek bir şeyim yok maalesef Bugün çatlama önleyici iğneye başlattı doktor. Pazartesi günü sabah tekrar ultrasona gidicem. Bakalım o gün ne diyecek 3 ya da 5, umarım hepimiz için güzel sonuçlar gelir

Benim onu ornek verme amacim sayiya takilma diye 40 tane yumurtanda olsa 1 tanede olsa bize 1 tane lazim kaliteli olsun yeter. Benin dun regl gunumdu ama olamadim suan reglimi bekliyorum dr a gidicem ona gore transfer planlicaz. Aralik sonuna dogrubolurum diye dusunuyodum ama benimki hala gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…