2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kalitesinde problem varmış. Orta kalite 5.gün embriyosu
Ben bir ara çok video izliyordum bu konularla ilgili, daha başlamaya ilk karar verdigimde. Kalitelerle ilgili de izlemiştim bir video. Doktor "zaten ortak bir standart bile yok, kaliteye takılmayın 5. Gün embriyolarında" diyordu özetle. AA kaliteler tutmayip BCler tutabiliyor çünkü bazı zaman. Bir de kalitesi genetiği hakkında da bilgi vermiyor sonuçta. Sen moralini daha baştan bozma canım

Normalde kolay kolay bozulmaz moralim ama doktor nasıl konuştu bir görsen.
Ah inşallah ya valla şaşırdık kaldık temelli

Teşekkür ederim

Transfer öncesi rahim duvarı kalınlığının belirli bir değerde olması bekleniliyor. Nar suyu da buna iyi geliyormuş. Tabi transfere kadar kullanıyoruz embriyo transferi sonrasında ters etki yapıyor
Hiç bilmiyordum ama ekstra şeker yüklemesi de yapıyorsunuz bu şekilde vücuda. Bu tedavinin hiçbir kısmında şeker tüketmemek lazım aslında.

Normalde kolay kolay bozulmaz moralim ama doktor nasıl konuştu bir görsen.
Ah inşallah ya valla şaşırdık kaldık temelli

Teşekkür ederim
Doktorun neden o şekilde konuştu ki sana aslında ne kadar yanlış bizler zaten stres sıkıntı içindeyiz, maddi manevi çökmüş durumdayız, en küçük bir olumsuz cümlede yerle bir oluyoruz bir de bu şekilde olumsuz konuşmak çok can sıkıcı ama hiç moralini bozma canım çünkü inan bana 5aa olupta tutmayip 2bc olan kişilerin tutuyor bu birazda şans işi. Benim ilk iki transferimde transfer ettikleri embriyolar çok iyi kalitedeydi ama bırak pozitifi kimyasal bile olmadı. Hani iyi kalitedeydi? O yüzden kalite önemli değil can sıkmak yok enerjini düşürme dualarım seninle

Benim 10. Gün 58,50 çıktı .simdi ögrendim bana da benim degerim dusuk geldi
Sen ilk kez kanda baktın değil mi canım. Değerlerimiz yakın. İnşallah güzelce katlanır. Allah kucağımıza almayı nasip eder. Ben hastane ile görüştüm. Şuan gebelik var ama bir şey demek için erken 12. Gün tekrarlayın dediler.

Normalda kam mm olmalı ki ?
Hiç sorma bende nar ayıklıayıp yiyorum ama baya bir yedim günde 1 kase koca bir kase sonra da abartmaayayım diyorum,
ilaçta içiyorum zaten doktor da demedi nar iç ye vs,

Bencede yanlış ordan çıktığımda beri ağlıyorum. Allah razı olsun canım ben zaten olmama ihtimalini biliyorum onun ekstra moral bozarak söylemesine gerek yoktu o koydu. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim

Artar o bence 10.günün olabilri ama geç döllenme olabilir 2 gün sonra mutlaka çarparak devam eder.
arkadaşım 1 hfta gecikmede 6 çıkmıştı sonucu hamilelik süreci sıkıntısız ilerledi
içini ferah tut.

Aaaa niye ağlıyorsun
1 sniye tek embriyon var diye mi ağlıyorsun ?

Önemli olan artışı diyorlar hep, belki de biraz geç tutunmuştur. Hem biz kaset testte de koyulaştığını görmüştük

Tamamen katıyorum.

Bazı doktorlar hiç hasta psikolojisinden anlamıyor da düşünmüyor da sanırım.

Doktor moralimi bozduğu için normalde böyle durumlarda iki embriyo koyarız havuzlama yapalım dedi bu zaten çok iyi değil dedi yaa benim için problem değil bunlarda dan dan yüzüne söylenince içime oturdu
Doktor kalitesini bilebilir ama gaybı bilemez ki ...
Benimde tek embriyom var 3.günde üstelik ,
Ben burada 2.gün düşük kalite olup da gebe kalanı da gördüm bak en büyük kötülüğünü kendin yapıyorsun kendine ..
Doktor desin nasipten ötesi yok hiç üzme canım benim sen duanı et ümidini kesme bak bizlere günah işlemek çok kolayken bile rabbim bizlerden ümit kesmiyor sen nasıl kesersin bebişinden bekliyor annesine kavuşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…