- 29 Mart 2021
- 156
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.561
Ben bir ara çok video izliyordum bu konularla ilgili, daha başlamaya ilk karar verdigimde. Kalitelerle ilgili de izlemiştim bir video. Doktor "zaten ortak bir standart bile yok, kaliteye takılmayın 5. Gün embriyolarında" diyordu özetle. AA kaliteler tutmayip BCler tutabiliyor çünkü bazı zaman. Bir de kalitesi genetiği hakkında da bilgi vermiyor sonuçta. Sen moralini daha baştan bozma canımKalitesinde problem varmış. Orta kalite 5.gün embriyosu
Normalde kolay kolay bozulmaz moralim ama doktor nasıl konuştu bir görsen.Ben bir ara çok video izliyordum bu konularla ilgili, daha başlamaya ilk karar verdigimde. Kalitelerle ilgili de izlemiştim bir video. Doktor "zaten ortak bir standart bile yok, kaliteye takılmayın 5. Gün embriyolarında" diyordu özetle. AA kaliteler tutmayip BCler tutabiliyor çünkü bazı zaman. Bir de kalitesi genetiği hakkında da bilgi vermiyor sonuçta. Sen moralini daha baştan bozma canım
Hiç bilmiyordum ama ekstra şeker yüklemesi de yapıyorsunuz bu şekilde vücuda. Bu tedavinin hiçbir kısmında şeker tüketmemek lazım aslında.Transfer öncesi rahim duvarı kalınlığının belirli bir değerde olması bekleniliyor. Nar suyu da buna iyi geliyormuş. Tabi transfere kadar kullanıyoruz embriyo transferi sonrasında ters etki yapıyor
kacıncı gun embriyosu canım?Kızlar benim 7. Gün değerim 12.16 idi. Bugün 9. Gün 36,68 olmuş. Artış iyi gibi ama genel olarak bugünler için düşük sanki. 2 ay önce kimyasal oldu korkuyorum.
5. Gün early blast demişlerdi. 2 tane.kacıncı gun embriyosu canım?
Kızlar sonuç 58,50 çıktıCıktımı sonucun kuzum nasılsın
Benim 10. Gün 58,50 çıktı .simdi ögrendim bana da benim degerim dusuk geldiKızlar benim 7. Gün değerim 12.16 idi. Bugün 9. Gün 36,68 olmuş. Artış iyi gibi ama genel olarak bugünler için düşük sanki. 2 ay önce kimyasal oldu korkuyorum.
Doktorun neden o şekilde konuştu ki sana aslında ne kadar yanlışNormalde kolay kolay bozulmaz moralim ama doktor nasıl konuştu bir görsen.
Ah inşallah ya valla şaşırdık kaldık temelli
Teşekkür ederim
gec tutunma olabılıyormus canım hayırlısı ınsallah kötü düşünme ıyı düşün iyi olsun5. Gün early blast demişlerdi. 2 tane.
Sen ilk kez kanda baktın değil mi canım. Değerlerimiz yakın. İnşallah güzelce katlanır. Allah kucağımıza almayı nasip eder. Ben hastane ile görüştüm. Şuan gebelik var ama bir şey demek için erken 12. Gün tekrarlayın dediler.Benim 10. Gün 58,50 çıktı .simdi ögrendim bana da benim degerim dusuk geldi
Neden umitli değilsiniz kiIlk denemem. Inşaallah pozitif olur da son olur ama pek umutlu değilim. Bugün 6.günüm test yaptım negatif çıktı ve hiçbi belirtim yok.
İnşallah öyledir.gec tutunma olabılıyormus canım hayırlısı ınsallah kötü düşünme ıyı düşün iyi olsun
Normalda kam mm olmalı ki ?Evet bugün 10.gün her gün ictimvalla bilmiyorum etki ediyor mu ama psikolojik açıdan içmem gerekiyor gibi hissediyorum geçen transferde de her gün içmiştim 8mm civarı olmustu. Geçen ay ilaçsız kontrole gittiğimde de 8mm civarıydı. Bu ay sadece klomen kullanıyorum ben estrofem kullanmadım içeyim dedim
Bencede yanlış ordan çıktığımda beri ağlıyorum. Allah razı olsun canım ben zaten olmama ihtimalini biliyorum onun ekstra moral bozarak söylemesine gerek yoktu o koydu. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimDoktorun neden o şekilde konuştu ki sana aslında ne kadar yanlışbizler zaten stres sıkıntı içindeyiz, maddi manevi çökmüş durumdayız, en küçük bir olumsuz cümlede yerle bir oluyoruz bir de bu şekilde olumsuz konuşmak çok can sıkıcı ama hiç moralini bozma canım çünkü inan bana 5aa olupta tutmayip 2bc olan kişilerin tutuyor bu birazda şans işi. Benim ilk iki transferimde transfer ettikleri embriyolar çok iyi kalitedeydi ama bırak pozitifi kimyasal bile olmadı. Hani iyi kalitedeydi? O yüzden kalite önemli değil can sıkmak yok enerjini düşürme dualarım seninle
bence normaldir cok yuksek rakamlar beklememk lazım cunku düşük rakam olup yükselen cok var burda okudumKızlar sonuç 58,50 çıktıçok mu düşük
Artar o bence 10.günün olabilri ama geç döllenme olabilir 2 gün sonra mutlaka çarparak devam eder.Benim 10. Gün 58,50 çıktı .simdi ögrendim bana da benim degerim dusuk geldi
Aaaa niye ağlıyorsunBencede yanlış ordan çıktığımda beri ağlıyorum. Allah razı olsun canım ben zaten olmama ihtimalini biliyorum onun ekstra moral bozarak söylemesine gerek yoktu o koydu. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim
Doktor moralimi bozduğu için normalde böyle durumlarda iki embriyo koyarız havuzlama yapalım dedi bu zaten çok iyi değil dedi yaa benim için problem değil bunlarda dan dan yüzüne söylenince içime oturduAaaa niye ağlıyorsun
1 sniye tek embriyon var diye mi ağlıyorsun ?
Önemli olan artışı diyorlar hep, belki de biraz geç tutunmuştur. Hem biz kaset testte de koyulaştığını görmüştükBenim 10. Gün 58,50 çıktı .simdi ögrendim bana da benim degerim dusuk geldi
Tamamen katıyorum.Doktorun neden o şekilde konuştu ki sana aslında ne kadar yanlışbizler zaten stres sıkıntı içindeyiz, maddi manevi çökmüş durumdayız, en küçük bir olumsuz cümlede yerle bir oluyoruz bir de bu şekilde olumsuz konuşmak çok can sıkıcı ama hiç moralini bozma canım çünkü inan bana 5aa olupta tutmayip 2bc olan kişilerin tutuyor bu birazda şans işi. Benim ilk iki transferimde transfer ettikleri embriyolar çok iyi kalitedeydi ama bırak pozitifi kimyasal bile olmadı. Hani iyi kalitedeydi? O yüzden kalite önemli değil can sıkmak yok enerjini düşürme dualarım seninle
Bazı doktorlar hiç hasta psikolojisinden anlamıyor da düşünmüyor da sanırım.Bencede yanlış ordan çıktığımda beri ağlıyorum. Allah razı olsun canım ben zaten olmama ihtimalini biliyorum onun ekstra moral bozarak söylemesine gerek yoktu o koydu. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim
Doktor kalitesini bilebilir ama gaybı bilemez ki ...Doktor moralimi bozduğu için normalde böyle durumlarda iki embriyo koyarız havuzlama yapalım dedi bu zaten çok iyi değil dedi yaa benim için problem değil bunlarda dan dan yüzüne söylenince içime oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?