2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merkezden merkeze değişiyor kuzum, be opu olurken, histeroskopi olurken filan hep verdim kovit testi

Bazı hastaneler istiyor kovid testi mesela Acıbadem istememişti sadece OPUda istemişti transferde istemedi

Benimde günüm perşembe folik asiti imom marka kullanan var mı ?
Ben imom primo kullanıyorum içinde folik asitte var başka vitaminlerde var. Tekli folik asit kullanımını transfer ile başlatacak doktorum. Şimdilik gerek görmedi rahim hazırlık aşamasında

Nar suyu içenler nasıl gidiyor ? bugün sıkıldım nar ayıklayıp yicem suyunu içmicem. Carsamba kontrole gidicem bakalım kaç mm olmuşuz
Nar suyunu hergün içiyor musun canım oda tam bir eziyet hergun insan eriniyor ama zaten verdikleri ilaçlar yeterince kalinlastiriyor rahmi bu seferde fazla kalınlaşmasın bence

Canım çok erken daha ister istemez üzülüyoruz üzme kendini benim de 4. günüm Inşallah sonucun çok güzel olcak bence biraz daha beklemelisin
Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alalım ve sağlıkla büyütelim. Çok zor süreçler tekrar yaşamayalım

Nar suyunu hergün içiyor musun canım oda tam bir eziyet hergun insan eriniyor ama zaten verdikleri ilaçlar yeterince kalinlastiriyor rahmi bu seferde fazla kalınlaşmasın bence
Evet bugün 10.gün her gün ictim valla bilmiyorum etki ediyor mu ama psikolojik açıdan içmem gerekiyor gibi hissediyorum geçen transferde de her gün içmiştim 8mm civarı olmustu. Geçen ay ilaçsız kontrole gittiğimde de 8mm civarıydı. Bu ay sadece klomen kullanıyorum ben estrofem kullanmadım içeyim dedim

Şifa olsun inşallah zaten 8mm de yeter transfer için ve muhakkak işe yaramıştır nar suları

Gecen hafta pazartesi tedavım baslamısdı estrofem kullandım bugunde ikinci kontrolüm rahim kalınlğına baktı 20sıne pazartesiye transfer gunum carsamba ek ılaclar verdı baslıyacam cuma covid testi istedı sonuca gore insallah negatif cıkarsa pazartesi embriyolarım cozulme işlemi yapılacak durumuna gore embriyolar iyiyse bir saat verecekler bu surecde nelere dikkat ettiniz transfer gunu.. Dondurulmuş embriyo cozumunuz nasıldı Drm genelde saglıklı cozuluyorlar dedı ama aradan cok zaman gectı 2015 bıraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…