- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.541
Merkezden merkeze değişiyor kuzum, be opu olurken, histeroskopi olurken filan hep verdim kovit testiGünaydınnnnnnnnn
Canım muayene edecek rahim kalınlığı değerler vs
sonrasında ilaç verecek 10 günlük bir mavi hap (kişiye göre değişebilir )
sonrasında 1-2 kere muayene edecek ve transfer tarihibi verecek çok basit.
Benimde sorum şu ki tamam ilacı kullandık transfer için kovid testi veya anti hiv vs isteyecekler mi transfer olan arkidişler el atın bakem
Bazı hastaneler istiyor kovid testi mesela Acıbadem istememişti sadece OPUda istemişti transferde istemediGünaydınnnnnnnnn
Canım muayene edecek rahim kalınlığı değerler vs
sonrasında ilaç verecek 10 günlük bir mavi hap (kişiye göre değişebilir )
sonrasında 1-2 kere muayene edecek ve transfer tarihibi verecek çok basit.
Benimde sorum şu ki tamam ilacı kullandık transfer için kovid testi veya anti hiv vs isteyecekler mi transfer olan arkidişler el atın bakem
Perşembe gidicem zaten transfer tarihi verirlerse söylerler muhtemlenBazı hastaneler istiyor kovid testi mesela Acıbadem istememişti sadece OPUda istemişti transferde istemedi
Ben imom primo kullanıyorum içinde folik asitte var başka vitaminlerde var. Tekli folik asit kullanımını transfer ile başlatacak doktorum. Şimdilik gerek görmedi rahim hazırlık aşamasındaBenimde günüm perşembe folik asiti imom marka kullanan var mı ?
Nar suyunu hergün içiyor musun canımNar suyu içenler nasıl gidiyor ?bugün sıkıldım nar ayıklayıp yicem suyunu içmicem. Carsamba kontrole gidicem bakalım kaç mm olmuşuz
Ben içiyorum canım ama kontrolüme daha var nasıl gidiyor bi fikrim yokNar suyu içenler nasıl gidiyor ?bugün sıkıldım nar ayıklayıp yicem suyunu içmicem. Carsamba kontrole gidicem bakalım kaç mm olmuşuz
Heyecanla bekliyorum canımmKan verdim,sonucu 2 saate çıkacakAllahim inş güzel bir değerle pozitifi görmek nasip olur Çok sağol cnm Senin değerin çok iyi ikiz gibi gözüküyor
Cıktımı sonucun kuzum nasılsınKan verdim,sonucu 2 saate çıkacakAllahim inş güzel bir değerle pozitifi görmek nasip olur Çok sağol cnm Senin değerin çok iyi ikiz gibi gözüküyor
Ilk denemem. Inşaallah pozitif olur da son olur ama pek umutlu değilim. Bugün 6.günüm test yaptım negatif çıktı ve hiçbi belirtim yok.İnşalalh canım daha önce trasfer oldunuz mu kaçıncı denemeniz ?
Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alalım ve sağlıkla büyütelim. Çok zor süreçler tekrar yaşamayalımCanım çok erken daha ister istemez üzülüyoruz üzme kendini benim de 4. günüm Inşallah sonucun çok güzel olcak bence biraz daha beklemelisin
Evet bugün 10.gün her gün ictimNar suyunu hergün içiyor musun canımoda tam bir eziyet hergun insan eriniyor ama zaten verdikleri ilaçlar yeterince kalinlastiriyor rahmi bu seferde fazla kalınlaşmasın bence
Merhabalar nar suyu ne işe yarıyor>?Nar suyu içenler nasıl gidiyor ?bugün sıkıldım nar ayıklayıp yicem suyunu içmicem. Carsamba kontrole gidicem bakalım kaç mm olmuşuz
Transfer öncesi rahim duvarı kalınlığının belirli bir değerde olması bekleniliyor. Nar suyu da buna iyi geliyormuş. Tabi transfere kadar kullanıyoruz embriyo transferi sonrasında ters etki yapıyorMerhabalar nar suyu ne işe yarıyor>?
Şifa olsun inşallahEvet bugün 10.gün her gün ictimvalla bilmiyorum etki ediyor mu ama psikolojik açıdan içmem gerekiyor gibi hissediyorum geçen transferde de her gün içmiştim 8mm civarı olmustu. Geçen ay ilaçsız kontrole gittiğimde de 8mm civarıydı. Bu ay sadece klomen kullanıyorum ben estrofem kullanmadım içeyim dedim
Neden ümitsiz konuştu canım senin dondurulmuş embriyon yok muydu zaten ?Doktor ümitsiz konuştu tekrar yumurta toplayalım dedi ama maddi manevi gücüm kalmadı.hiç ümidim de kalmadı. Estrofeme başladım kafam dan sildim gibi duruyor.
Kalitesinde problem varmış. Orta kalite 5.gün embriyosuNeden ümitsiz konuştu canım senin dondurulmuş embriyon yok muydu zaten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?