- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.521
serum bende 2.de denendi şimdi 3.de merkez değiştirdik ek olarak prednol da olacak ,yine serum olcak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et benım transferim de perşembeCanım hatay dayim ben dr um koray Altunay su ana kadarona gitmediğime pişmanım halbuki ayni merkezde başka dr da 3 denemem var hatta esimi ayni merkeze zor ikna ettim işte rabbim nasip edecekse dr falan bahane ankara'ya recai pabuçcu ya gitmiştik yazin en az yumurta o zaman toplandı ama nasip gerçekten o kadar başarılı bi yerde yibe negatif oldu
Bu dr da tedavi şekli herşey farklı ilerledi 20 yumurta toplandı 13 döllendi 5.gube 4 tane geldi dr donmuş yapalım bugüne dek sizde yapılmamış deneyelim dedi tamm dedik çizik atalım dedi esim şansımızı ne arttırır deneyin dedi cizik atıldı bi sonraki adet ile tranfer hazırlığı başladı transfer günü serum takıldı bağışıklık serumu ve hala haftafa 1 devam ediyor dr 2 3 aylik olana kadar devam edeceğini söylüyor dr a gittiğim an iste bu dedim adam öyle pozitif öyle pozitif ki aradığım dr buydu tedavide dr un moral vermesi falan cok önemli dr transfer odasına girdiği an pozitiflik saçıyor resmen tabiki bunların hepsi sadrce vesile rAbbim ol desin yeter ki
amh n kaç canım aret beyin kendisinde misinBenim de AMH yüksek değil, Gonal F i basıp beni şişirdikleri zaman bile oluşan embriyolardan sadece 2 tanesi 5. güne gidiyordu. Onlarla da 2 kimyasal gebeliğim var.
Farklı bir yöntem bilerek denemek istedim.
Günaydın canım ilk muayene gittiğin de estrofem diye bir ilaç var onu veriyor ben günde 3tane kullanıyorum ama kişiden kişiye değişiyor 2 veya daha fazla kullananlarda var. Ben ayrıca coraspirin ve folikasit kullanıyorum. Yarın ikinci muayenem var kalınlığa göre yarın transfer tarihim belli olacak. Gene kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor transfer tarihi 15 ile 22. gün arasında oluyorKizlar gunaydin sonunda adet oldum yarin transfer hazirligi icin gidicem dr a tecrubelilere sormak istiyorum beni simdi neler bekliyor ve transfer kacinci gun oluyor
Senin adına çok sevindim canımKan verdim,sonucu 2 saate çıkacakAllahim inş güzel bir değerle pozitifi görmek nasip olur Çok sağol cnm Senin değerin çok iyi ikiz gibi gözüküyor
Benimde günüm perşembe folik asiti imom marka kullanan var mı ?Günaydın canım ilk muayene gittiğin de estrofem diye bir ilaç var onu veriyor ben günde 3tane kullanıyorum ama kişiden kişiye değişiyor 2 veya daha fazla kullananlarda var. Ben ayrıca coraspirin ve folikasit kullanıyorum. Yarın ikinci muayenem var kalınlığa göre yarın transfer tarihim belli olacak. Gene kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor transfer tarihi 15 ile 22. gün arasında oluyor
Ben bişey isteyeceklerini zanletmiyorum canım opu da bişey istenmemişti benden. Ama hastane protokolü olarak kovid testi istenebilir ben özel klinikteyimGünaydınnnnnnnnn
Canım muayene edecek rahim kalınlığı değerler vs
sonrasında ilaç verecek 10 günlük bir mavi hap (kişiye göre değişebilir )
sonrasında 1-2 kere muayene edecek ve transfer tarihibi verecek çok basit.
Benimde sorum şu ki tamam ilacı kullandık transfer için kovid testi veya anti hiv vs isteyecekler mi transfer olan arkidişler el atın bakem
Transfer yumurta toplanmasinin hemen ardından mi yapıldı? Yoksa rahîm dinlendirme yapıldı mu
Dondurulmus embriyo transferi yapildiTransfer yumurta toplanmasinin hemen ardından mi yapıldı? Yoksa rahîm dinlendirme yapıldı mi
Canım çok erken daha ister istemez üzülüyoruz üzme kendini benim de 4. günüm Inşallah sonucun çok güzel olcak bence biraz daha beklemelisinBenim de 5. Gun embriyosu. Bugün transferden sonra 6.günüm. sabah test yaptım negatif çıktı bir sürü ağladım. Test falan yapmayalım sabredelim biraz inşaallah pozitif olur sunucumuz❤
transfer ameliyatahne de yapıldığı için kovid isteneiblir yüksek ihtimal benimt tsh yüksekti ilaç kullandım bitti belki tsh isteyebilir.Ben bişey isteyeceklerini zanletmiyorum canım opu da bişey istenmemişti benden. Ama hastane protokolü olarak kovid testi istenebilir ben özel klinikteyim
Canım bu serum için ekstra bi ücret oluyor mu ortalama ne kadar ücretiserum bende 2.de denendi şimdi 3.de merkez değiştirdik ek olarak prednol da olacak ,yine serum olcak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et benım transferim de perşembe
2 gün arayla bizim işlemler adeti de öyle olmuştuk. Folik asit markası çokta önemli değil bence. Yarın bakalım hangi tarihi verecek 18i olurmuş gibi galiba estrofem bişeyler yapıyor mu sana bende fena sırt ve baş ağrısı varBenimde günüm perşembe folik asiti imom marka kullanan var mı ?
Çok teşekkür ederim canımmTebrik ederim canım sag salim kucağına almak nasip olsun ilk leveli atladınhadihayırlısı inşallah canım benim cok sevindim adına
bende 20 si gibi transfer yapar bana2 gün arayla bizim işlemler adeti de öyle olmuştuk. Folik asit markası çokta önemli değil bence. Yarın bakalım hangi tarihi verecek 18i olurmuş gibi galiba estrofem bişeyler yapıyor mu sana bende fena sırt ve baş ağrısı var
Ben kullaniyorum imom dr bana folik asit verdiginde ozellikle bu 3 tanesinden biri demisti arastirdigimda imom daha iyi geldi bana ve onu aldimBenimde günüm perşembe folik asiti imom marka kullanan var mı ?
Zaten folik asit o kadar çok içiyoruz ki doğan çocuklar enerji patlaması yaşıyor zapt edilemiyorlar folik asit yüzündenbende 20 si gibi transfer yapar bana
Karın ağrısı yapıyor ben kendimi dinleyemiyorum zaten tedaviye başladım ne olmaz dediysem oldu ne olur dediysem olmadı.
İmom marka dolik asit sgk karşılamıyor başladığımdan beridir kullanıyorum 1 kutu 1 ay 85 tl artacakmış oda aralık sonunda
Dr hamile de kalsan bu folike devam olacak doğurana kadar dedi.
Evet bende araştırdım fazlasıyla iyi gerçi sgk karşılamıyorsa araştırmaya gerek yok hayatım işe yarayan şeyleri karşılamıyor devletimiz sağolsun.Ben kullaniyorum imom dr bana folik asit verdiginde ozellikle bu 3 tanesinden biri demisti arastirdigimda imom daha iyi geldi bana ve onu aldim
Benim AMH 1.44 Aret Bey her kontrole kendi girmiyor bildiğim kadarıyla.amh n kaç canım aret beyin kendisinde misin
kayıpların için çok geçmiş olsun
2.diyelimBenim AMH 1.44 Aret Bey her kontrole kendi girmiyor bildiğim kadarıyla.
Nasip bazı şeyler. Senin kaçıncı tedavin? Hep Aret Kamar'a mı gelmiştin?
Tedavinin iptal olması durumunda ne yapmayı düşünüyorsun? Baştan mı başlayacaksınız?2.diyelim
Yok daha önce olduğum yerde denedim
3 aydır da Aret bey deyiz uzaktan takiple
BilmiyorumTedavinin iptal olması durumunda ne yapmayı düşünüyorsun? Baştan mı başlayacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?