2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

serum bende 2.de denendi şimdi 3.de merkez değiştirdik ek olarak prednol da olacak ,yine serum olcak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et benım transferim de perşembe

Benim de AMH yüksek değil, Gonal F i basıp beni şişirdikleri zaman bile oluşan embriyolardan sadece 2 tanesi 5. güne gidiyordu. Onlarla da 2 kimyasal gebeliğim var.
Farklı bir yöntem bilerek denemek istedim.
amh n kaç canım aret beyin kendisinde misin
kayıpların için çok geçmiş olsun

Kizlar gunaydin sonunda adet oldum yarin transfer hazirligi icin gidicem dr a tecrubelilere sormak istiyorum beni simdi neler bekliyor ve transfer kacinci gun oluyor
Günaydın canım ilk muayene gittiğin de estrofem diye bir ilaç var onu veriyor ben günde 3tane kullanıyorum ama kişiden kişiye değişiyor 2 veya daha fazla kullananlarda var. Ben ayrıca coraspirin ve folikasit kullanıyorum. Yarın ikinci muayenem var kalınlığa göre yarın transfer tarihim belli olacak. Gene kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor transfer tarihi 15 ile 22. gün arasında oluyor

Kan verdim,sonucu 2 saate çıkacakAllahim inş güzel bir değerle pozitifi görmek nasip olurÇok sağol cnmSenin değerin çok iyi ikiz gibi gözüküyor
Senin adına çok sevindim canım
Rabbim aratmasın hiçbriimize inşlallah hepşmiz de pozitifi görücez.

Benimde günüm perşembe folik asiti imom marka kullanan var mı ?

Ben bişey isteyeceklerini zanletmiyorum canım opu da bişey istenmemişti benden. Ama hastane protokolü olarak kovid testi istenebilir ben özel klinikteyim

Benim de 5. Gun embriyosu. Bugün transferden sonra 6.günüm. sabah test yaptım negatif çıktı bir sürü ağladım. Test falan yapmayalım sabredelim biraz inşaallah pozitif olur sunucumuz❤
Canım çok erken daha ister istemez üzülüyoruz üzme kendini benim de 4. günüm Inşallah sonucun çok güzel olcak bence biraz daha beklemelisin

Ben bişey isteyeceklerini zanletmiyorum canım opu da bişey istenmemişti benden. Ama hastane protokolü olarak kovid testi istenebilir ben özel klinikteyim
transfer ameliyatahne de yapıldığı için kovid isteneiblir yüksek ihtimal benimt tsh yüksekti ilaç kullandım bitti belki tsh isteyebilir.

Benimde günüm perşembe folik asiti imom marka kullanan var mı ?
2 gün arayla bizim işlemler adeti de öyle olmuştuk. Folik asit markası çokta önemli değil bence. Yarın bakalım hangi tarihi verecek 18i olurmuş gibi galiba estrofem bişeyler yapıyor mu sana bende fena sırt ve baş ağrısı var

bende 20 si gibi transfer yapar bana
Karın ağrısı yapıyor ben kendimi dinleyemiyorum zaten tedaviye başladım ne olmaz dediysem oldu ne olur dediysem olmadı.
İmom marka dolik asit sgk karşılamıyor başladığımdan beridir kullanıyorum 1 kutu 1 ay 85 tl artacakmış oda aralık sonunda
Dr hamile de kalsan bu folike devam olacak doğurana kadar dedi.

Zaten folik asit o kadar çok içiyoruz ki doğan çocuklar enerji patlaması yaşıyor zapt edilemiyorlar folik asit yüzünden

Ben kullaniyorum imom dr bana folik asit verdiginde ozellikle bu 3 tanesinden biri demisti arastirdigimda imom daha iyi geldi bana ve onu aldim
Evet bende araştırdım fazlasıyla iyi gerçi sgk karşılamıyorsa araştırmaya gerek yok hayatım işe yarayan şeyleri karşılamıyor devletimiz sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…