2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ne kadar güzel katlanmış maşallah canım düzenli bir şekilde büyüsün inşallah senin çift miydi

Onlar bizden güçlüler canım hiç korkma ikisinin de kalp atışını duyacaksın inşallah bize de umut olacaksın bizde senin yolunda ilerleyeceğiz inşallah
Inşallah canım benim inşallah ne kadar pozitif bi mesaj rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepinize nasip etsin inşallah

Amin cnm inş değerimiz katlanarak devam eder,sağlıklı bir sekilde.oğlumda 10.gün 220 çıkmıştı.o yüzden bu değer çok düşük geldi
Cnm benımde 8.gun 45 çıktı 10.gun 77 yarın kese gormeye gıdıcem benımde ilk gebelimde yuksektı sıkma canını bende cık sıktım elden bırsey gelmıyo hersry nasıp bende yarın keseyı gorerım Allahın iznıyle

Evet canim dr kalp atışına bakarız dedi de inşallah duyarız sürekli yatıyorum kuzum artik rabbime emanet bize düşeni fazlasıyla yapıyoruz rabbim korusun hepsini
Dünden beri aklımdasın yazicam sürekli bisiler çıktı sen nasılsın asıl bebislerin nasıl kuzum? Topikte hep bir haber olunca seni unuttuk sanma

Cnm çok sağoldeğer düşük olunca canım biraz sıkıldı ama doktorum değerin iyi olduğunu birden yükselişe geçebilir dediYarın tekrar kan vericem inş güzel haber veririmCnm sen de keseyi sağlıklı bir sekilde görürsünüz.Güzel haberlerini bekliyorum

Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Yaaa maşallah inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğin

Beni de ekler misiniz :) 41 yaş ilk deneme olacak bu ay içinde inşallah
Hoşgeldiniz hanımlar hemen ekliyorum

Gün-de bir tane akşam sadece 0.50 mg
Merhaba bende dün bisiler yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım öncelikle çabalarınız sonunda mutluluğa ermiş tebrik ederim rahme cizik atılmış sanırım sizin bana da atıldı da siz faydası olduğunu düşündünüz mü gebelik elde edince?

Kesinlikle düşünüyorum faydası olduğunu kusura bakmayın gözümden kaçtı sanırım dediginiz gibi

Valla doktorların dediğinden sual olunmaz. Vardır bir bildikleri mutlaka ikimize de en uygun ilaçları vermişlerdir diye ümit ediyorum
Gözün aydınnn
Birazdan listeyi yeniden düzenlicem kızlar inşallah bol hamiş artışlı listemiz olur
Ay litfen düzenleeeee Ben çok takip ediyorum listenin ne durumda olduğunu umut oluyor valla bizlere bence Ellerin dert görmesin diyelim

Estağfurullah, umarım bende de işe yarar 3. Deneme olacak çünkü bu yüzden biraz umutluyum çizik atma olduğundan dolayı
Umudumuzu kaybetmeyin ama kendinizi çokta kaptırmayın ben ilk iki denemede çok kaptırmışım çok psikolojim bozulmuştu . Kaçıncı gününüzdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…