- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.741
Ne kadar güzel katlanmış maşallah canımKızlaaar bugün test günümdü. 7.gün değerim 94 çıkmıştı bugün çok şükür 830 çıktıAy o kadar heyecanlıyım ki Allah’ım bekleyen herkese bu güzel haberi almasını nasip etsin Allahın keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
anladım o da kortizon aynı prednol gibi. Dozun kaçtı canım ve kaç gün aldınDekort canım
Inşallah canım benim inşallah ne kadar pozitif bi mesaj rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepinize nasip etsin inşallahOnlar bizden güçlüler canım hiç korkma ikisinin de kalp atışını duyacaksın inşallah bize de umut olacaksın bizde senin yolunda ilerleyeceğiz inşallah
Cnm benımde 8.gun 45 çıktı 10.gun 77 yarın kese gormeye gıdıcem benımde ilk gebelimde yuksektı sıkma canını bende cık sıktım elden bırsey gelmıyo hersry nasıp bende yarın keseyı gorerım Allahın iznıyleAmin cnm inş değerimiz katlanarak devam eder,sağlıklı bir sekilde.oğlumda 10.gün 220 çıkmıştı.o yüzden bu değer çok düşük geldi
Dünden beri aklımdasın yazicam sürekli bisiler çıktıEvet canim dr kalp atışına bakarız dedi de inşallah duyarızsürekli yatıyorum kuzum artik rabbime emanet bize düşeni fazlasıyla yapıyoruz rabbim korusun hepsini
Cnm çok sağolCnm benımde 8.gun 45 çıktı 10.gun 77 yarın kese gormeye gıdıcem benımde ilk gebelimde yuksektı sıkma canını bende cık sıktım elden bırsey gelmıyo hersry nasıp bende yarın keseyı gorerım Allahın iznıyle
Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydın kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim bugün muayenem var ve gece doğru düzgün uyuyamadım heyecandan acaba istenilen kalınlığa geldi mi transfer yapılabilecek mi diye bu kadar heyecan hiç iyi değil strese girdim iyice siz de durumlar nasıl
Yaaa maşallah inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğinKızlaaar bugün test günümdü. 7.gün değerim 94 çıkmıştı bugün çok şükür 830 çıktıAy o kadar heyecanlıyım ki Allah’ım bekleyen herkese bu güzel haberi almasını nasip etsin Allahın keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
İnşaallah cnmCnm çok sağoldeğer düşük olunca canım biraz sıkıldı ama doktorum değerin iyi olduğunu birden yükselişe geçebilir dedi Yarın tekrar kan vericem inş güzel haber veririm Cnm sen de keseyi sağlıklı bir sekilde görürsünüz.Güzel haberlerini bekliyorum
Birazdan listeyi yeniden düzenlicem kızlar inşallah bol hamiş artışlı listemiz olur
Gün-de bir tane akşam sadece 0.50 mganladım o da kortizon aynı prednol gibi. Dozun kaçtı canım ve kaç gün aldın
Kızlar merhaba herkese bende yeni başlıyorum tüp bebeğe iğnelere 26 yaşındayım 2,5 yıldır evliyim eşimde sperm değerleri çok duşuk variskus teşhisi koydular kızlar böyle bi durumda tüp bebek yapanın olumlu sonuç aldığı oldu mu ?
Hoşgeldiniz hanımlar hemen ekliyorumBeni de ekler misiniz :) 41 yaş ilk deneme olacak bu ay içinde inşallah
Merhaba bende dün bisiler yazmıştım ama gözden kaçtı sanırımGün-de bir tane akşam sadece 0.50 mg
Beni de eklermisiniz. Yaş 31. Ankara'da tedavi görüyorum. Tüp bebekle bir kızım var şimdi kardeş için çabalıyoruz. Bu tedavide ilk denememiz.Birazdan listeyi yeniden düzenlicem kızlar inşallah bol hamiş artışlı listemiz olur
Kesinlikle düşünüyorum faydası olduğunu kusura bakmayın gözümden kaçtı sanırım dediginiz gibiMerhaba bende dün bisiler yazmıştım ama gözden kaçtı sanırımöncelikle çabalarınız sonunda mutluluğa ermiş tebrik ederim rahme cizik atılmış sanırım sizin bana da atıldı da siz faydası olduğunu düşündünüz mü gebelik elde edince?
Valla doktorların dediğinden sual olunmaz. Vardır bir bildikleriBen aşılamada kullandım o ilacı. Ya doktor duruma göre veriyo sanırım bana mesela menopur ve merional çok yaramadı aşılamalarda fazla yumurtam yoktu ikisi de negatifti. Büyük ihtimalle o yüzden bu ilacı verdi farklı olması için öyle düşünüyorum ben
Gözün aydınnnKızlaaar bugün test günümdü. 7.gün değerim 94 çıkmıştı bugün çok şükür 830 çıktıAy o kadar heyecanlıyım ki Allah’ım bekleyen herkese bu güzel haberi almasını nasip etsin Allahın keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
Ay litfen düzenleeeeeBirazdan listeyi yeniden düzenlicem kızlar inşallah bol hamiş artışlı listemiz olur
Estağfurullah, umarım bende de işe yarar 3. Deneme olacak çünkü bu yüzden biraz umutluyum çizik atma olduğundan dolayıKesinlikle düşünüyorum faydası olduğunu kusura bakmayın gözümden kaçtı sanırım dediginiz gibi
Umudumuzu kaybetmeyin ama kendinizi çokta kaptırmayın ben ilk iki denemede çok kaptırmışım çok psikolojim bozulmuştu . Kaçıncı gününüzdesinizEstağfurullah, umarım bende de işe yarar 3. Deneme olacak çünkü bu yüzden biraz umutluyum çizik atma olduğundan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?