2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Beni de eklermisiniz. Yaş 31. Ankara'da tedavi görüyorum. Tüp bebekle bir kızım var şimdi kardeş için çabalıyoruz. Bu tedavide ilk denememiz.
Ekledim hoşgeldiniz
Ayyyy valla bana da öyle maşallah artmaya başladı hamiş anneler Allah'ım bizlere de nasip etsin inşallah bu duyguları
Ben de size sorayım öyleyse nedir bu rahme çizik atma, son zamanlarda duymaya başladım
Bana da histereskopi sonrası doktorum eger bu deneme de tutmazsa 2.ci denemede çizik atarız şimdi tutma ihtimali yüksek senin dedi bakalım hayırlısı Allah'tan

Allah razı olsun inşallah
Kalabalık olsun bayaaa bilgi amaçlı sohbet de edebiliriz artık

Kızlar hepinizi tek tek etiket yapamaya bilirim ama nasılsınız son durumlar nasıl ses verin

Ben kendi evime geçtim dün akşam boş vaktim çok var yazarak çok başınızı ağrıtabilirim sanırım

Merhaba herkese... Benim 5. OPU'm olacak. Bu yeni tedavi sürecine çok kafayı takmış durumdayım içim kıpır kıpır.
Yarın 2. kez kontrole gideceğim. Aranızda klomen ve merionel kullanan var mı? Bunlarla yumurtalar kaçken kaç olabiliyor ne kadar artabiliyor? Gonal f kullandım daha öncesinde ama bu tarz tedaviyi bilmiyorum hiç.

13 hamiş #anne'miz var artık kızlar darısı bizlerin başına olsun hamd olsun bugün ki günümüze halimize hep birlikte "elhamdülillah" yazalım mı ne dersiniz ilki benden olsun

"elhamdülillah"
Elhamdulillah ve bereketli bir ay olsun tüm çaba sarfedenler mutlu sona ulaşsın inşallah sağlıkla hayırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…