2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım bir de unutmadan söyliyeyim kist için bir silme tatlı kaşığı toz zerdeçala bal karıştır macun kivamina getir.sabahları aç karnına yeDoğum kontrol hapına başlamadan önceki ay bu karışıma başladım kistin boyutu küçülmüştü.

Deneyeceğim tesekkur ederimmm tavsiyen icin

Sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Zor günler bitmiş güzel günler başlamış çok sevindim adına.inşallah bizlere de bu güzel haber nasip olur
Asıl şuan benim için daha zor acaba Kese var mı acaba embriyo için demi acaba kalp atisi duyulacak mi bunlarda çok stres allahım hepize güzel günler nasip etsin insallah

Gonalf yi çok duydum, çok meşhur galiba ama bana doktorum 300lük menopur yazmıştı. 7 gün menopur kullandım. Son ilacı da vurduk, şimdiden sonra tüm süreç beklemek üzerine
Ben aşılamada kullandım o ilacı. Ya doktor duruma göre veriyo sanırım bana mesela menopur ve merional çok yaramadı aşılamalarda fazla yumurtam yoktu ikisi de negatifti. Büyük ihtimalle o yüzden bu ilacı verdi farklı olması için öyle düşünüyorum ben

Kızlar merhaba herkese bende yeni başlıyorum tüp bebeğe iğnelere 26 yaşındayım 2,5 yıldır evliyim eşimde sperm değerleri çok duşuk variskus teşhisi koydular kızlar böyle bi durumda tüp bebek yapanın olumlu sonuç aldığı oldu mu ?

Aminn inşallah canım bende daha önceki denemelerimde hicbirini yemediğim için bu sefer hepsi kattım inşallah sifa olur

Maşallah sağlıkla devam etsin inşallah canım kaçıncı gun bugün süper katlanmış maşallah

Valla Canım artık bundan sonra başlayacak stres heyacanin hadi hayırlı haberlerle gek inşallah Bend e durumlar aynı lekelenme devam bende .yatmaya devam ediyorum perşembe yi bekliyorum kontrolüm var rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Amin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı da bizlere olsun

Ayyy inşallah nasip eder canım dikkat et kendine güzelce bolca dinlen perşembe kalp atışını mı duyacaksın minnakların canım

canım bağışıklık düşürücü hapın Prednol mu Prograf mı ? 3.denemem prednola başlayacapım bugün. Perş transfer günüm.

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Ayyy inşallah nasip eder canım dikkat et kendine güzelce bolca dinlen perşembe kalp atışını mı duyacaksın minnakların canım
Evet canim dr kalp atışına bakarız dedi de inşallah duyarız sürekli yatıyorum kuzum artik rabbime emanet bize düşeni fazlasıyla yapıyoruz rabbim korusun hepsini

Evet canim dr kalp atışına bakarız dedi de inşallah duyarız sürekli yatıyorum kuzum artik rabbime emanet bize düşeni fazlasıyla yapıyoruz rabbim korusun hepsini
Onlar bizden güçlüler canım hiç korkma ikisinin de kalp atışını duyacaksın inşallah bize de umut olacaksın bizde senin yolunda ilerleyeceğiz inşallah

Bunlar tatlı heyecanlar hadi bakalım çoğu bitti azı kaldı canım darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…