- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.721
Canım bir de unutmadan söyliyeyim kist için bir silme tatlı kaşığı toz zerdeçala bal karıştır macun kivamina getir.sabahları aç karnına yeÇok sevindim canim senin adınaRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Mutlu son insallah benimde sonu hayir olsun. Bir miktar üzüldüm tabi uzadıkça sabirsizlaniyor insan. Moral verdin gercekten Allah razı olsun
Deneyeceğim tesekkur ederimmm tavsiyen icinCanım bir de unutmadan söyliyeyim kist için bir silme tatlı kaşığı toz zerdeçala bal karıştır macun kivamina getir.sabahları aç karnına yeDoğum kontrol hapına başlamadan önceki ay bu karışıma başladım kistin boyutu küçülmüştü.
Ahmer zeki ışık amin canım çok teskekkur ederimMaşallah ne kadar güzel sağlıkla kucağına da al ini canımmedical parkta hangi doktora gidiyordun acaba ben de funda hocaya gidiyorum
Asıl şuan benim için daha zor acaba Kese var mı acaba embriyo için demi acaba kalp atisi duyulacak mi bunlarda çok stres allahım hepize güzel günler nasip etsin insallahSımsıkı tutunsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Zor günler bitmiş güzel günler başlamış çok sevindim adına.inşallah bizlere de bu güzel haber nasip olur
Ben aşılamada kullandım o ilacı. Ya doktor duruma göre veriyo sanırım bana mesela menopur ve merional çok yaramadı aşılamalarda fazla yumurtam yoktu ikisi de negatifti. Büyük ihtimalle o yüzden bu ilacı verdi farklı olması için öyle düşünüyorum benGonalf yi çok duydum, çok meşhur galiba ama bana doktorum 300lük menopur yazmıştı. 7 gün menopur kullandım. Son ilacı da vurduk, şimdiden sonra tüm süreç beklemek üzerine
Aminn inşallah canım bende daha önceki denemelerimde hicbirini yemediğim için bu sefer hepsi kattımAfiyet olsun kuzum şifa olsun inşallah valla ben bu saydıklarından bisey yemedimne kadar önceleri yemekten gına geldiyse can olsun kanolsun şifa olsun sımsıkı tutunsun inşallah rabbim ol desin inşallah canım benim
Maşallah sağlıkla devam etsin inşallah canımKızlaaar bugün test günümdü. 7.gün değerim 94 çıkmıştı bugün çok şükür 830 çıktıAy o kadar heyecanlıyım ki Allah’ım bekleyen herkese bu güzel haberi almasını nasip etsin Allahın keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
Valla Canım artık bundan sonra başlayacak stres heyacanin hadi hayırlı haberlerle gek inşallahGünaydın kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim bugün muayenem var ve gece doğru düzgün uyuyamadım heyecandan acaba istenilen kalınlığa geldi mi transfer yapılabilecek mi diye bu kadar heyecan hiç iyi değil strese girdim iyice siz de durumlar nasıl
Amin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı da bizlere olsunKızlaaar bugün test günümdü. 7.gün değerim 94 çıkmıştı bugün çok şükür 830 çıktıAy o kadar heyecanlıyım ki Allah’ım bekleyen herkese bu güzel haberi almasını nasip etsin Allahın keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
Ayyy inşallah nasip eder canım dikkat et kendine güzelce bolca dinlen perşembe kalp atışını mı duyacaksın minnakların canımValla Canım artık bundan sonra başlayacak stres heyacanin hadi hayırlı haberlerle gek inşallahBend e durumlar aynı lekelenme devam bende .yatmaya devam ediyorum perşembe yi bekliyorum kontrolüm var rabbim hepinize nasip etsin inşallah
canım bağışıklık düşürücü hapın Prednol mu Prograf mı ? 3.denemem prednola başlayacapım bugün. Perş transfer günüm.Selam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Ilk denememi izmir medical parkta oldum negatif sonuçlandı 3. Günü embriyosu dondurulmuş
2. Denememi medical parktan su hastahanesi taşımıştık doktorum merkez değiştirdiği için oda kimyasal ile sonuçlandı değerim sadece 5 ti ertesi günü 6 ya yükselmişti ve olacaktı biraktirmisti 5. Günü embriyosu dondurulmuş
3. Denememi denizli özel sağlık hastahanesinde oldum sebebi doktor değişikliği hastahane çok ücret değiştirdi sık sık bizde degsitirmeye karar vermiştik embriyoları denizli hastahanesine taşıdık ve orada tamamladık tedaviyi genetik analiz testi istedi denizlideki doktorum yaptırdık çok şükür eşimde ve bende genetik dna testin bir sorum çıkmadı bende sadece üç genimde kan pıhtılaşması tromboli çıktı sonra doktorum histeroskopi istedi yaptırdık aynı zamanda rahime üç dört yerine çizik attı ve bir aybsonra transfer yapti 5. Ve 6. Günü embriyosu dondurulmuş ve çok şükür ilk değer 178 ile öğrendim hamile olduğumu hatta transferin 7 Günü evde gebelik testi ile net ikinci çizgiyi görmüştüm pozitifi anseferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı hapa başladı ve gebeliği rahim kabuknetsin diye bağışıklık düşürücü hap ya ilave etti neyse iki gün sonra 284 oldu bir iki gün sonra 460 ve diğer iki gün sonra çok şükür tam katlanarak 1129 oldu beta son kez yarın bir tets istedi doktorum beta ona gore kese randevusu oluşturacak bunu yazmamdaki sebep hem size umut olmak hemde bu şekilde bir tedavi sürecinden geçtiğimi paylaşmak istedim umarım sizlerde en yakın zamanda pozitif görüsüsünüz dualarım sizin ile
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlaaar bugün test günümdü. 7.gün değerim 94 çıkmıştı bugün çok şükür 830 çıktıAy o kadar heyecanlıyım ki Allah’ım bekleyen herkese bu güzel haberi almasını nasip etsin Allahın keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
Dekort canımcanım bağışıklık düşürücü hapın Prednol mu Prograf mı ? 3.denemem prednola başlayacapım bugün. Perş transfer günüm.
Evet canim dr kalp atışına bakarız dedi de inşallah duyarızAyyy inşallah nasip eder canım dikkat et kendine güzelce bolca dinlen perşembe kalp atışını mı duyacaksın minnakların canım
Aboo baya gecikmiş. İnşallah bir an önce oluruz yaBugünle beraber 13 gün oldu ilaç biteli hala olmadım yarın büyük ihtimalle hastaneye gidicem
Onlar bizden güçlüler canım hiç korkma ikisinin de kalp atışını duyacaksın inşallah bize de umut olacaksın bizde senin yolunda ilerleyeceğiz inşallahEvet canim dr kalp atışına bakarız dedi de inşallah duyarızsürekli yatıyorum kuzum artik rabbime emanet bize düşeni fazlasıyla yapıyoruz rabbim korusun hepsini
Bunlar tatlı heyecanlarGünaydın kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim bugün muayenem var ve gece doğru düzgün uyuyamadım heyecandan acaba istenilen kalınlığa geldi mi transfer yapılabilecek mi diye bu kadar heyecan hiç iyi değil strese girdim iyice siz de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?