- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.781
Çok sağol cnmmNe kadar güzel katlanmış maşallah canımdüzenli bir şekilde büyüsün inşallah senin çift miydi
Hadi hayırlısı inşallah hakkımızdaİnşallah ya hemşireye sordum bir kaç gün daha bekle dedi bekliyoruz bakalım
1000 üzerinde olunca sanırımArkadaşlar kese için beta hcgnin kaç olması gerekiyor
Seni görmeyi özlemişimAyyy ne güzel uğursuz 13 ilk defa uğurlu güzel bir sayı oldu :)))) darısı hepimizin başına kızlar
Elhamdulillah13 hamiş #anne'miz var artık kızlar darısı bizlerin başına olsun hamd olsun bugün ki günümüze halimize hep birlikte "elhamdülillah" yazalım mı ne dersiniz ilki benden olsun
"elhamdülillah"
Sen yaz canım hep . Her zaman yazamasam da mesela ben takip ediyorum yazılanları . Eminim sessiz takip eden de çok vardırAllah razı olsun inşallah
Kalabalık olsun bayaaa bilgi amaçlı sohbet de edebiliriz artık
Kızlar hepinizi tek tek etiket yapamaya bilirim ama nasılsınız son durumlar nasıl ses verin
Ben kendi evime geçtim dün akşam boş vaktim çok var yazarak çok başınızı ağrıtabilirim sanırım
Ben klomen kullanıyorum canım ama dondurulmuş transfer hazırlığı için kullanıyorum . Yumurta gelişmesi için degil de. Ama bildiğim kadarıyla asıl yumurta geliştirip arttıran iğneler . Klomenle daha az gelişiyorMerhaba herkese... Benim 5. OPU'm olacak. Bu yeni tedavi sürecine çok kafayı takmış durumdayım içim kıpır kıpır.
Yarın 2. kez kontrole gideceğim. Aranızda klomen ve merionel kullanan var mı? Bunlarla yumurtalar kaçken kaç olabiliyor ne kadar artabiliyor? Gonal f kullandım daha öncesinde ama bu tarz tedaviyi bilmiyorum hiç.
Yaa doktorum beni cumartesi kontrole çağırdı kese için mi çağırdı acaba1000 üzerinde olunca sanırım
Aynen çünkü bende gonalf vermesini beklemiyordum yine merional falan verir diye bekliyodum. Vardır bi bildiğiValla doktorların dediğinden sual olunmaz. Vardır bir bildiklerimutlaka ikimize de en uygun ilaçları vermişlerdir diye ümit ediyorum
Gözün aydınnn
Ay litfen düzenleeeeeBen çok takip ediyorum listenin ne durumda olduğunu umut oluyor valla bizlere bence Ellerin dert görmesin diyelim
Merhaba ben de toplama olmadan kullanmıştım ama kontrollerimde doktor 20ye yakin yumurta oluşmaya başlamış dedi işlem için gittiğimde ise 6 adet yumurtam toplamıştı şimdi ise 2 embriyom benimleMerhaba herkese... Benim 5. OPU'm olacak. Bu yeni tedavi sürecine çok kafayı takmış durumdayım içim kıpır kıpır.
Yarın 2. kez kontrole gideceğim. Aranızda klomen ve merionel kullanan var mı? Bunlarla yumurtalar kaçken kaç olabiliyor ne kadar artabiliyor? Gonal f kullandım daha öncesinde ama bu tarz tedaviyi bilmiyorum hiç.
Ben çoğu tüp bebek konularını burada öğrendim eminim daha da öğreneceğimiz çok konular var hepimiz birbirimizin yoldaşıyız bu konuda Allah'ım yardımcımız olsun kucaklarımız dolsun inşallahSen yaz canım hep . Her zaman yazamadan da mesela ben takip ediyorum yazılanları . Eminim sessiz takip eden de çok vardıryarın adetin 12.gün kontrole gidiyorum artık benim de bir günüm olmasın mi ? Olsundu ama doktor gün vermiyor transfer için
İnşallah hayırla atlatır sevinçle gelirsin aramıza canım dualarımız seninleAynen çünkü bende gonalf vermesini beklemiyordum yine merional falan verir diye bekliyodum. Vardır bi bildiğiYarını da atlattıkmı tamamdır
Hayırlı olsun kuzum sağ salim gelsinler insallah hepsiÇok teşekkür ederimm aminn hepimizin devam etsin sağlıklıcaBugün 12. Gün cnm cumartesi kontrole çağırdı doktorum aca kese için mi çağırdı
Çok şükür kuzum cok teşekkür ederim daha iyiyim şükür perşembe kontrol var inşallah o gün kalplerini diyarsam azcık rahatlarimDünden beri aklımdasın yazicam sürekli bisiler çıktısen nasılsın asıl bebislerin nasıl kuzum? Topikte hep bir haber olunca seni unuttuk sanma
Elhamdülillah rabbim hepinize nasip etsin inşallah13 hamiş #anne'miz var artık kızlar darısı bizlerin başına olsun hamd olsun bugün ki günümüze halimize hep birlikte "elhamdülillah" yazalım mı ne dersiniz ilki benden olsun
"elhamdülillah"
selamlar hayırlı olsun inşallah daha güzel haberleriniz gelir.. takip edemedim sizi ne zaman kan tahlili verdiniz sonra süreciniz nasıl oldu acaba.. benimde 8.gün 107 çıktı 14ünde drun verdiği tahlil günüm olcak, tahlili yaptıracağım. Sonrasında neler oluyor acaba :)Çok şükür kuzum cok teşekkür ederim daha iyiyim şükür perşembe kontrol var inşallah o gün kalplerini diyarsam azcık rahatlarimrabbim hepimize sağlıklı sıkıntısız hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah canım benim dualarım hrpimizle
Ayyyyy çok çok çok amin inşallahElhamdülillah rabbim hepinize nasip etsin inşallahhepimize bu süreci sag salim atlatmayi nasip etsin tek negatif almadan tek kayıp yaşamadan sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin hepimize
Canım benim 10.gun 1000 di 11.gun kanama başladı hastaneye gittim muhtemelen 1500 lerdeydi bi kese gördük ama kanama etrafindaydu hastaneye yatis yapıldı 13.gun dr bi daha betaya baktı 3600dü akşam ultrason a girdim kanama yoktu ve iki keseyi de rahatlıkla görebildiYaa doktorum beni cumartesi kontrole çağırdı kese için mi çağırdı acababen de sormadım ne için diye çekiniyorum doktorumdan o bişey söylemedikçe ben soramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?