2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sen yaz canım hep . Her zaman yazamasam da mesela ben takip ediyorum yazılanları . Eminim sessiz takip eden de çok vardır yarın adetin 12.gün kontrole gidiyorum artık benim de bir günüm olmasın mi ? Olsundu ama doktor gün vermiyor transfer için

Son düzenleme:
Ben klomen kullanıyorum canım ama dondurulmuş transfer hazırlığı için kullanıyorum . Yumurta gelişmesi için degil de. Ama bildiğim kadarıyla asıl yumurta geliştirip arttıran iğneler . Klomenle daha az gelişiyor

Aynen çünkü bende gonalf vermesini beklemiyordum yine merional falan verir diye bekliyodum. Vardır bi bildiği Yarını da atlattıkmı tamamdır

Merhaba ben de toplama olmadan kullanmıştım ama kontrollerimde doktor 20ye yakin yumurta oluşmaya başlamış dedi işlem için gittiğimde ise 6 adet yumurtam toplamıştı şimdi ise 2 embriyom benimle
Ben çoğu tüp bebek konularını burada öğrendim eminim daha da öğreneceğimiz çok konular var hepimiz birbirimizin yoldaşıyız bu konuda Allah'ım yardımcımız olsun kucaklarımız dolsun inşallah

Çok teşekkür ederimm aminn hepimizin devam etsin sağlıklıca Bugün 12. Gün cnm cumartesi kontrole çağırdı doktorum aca kese için mi çağırdı
Hayırlı olsun kuzum sağ salim gelsinler insallah hepsi evet canım kese anca görünür sonraki haftada kalp atışı icin çağırır

Dünden beri aklımdasın yazicam sürekli bisiler çıktı sen nasılsın asıl bebislerin nasıl kuzum? Topikte hep bir haber olunca seni unuttuk sanma
Çok şükür kuzum cok teşekkür ederim daha iyiyim şükür perşembe kontrol var inşallah o gün kalplerini diyarsam azcık rahatlarimrabbim hepimize sağlıklı sıkıntısız hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah canım benim dualarım hrpimizle

13 hamiş #anne'miz var artık kızlar darısı bizlerin başına olsun hamd olsun bugün ki günümüze halimize hep birlikte "elhamdülillah" yazalım mı ne dersiniz ilki benden olsun

"elhamdülillah"
Elhamdülillah rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimize bu süreci sag salim atlatmayi nasip etsin tek negatif almadan tek kayıp yaşamadan sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin hepimize

selamlar hayırlı olsun inşallah daha güzel haberleriniz gelir.. takip edemedim sizi ne zaman kan tahlili verdiniz sonra süreciniz nasıl oldu acaba.. benimde 8.gün 107 çıktı 14ünde drun verdiği tahlil günüm olcak, tahlili yaptıracağım. Sonrasında neler oluyor acaba :)

Yaa doktorum beni cumartesi kontrole çağırdı kese için mi çağırdı acaba ben de sormadım ne için diye çekiniyorum doktorumdan o bişey söylemedikçe ben soramıyorum
Canım benim 10.gun 1000 di 11.gun kanama başladı hastaneye gittim muhtemelen 1500 lerdeydi bi kese gördük ama kanama etrafindaydu hastaneye yatis yapıldı 13.gun dr bi daha betaya baktı 3600dü akşam ultrason a girdim kanama yoktu ve iki keseyi de rahatlıkla görebildi

Kızlar şimdi bu ilaçtan kullanan var ya aramızda nasıl kullanıyorsunuz ben sabah öğle akşam 1er tane kullanıyorum Dr ne kadar süre kullanın dedi size yada siz ne kadar kullandınız hamiş anneler cuma benim de transfer öncesi kontrolüm olacak nasipse inşallah rahim istenilen kalınlığa gelir bende alırım minişimi yoruldum çok bu süreçte yıprandım da şükür deyip köşeme çekilmek istiyorum Allah'ım nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG20211214140849.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…