- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.701
Anne burası nere bakam süylede tutayım koparayım bi yerlerdenAminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın banaşimdi içeride ne yapiyordur acaba tutunacak bir yer arıyordur belkim dönüp duruyordur
Sakız olsun yapışsın demek heAminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın banaşimdi içeride ne yapiyordur acaba tutunacak bir yer arıyordur belkim dönüp duruyordur
Ahhh kuzum benim sımsıkı tutunsun sana minnoşAminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın banaşimdi içeride ne yapiyordur acaba tutunacak bir yer arıyordur belkim dönüp duruyordur
Sakız olsun yapışsın demek heAyy sen çok yaşa güldürdün beni
Belki tutunmuştur bile şimdiye
Maşallah ne kadar güzel sağlıkla kucağına da al ini canımSelam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Ilk denememi izmir medical parkta oldum negatif sonuçlandı 3. Günü embriyosu dondurulmuş
2. Denememi medical parktan su hastahanesi taşımıştık doktorum merkez değiştirdiği için oda kimyasal ile sonuçlandı değerim sadece 5 ti ertesi günü 6 ya yükselmişti ve olacaktı biraktirmisti 5. Günü embriyosu dondurulmuş
3. Denememi denizli özel sağlık hastahanesinde oldum sebebi doktor değişikliği hastahane çok ücret değiştirdi sık sık bizde degsitirmeye karar vermiştik embriyoları denizli hastahanesine taşıdık ve orada tamamladık tedaviyi genetik analiz testi istedi denizlideki doktorum yaptırdık çok şükür eşimde ve bende genetik dna testin bir sorum çıkmadı bende sadece üç genimde kan pıhtılaşması tromboli çıktı sonra doktorum histeroskopi istedi yaptırdık aynı zamanda rahime üç dört yerine çizik attı ve bir aybsonra transfer yapti 5. Ve 6. Günü embriyosu dondurulmuş ve çok şükür ilk değer 178 ile öğrendim hamile olduğumu hatta transferin 7 Günü evde gebelik testi ile net ikinci çizgiyi görmüştüm pozitifi anseferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı hapa başladı ve gebeliği rahim kabuknetsin diye bağışıklık düşürücü hap ya ilave etti neyse iki gün sonra 284 oldu bir iki gün sonra 460 ve diğer iki gün sonra çok şükür tam katlanarak 1129 oldu beta son kez yarın bir tets istedi doktorum beta ona gore kese randevusu oluşturacak bunu yazmamdaki sebep hem size umut olmak hemde bu şekilde bir tedavi sürecinden geçtiğimi paylaşmak istedim umarım sizlerde en yakın zamanda pozitif görüsüsünüz dualarım sizin ile
O da güzelmiş halay çekiyorlarAhhh kuzum benim sımsıkı tutunsun sana minnoşşimdi eşim aklıma geldi transferin ertesi günü embriyo ile konuşuyo bana diyor ki içerde napiyorlar bisry hissediyor musun heee dedim halay çekiyorlardı ayakları birnirine değiyor sımmsıkı tutunsun küçük kuzucuk rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün inşallah hepsini
Bende merak ediyorum yaa bu gece iğneler bitiyo son ovirelle vuracam gece koldanBenim de bu çarşamba olacak, haberleşelimmerak ediyorum aynı aşamalardaki kişilerin naptığını
Amiiinn teşekkür ederim hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip olsunHakkında hayırlısı olsun inşallah bizimle kalırsan geleceğe yatırım olarak bilgi edinmiş olursun en azından
Embriyo diyecektim ama arkadaşımız yazmış sağolsun
Hoşgeldiniz tabiki
Merhaba gülüm senin ilk denemen mi inşallah sende opudan güzel haberlerle gelirsin aramıza hep birlikte sayım günlerine ulaşma dileğiyle inşallah
Aynen ben de 22 de ovitrelle vurucam. HeyecanlıyımBende merak ediyorum yaa bu gece iğneler bitiyo son ovirelle vuracam gece koldankarından vurmaya alıştım koldan hiç yapmadım nasıl olcak bilmiyorum.
Ya dedim ille karından yapim alışığım diye ama koldan istediler emilimi daha iyi oluyomuş. Ben 12de vurulcam çarşamba 10.30da da uyutulcam. Çabuk geçti dimii tam ilaçlara alıştım bittiAynen ben de 22 de ovitrelle vurucam. Heyecanlıyımben karından vurucam bana öyle dediler ama her doktor farklı uygulayabiliyormuş neye göre belirliyorlar acaba
Ne kadar güzel yazmissinSelam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Ilk denememi izmir medical parkta oldum negatif sonuçlandı 3. Günü embriyosu dondurulmuş
2. Denememi medical parktan su hastahanesi taşımıştık doktorum merkez değiştirdiği için oda kimyasal ile sonuçlandı değerim sadece 5 ti ertesi günü 6 ya yükselmişti ve olacaktı biraktirmisti 5. Günü embriyosu dondurulmuş
3. Denememi denizli özel sağlık hastahanesinde oldum sebebi doktor değişikliği hastahane çok ücret değiştirdi sık sık bizde degsitirmeye karar vermiştik embriyoları denizli hastahanesine taşıdık ve orada tamamladık tedaviyi genetik analiz testi istedi denizlideki doktorum yaptırdık çok şükür eşimde ve bende genetik dna testin bir sorum çıkmadı bende sadece üç genimde kan pıhtılaşması tromboli çıktı sonra doktorum histeroskopi istedi yaptırdık aynı zamanda rahime üç dört yerine çizik attı ve bir aybsonra transfer yapti 5. Ve 6. Günü embriyosu dondurulmuş ve çok şükür ilk değer 178 ile öğrendim hamile olduğumu hatta transferin 7 Günü evde gebelik testi ile net ikinci çizgiyi görmüştüm pozitifi anseferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı hapa başladı ve gebeliği rahim kabuknetsin diye bağışıklık düşürücü hap ya ilave etti neyse iki gün sonra 284 oldu bir iki gün sonra 460 ve diğer iki gün sonra çok şükür tam katlanarak 1129 oldu beta son kez yarın bir tets istedi doktorum beta ona gore kese randevusu oluşturacak bunu yazmamdaki sebep hem size umut olmak hemde bu şekilde bir tedavi sürecinden geçtiğimi paylaşmak istedim umarım sizlerde en yakın zamanda pozitif görüsüsünüz dualarım sizin ile
Sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım bensimdi 10 gün bekleme kaldı ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die
Zor günler bitmiş güzel günler başlamış çok sevindim adına.inşallah bizlere de bu güzel haber nasip olurSelam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Aminnn inşallah canım hepbirlikte güzel haberler verelim birbirimizeSımsıkı tutunsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Zor günler bitmiş güzel günler başlamış çok sevindim adına.inşallah bizlere de bu güzel haber nasip olur
Ya di mi başta korkulu rüya olmuştu nasıl onca ilacı kendi kendime enjekte edicem diye. Sonra o kadar alıştım ki şip şak 3 saniyede yapar oldum. Ve gerçekten de düşündüğümde kısa sürmüş gibi hissediyorum.Ya dedim ille karından yapim alışığım diye ama koldan istediler emilimi daha iyi oluyomuş. Ben 12de vurulcam çarşamba 10.30da da uyutulcam. Çabuk geçti dimii tam ilaçlara alıştım bitti
Aynen sen ne kullandın ilaç olarak ben 225lik gonalf kullandımYa di mi başta korkulu rüya olmuştu nasıl onca ilacı kendi kendime enjekte edicem diye. Sonra o kadar alıştım ki şip şak 3 saniyede yapar oldum. Ve gerçekten de düşündüğümde kısa sürmüş gibi hissediyorum.
Afiyet olsun kuzum şifa olsun inşallah valla ben bu saydıklarından bisey yemedimO da güzelmiş halay çekiyorlarinşallah canım ya aminnn epey bir su içtim kabak çekirdeği çiğ badem yarım avakado(olmamıştı tam pek hoş değildi hatta acıydı ) hersey bebeğim için inşallah aşağıya gidiyordur da o da görür bunları tutunur
Ya onu Bend e izlemiştim cok duygulandım izleyince kiyamam kuzucumm tutunacak yer arıyor rabbim hepsine tutunacak güç versin inşallahBir doktor sayfasında gördüm embriyo transferi sonrasi ultrason görüntüsü var böyle embriyo dönüyor. Tutunacak yer arıyormuş
Ay inşallah canım ya
Gonalf yi çok duydum, çok meşhur galiba ama bana doktorum 300lük menopur yazmıştı. 7 gün menopur kullandım. Son ilacı da vurduk, şimdiden sonra tüm süreç beklemek üzerineAynen sen ne kullandın ilaç olarak ben 225lik gonalf kullandım
Çok sevindim canim senin adınaHiç üzülme canım.Bunda da vardır bir hayırBen nisanda negatif sonuc aldim haziranda ikinci transfer hazirligina basladik rahim kalinlasmadi tedavi yarida kaldi.sonrasinda kist olustu adetlerim düzensizlesti 45 günde bir adet oldum.sonrasinda 1 ay dogum kontrol hapi kullandim ve kist eridi gitti hemen ilk adetimle tedaviye basladik ve bugün pozitif sonucu aldim.Marttan beri tedavideyim anliyacagin ama sonu güzel oldu çok şükür Kist ilacla kayboluyor hic korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?