2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın bana şimdi içeride ne yapiyordur acaba tutunacak bir yer arıyordur belkim dönüp duruyordur
Sakız olsun yapışsın demek he Ayy sen çok yaşa güldürdün beni
Belki tutunmuştur bile şimdiye

Aminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın bana şimdi içeride ne yapiyordur acaba tutunacak bir yer arıyordur belkim dönüp duruyordur
Ahhh kuzum benim sımsıkı tutunsun sana minnoş şimdi eşim aklıma geldi transferin ertesi günü embriyo ile konuşuyobana diyor ki içerde napiyorlar bisry hissediyor musun heee dedim halay çekiyorlardı ayakları birnirine değiyor sımmsıkı tutunsun küçük kuzucuk rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün inşallah hepsini

Sakız olsun yapışsın demek he Ayy sen çok yaşa güldürdün beni
Belki tutunmuştur bile şimdiye
Bir doktor sayfasında gördüm embriyo transferi sonrasi ultrason görüntüsü var böyle embriyo dönüyor. Tutunacak yer arıyormuş
Ay inşallah canım ya

Maşallah ne kadar güzel sağlıkla kucağına da al ini canım medical parkta hangi doktora gidiyordun acaba ben de funda hocaya gidiyorum

O da güzelmiş halay çekiyorlar inşallah canım ya aminnn epey bir su içtim kabak çekirdeği çiğ badem yarım avakado(olmamıştı tam pek hoş değildi hatta acıydı) hersey bebeğim için inşallah aşağıya gidiyordur da o da görür bunları tutunur

Benim de bu çarşamba olacak, haberleşelim merak ediyorum aynı aşamalardaki kişilerin naptığını
Bende merak ediyorum yaa bu gece iğneler bitiyo son ovirelle vuracam gece koldan karından vurmaya alıştım koldan hiç yapmadım nasıl olcak bilmiyorum.

Amiiinn teşekkür ederim hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip olsun

Bende merak ediyorum yaa bu gece iğneler bitiyo son ovirelle vuracam gece koldan karından vurmaya alıştım koldan hiç yapmadım nasıl olcak bilmiyorum.
Aynen ben de 22 de ovitrelle vurucam. Heyecanlıyım ben karından vurucam bana öyle dediler ama her doktor farklı uygulayabiliyormuş neye göre belirliyorlar acaba

Aynen ben de 22 de ovitrelle vurucam. Heyecanlıyım ben karından vurucam bana öyle dediler ama her doktor farklı uygulayabiliyormuş neye göre belirliyorlar acaba
Ya dedim ille karından yapim alışığım diye ama koldan istediler emilimi daha iyi oluyomuş. Ben 12de vurulcam çarşamba 10.30da da uyutulcam. Çabuk geçti dimii tam ilaçlara alıştım bitti

Ne kadar güzel yazmissin Allah'ım emekleeini boşa çıkarmamış çok şükür bizlere de moral oldu yazdıkların benimde 3. Transferim olacak ilk ikisi negatifti. İnşallah bu sefer ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlarımda bu duyguyu tadarız bana da bu doktorum histeroskopi yapıp çizik attı umarım faydası olur sen faydası olduğunu düşünüyor musun peki pozitifi görmüşsün? Ve bağışıklık hapı vermiş bana da serumu verecek. Belirtilerin nelerdi peki? Yani böyle çok fazla adet olacak hissi kasık ağrısı vb oldu mu? Genelde tutan arkadaşlarda böyle oluyor

Kizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım ben simdi 10 gün bekleme kaldı ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die
Sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Zor günler bitmiş güzel günler başlamış çok sevindim adına.inşallah bizlere de bu güzel haber nasip olur

Ya dedim ille karından yapim alışığım diye ama koldan istediler emilimi daha iyi oluyomuş. Ben 12de vurulcam çarşamba 10.30da da uyutulcam. Çabuk geçti dimii tam ilaçlara alıştım bitti
Ya di mi başta korkulu rüya olmuştu nasıl onca ilacı kendi kendime enjekte edicem diye. Sonra o kadar alıştım ki şip şak 3 saniyede yapar oldum. Ve gerçekten de düşündüğümde kısa sürmüş gibi hissediyorum.

Aynen sen ne kullandın ilaç olarak ben 225lik gonalf kullandım

Afiyet olsun kuzum şifa olsun inşallah valla ben bu saydıklarından bisey yemedimne kadar önceleri yemekten gına geldiysecan olsun kanolsun şifa olsun sımsıkı tutunsun inşallah rabbim ol desin inşallah canım benim

Bir doktor sayfasında gördüm embriyo transferi sonrasi ultrason görüntüsü var böyle embriyo dönüyor. Tutunacak yer arıyormuş
Ay inşallah canım ya
Ya onu Bend e izlemiştim cok duygulandım izleyince kiyamam kuzucumm tutunacak yer arıyor rabbim hepsine tutunacak güç versin inşallah

Aynen sen ne kullandın ilaç olarak ben 225lik gonalf kullandım
Gonalf yi çok duydum, çok meşhur galiba ama bana doktorum 300lük menopur yazmıştı. 7 gün menopur kullandım. Son ilacı da vurduk, şimdiden sonra tüm süreç beklemek üzerine

Çok sevindim canim senin adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Mutlu son insallah benimde sonu hayir olsun. Bir miktar üzüldüm tabi uzadıkça sabirsizlaniyor insan. Moral verdin gercekten Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…