2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çok teşekkürler darısı sizlere inşallah Ben biraz sabırsız olduğum için 5.gün idrarda pozitif gördüm 6.gun kanda 87 8.gun 316 dr artik yeter haftaya kese icin gel dedi o gün lekelenme başladı dr jer ihtimalle karşı 10gun kan ver artışabakalım dedi 10.gun1005 çıktı 11.gun kanama başladı hastaneye yatış yapıldı 5 gun yattım şimdi daha iyiyim perşembe kontrol var inşallah o gün kalp atışı icin gidecem lekelenme hala devam ediyor korkuyorum ama elden bisey gelmiyor

Canim benimkisi sabah aç karnına 2 adet akşam da akşam yemeği oncesi iki adet günde 4 tane şuan transfer hazırlığına başında 2 tane ile başladım günlük sonra 3 oldu sonra 4 oldu şimdi 4 ile devam ediyorum.
Aminnn canim insallah ilk kontrolde belli olur rahim kalınlığına göre transfer tarihin ve kullanacagin miktar . Hayirli olsunn insallah

bana bunu ilk transferde vermemişlerdi, ilkinde opu sonrası transfer olmuştum. 2denemede adetin 2.günü gittim muayene oldum ertesi gün 5 gün boyunca sabah akşam 1 dedi sonra seninki gibi günde 3 tane dedi. Test tarihine kadar kullanacaksın dedi hala kullanıyorum. Sanırım gebelik oluncada 3.ayın sonuna kadar kullanıyormuşsun.

Tabi her doktora göre değişiyor bana bunların yanında sabah akşam prolutex iğne de verdi. ilk denemede sadece transferden sonra prolutex iğne başlamıştı. ( diğer arkadaşlarımda çok fazla ilaç kullanan vardı fitiller, bantlar, iğneler, hap vitamin falan, bunu sorduğumda ben çok ilaç kullandırmak istemiyorum olabildiğince de erken bıraktırmak istiyorum demişti.)

ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel inşallah ama endişelenme çünkü senin bu yaşadığın şekilde kanama yaşayan çok var. Benim görümcem 2 düşük yapmıştı sebepsiz. 3.sünde seninki gibi kanaması olmuştu oda paniklemişti. Sonra doktor ona bi iki ilaç verdi herşey normale döndü bi süre sonra. Şimdi 6 aylık bebeği var. Bu süreçte üzülüp stres yapmaman daha önemli pozitif ol herşey güzel olur inşallah

Bu ayın 20si için gün verdi transfer için transfer sonrası da mı kullanılacak bu ilaç bende bu elimde ki kutu var ama doktor yeniden mi yazacak acaba
Ben şuan sadece folik asit ve bu ilacı kullanıyorum iğneden korkuyorum ama haplarda midemi yakıyor sanki nasıl olacak hiç bir fikrim düşüncem yok buna dair fitil iğne hap hepsini bende kullandım şimdi transfer aşamasına yaklaştım

13 hamiş #anne'miz var artık kızlar darısı bizlerin başına olsun hamd olsun bugün ki günümüze halimize hep birlikte "elhamdülillah" yazalım mı ne dersiniz ilki benden olsun

"elhamdülillah"
ELHAMDÜLİLLAH

Şimdi muayeneden geldim kızlar ilaç eklemeleri yapıldı
Iron Butterfly transfer tarihim 20si canım ekleme yapabilirsin senin de aynı tarihteydi değil mi yanlış hatırlamıyorum

Transferden sonra fitil ya da iğne vericektir diye düşünüyorum. Şuan kullandıklarına da devam et diyebilir. Bu ilacın yan etkileri var cidden küçücük hap ama insanın dengesini bozuyo bende de bulantı mide ekşimesi yapmıştı. Aç karnına yutma birde yemek arasında içersen daha rahat edersin.

Bende transfer öncesi başlamıştım hamileliği görene kadar kullandırıyor doktor tabi herkese farklı dozdur. Şuan ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum, şifa olsun sanada

ELHAMDÜLİLLAH

Şimdi muayeneden geldim kızlar ilaç eklemeleri yapıldı
Iron Butterfly transfer tarihim 20si canım ekleme yapabilirsin senin de aynı tarihteydi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Evet gülüm sıkıntı sorun olmazsa 20 Aralık pazartesi en sevdiğim gün Rabbim yardımcımız olsun
Yemek arasında atıyorum valla bende zateen yoksa midem midelikten çıkıyor şeker ilacı kullandım 3 yıl ondan bu yana tiksinme gibi oldu hap bende

Bende transfer öncesi başlamıştım hamileliği görene kadar kullandırıyor doktor tabi herkese farklı dozdur. Şuan ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum, şifa olsun sanada
Amin Allah razı olsun inşallah cümlemize nasip etsin bu güzel duyguları

Ben onu 5 gün bir tane sonra 2 tane bir süre sonra 3 tane diye ayırmış 15 güne kafamız çorba oldu

Ben onu 5 gün bir tane sonra 2 tane bir süre sonra 3 tane diye ayırmış 15 güne kafamız çorba oldu
Bende öyle ama özen göstermeye çalışıyorum kullanmada nar da tüketiyorum arada
Evet canım bugün transferimin 8. günü merakla bekliyorum test yapmamak için zor duruyorum, herhangi bir belirtimde yok inşallah hayırlı haberi alırız hepimiz
Hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur test yapmadan hissettirir kendini bebiş de

Klomen sadece bir uyarıcı evet. Ben merional vuruluyorum şu an. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.

20 yumurta görünüp nasıl 6 tane toplayabildiler? 2 embriyo oh mis. Transfer oldun mu peki?
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok uzun zamandan sonra ilk defa umut doluyum ve kaderimi sevmeye karar verdim. Kendimle yüzleşip kabullenmeye durumumu sevmeye.
Kendime acıyarak birşey elde edemiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…